- 25 Şubat 2015
- 532
- 327
- 32
- Konu Sahibi Nickimnick
Her ne olursa olsun böyle denmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tovbe tovbe :)) Allah korusun katliam cikar kiizSen de de kı ''ben eltımın terlıgı olamazsam sen de abının boxerı olamazsın ''..
Susup otursun sonra:)
ama biraz kırıcı olmadı mı bu konu sahibesi için.....come ooonnnn
buna asla cesaret edemezsin, ikimiz de biliyoruz
sadece buraya içini dökeceksin, biraz rahatlayacaksın ve bütün hakaretlere katlanmaya devam edeceksin
türkiye'ye tek başına dönmek, bir iş bulup çalışmak, milletin sana dul demesi, kendine yalnız bir ev tutmak, bir süre yalnız kalmak, o şikayet ettiğin eltinden kaynanandan bile ayrı kalmak falan...
sana zor gelir
bunları yapacak cesaretin yok. o kadar güçlü biri değilsin.
kocan kazanır, sen harcarsin, evde oturur, düşünüp durursun sadece...
Sanırım come onnn yazınca kendinizi Hollywood yıldızı sandınız.come ooonnnn
buna asla cesaret edemezsin, ikimiz de biliyoruz
sadece buraya içini dökeceksin, biraz rahatlayacaksın ve bütün hakaretlere katlanmaya devam edeceksin
türkiye'ye tek başına dönmek, bir iş bulup çalışmak, milletin sana dul demesi, kendine yalnız bir ev tutmak, bir süre yalnız kalmak, o şikayet ettiğin eltinden kaynanandan bile ayrı kalmak falan...
sana zor gelir
bunları yapacak cesaretin yok. o kadar güçlü biri değilsin.
kocan kazanır, sen harcarsin, evde oturur, düşünüp durursun sadece...
o zaman beni değilde onu alsaydın deseydin gözün kalmış bunu söylerdim yüzüne bune yaaa
Ahhh güldüm bir Ortaklık düşün eşim benden ve bizden kıstı o Altını Aldı kardeşi nişanlısına dimi vere baktın başkaEski konunuzu okudum. Eee siz bu eltiyi takmışsınız zaten kafaya. O yüzden onunla kıyasladı demek ki. Siz kendiniz getirmişsiniz buraya. Size takılmayıp ona takılan 10 bin liralık set yüzünden eşinizin kolunu tırmalamış birisiniz. Hatta o zaman eşinize bana bilet al dönücem anneme demişsiniz o da almış yani bir nevi umrumda değilsin demiş. Sözünüzü yemişsiniz. Eee normal. Saygı kalmamış bence siz gene boşanmayacaksınız.
fantezi tüylü terlik herhaldeEltinin terliğinin özelliği neymiş acaba? Saçma insan bu kocan.
ama biraz kırıcı olmadı mı bu konu sahibesi için.....
Sanırım come onnn yazınca kendinizi Hollywood yıldızı sandınız.
Bu nasıl bir mesajdır?
Kimin güçlü olup olmadığını, hakaretlere katlanıp katlanmayacağını bilemez.
Üslubunuza ve konuşmanıza bir çeki düzen verin.