- 12 Mart 2017
- 113
- 52
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balparmak95
-
Me çektiriyor olabilirim ki? Arkadaşlarının yanına istediği zaman gidiyor. Bak saat 12 adam dışarda. Hep böyleydi. Ne aldığına,ne yeşimine karışırım. Sadece giyimime müdahale ettiği için dikleniyorum ve erkeğin olduğu ortamda yok sayılmayı reddediyorum. Eğer 2 kişi tartışıyor ise tek kişiden çıkmıyordur o ses öyle değil mi?İki yüz bini bile kabul etmiş hakketten çektiriyor olmayasın adama??
Sen istemesende, senin yerinde başkası olsaydı da verirdim diyor. Bilmiyorum. Vermez belki depara karşılığı mı boşanacaksınız. yoksa boşanmaycaksınız yani?
ayrıldınız mı yani evler ayırdınız mı? şimdi nasıl geçiniyosunuz?
bence adam cidden bıkmış. kabul etmiş 200.000 tl ödemeyi. sonrada ‘bu kadın bana çektirdi, niye kendimi sıkıntıya sokayım o parayı bulmak için’ diye düşündü. olamaz mı?
bilmiyorum yani sadece farklı açıdan yorumladım, aklıma ilk gelen bu.
Boşanmayı konuştum bugün buraya geldi konuAz önce patates konusunu okuduğum üye değil misin?
Buraya nasıl geldi konu?
Boşanmak istemeyen insan böyle konuşur mu ama?Onu bırakabileceğini kabul edemiyor.
Gururna yediremiyor boşanma isteğini.
O yüzden bu kadar laf söylüyor.
Boşanmayı konuştum bugün buraya geldi konu
Keşke boşanmasak ama boşanmaktan başka çare görmüyorum. Netim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.Gerçekten boşanmak niyetiyle mi konuştun peki?
Kafana koydun mu?
Net misin yani?
Aslında haklısınız genel itibariyle ama tüm konularınızdan çıkardığım öfke probleminiz var,üslup sorununuz var bi de kronik depresyon belirtileri olmuş,özkıyımı bile denemişsiniz,psikolojik ruh sağlığınız bu kadar karmaşıkken insan haklıyken haksız çıkar biçok konuşmada,eşiniz kötü bi adam değil ama sanırım hem bıkmış hem durumla başa çıkamıyor,o yüzden bence sağlam bi klinik psikolog bulun ve evliliğiniz devam eder etmez o ayrı ama ruhsal olarak iyilik haline ulaşın ki huzur bulun sevgili balparmak.Me çektiriyor olabilirim ki? Arkadaşlarının yanına istediği zaman gidiyor. Bak saat 12 adam dışarda. Hep böyleydi. Ne aldığına,ne yeşimine karışırım. Sadece giyimime müdahale ettiği için dikleniyorum ve erkeğin olduğu ortamda yok sayılmayı reddediyorum. Eğer 2 kişi tartışıyor ise tek kişiden çıkmıyordur o ses öyle değil mi?
Aslında para karşılığında boşanmak değil de mecburum yani ne halt Edicem. Nafaka ödemezse peşinden mi koşucam? İş bulana kadar nerde kalıcam. İstanbul’da maaşlarda ev kiraları da belli. Ya doğru birşey değil yaptığım aslında utanıyorum böyle istekte bulunduğum içinpara karşılığı mı boşanacaksınız. yoksa boşanmaycaksınız yani?
ayrıldınız mı yani evler ayırdınız mı? şimdi nasıl geçiniyosunuz?
bence adam cidden bıkmış. kabul etmiş 200.000 tl ödemeyi. sonrada ‘bu kadın bana çektirdi, niye kendimi sıkıntıya sokayım o parayı bulmak için’ diye düşündü. olamaz mı?
bilmiyorum yani sadece farklı açıdan yorumladım, aklıma ilk gelen bu.
Bu konusahibi son söyleyeceğini başta söylüyor muhtemelen tartışmalarda çayın altını niye kısmadın da boşanmaya gidebilir böyle öfke kontrolü problemi olanlar,konunun özünü kaybeder neyden bahsetmek istiyorsa onu anlatır çoğu zamanAz önce patates konusunu okuduğum üye değil misin?
Buraya nasıl geldi konu?
O zaman para isteyeceğineKeşke boşanmasak ama boşanmaktan başka çare görmüyorum. Netim ama nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum.
Merhaba
Sürekli buraya konu açıyorum Çünkü gerçekten konuşacak kimsem yok. Konularıma yorum yapanlar sorunlu bir evliliğim olduğunu artık biliyorlar. Zaten boşanma mevzusu hep söz konusuydu bizim evliliğimiz de. Bunda benim fevri ve agresif yapımın payı büyük. Lütfen eşimin işi ve mal varlığını hakkında soru sormadan yardımcı olmaya çalışın bana. İşimi bıraktığım için ve gidecek yerim olmadığı için eşimden 1+1 ev alabilmek için 200.000 tl karşılığında boşanabileceğimi söyledim. Oda tamam dedi. Sonra hemen bulamam dedi. Saygısız olduğumu ve benim saygısızlığımın ona bulaştığını,bana yaranmaya çalışmaktan yorulduğunu, boşanınca “sevgililer” yapacağımı söyledi. Ya of yazarken bile midem bulanıyor. Bir yandan al paranı canın cehenneöe diyesim geliyor öbür yandan gidecek yer yok, iş yok ne halt edeceksin diyorum. İyice kafayı tırlattım. Boşandıktan sonra gelip kapımda ağlama diyor. Ne zaman ağlamışsam. Benim gibisini bulamazsın. Benim yerimde başkası olsa seni hergün döverdi. O zaman otururdun yerinde diyor. Seni dövmüyorsam senin gibilere prim vermemek için diyor. Çıldırmam an meselesi. Sana o kadar para yedirdim sevgiliysen, iyilik yaptım,kredi ödeyemiyordun,anan baban yoktu ben vardım vefasızlık ediyorsun diyor. Hadi hep ben kusurlu olayım. Bu adam bunları demeye hak mı kaZanıyor anlamadım gitti.
Annemi bir kere bile mutlu görmedim onda ki depresif ruh hali bana resmen yapıştı. Psikolog annem ile kendimi ayıramadığımı söylüyor sanırım haklı da. Kafam o kadar karışık ki doğruyla yanlışı ayırt edemiyorum sanki.Aslında haklısınız genel itibariyle ama tüm konularınızdan çıkardığım öfke probleminiz var,üslup sorununuz var bi de kronik depresyon belirtileri olmuş,özkıyımı bile denemişsiniz,psikolojik ruh sağlığınız bu kadar karmaşıkken insan haklıyken haksız çıkar biçok konuşmada,eşiniz kötü bi adam değil ama sanırım hem bıkmış hem durumla başa çıkamıyor,o yüzden bence sağlam bi klinik psikolog bulun ve evliliğiniz devam eder etmez o ayrı ama ruhsal olarak iyilik haline ulaşın ki huzur bulun sevgili balparmak.
Aslında para karşılığında boşanmak değil de mecburum yani ne halt Edicem. Nafaka ödemezse peşinden mi koşucam? İş bulana kadar nerde kalıcam. İstanbul’da maaşlarda ev kiraları da belli. Ya doğru birşey değil yaptığım aslında utanıyorum böyle istekte bulunduğum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?