Eşim yine o kızla konuşuyor...

Konunun tamamını okumadım. Ama anladığım kadarıyla kızın ailesine falanda duyurmak istemiyorsun. Bence kızı ara ve mesajlar 3-5 değil dökümanlar elimde savcılığa dilekçe veriyorum ayrıntılarını çıkartınca mahkemede görüşürüz de. Eşinede dava açıcağını ve mesajları delil olarak sunacağını söyle. Mesajların içeriğini hiçbir zaman öğrenemezsin savcılık kararıyla mesajlar incelemeye alınsa bile içeriği davalılarla paylaşılmıyor bildiğim kadarıyla ama tabi avukatlar daha iyi bilir. Ben dava aç falan demiyorum ama en azından bulöf yap. Kız panik olsun. Sonuçta gerçekten dava açsan ve hiç bir sonuç alamasan bile en azından herkezin kulağına gidecek bu korku kıza yeter eşinden uzak duracaktır. Eşinede söyle 3-5 mesaj olsa sana inanırım ama 95 tane mesaj var sen beni salakmı sandın diye üzerine git anlasın seni kandıramayacağını . Gerekirse davada aç illa boşanmak zorunda değilsin gözü korksun. Hiç olmce kızı uzaklaştırmış olursun. Eşininde burnu sürtsün sen evini falan asla terk etme hiç bir yere gitme. O ev senin ve kızlarının gidecekse kocan gitsin. Bence kocan seni gerçekten kaybedeceğini anlarsa düzelir. Şuanda nasılsa daha önce kandırdım affetti modunda onun iyi bir derse ihtiyacı var.

ben kıza savcılıga vercem falan dedim cevap gelmedı çalışıyolar muhtemelen bu kız yıne eşimin işyerine girmiş eski işyerini arıyom açan yok kapanmıştır orası diye düşünüyorum birazdan eskı işyerine gitcem orda yoksa şimdikine...çocuklarımm onları komşuya bırakcam ne dye bilmiyorum..birde avukat falan para gerekmezmi yada dava sonu başıma bela almım yargıyı boşuna alıkoymaktan...

kız eşinize gerçekten aşık olsaydı evet ilişkimiz var diyip sizi ayırmaya çalışırdı. ben yine de eşinizin sizi aldatmadığını düşünüyorum.

bende önceden böyle düşünmüştüm ama bişey olmasa görüşürmü sizce demezmi eşinle aran açılıo yok birdaha benı arama hadı çok rahatsız ettı senı söylerim demezmiydi bu ne biçim is.

bende önceden böyle düşünmüştüm ama bişey olmasa görüşürmü sizce demezmi eşinle aran açılıo yok birdaha benı arama hadı çok rahatsız ettı senı söylerim demezmiydi bu ne biçim is.

siz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde kızın görüşmeye devam etmesi saçma! tamam siz rahatsız oluyosanız ki eşisiniz saygı duyarım deyip mesaj atmayı kesmesi gerekirdi! normali bu olmalı yani

bence hiç muhatap olma. sen yüz göz oldukça eşin ve o kız daha da birbirine yaklaşacaklardır.arkamda kimse yok diyorsun, nasıl ayakta dururum diyorsun.yani boşanmayacaksan neden irdeliyorsun.hadi irdeledin onlarda itiraf ettiler napcaksın ki???yani dövmek tehdit bunlar çok kötü şeyler... bırak Allahdan bulsunlar. senin öncelikle karar vermen gerekiyor.sakinleşip aklı selim hakeret emen gerekiyor.

siz rahatsız olduğunuzu belirttiğiniz halde kızın görüşmeye devam etmesi saçma! tamam siz rahatsız oluyosanız ki eşisiniz saygı duyarım deyip mesaj atmayı kesmesi gerekirdi! normali bu olmalı yani

bencede normal değil hala yalanlıyolar hala hal hatır diyolar kanıtlamam lazım am nasıl onu düşünüyorum sürekli nasıl kanıtlarım artık daha tedbirli olurlar belkı bikaç ay goruşmezler sonra yıne başlarlar bana yardım edbilecek biri varmı lütfen yardım!bu konularla ilgili avukat,telefon şirketi falan napabilirim acaba ben işin aslını öğrenmeden bişey yapamıyorum

