Eşim yine o kızla konuşuyor...

Eşinden ayrılmak deglde gözünü korkutabilirsin.Herşeyde mahkeme salonlarına koşulmasın önce mücadele kimsenin hayatı dört dörtlük değil.Eşin belki anlıcaktır ileride hatasını.Seninde şuan kızgın olman çok normal.Dediğim gibi boşanmak yerine eşinnin gözünü korkut hatasının farkına varır inşllh.Umarım yuvanız kurtulur mutlu olursunuz.

çok yalan söylüyo kız maaşımı kım vercek diye sorarmış yok kız sigortalar nasuıl ödencek diye sorarmış anlıcan yalan sabah evden çıkıyo kızla msjlaşıo öğlen öğle sizce inandırıcı mı söyledikleri..

bence kurtulmanın bi yolunu bulun hiçbizamn yalanlarndan vazgeçmiycek ve o kızla olmasada başkasını bulup görüşmeye devam etcek hep yalan böyle sürüp gitcek inanmayın hayatta sizden degerli kimse olamaz.. kurtulmaya bakın derim tabiki evden o gitsin siz degil.

canım ya mevlam kolaylık versin sana..ben olaya farklı bi acıdan yaklasmak istiyorum. diyorsun ki sürekli telde görüşüyo yani yüzyüze görüsmüyorsa sürekli telde görüşüyorsa acaba o kişiyle dertleşiyor, kendini ona iyi ifade ediyorolabilir mi? benimde erkek arkadasım benle beraberken baska biriyle sürekli telde görüşüyormus ben bunu öğrenmiştim ve cıldırmıstım,neden yaptın dediğimde o beni senden daha iyi anlıyor demişti, simdi ne mi oldu cok mücadele ettim evlendik bi oğlumuz var ve cok mutluyuz, o kızlada arada karsılasıyoruz cünkü akrabamız:9 sadece arada esimi iğneliyorum o kadar.ama simdi evliyim su an öyle bişi yapsa affetmem oda bunu bilir.

2sene öncesi bu kız vardı ikisinide çok kızdım ve hamıleydım eşime çok ihtiyacım vardı çok çabuk yakınlaştım.şimdi ayrılmayı okadar çok istiyorumki çocuklarım olmasa yada biraz büyük olsalar bırakırım bende doğru dürüst bir evl,ilik istiyorum.onada dedim bırak beni ben başkasıyla daha mutlu olurum bu saatten sonra sana güvenmem diye..diyoki sanki ilişki yaşamışım gibi konuşuyon yok aramızda bişey diyo ama mantıklı açıklaması yok kesinlikle başka bişey ama anlatmıo.ben çok sabırsızım hemen söylemeseydim buişin aslı çıkardıda sabredemedim..

bence kurtulmanın bi yolunu bulun hiçbizamn yalanlarndan vazgeçmiycek ve o kızla olmasada başkasını bulup görüşmeye devam etcek hep yalan böyle sürüp gitcek inanmayın hayatta sizden degerli kimse olamaz.. kurtulmaya bakın derim tabiki evden o gitsin siz degil.

bencede ama nasıl şu msjlara bir ulaşsam ispatlarım ve herkes arkamda durur...bir yöntemi varmı acaba bir bilgisi olan

o kızla bi şeklde buluşup konuşamazmısınz siz yakın davrandgnzda zaten aralarnda bişey varsa o dökülecktr zatende vardır yoksa neden sürekli buluşsunlar msjlaşsnlar..

yine dökümanlara baktım sabah evden çıkmış msjlaşmıilar öğlende çayda bazen hergün bazen 2günde hala inkar ediyo çok büyütüyosun dıyo bu msjların içeriğini öğrenebılirmiyim acaba mümkünmüdür lütfen yardım edın ölüyorumm...

evet öğrenebilirsin ancak savcılığa dilekçe vermen gerekiyo . biraz uğraştırablir..

kızlar 2.5ayda 95 msj ne bu sızce nolur akıl verin ya bukadarmı kolay bir insanı kandırmak ikiside VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs ailem ah bana sahip çıkabilseler..annem babam hasta abilerim hayat telaşında..

