Eşim yine o kızla konuşuyor...

Allah'tan gerçekten korkan, gerçekten ibadetini yapan kişiler ASLA namazlı abdestliyim demez, bir olay karşısında.
Asla dinini öne sürmez..

Hep korkmuşumdur bu cümleyi kuranlardan hep..

zor durum gercekten benımde basıma geldı ,bian ayrılamadım cunku suankı duruma zor geldım tam yüzüm az guldu herseyı bırakıp arkamı dönüp cıkamadım,esımı sevıyordum üstelık,esım nette bı kadınla tanısmıs ,sohbet msjlasma vs. olaylarına bulastı ben onu evde beklerken sabahlara kadar gelmez oldu,neyse ben bunu öğrendım esime dünyayı dar getırdım ayrıca o kadından da intikam aldım,önce o kadını aradım aynen oda laga luga yapıyor bana arkadas olarak konustuk esin cok iyi bir insan gibisinden laf yapıyor,önce düzgünce konustum aramıcaksın bırdaha dedim kadın bana arada bır eşini ararım arkadas olarak konusurum dedi kafamdan kaynar sular döküldü ,bende kadını tehdit ettim hem sana hem eşime dava acıcam dedim mahkemede görüşürz dedim,kadın bırde esımden 12 yas büyük parmagına dolamıs bizim salağı,kadının facesine girdim 2 cocugu var kadının hem cocuklarına hem kadının tüm arkadaslarına msj attım bu kadın o....rpunun tekidir evli adamların yuvasını yıkmaya calısıyor bunu oralarda si....en yok muuu vs. küfürlü msjları kadının cocuklarının arkadaslarına bile yolladım,ilkokul talebesı cocğunun biri rezilll oldularr,eş akraba ,,canına okudum ohhhhhhh iyide yaptım kadın beni rezill ettin benden uzak durun dediiii,defoldu gitti hayatımızdan benım her aklıma geldıgınde okadına beddualar okuyorum,ben esıme gözüm kapalı güvenıyordum kalbımı istese yerınden söker verırdım simdi güvenım sıfır hep o olay aklıma gelıyor 1 sene oldu tam unutamıyorum esımde hatalı tabıkıde ama olan oldu işteeeeee

Edasum kızma ama kadına yaptıklarını hatırladıkça akşamdan beri gülüyorum, eşim ''kendi kendine niye gülüyorsun delirdin mi ?'' diye soruyor :KK60:

ikili msjlaşmalar hos değil biliyorum..

sizin yaşadıklarınızda cok zor onuda biliyorum

ama ortada kadının ilkokul cocugunun arkadaslarına msj atmıs bir insan var o cocugun suçu günahı ne diye sormaktan edemiyorum... Ayrıca buna gülen bir üyeyi hiç anlamıyorum.. Ne olursa olsun bu olayların çözümü ufacık cocukların dünyasında derin yaralar acmak olmamalı..

konu sahibine gelince ben bosan veya bosanma diyemem hayat sizin hayatınız. ama umursamayın.. çözümü yok bugün o yarın baskası... yaptıgının yanlıs olduğunu bile bile 2. ye yapıyormus ne acı bişey 2 cocuk babası için.. kendi dünyanızı kurun cocuklarınızla mutlu olmaya bakın.. umursamayın sizi kaybettiğini hissetsin.. yoksa ben yapılan hiç bir konusmayı eşinizin ciddiye alacagını düşünmüyorum..

asıl allah o karının belasını versın ne kadınlarr var ya ne basıt pıslık ınsanlar evlı oldugunu bıle bıle konusan ucuz kadın ıste.

canım bilöf yapsan, yani kıza kocam itiraf etti sen ne utanmazsın dünyayı sana dar etcem desen, oda belki itiraf eder yok kocan beni kandırdı filan... ne bilim o konusmayıda kaydedip kocana dinletsen beyin fırtınası yapalımmmm