Allah yardımcın olsun..kötü bir durum ve çaresiz olman daha kötü :KK43: biz kadınlara bu gibi hikayeler ders olsun kendimiz için kötü gün için kenara 3-5 kuruş mutlaka atın hanımlar kendi kötü günümüz için....

kız eşinize gerçekten aşık olsaydı evet ilişkimiz var diyip sizi ayırmaya çalışırdı. ben yine de eşinizin sizi aldatmadığını düşünüyorum.

Ben düşüncenize katılmıyorum. Bir arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım hamileydi o dönemde eşinin çalıştığı şirkete bir kız girdi. Arkadaşımın bebeğine patikler göndermeler, ayakkabılar almalar falan. Kız hep dedi bu işte bir iş var mavigibi durduk yere bu kız bana niye patik gönderiyor diye. Sonra doğum yaptı arkadaşım. O kız işten ayrılmış. Birgün eşinin telinde bir no buluyor. Araştırıyor o kız. Arıyor ne oluyor diye. Kız diyor sen beni yanlış anladın. Ben asla öyle biri değilim. Zaten hayatımda biri var. Ben 5 vakit namazımdayım böyle günaha asla girmem falan. Netice itibariyle arkadaşım eşini silkeledikçe dökülüyor adam yemedikleri nane kalmamış... İlahi adalet aradan iki yıl geçiyor. Arkadaşım eşiyle sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiyor. O kızda hamile yanında eşi. Arkadaşım gidiyor hemen yanına. Diyor vayy hayırlısı olsun hamile misin? Kız mosmor. Aman eşine sahip çık bu zamanda dışarıda bekleyen çok olur. Sen bilirsin bu işleri. Eşi diyor anlamadım ben ne oldu sen karına sor diyor o benim bugünlerimi burnumdan getirmişti o anlatsın sana. Çekip gidiyor...
Hayatta hiçbir şeyin gizli kapaklı kalmayacağına inananlardanım.Konu sahibi arkadaşım kendini çok fazla yıpratma lütfen. Bunun tek zararı sana ve bebeklerine. O yüzden ilk önce bir silkelen. Eşin geldiği zaman çek karşına beni aptal yerine koyma çocuk değilim ben. Adam gibi anlat neler oluyor yoksa ben bu işin sonunu bırakmayacağım davaysa dava boşanmaysa boşanma. Ben şimdi bekar bir adamla mesajlaşsam normal karşılar mısın? Eğer sen bu kızla msjlaşmaya devam edeceksen bende kendime sorunlarımı dökebileceğim bir msj arkadaşı bulacağım. Sen o kızla ilgilendiğin, dertleştiğin kadar benimle, çocuklarımla ilgilenmiyorsun. Benim çocuklarımın nafakasından çalıp o kıza msj parası veriyorsun. Yakışıyor mu evli bir adama, sorumluluk sahibi bir babaya bu de.Geçin bunları normal arkadaşmış neden erkek arkadaşlarınla değilde bu kızla mesajlaşıyorsun de.Bu son uyarım eğer devam edersen seni öleceğimi bilsem ibreti alem olsun diye boşayacağım de.Git biraz kafamızı dinleyelim sende bende.Eğer aklında soru işaretleri varsa çöz de. İzin veriyorum sana bırak bizi git annenin evinde mi dinlersin, arkadaşının yanında mı dinlersin. Git ama kararını verip öyle gel de. Ya o kızla görüşmeye devam edip, benimle ayrılacaksın. Ya o kızı hayatından çıkarıp benimle yol alacaksın.Beni aptal yerine koymana izin vermiyorum artık de.Kızla da görüştüğünde normal bir arkadaşlıksa eğer aranızdaki sen utanmıyor musun arkadaşının evliliğinde sorunlar oluşturmaya, huzursuzluklar çıkartmaya de. Ben kabul etmiyorum arkadaş eşimin birileriyle çat çat mesajlaşmalarını konu,sebep her ne olursa olsun. Sen benim uyarılarımı dinleyip ayağını denk almazsan ve beni üzmeye devam edersen bende senin canını yakmak adına çalıştığın şirketten tut,bütün ailene,çevrene bunu yaymayı vazife bileceğim uyarmadı deme de. Daha fazla yıpratmalarına izin verme seni. Bırak herşey olacağına varır. Sen restlerini kesin çek. Ben bırakıp gidebileceğine inanmıyorum kocanın.