Öncelikle çok geçmiş olsun,şimdi nedemeliyim bilemiyorum,size sadece kendi düşüncelerimi yazmak istedim..Malesef ki kadınların en büyük düşmanı gene hemcinsleri etrafımızdada böyle örnekler var..Bu bayan sanki eşinizin evli olduğunu bilmiyormu sanki bence ilk önce şirketin başka bir ortağı yada sözü geçen müdür falan kim varsa arayın biryerde konuşmak istediğinizi söyleyin önemli olduğunu söylemeyide unutmayın sonra bu kişiye zorda olsa durumu anlatın ve büyük rezalet çıkartacağım herkeze deşifre edeceğim diye gerekirse tehtit edin...Sonra iyi bir avukata gidin ve durumu anlatıp bilgi edinin isterseniz davada açabilirsiniz 2çocuklu bunca cefayı çekmiş bir eş olarak bence birçok hakkınız vardır mutlaka bilgilenin..Boşanmak zor bir durumu özellikle çocuklar açısından ama illaki boşanmalısınızda demiyorum ama eşinizinde bence çok fazla korkutulması lazım ..ailesinide sokun devreye sevgili eşiniz versin hepsine cevabı sizin nekadar ciddi olduğunuzu görsün..gösterin lütfen..gurur yapıp sineye cekmeyin lütfen aldatılmak sizin suçunuz değil bence yapan kişilerin karektersizliği..Sinirden yapın diyorum ama siz bilirsiniz tabiki benimki fikir sadece benim dileğim ezilmemeniz..allah yardımcınız olsun..

o kızla bi şeklde buluşup konuşamazmısınz siz yakın davrandgnzda zaten aralarnda bişey varsa o dökülecktr zatende vardır yoksa neden sürekli buluşsunlar msjlaşsnlar..

önceden çağırdım gelmedi bu akşam telefonda çok zorladım yakında davrandım ama konuşmadı acaba çağırıp dövsemmi

..hemcinslerimiz malesef fenalar. bu ne terbiyesizliktir evli iki çocuk babası adamla nasıl birlikte olur..
allahım o kadını bildiği gibi yapsın.!! bayanlar çok fena inanın çevremde o kadar kız arkadaşımdan kazık yedimki.
canım nolursun sakin olmaya çalış.. aldatılmak bizim en korktuğumuz şey.. :KK43: ALLAH YARDIMCIN OLSUN! inşallah halledebilirsin bu konuyu. yazıklar olsun.. ne denebilir. :KK43: çok üzüldüm sizin adınıza. gerçekten çok üzüldüm..

Öncelikle çok geçmiş olsun,şimdi nedemeliyim bilemiyorum,size sadece kendi düşüncelerimi yazmak istedim..Malesef ki kadınların en büyük düşmanı gene hemcinsleri etrafımızdada böyle örnekler var..Bu bayan sanki eşinizin evli olduğunu bilmiyormu sanki bence ilk önce şirketin başka bir ortağı yada sözü geçen müdür falan kim varsa arayın biryerde konuşmak istediğinizi söyleyin önemli olduğunu söylemeyide unutmayın sonra bu kişiye zorda olsa durumu anlatın ve büyük rezalet çıkartacağım herkeze deşifre edeceğim diye gerekirse tehtit edin...Sonra iyi bir avukata gidin ve durumu anlatıp bilgi edinin isterseniz davada açabilirsiniz 2çocuklu bunca cefayı çekmiş bir eş olarak bence birçok hakkınız vardır mutlaka bilgilenin..Boşanmak zor bir durumu özellikle çocuklar açısından ama illaki boşanmalısınızda demiyorum ama eşinizinde bence çok fazla korkutulması lazım ..ailesinide sokun devreye sevgili eşiniz versin hepsine cevabı sizin nekadar ciddi olduğunuzu görsün..gösterin lütfen..gurur yapıp sineye cekmeyin lütfen aldatılmak sizin suçunuz değil bence yapan kişilerin karektersizliği..Sinirden yapın diyorum ama siz bilirsiniz tabiki benimki fikir sadece benim dileğim ezilmemeniz..allah yardımcınız olsun..

çok teşekkür ederim...işyerindekı kişiye söylesem belkı cinayet bile çıkar çünkü kızın akrabası ve çok kötü karşılarlar eminm ve beyefendı oişyerınden ayrıldı bende bu yüzden olabileceğini düşünüyorum..ailesi hasta babasında kalp var ve anneside göğüs kanseri oinsanları üzemem ben onun annesini babasınıda çok severım ayrıca o büyük bir yanlışın içinde farkına vardı ama nafile beni zorla odaya götürdü bende çocukları uyutup geldim yine...

