• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden 200.000 tl nafaka istedim?

Balparmakcım vak canım 22 yaşındaymışsın. Yaşıtların ilk işlerini aramakla meşgul şu anda.

Boşanmak istiyorsan boşan. Ama rica ederim fidyeyle para karşılığında yapma. Şu an senin de yaşıtların gibi iş bakman gerekiyor. Güzelce işine gir, hayatını kur. Sonra da boşan ama bana sorarsan para falan alma. 1 yıllık evliliğe 200000 tazminat olmaz. Hakkın olmayan paradan da hayır gelmez. Evliliğin yürümüyorsa da yürümüyordur. Ya adam gibi ilişki terapistine git ya da boşan ama her şartta işini bul hayatını kur. Yaşın çok genç. Tüm dünyan bu adam olmasın.

Bana sorarsa ikinizde de evlilik sorumluluğu taşıyacak durum yok. 2 çocuk bir araya gelmişsiniz o kadar.

Umarım kafanı bir an önce toplarsın. Sevgiler.
Haklısınız. Ben özür dileyim bu para olayı için. Zaten kendimi çok kötü hissettim.

Bu konusahibi son söyleyeceğini başta söylüyor muhtemelen tartışmalarda çayın altını niye kısmadın da boşanmaya gidebilir böyle öfke kontrolü problemi olanlar,konunun özünü kaybeder neyden bahsetmek istiyorsa onu anlatır çoğu zaman

Bende sonda söyleyeceğimi hep en basta söylerim
Lanet olası bir huy

Bu konusahibi son söyleyeceğini başta söylüyor muhtemelen tartışmalarda çayın altını niye kısmadın da boşanmaya gidebilir böyle öfke kontrolü problemi olanlar,konunun özünü kaybeder neyden bahsetmek istiyorsa onu anlatır çoğu zaman

O zaman boşanmayı konuşmak yerine
Evliliği nasıl kurtarsak diye mi konuşsalar acaba?

Para da varmış
Şöyle kallavi bi psikolog-evlilik danışmanı baya yol almalarına yardım eder öyleyse.

Annemi bir kere bile mutlu görmedim onda ki depresif ruh hali bana resmen yapıştı. Psikolog annem ile kendimi ayıramadığımı söylüyor sanırım haklı da. Kafam o kadar karışık ki doğruyla yanlışı ayırt edemiyorum sanki.
İyi değilsin güzelim zaten çok belli,senin gibileri iyi tanırım,bi süre agzından bişe çıkmadan iki kez düşün bu konuşacağım neye hizmet ediyor diye,anlık haz mı alırım yoksa uzun vadede çözüm mü bulurum diye,sağduyulu olmalısın,çok fevrisin çok.

Para da varmış
Şöyle kallavi bi psikolog-evlilik danışmanı baya yol almalarına yardım eder öyleyse.
Teklif ettim bir kere ama benim bir sorunum yok sen git dedi

Para da varmış
Aynen mantıklı tabi eşi de gönüllü olursa çok yol katederler,ama konusahibinin sadece kendisinin de çok ihtiyacı var,terapist yönlendirir zaten

Sizin acilen psikolojik tedavi görmeniz gerek.
Hatta belki sonra çift tedavisi.
Psikolojiniz hiç iyi değilken çok büyük laflar ediyorsunuz karşılıklı.
Önce bir kafayı toparlayın, sonra ne yapacağınıza karar verin.
İyi bir psikolog bulmakta zor. Önerisi olan varsa çok iyi olur. Zira benim gittiğim pek iyi değildi.

Teklif ettim bir kere ama benim bir sorunum yok sen git dedi
Olabilir.
Tamam, peki ben gideyim de.
Önce kendin için git.
Durumu anlat.
Psikolog eşin de gelsin dediğinde
Eşine "senin de yardımın gerekliymiş. Psikolog seni de görmek istiyor. Benim için gelir misin?" de??

Haklısınız. Ben özür dileyim bu para olayı için. Zaten kendimi çok kötü hissettim.

Dileme bence gerek yok. Annen iyi degil yazmissin sen de boyle bir sikar yolu aramissin yeni hayatin icin, demek ki yeni hayat fikrin var.

Dedigim gibi once bir is bak. Terapini aksatma, su ustundeki hal neyse bir gitsin. Sonra otur iyice dusun yahu ben hayatta ne yapmak istiyorum diye, bosanip bosanmama konusu da dahil. Ama o zamana kadar da kavga dovus, bosanma konularina irme gerek yok yani. Paran oldugunda cik git bu kadar.

Bosanmak istemiyorsan da esinle, kavga etmeden guzelce konus. Yahu bak sen bosanmak mi istiyorsun, yoksa bu isi yurutmek mi de. Bu saat oldu eve gelmedi yazmissin, gayet sorumsuz yani evliligi yurutecekse beyzadenin adam gibi davranmasi gerek ama konularindan esinden bir sorumluluk goremiyorum ne yazik ki, arkadaslariyla kafede takilip nargile icen muhabbet eden bir tip canlandi gozumde niyeyse. Yani bence esinin olgunlasmasi icin en az 5 yila ihtiyaci var nacizane fikrim.

Dedigim gibi, odaklan. Once is bulmaya bak. Meslegin, bolumun neydi? Bir dahaki konun nasil is bulurum olsun. Sevgiler.

İyi bir psikolog bulmakta zor. Önerisi olan varsa çok iyi olur. Zira benim gittiğim pek iyi değildi.
Astoria Astoria psikolog kendisi. Bu konuda yol gösterebilir sanırsam.
(allahım sonunda ben de psikolojiyle ilgili bir konuya Astoria'yı çağırdım, kendimi gerçek bir üye gibi hissediyorum :D)

Back