bence hiç muhatap olma. sen yüz göz oldukça eşin ve o kız daha da birbirine yaklaşacaklardır.arkamda kimse yok diyorsun, nasıl ayakta dururum diyorsun.yani boşanmayacaksan neden irdeliyorsun.hadi irdeledin onlarda itiraf ettiler napcaksın ki???yani dövmek tehdit bunlar çok kötü şeyler... bırak Allahdan bulsunlar. senin öncelikle karar vermen gerekiyor.sakinleşip aklı selim hakeret emen gerekiyor.

herşey ortaya çıkınca onun aileside benimkide kabul edebılır dıye düşünüyorum oturduğumuz ev babasının üstüne babayı ikna etsem belkı sen orda kal kızım der annemde belkı yanıma gelıp çocuklara bakar bende çalışırım başka türlü atlatamam en mantıklı düşüncem bu şimdi.mahkemeye versem sonucunda bışey çıkmazsa yine herkes benim üstüme gelcek kıskançlık yaptın diye hem azarlarlar hemde kımse sahıp çıkmaz bende geri dönersem bizimki iyice pişkinleşir iyice çekilmez olurrrr..

size karşı hiçbir sorumluluğu bulunmayan bir kızdan böyle bir davranış beklemeyin bence. el yani sonuçta.
kızın görüşmeyi kesmemesi için birçok sebep olabilir.
mesela
-kız eşinize platonik aşık olabilir, yasak ilişki yaşamasa da arada iletişim kurmak bile onu rahatlatıyor olabilir.
-karasevdasından ölüyor ama belli etmiyor olabilir.
-hiçbir şey hissetmiyor olabilir.
-eşinizi bir abi olarak görüyor ve sorunlarını ona danışıyor olabilir. (ben bu gruptayım)
-sizin düşündüğünüz gibi boşansa da ben evlensem diyo olabilir (ama bi kız 2 çocuklu dul adamla evlenmek ister mi orasını bilemeyeceğim.)

gördüğünüz gibi kızın kendine göre birçok sebebi olabilir. burda kilit nokta EŞİNİZ. sorunu onunla çözüceksiniz.

