• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Çok kırılmıştı konu sahibi çünkü gelin bir kere çorba yapmış giderken kahvaltıyı bile annesi hazırlamış oysa ki uçak paralarını bile kendileri karsilamislar..
Ben kayınbabama doğumdan sonraki günlerde bize geliyor diye ”Senin gelmene gerek yok baba, annemi bırakıp gidebilirsin.” demiştim. Görümcenin kocası kim ya, elin herifi. Eve bile almam valla. Gelin bunları kovmadığına şükretsin sjsjjsjsjsj

Ben kayınbabama doğumdan sonraki günlerde bize geliyor diye ”Senin gelmene gerek yok baba, annemi bırakıp gidebilirsin.” demişim. Görümcenin kocası kim ya, elin herifi. Eve bile almam valla. Gelin kovmadığına şükretsin sjsjjsjsjsj
Benim de sadece KV gelecek kalmaya o giderken ablası abisi falan gelip görüp gideceklermis onda da kalkıp hizmet edecek halim yok valla odada dururum bir cocugu görürler arkamdan istediklerini söyleyebilirler . Yüzüme söylerlerse olay çıkar 🤣

Benim de sadece KV gelecek kalmaya o giderken ablası abisi falan gelip görüp gideceklermis onda da kalkıp hizmet edecek halim yok valla odada dururum bir cocugu görürler arkamdan istediklerini söyleyebilirler . Yüzüme söylerlerse olay çıkar 🤣
Şimdiden bol sabır diliyorum :KK53:

Demeyin öyle demeyin .. bende mantıksız buluyorum ama kardeşlerim çocuğumu görmesin mi olacak o zaman da ben odada yatarım içerde kim ne yapıyorsa yapsın valla 🥲
Hazırlığa, hizmete falan zaten gerek yok da. Ayıp olmasın diye yanlarında otursanız da olur aslında çünkü zaten biraz sonra bebek ağlayacak ve içeri gidip bir daha çıkamayacaksınız nasılsa. 😂

Hazırlığa, hizmete falan zaten gerek yok da. Ayıp olmasın diye yanlarında otursanız da olur aslında çünkü zaten biraz sonra bebek ağlayacak ve içeri gidip bir daha çıkamayacaksınız nasılsa. 😂
Yani ben daha yeni dogum yapmısken glemis olacaklar bir hafta sonra falan o yüzden bilmiyorum ki yanlarında oturabilecek durumda olur muyum ? Kendimi zorlamam bir girer çocuğu gösterir çıkarım . Zaten Corona olduğu için çok gerginim artık millete maske veririm . Tek korkum korona bebek sağlıklı olsun da gelir giderler artık

Yani ben daha yeni dogum yapmısken glemis olacaklar bir hafta sonra falan o yüzden bilmiyorum ki yanlarında oturabilecek durumda olur muyum ? Kendimi zorlamam bir girer çocuğu gösterir çıkarım . Zaten Corona olduğu için çok gerginim artık millete maske veririm . Tek korkum korona bebek sağlıklı olsun da gelir giderler artık
Tabii evet, maske ve dezenfektanı eksik etmeyin ki rahat edemesinler, tedirgin olup kalksınlar bir an önce. Bu arada benim de dünya yılan günüm kutlu olsun. 🤣

Merhaba sevgili arkadaşlar hemen konuya geçeyim.

28 haftalık hamileyim. Zor ama risksiz bir hamilelik yaşıyorum.
Eşimle İkimzde ailemize uzak şehirdeyiz ama ailem dışımda benim tüm akrabalar burda eşiminkiler bize 10 saat uzak.

Eşimin memleketine en son ekim ayında gittik.
Eşim 15 ağustosta izne ayrılıp tek başına memleketine gitmek istiyor. Ben yaklaşık 32_33 haftalık hamile oluyorum ben asla gidemem. Kendiside götürmez beni çünkü koy ortamı rahat edemem

