- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Evet 6 gün kalıp herşeyin yardım ettik yemeğini önüne getirdik temizlik yaptık gelinimizde bebeği ile ilgilendi bunda kötü olan ne varBirde altı gün kalmistiniz korku filmi gibi daha hatırlatıyorsunuz nasıl oluyormuş huzursuzluk çıkaran insan ? Ama hala akillanmiyorsunuz daha gelinin arkasından atmaya devam
Sen rahat rahat bebeğine baksın demedin ama kahvaltı hazırlamadi diye dert edindin. Doğumdan sonra altı gün görümce agirlamak istersin yani ? Şahsen ben istemem gitmenizi istemişti kadın da artık. Şimdi bak kendin doğum sırasında huzursuzluk yaşıyorsun ama hala ders alamiyorusunHayır kır papatysi ne çektirmesi biz gelinimize her anlamda yardımcı olduk yine de oluruz keşke benimkiler de bana olsa doğumumda evime bile gelmiyorlar inan benim yaptığımı annemin yaptığınu keşke bize de yapan olsa bende rahat rahat bebeğime baksam
Ben biraz önce sana yazdığımı nasıl sileceğim
Yok hanımefendi yanlış hatırladınz biz ona o kadar hizmet ettik zira ona bakmaya gittik tabiki edeceğiz
Lakin en son gün geldigmz gün bir kahvaltı bekledik hepsi bu. Onun dışında yigenim 2,5 aylıkti ve son olarak 6 gün kaldık
Keşke bana da öyle kaynana olsa bende rahat rahat baksam bebeğime
E ama dediniz ki biz bebeğe bakardık o yapsaydı?Evet 6 gün kalıp herşeyin yardım ettik yemeğini önüne getirdik temizlik yaptık gelinimizde bebeği ile ilgilendi bunda kötü olan ne var
Yeni çocuğu olmuş kadının yanına enişte bile gotururseniz tabi ki yapacaksınız . Sizin sulalenizi mi agirlayacakti . Kocanızi ana babanizi ? Kahvaltı hazırlamadi diye sinirlenmiştin senEvet 6 gün kalıp herşeyin yardım ettik yemeğini önüne getirdik temizlik yaptık gelinimizde bebeği ile ilgilendi bunda kötü olan ne var
Evet 6 gün kalıp herşeyin yardım ettik yemeğini önüne getirdik temizlik yaptık gelinimizde bebeği ile ilgilendi bunda kötü olan ne var
Gerçek olamayacak kadar saçma bu. Ne diyor bunlar konu sahibi?Valla kocanızı bile götürmüştünüz lohusa kadının evine üstelik davet edilmemiştiniz. Biletleri bile biz aldık demiştiniz ayol sanki onların alması lazımmış gibi.
Çok kırılmıştı konu sahibi çünkü gelin bir kere çorba yapmış giderken kahvaltıyı bile annesi hazırlamış oysa ki uçak paralarını bile kendileri karsilamislar..Gerçek olamayacak kadar saçma bu. Ne diyor bunlar konu sahibi?
Bi de gelin güleryüz göstermiş bunlara. Çorbayı kafalarına geçirmediğine şükretmeleri lazımdıÇok kırılmıştı konu sahibi çünkü gelin bir kere çorba yapmış giderken kahvaltıyı bile annesi hazırlamış oysa ki uçak paralarını bile kendileri karsilamislar..
Bi de gelin güleryüz göstermiş bunlara. Çorbayı kafalarına geçirmediğine şükretmeleri lazımdı
Ben olsam evden kovardımBi de gelin güleryüz göstermiş bunlara. Çorbayı kafalarına geçirmediğine şükretmeleri lazımdı
Ben olsam evden kovardım
Çıldırtirlar adamı ya valla bilemiyorum ben ne tepki verirdim . Altı gün nedirYoo çok iyi yapmış simdi davetiye gönderse giden başına gelecekleri biliyor
Kovsa barisma daveti fln uzun iş
Çıldırtirlar adamı ya valla bilemiyorum ben ne tepki verirdim . Altı gün nedir
Ayyhh bilmiyorum ben kocayı da verirdim yollardim hepsini kesin . Hadi hadi diye . Bu ne ya valla sinirlerim bozuldu yazdıkcaBirde yeğen mi vardı aileden olan birileri daha vardi ama hatirlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?