Eşimden 200.000 tl nafaka istedim?

Astoria psikolog kendisi. Bu konuda yol gösterebilir sanırsam.
(allahım sonunda ben de psikolojiyle ilgili bir konuya Astoria'yı çağırdım, kendimi gerçek bir üye gibi hissediyorum )
Astoria hay psikolog olduğumu söylediğim güne diyor mu acaba

Astoria psikolog kendisi. Bu konuda yol gösterebilir sanırsam.
(allahım sonunda ben de psikolojiyle ilgili bir konuya Astoria'yı çağırdım, kendimi gerçek bir üye gibi hissediyorum )

Eheheh, KK'ya üye olma şartları: 1. Üyelik formunu doldurmak 2. Psikoloji ile ilgili konulara Astoria'yı çağırmak

Psikolog önerisi istenmiş sanırım, her ilde tanıdığım yok Ankara veya İstanbul için aranıyorsa yardımcı olabilirim.

Astoria hay psikolog olduğumu söylediğim güne diyor mu acaba

Estağfurullah :)

Benimde bugun bosansam arkamda duracak ne ailem nede gidecek bir yerim var
Fakat en kotu evliliklerde bile para sartiyla bosanmadan once bir kadinin ciz eder bir yeri. Yuva bu sonucta.
Yani sanirim dusunecegim en son sey o an icin maddiyat ve gecim derdi olur.

Ve oyle patatesten sogandan dolayida bosanilmaz

Eski konulariniza baktim.
Sah damarini kesme hayali beni dehsete dusurdu.
Patates meselesi ayri ilginc.
Bende gecen sene hunharca yedigim eti bu sene agzima koymuyorum, insanlarin damak zevki degisir yani..
Sizin psikolojiniz iyi degil.
Adami ve etrafinizdakileri yildirmissiniz.
Ayrilik fikrini ilk ortaya atan da sizsiniz.
Adamin yerinde olsam size kurus vermem, coluk cocuk nasilsa yok.
Biraz kendinize gelin.

erkeğin olduğu ortamda yok sayılmayı reddediyorum.
Feminizmi 'erkeklerin canı cehenneme / pandalar yerine erkeklerin soyu tukensin / erkekliği yıkıp yerine brokoli ekecez' şeklinde anlayan tayfadan misiniz?
Eşitlik, herkes için.
Eğer erkek olduğu için onu üstün tutmak istemiyorsan neden senden üstünmüş gibi senin kredilerini odettin? Neden senden üstünmüş gibi fahiş bir para istiyorsun?
Ev satın almak çok da matah birşey değil. Bu dünyada herkesin evi yok.
Madem adamin maddi durumu iyi zaten hakim onun maaşından uygun bir kesinti sana verecektir. Sen de o arada ev tutar, işe girer , hayatını yoluna koymaya çalışırsın. İki seneye de nafaka kesilir, hayatına bakarsın. Kendi ayakların üstünde durur, hatta yeniden aşık olur belki evlenirsin.
Ama ille de para ille de nafaka Alicam dersen bu miktarı hakim bile kabul etmez, yumurtlama doneminizde barışmis gibi yapın , hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda açın davayı. Yüklü miktarda tazminat alacağınız gibi bebek için 18 sene de nafaka alır, doya doya söğüşlersiniz adami

Panda kısmına katiliyorum.... Bütün mesajınızı destekliyorum ama Pandalar ağır basıyor.... ☺

Feminizme en büyük darbeyi vuran bu kafa değil mi zaten...

Adam daha ne yapsın? Tamam hakaretlerine katılmıyorum ama 200 bin bile kabul etmiş.Bilmiyorum hep kendi tarafınızdan bakmayın şu meselelere. Objektif olunca ne görüyorsun?

Sizin eksik anlattığınız kısımlar va mutlaka sabah patates konusunu konuştuk şimdi gelmiş boşanıyoruz diyorsunuz, aklı selim şekilde hareket etmiyor olabilir mısınız?

Ailen nerde destek olmazlar mı yada en azından bi süre ayrı kalın düşünün ikinizde

Sadece sizin yazdıklarınızı biliyoruz, kim bilir adam ne çekti.

Siz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz?
Tamam evi verdi diyelim ki bence tamamen kendi tasarrufu olur size 200.000 hibe etmesi zira yeni evlisiniz,çocuk yok eşiniz tamam demezse hiçbir hakimin buna onay vereceğini sanmıyorum,peki ya sonra? sonra ne yapmayı planlıyorsunuz? Ev =hayatta kalmak değil yani. Faturalar,yeme,içme ,temel ihtiyaçlar? Bunları ne yapacaksınız.
Bakın boşanma mevzusunu şimdilik kapatıp,önce iş bulun,kendi paranızı kazanmaya başlayın. Belki o zaman eşinize bu denli sarmayacaksınız,enerjiniz işte akacak,evdeki patatese kafayi takmayacaksınız. Kendi paranızı ufak ufak biriktirmeye başlayın,kendinizi ne zaman "tamam ben artık yaşamımı idame ettirebilirim,kimseye ihtiyacım yok"psikolojisinde hissederseniz,evliliğinizde düzelmemiş olursa ayrılırsınız. En azından ben ne yapacağım diye düşünmek durumunda kalmayacaksınız bu sayede.
Tabi psikolojik destek te alabilirsiniz kendinizi toparlamaniz için ama fevri davranmayın her ne olursa olsun. İlk hedefiniz iş ve düzenli gelir olsun.
Kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…