Allah kötülerin şerrinden korusun.Bayanlarında erkeklerinde kötüsü var tabiki.Karşındaki kadın cıvık bile olsa adam eşini seviyorsa içinde Allah korkusu varsa aile kurdugunun bilincindeyse kim olursa olsun çapkınlık yapmaz.Canım sen biraz daha sabırlı ol.Baktınki huylu huyundan vazgeçmiyor Allah bir çıkar yol gösterir elbet keşke senin maddi imkanın olsaydı kendi ayakların üzerinde durup eşine güzel bir ders verirdin ama aileninde durumu belli.Baban annen hastaymış.Onlarda üzülür.Bence sen o kadınla konuş gerekirse sert konuş eşini rahat bırakmasını söyle.Eşine son bir şans daha ver.Allah inşllh aklını başına getirir de bidaha seni üzmez.:KK47:

slmlar,
yazdıklarınızı okudum ve gerçekten çok üzüldüm.ben nişanlıyım ve aynısı yaşıyorum.tam aynısı değil sonuçta evlisiniz 2çocuğunuz var,eviniz var.dediniz gibi bencede evden gitmeyin sakın öyle bi hata yapmayın derim.ev için çok uğraştınız hayata bırakmayın.bu yüzsüz kıza nediyim ben şimdi hangi küfür etsem az olur ve öyle bi karaktersiz biri için günaha girmek istemem.
2tane şeker gibi çocuk vermişsin herşey affetmişsin o eşin yinede bu kızla devam ediyor ya bu erkekleri anlamıyorum anlamakta istemiyorum.
benim nişanlım da öyle diyorki mesela GÖRÜŞSEM DE GÖRÜŞMESEMDE NOLACAK SANKİ SENİNLE NİŞANLANDIM.
ve hepte savunuyor kızı.beni almak için neler neler yapmıştı şimdi de aldattıyor.aldatmak değil bu diyor ama benim için aldatmak bu.istemediğim şeyler yapıyor.
herneyse, size gelilim yine.artık bu kızdan bahsetmeyin bence.sakin davranıyorsanız iyi olur.kocacım görüşcenmi devamlı onunla diye sorabilirsiniz.eğer evet nolacak yada büyütme falan derse, kapı orda derseniz.bu kız kim siz kimsiniz yani eşisiniz.şuanda barda oturyor içiyor ama tüm size ait bunu unutmayın.bar satabilirsiniz ama çocuklar ev hepsi sizde kalcak.diyelimki ayrıldınız (ALLAH korusun) eşinin ailesi yada senin ailen kızın ailesi bunu kabul edermi? nasıl olsa kız için herşey çok zor olcak yani imkansız.bu iş için bi tek siz değil aileniz eşinin ailesi çocuklarınız herkes var bunu unutmasınlar.artık sevmiyorsa hoşlanmıyorsa çocukları düşünmüyorsa eyw yolu açık olsun ama herşey sizde kalcak bunu bilsin yeter! çok efendi kibar biriye benziyorsunuz ama çok güçlüsünüz buna eminim.umarim yüzünüz en kısa zaman yine güllecek ve mutlu olcaksınız İNŞALLAH.ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH'A emanet olun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

edasummm bence yaptığınla övünme o kadının çocuklarının ne suçu var yazık değilmi o çocukları arkadaşlarına bile rezil ettin kimbilir ne zor durumda bıraktın

canım allah sana yardım etsin öncelikle
çok zor bi durum ama bence yuvanı yıkmak sorun değil bide iki çocuk var onlarada yazık
gideceğin sığınabileceğin bi yerde yok ben olsam kocama bi daha o kızla mesajlaşmanı istemiyorum derdim tekrar devam ederse bu evi terket o kızla ilişkini kesmeden gelme derdim

edasum yaptıklarını okuyunca çok şaşırdım ileri gitmişsin bence çünkü çocuklar var ortada...mesajları yetişkinlere atmışsın neyse ama çocuklar???zor bi durum....

ama ortada kadının ilkokul cocugunun arkadaslarına msj atmıs bir insan var o cocugun suçu günahı ne diye sormaktan edemiyorum... Ayrıca buna gülen bir üyeyi hiç anlamıyorum.. Ne olursa olsun bu olayların çözümü ufacık cocukların dünyasında derin yaralar acmak olmamalı..

konu sahibine gelince ben bosan veya bosanma diyemem hayat sizin hayatınız. ama umursamayın.. çözümü yok bugün o yarın baskası... yaptıgının yanlıs olduğunu bile bile 2. ye yapıyormus ne acı bişey 2 cocuk babası için.. kendi dünyanızı kurun cocuklarınızla mutlu olmaya bakın.. umursamayın sizi kaybettiğini hissetsin.. yoksa ben yapılan hiç bir konusmayı eşinizin ciddiye alacagını düşünmüyorum..

yazdıklarınıza aynen katılıyorum. şok oldum yapılan harekete büyükler kendi aralarındaki sorunlara çocukları nasıl karıştırırlar çok düşüncesizce. o çocukların halini düşünüyorum da onlar için çok üzüldüm bunu yapan kişiye inanamıyorum yazık çok yazık ayrıca buna gülen diğer üyeyi bende hiç anlamadım

