Eşim

Birde altı gün kalmistiniz korku filmi gibi daha hatırlatıyorsunuz nasıl oluyormuş huzursuzluk çıkaran insan ? Ama hala akillanmiyorsunuz daha gelinin arkasından atmaya devam
Evet 6 gün kalıp herşeyin yardım ettik yemeğini önüne getirdik temizlik yaptık gelinimizde bebeği ile ilgilendi bunda kötü olan ne var

Sen rahat rahat bebeğine baksın demedin ama kahvaltı hazırlamadi diye dert edindin. Doğumdan sonra altı gün görümce agirlamak istersin yani ? Şahsen ben istemem gitmenizi istemişti kadın da artık. Şimdi bak kendin doğum sırasında huzursuzluk yaşıyorsun ama hala ders alamiyorusun

Valla kocanızı bile götürmüştünüz lohusa kadının evine üstelik davet edilmemiştiniz. Biletleri bile biz aldık demiştiniz ayol sanki onların alması lazımmış gibi.

Evet 6 gün kalıp herşeyin yardım ettik yemeğini önüne getirdik temizlik yaptık gelinimizde bebeği ile ilgilendi bunda kötü olan ne var
Yeni çocuğu olmuş kadının yanına enişte bile gotururseniz tabi ki yapacaksınız . Sizin sulalenizi mi agirlayacakti . Kocanızi ana babanizi ? Kahvaltı hazırlamadi diye sinirlenmiştin sen

Valla kocanızı bile götürmüştünüz lohusa kadının evine üstelik davet edilmemiştiniz. Biletleri bile biz aldık demiştiniz ayol sanki onların alması lazımmış gibi.
Gerçek olamayacak kadar saçma bu. Ne diyor bunlar konu sahibi?

Çok kırılmıştı konu sahibi çünkü gelin bir kere çorba yapmış giderken kahvaltıyı bile annesi hazırlamış oysa ki uçak paralarını bile kendileri karsilamislar..
Bi de gelin güleryüz göstermiş bunlara. Çorbayı kafalarına geçirmediğine şükretmeleri lazımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…