Ben düşüncenize katılmıyorum. Bir arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım hamileydi o dönemde eşinin çalıştığı şirkete bir kız girdi. Arkadaşımın bebeğine patikler göndermeler, ayakkabılar almalar falan. Kız hep dedi bu işte bir iş var mavigibi durduk yere bu kız bana niye patik gönderiyor diye. Sonra doğum yaptı arkadaşım. O kız işten ayrılmış. Birgün eşinin telinde bir no buluyor. Araştırıyor o kız. Arıyor ne oluyor diye. Kız diyor sen beni yanlış anladın. Ben asla öyle biri değilim. Zaten hayatımda biri var. Ben 5 vakit namazımdayım böyle günaha asla girmem falan. Netice itibariyle arkadaşım eşini silkeledikçe dökülüyor adam yemedikleri nane kalmamış... İlahi adalet aradan iki yıl geçiyor. Arkadaşım eşiyle sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiyor. O kızda hamile yanında eşi. Arkadaşım gidiyor hemen yanına. Diyor vayy hayırlısı olsun hamile misin? Kız mosmor. Aman eşine sahip çık bu zamanda dışarıda bekleyen çok olur. Sen bilirsin bu işleri. Eşi diyor anlamadım ben ne oldu sen karına sor diyor o benim bugünlerimi burnumdan getirmişti o anlatsın sana. Çekip gidiyor...
Hayatta hiçbir şeyin gizli kapaklı kalmayacağına inananlardanım.Konu sahibi arkadaşım kendini çok fazla yıpratma lütfen. Bunun tek zararı sana ve bebeklerine. O yüzden ilk önce bir silkelen. Eşin geldiği zaman çek karşına beni aptal yerine koyma çocuk değilim ben. Adam gibi anlat neler oluyor yoksa ben bu işin sonunu bırakmayacağım davaysa dava boşanmaysa boşanma. Ben şimdi bekar bir adamla mesajlaşsam normal karşılar mısın? Eğer sen bu kızla msjlaşmaya devam edeceksen bende kendime sorunlarımı dökebileceğim bir msj arkadaşı bulacağım. Sen o kızla ilgilendiğin, dertleştiğin kadar benimle, çocuklarımla ilgilenmiyorsun. Benim çocuklarımın nafakasından çalıp o kıza msj parası veriyorsun. Yakışıyor mu evli bir adama, sorumluluk sahibi bir babaya bu de.Geçin bunları normal arkadaşmış neden erkek arkadaşlarınla değilde bu kızla mesajlaşıyorsun de.Bu son uyarım eğer devam edersen seni öleceğimi bilsem ibreti alem olsun diye boşayacağım de.Git biraz kafamızı dinleyelim sende bende.Eğer aklında soru işaretleri varsa çöz de. İzin veriyorum sana bırak bizi git annenin evinde mi dinlersin, arkadaşının yanında mı dinlersin. Git ama kararını verip öyle gel de. Ya o kızla görüşmeye devam edip, benimle ayrılacaksın. Ya o kızı hayatından çıkarıp benimle yol alacaksın.Beni aptal yerine koymana izin vermiyorum artık de.Kızla da görüştüğünde normal bir arkadaşlıksa eğer aranızdaki sen utanmıyor musun arkadaşının evliliğinde sorunlar oluşturmaya, huzursuzluklar çıkartmaya de. Ben kabul etmiyorum arkadaş eşimin birileriyle çat çat mesajlaşmalarını konu,sebep her ne olursa olsun. Sen benim uyarılarımı dinleyip ayağını denk almazsan ve beni üzmeye devam edersen bende senin canını yakmak adına çalıştığın şirketten tut,bütün ailene,çevrene bunu yaymayı vazife bileceğim uyarmadı deme de. Daha fazla yıpratmalarına izin verme seni. Bırak herşey olacağına varır. Sen restlerini kesin çek. Ben bırakıp gidebileceğine inanmıyorum kocanın.
aynı şeyleri yaşamışız 2kız girdi eşimin hayatına aynı şekilde arkadaşmış yalan.illaki bişey hissediyolardır (neden erkek değilde kız o işyerinde bissürü erkek vardı) ikiside namazlı abdeslıymiş bana öyle söylüyolar bu ne biçim iş beni dinime soğutuyolar neyse ALLAHIM beni bu aciz kulunu affeder inşallah 1yol gösterir bana.bide bunlarla konuşulmuyo hep yalan hep yalan anlaşılıyo yalan konuştukları düşünüyolar ne atsam diye insan olmuş bişeyi pat diye anlatabilir ben anlatıyosam eşim benden daha iyi konuşmada o sular seller gibi anlatır benı bıle ikna edr doğru konuşsa ama yalan bellı yanı nası güvenim şaşırdım...

size karşı hiçbir sorumluluğu bulunmayan bir kızdan böyle bir davranış beklemeyin bence. el yani sonuçta.
kızın görüşmeyi kesmemesi için birçok sebep olabilir.
mesela
-kız eşinize platonik aşık olabilir, yasak ilişki yaşamasa da arada iletişim kurmak bile onu rahatlatıyor olabilir.
-karasevdasından ölüyor ama belli etmiyor olabilir.
-hiçbir şey hissetmiyor olabilir.
-eşinizi bir abi olarak görüyor ve sorunlarını ona danışıyor olabilir. (ben bu gruptayım)
-sizin düşündüğünüz gibi boşansa da ben evlensem diyo olabilir (ama bi kız 2 çocuklu dul adamla evlenmek ister mi orasını bilemeyeceğim.)

