Eşim

Aa bu arkadaş o arkadaş mı

Ashsjsjjs bi de bayılsaymış... Konu sahibinin tuhaf olduğu belli zaten.
ben o zamanlar drama queen demiştim kendisine. Misafirliğe gider hiç iyi ağırlamadılar aç kaldım diye konu açar. Gelinleri doğum yapar 500 kişi gidip evine kalırlar bir de hizmet beklerler. Kendisi tam bir hizmet bağımlısı kimsenin hizmetini beğenmiyor eşfleşfşeş
Ahaaa simdi daha anlamlı oldu.. Ne güzel dünya adam en az 1.5 yıl ana babasını görmesin bence de bu yoruma katılıyorum ya :)))
Aa niye görmesin canım. Adam doğumdan sonra alsın anasını babasını kardeşlerini getirsin eve. Konu sahibi gerçek bir gelinin lohusayken bile misafirlerini nasıl ağırlayacağını gösterir onlara :)

Böyle üyeleri seviyorum bir konu açılıyor aslında bilmemiz gereken şeyleri hatirlatiyorlar tesekkur ederiz
Bende bu fikri sevdim strese gerek varmi hiç?

E erken gitsin o zaman. Orta yol bulunur yani. Ki bence 32 haftalıkken anneniz de yanınızda olacakken gitmesinde de bir sakınca yok da madem korkuyorsunuz doğurmaktan erken gitsin.

Ben ailesiyle görüşmesini erteleme çabasına hiç girmezdim. Ölüm kalım var senin yüzünden gidişimi erteledim anamı babamı son kez göremedim lafını duymak istemem. Lafı duymasam da kendi içimde vicdanıma onun hesabını veremem.

Bayram tatilinde uzun süreliydi neden gitmedi eşiniz keşke gidip gelseydi.
Dert ettiğiniz şey sureyse eşiniz iş yeriyle konussun şu anda gitsin mesela daha 16 temmuzdayiz.
Ya da en kötü ağustosun başında gitsin bı hafta kalıp dönsün.
Ben pek size hak veremedim gitme demek yerine alternatif çözümler üretilebilir.
Ekimde gitmiş en son epey zaman geçmiş esinizde haklı kendince hasret çekiyor olabilir bu duygusunu neden görmezden geliyorsunuz?

Bana hizmet edecek edecekseler elim kolum olacaksalar tepsi ile önüme yemeğimi getirip tuvaletimn çöpünü atacaklarsa tabiki gelsinler zira biz öyle yaptık ama benim kaynana benden bekler maalesef

Öyle olacak galiba ağustosun başında gidecek sanırım yada hiç gitmeyecek bilmiyurm

Bana hizmet edecek edecekseler elim kolum olacaksalar tepsi ile önüme yemeğimi getirip tuvaletimn çöpünü atacaklarsa tabiki gelsinler zira biz öyle yaptık ama benim kaynana benden bekler maalesef
Siz de gelinden beklemiştiniz. Hatta yapmadı diye üzüntüden karnınıza ağrılar girmişti. Kaynananız da sizden beklesin ne var yani?

Her dakika uçak olsa keşke maalesef yok bugün ararsa en yakın uçak yarın ve aktarmalı

Böyle yaptınız ama yapmamanız gerektiğini gelinin görevi olduğunu düşünüyordunuz. O zaman doğrusunu siz yapmalısınız.

Aaa o üye mı başlığı hatırlıyorum.

Siz de gelinden beklemiştiniz. Hatta yapmadı diye üzüntüden karnınıza ağrılar girmişti. Kaynanız da sizden beklesin ne var yani?
Yok hanımefendi yanlış hatırladınz biz ona o kadar hizmet ettik zira ona bakmaya gittik tabiki edeceğiz
Lakin en son gün geldigmz gün bir kahvaltı bekledik hepsi bu. Onun dışında yigenim 2,5 aylıkti ve son olarak 6 gün kaldık
Keşke bana da öyle kaynana olsa bende rahat rahat baksam bebeğime

Birde altı gün kalmistiniz korku filmi gibi daha hatırlatıyorsunuz nasıl oluyormuş huzursuzluk çıkaran insan ? Ama hala akillanmiyorsunuz daha gelinin arkasından atmaya devam

AAA siz geline çektiren üyesiniz şimdi Mirta hatırlatmış keser döner sap döner gün gelir hesap döner size üzülmekten vazgeçtim . İnşallah maaile toplanıp gelirler
Hayır kır papatysi ne çektirmesi biz gelinimize her anlamda yardımcı olduk yine de oluruz keşke benimkiler de bana olsa doğumumda evime bile gelmiyorlar inan benim yaptığımı annemin yaptığınu keşke bize de yapan olsa bende rahat rahat bebeğime baksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…