Eşimden 200.000 tl nafaka istedim?

Bir ayna tutup kendinize bakın bence. Hiç kendinizi suçlu görmüyorsunuz. Çizdiğiniz profil ortada. 200bin önünüze atılır da boşanırsınız umarim.

Allah’tan yukarda yaptığımdan utandığımı ve pişman olduğumu,özür dileyeceğimi belirtmişim süz bu yorumları yapmadan önce.kadının düşmanı kadındır diye boşuna demiyorlar. Pis EGO’larınızı tatmin etmek için buraya girip millete yorum yapmayın. Ya insan olun insan gibi eleştirin yada defolun gidin yorum yapmayın.

Sizde burada konu açıyorsanız yorumlara da hazırlıklı olun. Başka bir konu daha açmışsınız boşanmayla alakasız daha yeni boşanmayı konuştuk diyorsunuz daha boşanma konusu açılır açılmaz 200.000 istemek nedir Bu boşanma nafakası adı altında eşinizi maddi olarak kullanmaktır böyle fahiş bir nafaka ya da tazminat isteme hakkınız yok sizin!

ama adam tamam bulup buluşturup vericem dediğine göre bir an öncde evliliği bitirmek istiyor nasıl bir gururunuz var ki işim yok ev alırım diye o kadar para istiyorsunuz gencecik insansınız. Bir de özür dileyecektim vazgeçecektim diyorsunuz çocuk oyuncağı mı bu iş. Mahkeme size o parayı geçerli bir neden olmadıkça vermez burada kimseye hakaret edemezsiniz! ohh evleneyim adama hayatı hem zindan edeyim hem de 200.000 cdebe koyup rahat edeyim yatayım ne güzel plan..

Ben burda konu açıyorum diye benim 5 yıllık ilişkimin maddiyat üzerine kurulu olduğunu iddia etme hakkını bulamazsınız siz kendinizde. İnsan gibi söyleyin ne söyleyecekseniz. Konu açıyoruz diye ergen deme hakkı bulup, birde basit kadın muamelesi yapamazsın arkadaşım sen! Senin bunları deme hakkın varsa benimde yorum yapma deme hakkım daha çok var. Seninle oturup neyin çocuk oyuncağı olup olmadığını tartışacak değilim. İnsan gibi yardımcı olmak adına eleştiri yapıyorsan yap yapmıyorsan haddini bil ve yorum yapmayı bırak. Benim gururumu,onurumu burda yazdığım birkaç cümle ile sorgulayacak haddi kendinde nasıl buluyorsun? Bence yanlış yaptığın de geç madem çok saygılısın. Nefret ediyorum sizin gibi insanların saygısızlık yaparak saygı dilenmesinden.

Adam ne cektiyse senden geçen patates olayında ben bıkmıyordum durumunu ama gerçekten sıkıntılısınız ya terapi alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…