üzerinde durduğunuz hassas noktaya bende katılıyorum..hak ararken kendi çocuğumuzun

başına gelse üzüleceğimiz bir durumu, başkalarının çocuklarına yapmak,

olaylarda hiç günahı olmayan masum çocuklara yapılabilecek türden bir davranış ve bir yaptırım değil...

olaylarda muhattap kavramı bu yüzden önemlidir....

konuya gelince eşinizin bu huyu karakterinden kaynaklanıyor olabilir.
yani sadakat kavramından biraz eksik kendisi ama
belki bu huyundan vazgeçer belki bir hevestir gelir geçer..
bu konularda kesin hüküm verilemez ki zaten..her an herşey değişebiliyor..

eşinize güveniniz her geçen gün azalıyorsa olayların üzerine gittikçe
hem ailenizden hem de eşinizden tepki görmeye devam edecekse
sadece kendinizi düşünün ve bir köşeye birikim yapmaya başlayın.

kimseye bahsetmeyin bundan.sizinde b planınız olsun..

evlatlarınızla bir gün belki yeni bir başlangıç yapmak istersiniz ,hayatın ne getireceği belli olmaz..

siz önleminizi alın..eşiniz düzelirse sorun yok zaten

ama yok siz artık buraya kadar derseniz

önünüze bakarsınız...

Son düzenleme:
Evli bir erkeğin bir kızla msjlaşması hemde her gün hiç normal değil.Bu bir ALDATMADIR.Sadece kimse kabul etmiyor,eşinde karşı tarafta.Bence oyunlar,taktikler çok gereksiz ve seviyeni düşürme sen kadınsın, annesin.Senin derdin o kadın olmamalı seni ilgilendiren eşin, o kadın olmaz başka biri çıkar.Sende inanmak istemiyosun aldatıldığına.ben anlattıklarından bunu gördüm bu benim fikrim.benim konuma bak.eşim bana bir hata yaptı ben tamamen sildim onu BOŞANIYORUM. hemde bir tlf yüzünden.Çünki niyet bozulmuş bir kerede olsa,sadakatsizlik başlamış bir kerede olsa. eşime güvenim tamamen bitti.ŞÜPHE ile yaşanmıyor yaşanmaz.Burnundan fitil fitil getirdim ama yasal yollardan seviyemi düşürerek değil,haklarımı arayarak. üstelik eşim üzerimize titrerken yaptı 5 yaşındada oğlum var.Çalışıyorum sağlık sektöründe kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum.Arkadaşım sana tavsiyem çalışmaya başla ve kararını ver bu şekilde eşine katlabilecekmisin.En büyük sorunun tabi anlattıgına göre ekonomik sebeplerden eşine katlanıyosun.Herkesin tepkisi farklı farklı tabi.ben asla katlanamayanlardanım ve ona göre önlem alanlardanım erkekler kesinlikle aldattıgını kabul etmiyo hep inkar hep karşı kadını, kızı düşünme,olayı masumlaştırma durumları......Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun dua et.çocuklarına sahip çık onları ihmal etme ve işe başla bence

canım daha öncede yorum yazmıştım sonraki yorumlarınada baktım ve ben gerçekten iki tarafında hoş zaman geçirmek için görüştüklerini düşünüyorum başka bi arkadaşta yazmış, bende dediklerine katılıyorum ilişkileri olsaydı bence en azından kız itiraf ederdi evet var derdi. siz boşansanız bekar bir kız 2 çocuklu bi adamla evlenirmi?kocanızı en iyi siz tanıyorsunuz en hassas olduğu noktadan vurun,benim razı olmadığım birşeyi yapmaya devam ediyorsun tamam devam et ama bende aynısı yaparım ozaman ne hissetceksin seninle konuşmadıklarımı onunla konuşsam ne düşünürsün diyin.merak ediyorum ne diyecek
birde bilmiyorum işe yarar mı ama denemekte yarar var,kuzenm bundan 4,5 yıl önce bir telefon şirketinin çağrı merkezinde çalışıyordu eşinden şüphelenen bayanların arayıp mesajların dökümünü talep ettiklerini anlatmıştı.eşinizin kullandığı hattın müşteri hizmetlerini arayıp bi sorabilirsiniz her hat yapmıyorda olabilir aklıma geldi de denemekten zarar gelmez

