- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
- 448
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Çocuksunuz daha öyle her tartismada bosanalim denmez .Yoksa saygi maygı kalmaz .Yaptım, yedi
Astoria psikolog kendisi. Bu konuda yol gösterebilir sanırsam.
(allahım sonunda ben de psikolojiyle ilgili bir konuya Astoria'yı çağırdım, kendimi gerçek bir üye gibi hissediyorum)
guzel tespitİki yüz bini bile kabul etmiş hakketten çektiriyor olmayasın adama??
Feminizmi 'erkeklerin canı cehenneme / pandalar yerine erkeklerin soyu tukensin / erkekliği yıkıp yerine brokoli ekecez' şeklinde anlayan tayfadan misiniz?erkeğin olduğu ortamda yok sayılmayı reddediyorum.
Panda kısmına katiliyorum.... Bütün mesajınızı destekliyorum ama Pandalar ağır basıyor.... ☺Feminizmi 'erkeklerin canı cehenneme / pandalar yerine erkeklerin soyu tukensin / erkekliği yıkıp yerine brokoli ekecez' şeklinde anlayan tayfadan misiniz?
Eşitlik, herkes için.
Eğer erkek olduğu için onu üstün tutmak istemiyorsan neden senden üstünmüş gibi senin kredilerini odettin? Neden senden üstünmüş gibi fahiş bir para istiyorsun?
Ev satın almak çok da matah birşey değil. Bu dünyada herkesin evi yok.
Madem adamin maddi durumu iyi zaten hakim onun maaşından uygun bir kesinti sana verecektir. Sen de o arada ev tutar, işe girer , hayatını yoluna koymaya çalışırsın. İki seneye de nafaka kesilir, hayatına bakarsın. Kendi ayakların üstünde durur, hatta yeniden aşık olur belki evlenirsin.
Ama ille de para ille de nafaka Alicam dersen bu miktarı hakim bile kabul etmez, yumurtlama doneminizde barışmis gibi yapın , hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda açın davayı. Yüklü miktarda tazminat alacağınız gibi bebek için 18 sene de nafaka alır, doya doya söğüşlersiniz adami
Feminizmi 'erkeklerin canı cehenneme / pandalar yerine erkeklerin soyu tukensin / erkekliği yıkıp yerine brokoli ekecez' şeklinde anlayan tayfadan misiniz?
Eşitlik, herkes için.
Eğer erkek olduğu için onu üstün tutmak istemiyorsan neden senden üstünmüş gibi senin kredilerini odettin? Neden senden üstünmüş gibi fahiş bir para istiyorsun?
Ev satın almak çok da matah birşey değil. Bu dünyada herkesin evi yok.
Madem adamin maddi durumu iyi zaten hakim onun maaşından uygun bir kesinti sana verecektir. Sen de o arada ev tutar, işe girer , hayatını yoluna koymaya çalışırsın. İki seneye de nafaka kesilir, hayatına bakarsın. Kendi ayakların üstünde durur, hatta yeniden aşık olur belki evlenirsin.
Ama ille de para ille de nafaka Alicam dersen bu miktarı hakim bile kabul etmez, yumurtlama doneminizde barışmis gibi yapın , hamile kaldığınızı öğrendiğiniz anda açın davayı. Yüklü miktarda tazminat alacağınız gibi bebek için 18 sene de nafaka alır, doya doya söğüşlersiniz adami
Ailen nerde destek olmazlar mı yada en azından bi süre ayrı kalın düşünün ikinizdeAslında para karşılığında boşanmak değil de mecburum yani ne halt Edicem. Nafaka ödemezse peşinden mi koşucam? İş bulana kadar nerde kalıcam. İstanbul’da maaşlarda ev kiraları da belli. Ya doğru birşey değil yaptığım aslında utanıyorum böyle istekte bulunduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?