• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Babam en ufak tatilinde 14-15 saat tek şoför olarak anne ve babasını görmeye gidiyor nedeni ise çok yaşlı olduklarından kalan vakitlerini beraber geçirmek için annem 50 yaşında bir kadın ve bu durumu daha bu yıl idrak edebildi. Anne,babadan ayrılma korkusu baskın geliyor olabilir belki erkekler çoğunlukla duygusal yapılarını rahat dışa vuramadiklari için bu tarz şeyleri rahat dillendiremiyorlar kadınlar kadar.

Bırakın gitsin gelsin..
Bebeğinizde sağlıkla gelsin Allah sizi birbirinize bağışlasın.❤️
Teşekkürler İnsallah sağlıkla kucağıma alırım ve eşimde yanımda olur

Evet ama ya ben doğum yaparsam o yokken ya birşey olursa ilk doğumum devlette yanıma sancı anında bile gelmedi bu Allah izin verirse özelde olacak her an yanımda olmasının hayalini kuruyorum ya yine olmazsa
çok hayal kurmamak lazım.. bende ilk doğumumda eşim dışında herkes vardı.. doktorum perşembe günü suni sancıyla doğumu başlayabilirim açılma var dedi hayır babası gelecek pazar günü dedim.. eşimin o gün sınavı vardı.. benim pazar sabahı suyum geldi eşim geldiğinde biz eve bile çıkmıştık.. insan o an eşini arıyor evet herkes orda olmasına rağmen ama nasip bazı şeylerde.. riskiniz yoksa erken doğururum diye kendinizi şartlamayın derim.. hem annenizde yanınıza gelecekmiş araçta var
Yok değil iş yok onlarda eşim sadcee ailesini görmeye gidiyor
ne kadar süre kalacakki orda? 1 ay mı..

sizin kocaları gördükten sonra benimkinin ortalıkta iki eşya bırakması batmamaya başladı teşekkürler..... Bu ne insafsızlıktır ya, korkunç biri yani.. lafını bile geçirmemesi lazım böyle bir şeyin tam doğum üzeri.

çok hayal kurmamak lazım.. bende ilk doğumumda eşim dışında herkes vardı.. doktorum perşembe günü suni sancıyla doğumu başlayabilirim açılma var dedi hayır babası gelecek pazar günü dedim.. eşimin o gün sınavı vardı.. benim pazar sabahı suyum geldi eşim geldiğinde biz eve bile çıkmıştık.. insan o an eşini arıyor evet herkes orda olmasına rağmen ama nasip bazı şeylerde.. riskiniz yoksa erken doğururum diye kendinizi şartlamayın derim.. hem annenizde yanınıza gelecekmiş araçta var

ne kadar süre kalacakki orda? 1 ay mı..
Gitti geldi bir hafta ama ne yazık ki şimdide görevi çıktı 😓

Eşş

Eşiniz Doğu Karadenizli mi acaba? Çok tanıdık geldi de yazdıklarınız. Benim de eşim aynı şekilde 35. Haftamda memleketine gitti. Bir ara ben mi açmışım acaba eski konumu dedim.
Benim basima gelmedi boyle bir olay ama yemin ederim ben de konu sahibi ne esiniz karadenizli mi diye soracaktim😁

Merhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.

28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.

Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem

ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.
Hamile halimle onun binbir türlü suratını çekeceğime zaten Annende geliyormuş nereye giderse gitsin sen istemedikce balkanır Anasının evi boşver sakın gitme deme

Back