gördüğünüz gibi kızın kendine göre birçok sebebi olabilir. burda kilit nokta EŞİNİZ. sorunu onunla çözüceksiniz.

benim eşim için iki fikrim var.biricisi vakıt geçirmeye çalışıyo bana anlatmadıklarını onla paylaşıo buda çok ynlış ben evde onunla kalıtelı vakıt geçırmek için sürekli arayış içindeydım hep onu mutlu etmeye çalıştım..2.ben yüz vermim ortaya çıkmasın ben ailemle kötü olmım okendi kendıne gıtsın dıyede düşünebilir...bence

durumun için çok üzüldüm.Ben de evliyim aynı şey benim de başıma gelse nasıl tepki veririrm diye düşündüm.2 çocuk ortada ilgisini kaybetmiş bir koca en kötüsü başka bir kadınla her nedenle olursa olsun alakadar olan biri.Bence de gitmek senin için çözüm gibi görünsede 2 çocuğun için doğru bi karar olmayabilir.Herşeyden önce kadınlık gururun bunun tam tersini söyler sana ama annelik duyguların da kalman gerektiğini söyler.Haddim olmayarak ben sana bu konuda şunu söyleyeceğim.Eşinle konuş çok incindiğini ,güveninin kaybettiğini bundan böyle çocukların için onunla olduğunu ve bu kadınla mesajlaşmaları devam ederse ailene bu durumu açıklayacağını ve sadece bu nedenler yüzünden yuvanın dağılmasını istemediğini ama buna kendisinin sebep olacağını iyi bir dille izah et.İşi inada bindirmeden karşı taraftan kendini soğutmadan ama mağduriyetini de göstererek ve en önemlisi buna göz yummayacağını göstererek konuş.Bi faydası olur mu bilmiyorum ama göz yumduğunu hissetmesi yani yokmuş gibi davranman onu başka konularda cesaretlendirebilir.Bu olağan bi durum değil olağan bi durummuş gibi sana kabul ettirmesine izin verme.Kendi değerini kendi gözünde yükselt ki karşındaki de senin değerini anlayabilsin.

canım ben anlattıklarından eşinin seni aldattığına dair bir hisse kapılmadım. Sanki biraz bunalmış da kaçacak yer arıyormuş hissine kapıldım.
Hatanın en büyük belirtisi yüksek sestir. Istersen bir git üzerine, bakalım konu açıldığında bir anda bağırmaya başlıyorsa evet korkmaya başlaman gerekecek. Hatalarını kamufle etmek için insanların ses tonları yükselir.
Bir de kocanın telefonunun markası nedir bilemiyorum. Ama nokia filansa, ona çaktırmadan al telefonunu bak bakalım mesaj ayarlarında "gönderilen mesajı kaydet" seçeneği açık mı? Değildir kuvvetle muhtemel. Kapalıysa aç ve hiç belli etmeden yerine koy. Kapalı sandığı için saf saf mesajlaşacak kocan gün içinde. Akşam yine çaktırmadan gönderilen mesajlara bak bakalım neler yazmış.
Eğer gönderilen mesajı kaydetme açıksa daha da gelmiyor aklıma bir şey. Sadece üyelere sormak istiyorum, yardımcı olacak kişiler yardım ederse çok sevaba girerler: hani telefon yönlendirmede yönlendirilen telefona gelen arama yönlenilen numaraya gidiyor ya, bu mesaj için de geçerli mi? Olabiliyorsa yönlendirmeyle mesajların sana gelmesini sağlayabilirsin...

