- 22 Mart 2025
- 90
- -62
- 1
- 23
- Konu Sahibi basakkadiniy
evet bildiğim için sana harcamak istemiyorumTürkçe biliyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bildiğim için sana harcamak istemiyorumTürkçe biliyor musun?
evet bildiğim için sana harcamak istemiyorum
S... Git demek istedi sanırım. İçeriği anlamamış olabilirsiniz diye yazayım dedim.Türkçe biliyor musun?
Ay bu cahil cesareti hep beni böyle güldürür ya demek sen kendime kadar aklım var yazdın öyle mi hdhshdh :) o kendine kadar olan aklınla konunu silmene güvendin de sallıyorsun ama buyurarkadaşım hiçbir zaman çok zekiyim yazmadım çok güzelim de yazmadım sadece cahil bir insan olmayacak kadar kendime kadar aklım var ve güzelim dedim çok zekiyim çok güzelim demedim gir tekrar oku ben psikiyatriye giderim sende göz doktorunu ihmal etme
Vah yavrum vah
inanın hiç üzülmem bende yakıştırmadığım yorumlar aldım hayat bu herşey herkese yakışmıyor malesefS... Git demek istedi sanırım. İçeriği anlamamış olabilirsiniz diye yazayım dedim.
Bu arada hiç yakıştıramadım konu sahibi. Hakaret ban sebebidir, ceza alırsınız haberiniz olsun.
O onun kısaltması mı, görüyordum da random tarzı bir şey sanıyordum.S... Git demek istedi sanırım. İçeriği anlamamış olabilirsiniz diye yazayım dedim.
Bu arada hiç yakıştıramadım konu sahibi. Hakaret ban sebebidir, ceza alırsınız haberiniz olsun.
Niye zoruma gitsin ki sen kimsin ? Hayatımda varlığın ne ? Sen milletin zorunu kolayını bırak kendi zoruna giden hayatınla ilgilenbu arada ben kimseye akıl vermedim bir konu açtım ve sadece yerimde olsanız ne yaparsınız dedim aşağılanmaya hor görülmeye susacağım anlamına gelmiyor tavsiye almak istemem öyle yorumlara cevap verdim diye de kimseye akıl vermiş olmuyorum asıl sen şuan akıl verme derdindesin kabul etmeyince de zoruna gitti herhalde o mükemmel aklını kendine sakla
ya işine bak kardeşim ne işsiz insanın verdin tavsiyeni bende bi tarafımla dinledim oldu bitti yol al artıkAy bu cahil cesareti hep beni böyle güldürür ya demek sen kendime kadar aklım var yazdın öyle mi hdhshdh :) o kendine kadar olan aklınla konunu silmene güvendin de sallıyorsun ama buyurEki Görüntüle 3564127
Rica ederim canım, benim sayemde küfür külliyatın genişledi.O onun kısaltması mı, görüyordum da random tarzı bir şey sanıyordum.
Şuan aydınlandım, ay ben ne masum muşum![]()
Büroda çalıştığınızı anladım, orada ya avukatsınızdır sanmıyorum katip olabilirsiniz, sekreter dahi olsanız bu üslubunuzun bir dava konusu olduğunu bilmeniz gerekir.ya işine bak kardeşim ne işsiz insanın verdin tavsiyeni bende bi tarafımla dinledim oldu bitti yol al artık
Ben bana hakaret yada küfredene ancak gülerimS... Git demek istedi sanırım. İçeriği anlamamış olabilirsiniz diye yazayım dedim.
Ben prensip olarak karşıyım şahsa hakarete, yanlış anlamayın o sebeple yazdım size.Ben bana hakaret yada küfredene ancak gülerim
Bu tamamen kendi rezilliğidir, kendi kalitesini gösterir
Hiiiiç sinirlenip ona istediğini veremem, kendine yakışanı yapmış
Onun ettiği küfür bana zarar veremez
Verdiği bu acizce karşılık ne kadar doğru söylediğimi gösteriyor. Doğrular yüzüne vurulunca kaldıramıyor küfrediyor
İnsanlar kulaklarıyla dinlerlerya işine bak kardeşim ne işsiz insanın verdin tavsiyeni bende bi tarafımla dinledim oldu bitti yol al artık
En azından yalancı değilim bir yazdığımı da 1 saate unutup üstüne haksız olduğum ortaya çıkınca mahalle gülüne dönmüyorumya işine bak kardeşim ne işsiz insanın verdin tavsiyeni bende bi tarafımla dinledim oldu bitti yol al artık
Ya olurmu öyle şey size çok teşekkür ediyorumBen prensip olarak karşıyım şahsa hakarete, yanlış anlamayın o sebeple yazdım size.
Neyse kızlar, iyi geceler. Mune sahura kalktıysa görür kesin, polemikten ban almanızı istemem hiç. Hayırlı sahurlar olsun.
En azından yalancı değilim bir yazdığımı da 1 saate unutup üstüne haksız olduğum ortaya çıkınca mahalle gülüne dönmüyorum
Zaten dinleyecek kafan olmadığının bi tarafınla dinlediğinin herkes yeterince farkında özellikle böyle varoş üslubunla yazmana gerek yoktu
evet ama onun yanında birşey daha öğrendim. Sadece boşanmalı mıyım yazılan bir konuda aklı küçümsemek, ağır eleştiri, zorbalıkta özel hayata saldırı suçu teşvik eder. avukat değilim katibin bu arada bende bilginiz olsun istedimBüroda çalıştığınızı anladım, orada ya avukatsınızdır sanmıyorum katip olabilirsiniz, sekreter dahi olsanız bu üslubunuzun bir dava konusu olduğunu bilmeniz gerekir.
Hani çalışmışsınız ya bir zahmet öğrenmişsinizdir bu meseleleri, uyarayım dedim.
hala söylüyorum güzelim akıllıyım demek başka çok güzelim çok zekiyim zeka fışkırıyor demek başka bu kendini övmek olur işte ama ben bu şekilde yazmadım özellikle güzelliğimi zekamı vurgulayacak bir cümle kurmadım siz ısrarla bunu yazdınız herkesin bir sabrı var sizde benim sabrımı zorladınız allah aşkına daha fazla muhattap olmayınEn azından yalancı değilim bir yazdığımı da 1 saate unutup üstüne haksız olduğum ortaya çıkınca mahalle gülüne dönmüyorum
Zaten dinleyecek kafan olmadığının bi tarafınla dinlediğinin herkes yeterince farkında özellikle böyle varoş üslubunla yazmana gerek yoktu
zaten yerlerde olan bir seviye daha fazla inemez ben az önce kalktım sabır çekmekten size de tavsiyem ederim iyi fikirArkadaşlar tamam yeter ya seviye yerlere iniyor, asabınız bozuldu anladım haklısınız da ama izin vermeyin, çekilmeyin.
Mübarek gün, sabır çekip dağılalım…