Eşim

Çocuğu annesiyle mı yaptı.ne var işte annen var gir çık der gibi dediniz. İnsan sizin kadar mantıklı yaklasamiyor. Eşini istiyor ikisinin ortak olarak yaptığı canlı dünyaya gelince.

Bazen sıkıntı yapmak,anlatmak fayda etmez. Ben olsam susardim. Gidecegi varsa gitsin. Kendisi düşünsün. Sana da annen gelsin. Stres yapmayın. Çocuğunuzu düşünün.

Dogumum üniversite hastanesinde oldu. Tek kisilik bir odada (ayni zamanda dogumhane) dogum yapmayi bekliyordum. Yanima refakatçi bile almadilar. Eşimi istiyorum diye ağlamıştım. Doktorum ogretim gorevlisi oldugu ve ucretli muayene edildigim icin kendisine ulasip esimi iceri aldirmistim. Bence bu tamamen sizin ruh halinizle alakali birsey. O an o odada yalniz kalacak kadar güçlü birisi olmadigim icin esim yanimda olsun istedim. Son haftalarda her gecen gun hayat zorlasiyor yine yalniz kalmak istemezdim.

Sizin asil probleminiz esinizin isteyerek, tamamen kendi iradesiyle, icinden gelerek degil de zorla yaninizda kalip basiniza kakmasi. Bunu nasil aşabilirsiniz bilemiyorum

Ağustosun başında gidecek galiba gitmezse ölürmus.
Karsi tarafta eşini bırakıp gelme diye bir aile de yokki
Ben tepkinizi haklı bulanlardanim. Bende olsam doğuma yakın olduğu için bozulurdum . Hatta ötesi kırılır bayağı da kızardım. Ama arkadaşin dediği gibi daha kritik haftalara girmeden gidip gelmesini onerirdim. Yinede planını değişmezse bu saatten sonra da onu kayıp etmekten korkmam annemle oturur doğumumu beklerdim. Ses etmez git der mesafe koyardım. Umarım sağlıkla kucağına alırsın

Asamiyorum zaten inat ve kavga edip gitmesini engellemek bile içimi soğutmuyor. Sizin gibi bende üni hastahe sinde tek doğum yaptim maalesef eşim gelemedi bunda özel de yapacağım inşallah sırf o yanımda olsun diye ya olmazsa diye korkuyyrm

Çok teşekkür ederim sanırım oda erken gidecek sanırım o tarih de gidemez gerekirse kavga ederim inat a biner bu iş ha hiç bir anlamı kalmaz biliyorum ama beni o mecbur etti

Insallah eşiniz sizin ruh halinizi ve yalniz kalmama isteginizi anlar, pisman olur.

Çok teşekkür ederim sanırım oda erken gidecek sanırım o tarih de gidemez gerekirse kavga ederim inat a biner bu iş ha hiç bir anlamı kalmaz biliyorum ama beni o mecbur etti
Yok sen yinede inada bindirip kavga etme doğum öncesi. Bebeğin için öncelikle hiçbir faydası olmaz

Çocuğu annesiyle mı yaptı.ne var işte annen var gir çık der gibi dediniz. İnsan sizin kadar mantıklı yaklasamiyor. Eşini istiyor ikisinin ortak olarak yaptığı canlı dünyaya gelince.
Hakkaten de öyle yazmışım.

O kadar basit değil tabii gir çık, doğum bu sonuçta ama dedim ya empati kuramadım.

Bebeğin 2-3 hafta önde olması erken doğum ihtimali değil ki. O haftada olması gereken boy/kiloda değil de iki hafta sonrasının ölçülerinde yani biraz daha gelişkin bir bebekmiş. Benimki de hep 2-3 hafta öndeydi ama doğmak bilmedi. Niye erken doğum tribine girdiniz anlamadım. 32 haftalık hamile olacakmışsınız gittiği zaman. Bir hafta durup dönebilir. Doğuma nereden baksan en az 1,5 ay kalmış olacak. Bana sizinki biraz hamile premsesliği gibi geldi.

Eşinizin isteği gayet makul.
Gitsin görsün.
Dert etmeyin bu kadar.
Çok zor bir gebelik geçiren biri olarak bunu söylüyorum.
32 haftalık gebelik sizi ürkütmesin.
Doğum hemen olacak gibi hissediyor insan o zamanlarda
Beklenmedik bir durum olsa bile otobüs, uçak, araba vs gibi imkanlar var çok şükür. Kış günü değil yolların kapanma ihtimali de yok.
Yalnız da kalmayacakmışsınız.
Siz müsaade edin sorun çıkarmayın.
Kalan sorumluluk onun, kendisi düşünmeli.
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Anneniz yanınıza gelecekse yani yalnız kalmayacaksanız bırakın gitsin derim. Çünkü izni bitene kadar Allah korusun tabi de hiçbir şey olmazsa "bak gördün mü bir şey olmadı" diye başınıza kakacaktır, kurduğu cümleden belli.
Yani elbette hassas bir dönem ve insan eşini yanında ister ama kendi düşünmüyorsa da zorlamanın bir kıymeti yok gibi geliyor bana

Bence eşiniz biraz beklesin. Siz doğum yapınca ailesi size gelsinler öyle görüşsünler. siz bir görümce olarak gelininize öyle yapmıştınız :) lohusa kadının evine cümbür cemaat doluşup sadece bebeğiyle ilgilendi bize hiç hizmet etmedi diye krizler geçirmiştiniz.

Hatta üzüntüden karnınıza ağrılar girmişti :) ve ısrarla bunun doğru bir şey olduğunu savunmuştunuz. bence söyleyin eşinize siz doğum yapınca getirsin tüm ailesini, bebek görsünler. Malum siz seviyosunuz böyle şeyleri :)

Ashsjsjjs bi de bayılsaymış... Konu sahibinin tuhaf olduğu belli zaten.

Ahaaa simdi daha anlamlı oldu.. Ne güzel dünya adam en az 1.5 yıl ana babasını görmesin bence de bu yoruma katılıyorum ya :)))

Anneniz gelecekmiş zaten yanınıza. Ki o haftalarda doğum olmuyor biliyorsunuz çok sonra oluyor. Yani kalıp kavga etmenizdense o gitsin kafası dağılsın. Takıntı yapmayın böyle şeyleri. Sık sık da erken dogarsa demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…