slmlar,
yazdıklarınızı okudum ve gerçekten çok üzüldüm.ben nişanlıyım ve aynısı yaşıyorum.tam aynısı değil sonuçta evlisiniz 2çocuğunuz var,eviniz var.dediniz gibi bencede evden gitmeyin sakın öyle bi hata yapmayın derim.ev için çok uğraştınız hayata bırakmayın.bu yüzsüz kıza nediyim ben şimdi hangi küfür etsem az olur ve öyle bi karaktersiz biri için günaha girmek istemem.
2tane şeker gibi çocuk vermişsin herşey affetmişsin o eşin yinede bu kızla devam ediyor ya bu erkekleri anlamıyorum anlamakta istemiyorum.
benim nişanlım da öyle diyorki mesela GÖRÜŞSEM DE GÖRÜŞMESEMDE NOLACAK SANKİ SENİNLE NİŞANLANDIM.
ve hepte savunuyor kızı.beni almak için neler neler yapmıştı şimdi de aldattıyor.aldatmak değil bu diyor ama benim için aldatmak bu.istemediğim şeyler yapıyor.
herneyse, size gelilim yine.artık bu kızdan bahsetmeyin bence.sakin davranıyorsanız iyi olur.kocacım görüşcenmi devamlı onunla diye sorabilirsiniz.eğer evet nolacak yada büyütme falan derse, kapı orda derseniz.bu kız kim siz kimsiniz yani eşisiniz.şuanda barda oturyor içiyor ama tüm size ait bunu unutmayın.bar satabilirsiniz ama çocuklar ev hepsi sizde kalcak.diyelimki ayrıldınız (ALLAH korusun) eşinin ailesi yada senin ailen kızın ailesi bunu kabul edermi? nasıl olsa kız için herşey çok zor olcak yani imkansız.bu iş için bi tek siz değil aileniz eşinin ailesi çocuklarınız herkes var bunu unutmasınlar.artık sevmiyorsa hoşlanmıyorsa çocukları düşünmüyorsa eyw yolu açık olsun ama herşey sizde kalcak bunu bilsin yeter! çok efendi kibar biriye benziyorsunuz ama çok güçlüsünüz buna eminim.umarim yüzünüz en kısa zaman yine güllecek ve mutlu olcaksınız İNŞALLAH.ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH'A emanet olun.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Şaşırdım okuyunca yorumunuzu hadi konu sahibi evli ,çocuğu var bazı etkenler var karar vermesini zorlaştıran size ne oluyor ,siz NEDEN katlanıyorsunuz nişanlısınız şu dönemde yapan insan evlenince eve getirir Allah korusun sizin canınıza kastınız mı var ,mutlu ,huzurlu bir hayat kurmak varken daha şimdiden aldatan bir erkeğe neden katlanıyorsunuz ???? HAYRET

