Eşimden mektup!! Doktor kadınlar lütfen yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cümbürt cemaat tıoplanmışsınız.çözüme kavuşmadımı hala konu

Doktor olmayanlar neden yorum yaptı ki boşuna sizin fikrinizi merak eden yok ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

siz neden bunu yazdınızki
dr. erkedeşe bi el atsanız. malum biz doktor diiliz...
2.sınıf insanıda olduk iyimi

Bence siz cok cok bencilsiniz arti esinizi yeterince sevmiyorsunuzki her yaptigi size batiyor! Adam evliligini kurtarmak icin acik ve net sekilde olanlari ve beklentilerini yazmis, ki brklentilerini yazarken bile sizi düsünüp cogu seyi degistirmenize gerek kalmadan nezamanlar ve nasil yapabilirsiniz diYede secenekler sunmus, ama siz okadar kendinizi hakli görüyorsunuzki esinize bencil diyorsunuz! Ayrica bu Dünyada tek Doktor siz degilsiniz, eminimki sizden daha Yogun calisanlar vardir ama yinede sevdikleri eslerine kaliteli vakit ayira biliyorlar! Bakildigi zaman cok büyük bi dert degil, yani halletmek sizin elinizde, insallah esinizin duyarliligi karsiliksiz kalmaz ve evliliginizi yoluna koyabilirsiniz...

Lutfen yanlis anlamayın.yogunluk icin oyle yazdım sadece.ikinci sayfada da açıkladım.yogunlugum gereği kendimi haksız görmüyordum o yuzden oyle yazdım.

Ve ve ve
bu bence hepimize ders olsun

adam ne duyarlı ya
Maşallah herife

konu sahibi neden yorumlara cevap yazmıyorsun fake mi aceba :44::44:

yeter ki istesin di mi

kesinlikle ben üç telefonla konuşurken eşime mesaj yazdığımı bilirdim isteyen herşeyi yapar şekerim.

bu hanım bence doktorum diye erkek peşinde koşşun istiyor ama yok öyle sen kadınsın dışarda hanım efendi yatakta ... gibi ol demişler değil mi

Ya lütfen biraz mantıklı olsun..
Eşiniz konuşulmayacak bir adam değil..
Bunları konuşarak aşamaz mısınız sanki, aşarsınızzz elbette..
Siz iş sitresinden hiç bir şeye tahammül edemez duruma gelmişsiniz...
Ama ewliliğiniz sallantıda dewam eder böyle olursa..
Ayakkabının ucu halıya geliyor felan..
Siz kaldırın fortmantoya ne olucak yanii ??
En azından yediğini içtiğini olduğu yere bırakmıyor, lavaboya bırakıyor..
Lütfen eşinizle konuşun biran evvel ve aşın bu durumlarıı ...

Salata yiyoruz diye sikayet etmiyor.cok guzel yemek yapar zaten.derdi yemek degil domates ekmek yap ama bana yemek yaptım yoruldum deme diyor.varsa yoksa kendi.tek derdi bu.
Varsa yoksa tek derdi bu mu
Allahım sana geliyorummm

Bende şurda konu açmış eşim için çözüm arıyorum
buda burda dünyanın 8. harikasını beğenmiyor
o mu haksız ben mi diyor
Adaletin bu mu dünya

Bırakk yorulsun adam buna razıı neden engelliyosun kiiii

evet aynı hatayı kardeşim de yapıyor ne yazık ki

Siz aç kalmayın diye getirmiyor ki o yemekleri eşiniz, sizinle vakit geçirmek için bir şeyler paylaşmak için getiriyor. O yorgunluğu hissetmiyordur bile sizin için yaptıklarının farkında değilsiniz, kıyamıyorum yoruluyorsun gelme derseniz gelmez tabi..

Kendini iyi ifade edebilen bir eş ve bu kadar duyarlı bir mektubu okuyup kim haklı diyen bencil bir kadın.

Bir de hangi doktor baksın? Dahiliye mi?

Hayır bence aynı cocuk gıbı ve haklı kalıtelı zaman gecırmek ıstıyor
karısıyla sohbet ederken bır yandada karısının ınstagram hesabını guncellemesını ıstemıyor
mac ızlıyorlarsa sadece mac ızlesın ıstıyor
ana adam haklı ya dehsete dustum
ılk defa bu kadar etkılendıgım bır konu kulubte valla

ha birde seks hayatındanda memnun değil adam bunada parmak basmazsam olmaz

ne kadar da net anlatmış içindekileri....
................beraber vakit geçirmek çok da zor olmasa gerek...
bi saat geç uyuyun bi saat erken kalkın

Doktor olmayanlar neden yorum yaptı ki boşuna sizin fikrinizi merak eden yok ki...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
emredersiniz bundan sonra herkes aynı meslekte olan konu sahiplerine yazsın. hatta her açan belirtsin. benim meslek şu. sonra o meslektekiler yazsın. oldu gözlerim dopdolu oldu .:)))

Ama spora vakit bulunabiliyor.
Mesleğin gecesinin gündüzünün olmadığını ben de biliyorum.
4 yakın arkadaşım doktor benim de.
Evlenmeyen bir arkadaşım var.
Yapamam evliliğime zaman ayıramam diyor.
Eşinin kabahati ne?
Kendisi söylüyor mektupta yazmış eşi.
Arkadaşlarınla çıkıyorsun spora gidiyorsun diye.
Öğlen birlikte çıkabilirler.
Spordan fedakarlık edilebilir.
Zaman yaratılır.
Ben kesinlikle katılamıyorum hekimlerin ailesine bu kadar zaman ayıramama bahanelerine..

Başlıkta neden doktordan tavsiye istiyor demişsin ona cevap yazdım diğer söylediklerine bende katılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…