Eşimden boşanmak istiyorum

Alttan alan sen olduğun için kavga etmiyorsunuzz..

Eee buda seniii çok yormuş haliyle, tek taraflı olunca tabiii bu durum..

Bu yorgunluğunun üzerine de eltinin terliği bile olamazsın lafııı ewett boşanmaya kadar gider arkadaşşş..

Hep siz mi alttan alacaksınız, bu sefer almayın :63:

Bazen insanlar üzüntünüzü kullanabilirler, hani ailenizin durumu iyi değilmiş, çeyiz çıkarmamışsınız sonra eşiniz demiş tamam ben çıkarmayın dedim ama isterdim gibi, insanlar böyle işte, hiç bir fırsatı kaçırmazlar kendilerince açık bulunca, eşiniz de size karşı bunu kullanıyor bence, onu size yücelterek zafer kazandığını düşünüyor. Bu duruma tepki gösterirseniz amacına ulaştırdığınız için onu daha çok mutlu edersiniz..

merhaba arkadaşlar,
Eşimle kavgalarımız yok,inatlaşmalarımız yok bağırış gürültümüz yok..
Yokta yok...
Çünkü hep ben sakin taraf oldum alttan alan ben ne olursa olur diyen ben bugün eltimi yüzüme vurdu ..
"Sen eltinin terliği bile olamasın dedi"
Ona Karşı çok sinirliyim ve gerçekten sırf bu sözü Yüzünden boşanmak istiyorum...
kisa anlatmissin ama eşindeki bu kıyaslama neden

fantezi tüylü terlik herhalde:KK53:
fantazi-beyaz-terlik-modelleri.jpg
hahahaha:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bu arada annemlerdeyimm gercekten esim iyidir ben pogaca falan yapiyorsam kendisi ynmda oturr ben rahatsizsam yemek yapar evi tmzler hatta cogu zaman ymkleri yapmakta bolusuruz esim onu sinir aninda soledi biliyorum ama buna katlanamam evet eski konumda altin meselesi vardi 10 bine yakin bizden kisilan birseyi abisine takin demesi ortaklikta var mi evet orda sinirlerime baya hakim olamadim neyse 3 yildur evloyim 3.5 gunluk degil burayada yazanlar sirf begeni almak icin kotu sey yazip herkes ona takilmasini istiyorlar...
Sizleri kafama bile takmiyorum..

Eşinin sözü hiç hoş degil tamam ama sinirle öfkeyle hareket etmeyin bence
Ona bunu belli edin elbette ki çok kirildiniz ,, ama insan bu sonuçta sinirle agizdan ne laflar çıkıyor
Boşanacaksaniz da belli sebepler koyun ortaya ,, ilerde geçmişe bakip da kendinize kizmamak için
Tabi ki boşanmak istiyorsunuzdur ama sebebi anlaşmazliklariniz olsun,
İnşallah halledersiniz sorunlarinizi

Konu çok açıklayıcı olmamış , o zaman sorun ne ki ? neden öyle dedi size ?

merhaba arkadaşlar,
Eşimle kavgalarımız yok,inatlaşmalarımız yok bağırış gürültümüz yok..
Yokta yok...
Çünkü hep ben sakin taraf oldum alttan alan ben ne olursa olur diyen ben bugün eltimi yüzüme vurdu ..
"Sen eltinin terliği bile olamasın dedi"
Ona Karşı çok sinirliyim ve gerçekten sırf bu sözü Yüzünden boşanmak istiyorum...

Elti de sen de benim dotumu yeyin diyemediniz mi.

Ayrilin tabiki de ne demek ya eltiyle kiyaslanma... hele ki esiniz olacak adam yani.

Haklisiniz ben olsam ben de bosanirdim. Gitsin eltinin terligiyle evlensin.

Eltiyi cok dillendirip durdugunuz icin en son adam patladi ve bu cümleyi söyledi diye düsündüm direk..
Olaylarin ic yüzü nedir?

Son düzenleme:
Bu arada annemlerdeyimm gercekten esim iyidir ben pogaca falan yapiyorsam kendisi ynmda oturr ben rahatsizsam yemek yapar evi tmzler hatta cogu zaman ymkleri yapmakta bolusuruz esim onu sinir aninda soledi biliyorum ama buna katlanamam evet eski konumda altin meselesi vardi 10 bine yakin bizden kisilan birseyi abisine takin demesi ortaklikta var mi evet orda sinirlerime baya hakim olamadim neyse 3 yildur evloyim 3.5 gunluk degil burayada yazanlar sirf begeni almak icin kotu sey yazip herkes ona takilmasini istiyorlar...
Sizleri kafama bile takmiyorum..
hadi sen gene bizi takma da ne oldu da konu eltiye geldi.durup dururken de bu laf edilmez ki:KK14:

Kafana takmadığın insanlara neden fikir soruyorsun? Tırmalamanın bir sakinlik belirtisi olacağı hiç aklıma gelmezdi..

Kafana takmadığın insanlara neden fikir soruyorsun? Tırmalamanın bir sakinlik belirtisi olacağı hiç aklıma gelmezdi..
Sizler kendi uzerinize noye alindiniz...
Ben o sizi takmiyorum dediklerim eminim kendilerini biliyorlar ...
Hani rahatlamak icin soyluyorum,ve konuyu aciyorum..
Bakiyorum birkac kisi neler neler yazmis strese sokuyorlar resmen..
Bu arada telden giriyorum annmlerde nete pek giremiyorum girrsemde 2 dklik yazilari okuyorum...

hadi sen gene bizi takma da ne oldu da konu eltiye geldi.durup dururken de bu laf edilmez ki:KK14:
Eltim firildaktir ben degilim is varsa yaparim yoksa otirurum eltim yerin altindan is cikaritlr sirf goze girmesi icin bende is yapmayinca kiyaslama olan bu..

Hastamı ne, çok ilginc terlik nerden geldiyse aklına. Olmayada hiç niyetim yok, deseydin canım. Densiz

X