Eşimden boşanmak istiyorum

Konu sahibesi buralarda mı? ereden gelmiş laf eltiye merak ettim. Durduk yere değildir sanırım eltim şöyle eltim böyle deyip adamı tahrik mi ettiniz acaba? Bana öyle gibi geldi. o_O

Siz de kayninizla kıyaslasaydınız... :KK14:
Cevap hakkınızı kullansaydınız.

Eşiniz seviyesiz...

Komşu çocuğu kıyaslaması gibi ne münasebet. Şu ağızlarının fabrika ayarı olsa keşkede evlilik öncesine döndürüversen böyle tipleri. Evlenene kadar minnoş minnoş konuşmayı biliyolar.

Ne bu elti merakı ya. kendi dangalaklıklarına yansınlar demekki erkek kardeşi karısının kusurlarını anlatmıyo orda burda , bi sorunları olsa bile kimseye belli etmiyo ki dışarıdan mükemmel görünüyo

Kıyas kadar mide bulandırıcı ne var acaba...Allah'ım ya,bazı kulların ne kadar kendini küçültüyor.

bunun için boşanılmaz canım ya... ama cidden sinir bozucu. hissettiğin duyguyu hissettir, sen .....nın tırnağı olamazsın de, kızarsa da, ya bak nasıl oluyormuş dersin...

Sinirle söylenen bir lafta saçma bir şey olmuş boşanmanız gerekmiyor konuşarak halledebilirsiniz.

come ooonnnn

buna asla cesaret edemezsin, ikimiz de biliyoruz
sadece buraya içini dökeceksin, biraz rahatlayacaksın ve bütün hakaretlere katlanmaya devam edeceksin

türkiye'ye tek başına dönmek, bir iş bulup çalışmak, milletin sana dul demesi, kendine yalnız bir ev tutmak, bir süre yalnız kalmak, o şikayet ettiğin eltinden kaynanandan bile ayrı kalmak falan...
sana zor gelir

bunları yapacak cesaretin yok. o kadar güçlü biri değilsin.
kocan kazanır, sen harcarsin, evde oturur, düşünüp durursun sadece...

come ooonnnn

sadece buraya içini dökeceksin, biraz rahatlayacaksın ve bütün hakaretlere katlanmaya devam edeceksin

türkiye'ye tek başına dönmek, bir iş bulup çalışmak, milletin sana dul demesi, kendine yalnız bir ev tutmak, bir süre yalnız kalmak, o şikayet ettiğin eltinden kaynanandan bile ayrı kalmak falan...
sana zor gelir

ama biraz kırıcı olmadı mı bu konu sahibesi için.....:KK43:

come ooonnnn

sana zor gelir

Sanırım come onnn yazınca kendinizi Hollywood yıldızı sandınız.
Bu nasıl bir mesajdır?
Kimin güçlü olup olmadığını, hakaretlere katlanıp katlanmayacağını bilemez.
Üslubunuza ve konuşmanıza bir çeki düzen verin.

o zaman beni değilde onu alsaydın deseydin gözün kalmış bunu söylerdim yüzüne bune yaaa :KK62:
Eski konunuzu okudum. Eee siz bu eltiyi takmışsınız zaten kafaya. O yüzden onunla kıyasladı demek ki. Siz kendiniz getirmişsiniz buraya. Size takılmayıp ona takılan 10 bin liralık set yüzünden eşinizin kolunu tırmalamış birisiniz. Hatta o zaman eşinize bana bilet al dönücem anneme demişsiniz o da almış yani bir nevi umrumda değilsin demiş. Sözünüzü yemişsiniz. Eee normal. Saygı kalmamış bence siz gene boşanmayacaksınız.
Ahhh güldüm bir Ortaklık düşün eşim benden ve bizden kıstı o Altını Aldı kardeşi nişanlısına dimi vere baktın başka

Eltinin terliğinin özelliği neymiş acaba? Saçma insan bu kocan.
fantezi tüylü terlik herhalde:KK53:
fantazi-beyaz-terlik-modelleri.jpg

ama biraz kırıcı olmadı mı bu konu sahibesi için.....:KK43:

Sanırım come onnn yazınca kendinizi Hollywood yıldızı sandınız.
Bu nasıl bir mesajdır?
Kimin güçlü olup olmadığını, hakaretlere katlanıp katlanmayacağını bilemez.
Üslubunuza ve konuşmanıza bir çeki düzen verin.

istatistik diye bişiy var. bir bilim. bir insan bugüne kadar 100 kez benzer reaksiyonu vermişse, 101.'de de aynı reaksiyonu verme ihtimali kuvvetlidir.

bugüne kadar konu sahibinin anlattıkları ile istatistik bilimini harmanlayınca, bu sonuca vardım.

haa ama belki beni şaşırtır. gerçek bir "varoluşçu kahraman"dır konu sahibi belki de...
kendi ayakları üzerinde durabilecek kadar kişiliklidir belki de...
bu akşam kocasına ayrılmak istediğini belirtir (ama blöf olsun, naz olsun diye değil, gerçekten)
yarın türkiyeye doğru yola çıkar....

ben de yarın derim ki ona "takdir ettim. gerçekten kişilikliymişsin"

X