ama ısrarla kendi gitmek istiyor bebeğim 2 hafta da önden geliyor onuda sayarsak 34, 35 haftalık oluyorum.
Hayat memat meselemi zorunluluk mu zoraki hal mi var diyorum ailemi özledim bir yıl oldu diyor. Bende hergun ağlamaklı ve sinirli haldeyim nasıl beni düşünmez diye.
Son kavgadan sonra gitmeyeceğini söyledi ama bana
'İnşallah sende hasret kalırsın'
dedi
yani gitmese bile onca laf edecek
Şimdi ben ne yapayım gitse istemiyorum ya brisey olursa tek doğum yapmak istemiyorum olmaz olmaz dersin birşey oluverir her dk uçak yok.
Gitme desem hal ve hareketleri sinirimi bozup beni üzüyor. Ne yapacam bilmiyorum.
Not =giderse yanıma annem gelecek
Not2= ailesi gelemez hayvanları var inek vs bırakacak kimse yok doğuma bile gelmeyen insalar.
Sonuçta gidip aylarca kalmayacak siz de yalnız kalmıyacaksanız hiç problem göremedim ben. Doğumdan sonra eşinize daha çok ihtiyacınız olacak. Doğum öncesi gidip gelmesi daha mantıklı.ha olağanüstü bir durum olsa zaten döner. Boş yere bebeğinizi strese sokmayın keyfinize bakın

Bütün hamileligim boyunca tek kaldim evde esimin isi baska sehirdeydi 15 gunde bir geliyordu.Ailem ise arabayla yarim saat uzakta baska bir semtte oturuyordu.Üstelik riskli bir hamileligim vardi.Ne olacak birakin gitsin bu kadar sinir stres olacaginiza.Akrabalarim var diyorsunuz annenizde gelecek en kotu bir taksi cagirirsiniz.

Bu konu önemli ben kardeşimin yanında kaldım ilk akşam hastahanede kaldılar 2. Akşam eve geçtiler. 8. Gün pozitif çıktım evde 1 gece kaldim diğer 7 gün yanlarında idim yatmaya eve geçtim. Ama bebeğe hiç dokunmadım. Ayni odada bile pek durmadım büyük çocukla oynadım ama öpmedim dokunmadim şubat ayında sık sık evi havalandırdık
Eger bulaştırsa idim kendimi hiç affetmezdim
Bizim tecrübemiz kuluçka döneminde geçmesinin zor olduğunu düşündürdü
Belirtiler başladığında ilk gün bel ağrısı oldu uyuyorlardi eve geri döndüm
Ertesi gün 39 derece ile uyandım
Eşim dışında hiç kimseye geçmedi
İş yerinde 8. Gün ise başlayan hala hasta olan maskesiz gezen insanlar yüzünden geldi maske takmama odada tek çalışmama rağmen bulaştı.
Çok korkmayın ama bebeği kimsenin kucağına vermeyin eve gelince kolonyalı dezenfektan sürün karıştırıp ikram edin:D

Iyi de sizin.yaniniza anneniz gelecekmiş zaten eşiniz giderse. Bence bencillik yapıyorsunuz gitsin adam 1 2 haftaligina sonra zaten bebek ile.hic gidemezsiniz. Sizce de biraz fazla anlayissiz davranmiyor musunuz ?

Bu konu önemli ben kardeşimin yanında kaldım ilk akşam hastahanede kaldılar 2. Akşam eve geçtiler. 8. Gün pozitif çıktım evde 1 gece kaldim diğer 7 gün yanlarında idim yatmaya eve geçtim. Ama bebeğe hiç dokunmadım. Ayni odada bile pek durmadım büyük çocukla oynadım ama öpmedim dokunmadim şubat ayında sık sık evi havalandırdık
Eger bulaştırsa idim kendimi hiç affetmezdim
Bizim tecrübemiz kuluçka döneminde geçmesinin zor olduğunu düşündürdü
Belirtiler başladığında ilk gün bel ağrısı oldu uyuyorlardi eve geri döndüm
Ertesi gün 39 derece ile uyandım
Eşim dışında hiç kimseye geçmedi
İş yerinde 8. Gün ise başlayan hala hasta olan maskesiz gezen insanlar yüzünden geldi maske takmama odada tek çalışmama rağmen bulaştı.
Çok korkmayın ama bebeği kimsenin kucağına vermeyin eve gelince kolonyalı dezenfektan sürün karıştırıp ikram edin:D
Yani gerçekten insanlara nasıl anlatacağım bilmiyorum inşallah anlayışlı olurlar .

Sonra mutlu yaşamak için şimdi dikkat edeceğiz diyin çokta umursamayın
Ben kardesim dese de almadim hic elimi sürmedim biraz vicdanı olan şu dönem uzak durur
Korona bitti diye düşünenler çocuğunu bizden sakindi diye düşünenler uğraşacağız tek tek artık 🙄 neyse konuyu dağıttım sanırım biraz 😅 Allah yardımcımiz olsun valla

Sezaryen olmayacaksan

Allah'ın izniyle epizyon da çok olmazsa oturabilecek durumda olursun

Nazlanabilecegin bir annen varsa yatabilirsin tabi

Back