ben düşüncenize katılmıyorum. Bir arkadaşımın başına geldi. Arkadaşım hamileydi o dönemde eşinin çalıştığı şirkete bir kız girdi. Arkadaşımın bebeğine patikler göndermeler, ayakkabılar almalar falan. Kız hep dedi bu işte bir iş var mavigibi durduk yere bu kız bana niye patik gönderiyor diye. Sonra doğum yaptı arkadaşım. O kız işten ayrılmış. Birgün eşinin telinde bir no buluyor. Araştırıyor o kız. Arıyor ne oluyor diye. Kız diyor sen beni yanlış anladın. Ben asla öyle biri değilim. Zaten hayatımda biri var. Ben 5 vakit namazımdayım böyle günaha asla girmem falan. Netice itibariyle arkadaşım eşini silkeledikçe dökülüyor adam yemedikleri nane kalmamış... Ilahi adalet aradan iki yıl geçiyor. Arkadaşım eşiyle sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gidiyor. O kızda hamile yanında eşi. Arkadaşım gidiyor hemen yanına. Diyor vayy hayırlısı olsun hamile misin? Kız mosmor. Aman eşine sahip çık bu zamanda dışarıda bekleyen çok olur. Sen bilirsin bu işleri. Eşi diyor anlamadım ben ne oldu sen karına sor diyor o benim bugünlerimi burnumdan getirmişti o anlatsın sana. çekip gidiyor...
Hayatta hiçbir şeyin gizli kapaklı kalmayacağına inananlardanım.konu sahibi arkadaşım kendini çok fazla yıpratma lütfen. Bunun tek zararı sana ve bebeklerine. O yüzden ilk önce bir silkelen. Eşin geldiği zaman çek karşına beni aptal yerine koyma çocuk değilim ben. Adam gibi anlat neler oluyor yoksa ben bu işin sonunu bırakmayacağım davaysa dava boşanmaysa boşanma. Ben şimdi bekar bir adamla mesajlaşsam normal karşılar mısın? Eğer sen bu kızla msjlaşmaya devam edeceksen bende kendime sorunlarımı dökebileceğim bir msj arkadaşı bulacağım. Sen o kızla ilgilendiğin, dertleştiğin kadar benimle, çocuklarımla ilgilenmiyorsun. Benim çocuklarımın nafakasından çalıp o kıza msj parası veriyorsun. Yakışıyor mu evli bir adama, sorumluluk sahibi bir babaya bu de.geçin bunları normal arkadaşmış neden erkek arkadaşlarınla değilde bu kızla mesajlaşıyorsun de.bu son uyarım eğer devam edersen seni öleceğimi bilsem ibreti alem olsun diye boşayacağım de.git biraz kafamızı dinleyelim sende bende.eğer aklında soru işaretleri varsa çöz de. Izin veriyorum sana bırak bizi git annenin evinde mi dinlersin, arkadaşının yanında mı dinlersin. Git ama kararını verip öyle gel de. Ya o kızla görüşmeye devam edip, benimle ayrılacaksın. Ya o kızı hayatından çıkarıp benimle yol alacaksın.beni aptal yerine koymana izin vermiyorum artık de.kızla da görüştüğünde normal bir arkadaşlıksa eğer aranızdaki sen utanmıyor musun arkadaşının evliliğinde sorunlar oluşturmaya, huzursuzluklar çıkartmaya de. Ben kabul etmiyorum arkadaş eşimin birileriyle çat çat mesajlaşmalarını konu,sebep her ne olursa olsun. Sen benim uyarılarımı dinleyip ayağını denk almazsan ve beni üzmeye devam edersen bende senin canını yakmak adına çalıştığın şirketten tut,bütün ailene,çevrene bunu yaymayı vazife bileceğim uyarmadı deme de. Daha fazla yıpratmalarına izin verme seni. Bırak herşey olacağına varır. Sen restlerini kesin çek. Ben bırakıp gidebileceğine inanmıyorum kocanın.

