- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Dilara55333
Hadi sizin eşiniz düşüncesiz, gidecek. Hiç mi eş ailesi demiyor oğlum geliyorsun ama ya karın doğum yaparsa, eşinin yanında dur diye?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah gelecek annem . Sezetyan durumu şimdilik yok açıkçası bilmiyorum sonradan gerekir mi ? İnşallah normal doğum olurSezaryen olmayacaksan
Allah'ın izniyle epizyon da çok olmazsa oturabilecek durumda olursun
Nazlanabilecegin bir annen varsa yatabilirsin tabi
Maalesef o düşünce de değiller bayramda bile neden gelmiyorsun diyen tiplerHadi sizin eşiniz düşüncesiz, gidecek. Hiç mi eş ailesi demiyor oğlum geliyorsun ama ya karın doğum yaparsa, eşinin yanında dur diye?
Tabi sonradan bı komplikasyon gelişir Catı dar olur veya doğum sancin olduğu zamanlar açılma gerçekleşmez belki vs vs derken sezaryene geçilebilirİnsallah gelecek annem . Sezetyan durumu şimdilik yok açıkçası bilmiyorum sonradan gerekir mi ? İnşallah normal doğum olur
O zaman bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar, siz de mesafenizi koruyun.Maalesef o düşünce de değiller bayramda bile neden gelmiyorsun diyen tipler
Bencede doğru tespit yapmışsınız. Birde Alla korusun ailesi yaşlı insanlarssa . O yüzden istiyordur belki. 3-5 gün gitse gelse sorun olmaz bence. Ekimden beri uzun bir süreEşinizin ailesinin yanınıza gelme ihtimali yokmuş. Zaten bebek olduğu için koşturmaca yaşayacaksınız en erken 6-8 aydan önce eş memleketine gitmemiş olacaksınız. Bir buçuk seneden fazla bir süre…
Ben sizin aksinize eşinizin tam gitme zamanı olduğunu düşünüyorum. Aynı şehirde arabası olan yakın dostlarımız ya da akrabanız var ise bir sorun olmaz. Acil durum planı oluşturursunuz.
Sizi tamamen haksız bulmadım yanlış anlamayın ama haklı da değilsiniz.
Eşinizin Ağustos başında izne ayrılması mümkünse daha erken çıksın.
Ay gercektenmi ben sokkkkk hem bu kadar ince düşünüp hemde bu nanelerimi yediBence eşiniz biraz beklesin. Siz doğum yapınca ailesi size gelsinler öyle görüşsünler. siz bir görümce olarak gelininize öyle yapmıştınız :) lohusa kadının evine cümbür cemaat doluşup sadece bebeğiyle ilgilendi bize hiç hizmet etmedi diye krizler geçirmiştiniz.
Hatta üzüntüden karnınıza ağrılar girmişti :) ve ısrarla bunun doğru bir şey olduğunu savunmuştunuz. bence söyleyin eşinize siz doğum yapınca getirsin tüm ailesini, bebek görsünler. Malum siz seviyosunuz böyle şeyleri :)
Yani gerçekten öyle hangisi daha iyi olacaksa doktoruma güveniyorum inşallah sıkıntı çıkmaz sizde de ..Tabi sonradan bı komplikasyon gelişir Catı dar olur veya doğum sancin olduğu zamanlar açılma gerçekleşmez belki vs vs derken sezaryene geçilebilir
Bende normal doğum istiyorum ama kolay bı doğum olsun, o da hangisinde yaşanacaksa oyle olsun
2.3.4. derece epizyolara maruz kalmak istemem
Güleryüz göster bak sinir oluyolarmışDemeyin öyle demeyin .. bende mantıksız buluyorum ama kardeşlerim çocuğumu görmesin mi olacak o zaman da ben odada yatarım içerde kim ne yapıyorsa yapsın valla
E sizde lohusa olacaksiniz hizmet bekliyorsunuz. Gelininizden neden lohusa haliyle hizmet beklediniz. Bunu yazarken utandiniz mi acaba. Yanlis anlamisimdir umarım pes yaniBana hizmet edecek edecekseler elim kolum olacaksalar tepsi ile önüme yemeğimi getirip tuvaletimn çöpünü atacaklarsa tabiki gelsinler zira biz öyle yaptık ama benim kaynana benden bekler maalesef
Ne ekersen onu biçersin. Birde 6 gün kalmışsınız Cumhur cemaat. 2.5 aylık bebek ne gece uyur ne gündüz uyur birde kahvaltı mi beklediniz vallahi ayıp. Sonra burda kalkmis konu açıyorsunuz kusura bakmayın da bir acayipsiniz.Yok hanımefendi yanlış hatırladınz biz ona o kadar hizmet ettik zira ona bakmaya gittik tabiki edeceğiz
Lakin en son gün geldigmz gün bir kahvaltı bekledik hepsi bu. Onun dışında yigenim 2,5 aylıkti ve son olarak 6 gün kaldık
Keşke bana da öyle kaynana olsa bende rahat rahat baksam bebeğime
Ahahaha tamam herkese gülümserim Dilara hnm gelse de başka neye sinir oluyorlar öğrensekGüleryüz göster bak sinir oluyolarmış
Kahvaltı olmazsa da karnı ağrıyormusAhahaha tamam herkese gülümserim Dilara hnm gelse de başka neye sinir oluyorlar öğrensek
Ben bir kaşığı bir yere kaldırıp koymam kusura bakmasınlar tüm vücutları agriyabilirKahvaltı olmazsa da karnı ağrıyormus
Eşiniz Doğu Karadenizli mi acaba? Çok tanıdık geldi de yazdıklarınız. Benim de eşim aynı şekilde 35. Haftamda memleketine gitti. Bir ara ben mi açmışım acaba eski konumu dedim.Merhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.
28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.
Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem
ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar
Annem gelecek kısmını okuduktan sonra eşinizi gönderdim ben hahahaMerhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.
28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.
Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem
ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.
Yok değil iş yok onlarda eşim sadcee ailesini görmeye gidiyorEşş
Eşiniz Doğu Karadenizli mi acaba? Çok tanıdık geldi de yazdıklarınız. Benim de eşim aynı şekilde 35. Haftamda memleketine gitti. Bir ara ben mi açmışım acaba eski konumu dedim.