önceden çağırdım gelmedi bu akşam telefonda çok zorladım yakında davrandım ama konuşmadı acaba çağırıp dövsemmi

off ben bile burda nasıl sinirlendim allah kolaylık versin çok zorrr.. sen onu ara yakın davranmaya bak bu işi açığa çıkarr seni aldattığını bilse annende boşanma demez sanırım..

sizce anlattıkları mantıklımı yada olcak şeymi 2.5ayda 95msj hal hatır vs diyo kız bizimkide işyerı ile alakalı diyo yok benim arkamdan konuşuyolarmış faln diyo saçmalığa bak okızamı kalmış seni korumak..........

off ben bile burda nasıl sinirlendim allah kolaylık versin çok zorrr.. sen onu ara yakın davranmaya bak bu işi açığa çıkarr seni aldattığını bilse annende boşanma demez sanırım..

off annem onlar ayrı bidert elalemi düşünürler hep aman kızım iyi ol aman kızm başımızı eğme kendin ettın falan.tamam sevdim ama kaçmadım düğünle çıktım...sevmaz olaydımm.

gerçekten çok üzüldüm:KK43: kadınlar artık zıvanadan cıktı çevremde çok örnegi var ve bende kardeşim dedigim insandan aynı kazıgı yedim kimseye güven olmuyor ne yapıcaz bılmıyrm.. evli bir erkekle ne işi olabilir yaa ve eşiniz gerçektn hep inkar edicek yapsa bile yapmadm erkekler böyle kadınlarda daha çok suç var yazık allah bilir nasıl ayarttı küfür etmek istiyrm zor tutuyrm kendmi..

çok teşekkür ederim...işyerindekı kişiye söylesem belkı cinayet bile çıkar çünkü kızın akrabası ve çok kötü karşılarlar eminm ve beyefendı oişyerınden ayrıldı bende bu yüzden olabileceğini düşünüyorum..ailesi hasta babasında kalp var ve anneside göğüs kanseri oinsanları üzemem ben onun annesini babasınıda çok severım ayrıca o büyük bir yanlışın içinde farkına vardı ama nafile beni zorla odaya götürdü bende çocukları uyutup geldim yine...

Valla kusura bakmayın ama onların kızları yüzünden siz nekadar üzülüyorsunuz belki çocuklarınız bile bu gerginlikten etkileniyor,genede siz bilirsiniz kızı arayıp ailen bu işe ne diyecek bakalım deyin bakın bakalım nasıl gelmiyormuş görüşmeye ,bence öylesiyle muhattap bile olmayın derim ama..

off annem onlar ayrı bidert elalemi düşünürler hep aman kızım iyi ol aman kızm başımızı eğme kendin ettın falan.tamam sevdim ama kaçmadım düğünle çıktım...sevmaz olaydımm.

ilk başta kendinizi düşünmelisinz sizin bir suçunuz yok kii eşiniz bu duruma getirmiş ilişkinizi çok yazık ya çocuklarnz var ve severek evlenmişsinz bu duruma gelmek çok acı allahından bulsun o kadın.. ikna edebilirsnz bence annenizi çnkü kendinz önemlisinz çocuklarnzla daha mutlu olabilirsnz ve bu durumları düşünmezsiniz kafanız rahatlar ve belki tekrar sevebilirsiniz..hep iyiyi düşününn allah bir çıkar yol gösterir elbet.

Valla kusura bakmayın ama onların kızları yüzünden siz nekadar üzülüyorsunuz belki çocuklarınız bile bu gerginlikten etkileniyor,genede siz bilirsiniz kızı arayıp ailen bu işe ne diyecek bakalım deyin bakın bakalım nasıl gelmiyormuş görüşmeye ,bence öylesiyle muhattap bile olmayın derim ama..

bende kıza böyle söylemeyi düşündüm hemen konuşmalıyım dimi uzatmadan yarın kızlarımı biyere bırakıp denicem..

bence kızın ailesine söyleyin beter olsun bilsinler ne haltlar karıştırdığnı hal hatır sormak için okadr msjlaşılmazz.

X