- 29 Eylül 2011
- 626
- 1
Konunun tamamını okumadım. Ama anladığım kadarıyla kızın ailesine falanda duyurmak istemiyorsun. Bence kızı ara ve mesajlar 3-5 değil dökümanlar elimde savcılığa dilekçe veriyorum ayrıntılarını çıkartınca mahkemede görüşürüz de. Eşinede dava açıcağını ve mesajları delil olarak sunacağını söyle. Mesajların içeriğini hiçbir zaman öğrenemezsin savcılık kararıyla mesajlar incelemeye alınsa bile içeriği davalılarla paylaşılmıyor bildiğim kadarıyla ama tabi avukatlar daha iyi bilir. Ben dava aç falan demiyorum ama en azından bulöf yap. Kız panik olsun. Sonuçta gerçekten dava açsan ve hiç bir sonuç alamasan bile en azından herkezin kulağına gidecek bu korku kıza yeter eşinden uzak duracaktır. Eşinede söyle 3-5 mesaj olsa sana inanırım ama 95 tane mesaj var sen beni salakmı sandın diye üzerine git anlasın seni kandıramayacağını . Gerekirse davada aç illa boşanmak zorunda değilsin gözü korksun. Hiç olmce kızı uzaklaştırmış olursun. Eşininde burnu sürtsün sen evini falan asla terk etme hiç bir yere gitme. O ev senin ve kızlarının gidecekse kocan gitsin. Bence kocan seni gerçekten kaybedeceğini anlarsa düzelir. Şuanda nasılsa daha önce kandırdım affetti modunda onun iyi bir derse ihtiyacı var.
ben kıza savcılıga vercem falan dedim cevap gelmedı çalışıyolar muhtemelen bu kız yıne eşimin işyerine girmiş eski işyerini arıyom açan yok kapanmıştır orası diye düşünüyorum birazdan eskı işyerine gitcem orda yoksa şimdikine...çocuklarımm onları komşuya bırakcam ne dye bilmiyorum..birde avukat falan para gerekmezmi yada dava sonu başıma bela almım yargıyı boşuna alıkoymaktan...