- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
-
- Konu Sahibi Nickimnick
Neden hep sen alttan alıyorsun? Alma... Bir şey dediğinde sen de cevap ver. Her zaman alttan alırsan boşanmayı düşünmen normal. Madem bunca zaman alttan aldın, boşan. Boşanmasan da boşancam senden de, eşyalarını topla annemlere gidiyorum, alttan almaktan bıktım de. Hatasını anlar bir daha da öyle bişey yapmaz.merhaba arkadaşlar,
Eşimle kavgalarımız yok,inatlaşmalarımız yok bağırış gürültümüz yok..
Yokta yok...
Çünkü hep ben sakin taraf oldum alttan alan ben ne olursa olur diyen ben bugün eltimi yüzüme vurdu ..
"Sen eltinin terliği bile olamasın dedi"
Ona Karşı çok sinirliyim ve gerçekten sırf bu sözü Yüzünden boşanmak istiyorum...
Eski konunuzu okudum. Eee siz bu eltiyi takmışsınız zaten kafaya. O yüzden onunla kıyasladı demek ki. Siz kendiniz getirmişsiniz buraya. Size takılmayıp ona takılan 10 bin liralık set yüzünden eşinizin kolunu tırmalamış birisiniz. Hatta o zaman eşinize bana bilet al dönücem anneme demişsiniz o da almış yani bir nevi umrumda değilsin demiş. Sözünüzü yemişsiniz. Eee normal. Saygı kalmamış bence siz gene boşanmayacaksınız.
evlilik çocuk oyuncağı yaa iyi oynuyorlar valla canım şaşıyorumValla canım eski konusunda yazıyor. Neymiş eşi ile kardeşi ortak is yapıyormuş neden eşi izin vermiş diye kolunu tırmalamış. Belki adamın birikimi vardı hem öyle bile olsa eşin izin vermiş onun sorunu. Birde o tırmalamak ne. Bilet al demiş almış birde konu açmış gitmesem bilet yanar mı diye sormuş :))))))) madem yapamayacaksın o zaman bilet al ben gidicem deme adamda al git demiş umrumda değilsin demiş sevgi saygı kalmamış kii