keisnlikle arkadaşa katılıyorum açık ve net şekilde eşinle konuşmanı tavsiye ederim..boş laflarla seni oyalamasına izin verme.
Bence aralarında hoşlanma tarzı bişeyler var daha ötesini tahmin etmiyorum ama çözüm yolu bulunmazsa herşey olur gibi geliyor.

zor bir durum Allah bu erkeklere akıl fikir versin.aslında böyle yapan erkeği bırakmak gitmek en doğrusu ama ortada 2 çocuk birde imkansızlıklar varsa tekrar düşünmek gerekiyor.umarım eşin yaptığı yanlışın farkına varır seni üzmez canım:KK50:

zor durum gercekten benımde basıma geldı ,bian ayrılamadım cunku suankı duruma zor geldım tam yüzüm az guldu herseyı bırakıp arkamı dönüp cıkamadım,esımı sevıyordum üstelık,esım nette bı kadınla tanısmıs ,sohbet msjlasma vs. olaylarına bulastı ben onu evde beklerken sabahlara kadar gelmez oldu,neyse ben bunu öğrendım esime dünyayı dar getırdım ayrıca o kadından da intikam aldım,önce o kadını aradım aynen oda laga luga yapıyor bana arkadas olarak konustuk esin cok iyi bir insan gibisinden laf yapıyor,önce düzgünce konustum aramıcaksın bırdaha dedim kadın bana arada bır eşini ararım arkadas olarak konusurum dedi kafamdan kaynar sular döküldü ,bende kadını tehdit ettim hem sana hem eşime dava acıcam dedim mahkemede görüşürz dedim,kadın bırde esımden 12 yas büyük parmagına dolamıs bizim salağı,kadının facesine girdim 2 cocugu var kadının hem cocuklarına hem kadının tüm arkadaslarına msj attım bu kadın o....rpunun tekidir evli adamların yuvasını yıkmaya calısıyor bunu oralarda si....en yok muuu vs. küfürlü msjları kadının cocuklarının arkadaslarına bile yolladım,ilkokul talebesı cocğunun biri rezilll oldularr,eş akraba ,,canına okudum ohhhhhhh iyide yaptım kadın beni rezill ettin benden uzak durun dediiii,defoldu gitti hayatımızdan benım her aklıma geldıgınde okadına beddualar okuyorum,ben esıme gözüm kapalı güvenıyordum kalbımı istese yerınden söker verırdım simdi güvenım sıfır hep o olay aklıma gelıyor 1 sene oldu tam unutamıyorum esımde hatalı tabıkıde ama olan oldu işteeeeee

[sıze=3][/sıze]canım senin adına çok üzüldüm.yanlız bence çok sabırsız davranmışsın.belki kocan bunaldı ve laf olsun diye konuşuyo okızla .önce mesajlaşmalarının içeriğini öğrenmelisin.bu çok önemli.mesajları kocan göstermiyorsa o kıza git.o senin yanına gelmez.iş yerine git ve o msj ları göstermezse ailesine ve patronuna ilişki yaşadıklarını açıklıyacağını söyle.emin ol korkacaktır.ama lütfen sabırlı ol.o mesajları görene kadar kıza sakın saldırma.msj. Içeriklerine göre ne yapacağına karar verirsin

napıcamı açıkçası bende bilmiyorum gidecek yerim olsa yada bir işim şu dakkadan sonra bidaha yüzüne bakmazdım ama hiç bir dayanağım yok..tamam bitmesin diyorum ben bunu unutamam mutlakada devamı gelır ben bıde çok sevgi istiyorum böyle bi adamla nası olur ya kendıme zarar vermekten korkuyorum sinirlendiğimde aklıma kötü kötü şeyler geliyo çare bulamıyorum kafayı yiyorum napcam ben napcamm

senın bu durumda sucun ne kı evını bırakasın elın o...pu kızı ıcın yuvanı dagıtcaksın magdur olacaksın oyle mı yok oyle yagma ne b..k yıyıyosa gıtsın ne halı varsa gorsun eger ayrılmak ıstıyorsan sen evınden cıkma zaten o kızla konustugu bellı olur kayıtlardan

X