• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden kurtulmak istiyorum

Morsev

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
28
9
86
Karabük
Merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var biraz uzun olacak ama lutlüt sabırla okuyun 8 yıllık evliyim ve bir çocuğum var severek evlendik ama sorunsuz da değildik eşimin ne bana ne aileme saygısı vardı yüzlerine karşı çok iyiydi ama bana diyeceğini diyor beni arada bırakıyordu herkesin icinde beni rencide ediyordu ben üniversite mezunuyum ve eşim lise mezunu maddi imkanım benim daha iyi benim sayemde çok daha iyi hayat sürüyor buna rağmen benim harcamalarıma laf edebiliyordu farkli ilgi alanları olmaya başladı sapkin davranışları daha dogrusu beni diğer erkekler arzulasin istesin hatta ben onlarla da olayım ama sonunda onun olayım açık giyineyim bana karşı ilgisi olduğunu düşündüğü kişilerle sık sık görüşürdü en sonunda benim iş arkadaşımın ilgisi olduğunu düşündü ve bekar olan arkadaşımı hergun bize çağırdı kaldı her fırsatta yalnız bırakmak istedi ve sürekli aranızda birşey var demi diyerek psikolojik baski yapmaya basladi ve yatak odasında da bu muhabbet geçmeye başladı ve benim çok iyi anlaştığım arkadasima karşı ilgim olmaya başladı onda zaten varmış sonrasında biz samimiyeti gorusmeyi kestik o süreçte ben eşimden boşanmak istediğimi saygının zaten olmadığını sevginin de bittiğini belirttim sonrasında deliye döndü tehtid etmeler kendimi öldürürüm seni öldürürüm çocuğu kaciririm gibi ailemin destek olmayacagini düşündüğü için ailemle tehtidler ormana götürmeler elinde bıçakla neymiş kendini öldürecek miş gözümün önünde çocuğun yanında tartismalar karakter olarak da her firsatta yalan söyleyen menfaati için her şeyi yapan biri ve bu konuda da kendime fazlasıyla kızıyorum bu kadar mı körmüşüm diye sözde ailesini kurtarmak için yaptığı herşey ona karşı nefret etmemi sağladı 5 aydır bu surecteyiz hiç bir şekilde tahammulum kalmadi her ters davrandigimda solugu iş arkadaşımın yanında alıyor senin yüzünden ailem mahvoldu diye ama aramız eskisi gibi olsun istiyorsan görüş demeyi de ihmal etmiyor sorunsuz boşanmak istiyorum ortada çocuk var oda fazlasıyla etkilendi bu süreçten ama o boşanma olmayacağını olursa beni iş yerine gidip rezil edeceğini ( ben öğretmenim okula gelip arkadaşımla aramda birşey olduğunu söyleyecekmis) boşansak da rahat kalamayacakmisim her Türlü pisliği yaparmış devlet hangi kadını koruyormus da beni koruyacakmis çocuğundan vazgecemezmis (6 yıl sonra baba olduğunu hatırladı) o kadar çok şey var ki daha anlatacagim aynı evde oglumuzun anne babası olarak devam ediyoruz ona göre düzeldi o ama benden gittikten sonra herşey Duzelse ne olur psikiyatri ye de psikologa da gittim biri şiddet gorursen mutlaka karakola git dedi diğeri eşin hasta ciddi boyutta ne kadar duzeldim dese de kısır döngü eskiye tekrar döner 4-5 yıllık tedaviden sonra %40-50 düzelir ancak dedi ciddi hasta ama hayatının merkezine beni koymuş ve benim ilacım sensin sen benden gidersen benim kaybedecek birseyim kalmaz her türlü pisliği yaparım diyor ne olur akıl verin bana

Ya bu boş tenekeler çok ses yapar... Herşeyi ispatla bütün konuşmaları gerekirse eğer davranışları bile belgele. Cesur ol merak etme bi halt yiyemez..

Kararlıysan ki kararlısın korkma bacım seni sindirmesine izin verme devlete başvur yardım alabileceğin her yerden manevi anlamda destek iste.

İnan ve kurtul bu pislikten

Ailen arkanda olursa ki seni başkalarına peşkeş çekmeye çalışan kocana karşı arkanda olurlar diye düşünüyorum, geri kalanı kolay.

Uzaklaştırma kararı, biraz baba gözetimi ve göz dağı verme, alttan alta avukatla tehdit ettirme, hatta hasta olduğuna dair rapor isteme vs vs...

O iş arkadaşına ilgim olmaya başladı dediğinin bir ispatı bir şeyi var mı?
Bir mesaj, sık arama? Telefon kaydı, ses kaydı?
Yoksa ona da iftira de geç.
Nasıl izin verdin o şekilde evine girip çıkmasına onu da hiç anlamadım... eğitimli, eğitimci kadınsın...
Çocuğunun kendinin hayatını karartma.

Herkese herşeyi kocandan önce anlat.
Okuldaki müdüre bile.
Ailene iş yerine herkese.
Seni neyle tehtid ettiğinide.
Tabi önce iyi bir planla , seni tehdit ettiği şeyleri ispatlayan delil elde et ve bu delille herkese herşeyi anlat.
Ve eşine dava aç.
Eşin ,herkes herşeyi bildiği için , kime ne söylese kimse inanmaz bu şekilde.
Çnkü önceden sen anlatmış olcaksın.

bu nedir. psikopat gibi. bir an önce ayrılın. gerekirse gidin kadın sığınma evine. bir çok konuda yardım ederler.

Acil bir şekilde önce ailenize sonra hakime anlatın buraya yazdıklarınızı.

cidden çok Zor bir evlilikmiş Allah kolaylık versin.

Şu an konuya inanmakta zorlanıyorum gerçekten ama ilk kez böyle bir şey duymadığım için fake diyemiyorum, gerçekten böyle sapkın adamlar varmış bu dünyada!

Back