selamlar.......neler yaşadım şu 3günde size anlatım.....ogun öglen çocukları komsuma bıraktım eşimede buluşucaz işyerinin orda kızda gelcek dedim oda benı almaya gelmiş ben kızın işyerini öğrenmiştim bence oda bılıyodurda bılmıyorum dedi.telefonla kızı çağırdım msj attım gelmıyo o....... msj attım benı yukarı getırme senı rezıl ederım dedım yok anlamıyo eşime dedim sen çağır msj attı aradı geldı kız elı belınde beklıyo yanındada kendı gıbı bırı snra bındı arabaya anlatın dedım kız bı çıkıştı bana dıyo sabahtan beri beni rahatsız edıyon sankı kocanın tel.de senı sevıyorum msjımı gordun bende çıkıştım eşim bana anlattıklarını tekrarlıyo kız pot kırmasın dıye bende sen sus o anlatıcak dedim.4.5yıldır tanışıyoz bı değer vermişiz dir de aramışızdır deyınce tepem attı kızıda gordum hıç hos bırı değil alın birbirinizi başınıza çalın dedim kapıyı çarpyım çıktım.ama çok rahatladım oan üstümden yük kalktı sanki kızı görmeyı istiyodum görünce bumu dedim.hanı çırkınlığinden değil bize ters bi tip davranıs konuşma kısılık bakımından sonra bıraz gelmiş peşımden arkama bakmadım hıç bıraz yurudukten sonra dondum kızın işyerine acayıp bi pskoloji anlatamam napacağini bilmiyosun gittim işyerine çıktım aldım onu indik aşağıya konuştuk yine aynı şeyleri söyledi bende bağıra bağıra sen 2çocuk babasıyla konuşmaya utanmıyomusun dedim herkes bakıyo rezil oldu bütün iş arkadaşları herkes gördü sonra bi kız geçtı yanımızdan bu ablanmı dedim yok dedi ablan işte sana benziyo dedim evet ablam nolmuş dedi.ablasına anlattım senın haberın varmı dedım yok dedi ama yalan eskı işyerinde dedikoduları çıkmiş herkes biliyomuş offffff bende eşimin yani o adi demek istiyorum( adinin eski ortağını aramıştım evde,adam bana şunları anlattı onlar işyerınde gözgöze falandı ben söyledim ona senin eşin daha güzel okız ne öyle bi karşılaştır tırnağı olamaz dediğini söyledi ama çok yakınlaşmalarını görmediğini söyledi bide adi ona anlatmış kıskanıyo falan demiş bunları söyledı benden duyduğunu söyleme dedi)gelelım ablaya oda sen kardeşimei niye suçluyosun eşine söyle onla konuş dedi bende tek başına yapmamışki senin kardeşinle yapmış dedim.bir arkadaşları daha vardı yanında oda diyo bende konuşuyom evlı erkek arkadaşları varmış normalmiş nevarmiş bunda dertleşiyomuş.bende hem kızarak hem uygun bi dille ablasına anlattım....sonrada çocuklarımı aldım evden gittim eşimşin konuşmadığı kardeşinin kocası benı aldı onlarda kaldım eşime söylemedim orda olduğumu msj attı nerdesın dıye cevap yazmadım abımde sanıyodu galıba bıraz aramadı snra ben abimde olmadığimi ona ima ettim oda nerdein dön evine falan dedi.....

o akşam pek aramadı sabah msj atmış elin evinde kalma dön evine diye sürekli pişman olduğunu söyledi düzelticeğini çaba harcıcanı soyledı sen gitiğin için anladım yanlış yapmışim falan çok uzun anlatmım.........pişmanlık pişmanlık bana güven vericeğini işte kendi çabalarıyla aklına gelen şeyler varmiş onları falan anlattı 3.gün dondum eve geldı aldı benı.mutlu değilim babama anlatacakyım son bı sans istediğini söyledi birdaha böyle bişey olursa kendim götürcem seni dedi ben suçluyum dicem dedi böyle işte.birde sabah kahvaltı istediğini söylemişti bende hazırladım çok zoruma gitti sonra o bana bunları yaptı ben hala sankı ona ödül vermişim gibi geldi bide ayrı yatıyorum. ben düzeliceğine inanmıyorum hala ayrılmayı düşünüyorum çok bunalımdayım burda olmak benı sıkıyo.........

zor durum gercekten benımde basıma geldı ,bian ayrılamadım cunku suankı duruma zor geldım tam yüzüm az guldu herseyı bırakıp arkamı dönüp cıkamadım,esımı sevıyordum üstelık,esım nette bı kadınla tanısmıs ,sohbet msjlasma vs. olaylarına bulastı ben onu evde beklerken sabahlara kadar gelmez oldu,neyse ben bunu öğrendım esime dünyayı dar getırdım ayrıca o kadından da intikam aldım,önce o kadını aradım aynen oda laga luga yapıyor bana arkadas olarak konustuk esin cok iyi bir insan gibisinden laf yapıyor,önce düzgünce konustum aramıcaksın bırdaha dedim kadın bana arada bır eşini ararım arkadas olarak konusurum dedi kafamdan kaynar sular döküldü ,bende kadını tehdit ettim hem sana hem eşime dava acıcam dedim mahkemede görüşürz dedim,kadın bırde esımden 12 yas büyük parmagına dolamıs bizim salağı,kadının facesine girdim 2 cocugu var kadının hem cocuklarına hem kadının tüm arkadaslarına msj attım bu kadın o....rpunun tekidir evli adamların yuvasını yıkmaya calısıyor bunu oralarda si....en yok muuu vs. küfürlü msjları kadının cocuklarının arkadaslarına bile yolladım,ilkokul talebesı cocğunun biri rezilll oldularr,eş akraba ,,canına okudum ohhhhhhh iyide yaptım kadın beni rezill ettin benden uzak durun dediiii,defoldu gitti hayatımızdan benım her aklıma geldıgınde okadına beddualar okuyorum,ben esıme gözüm kapalı güvenıyordum kalbımı istese yerınden söker verırdım simdi güvenım sıfır hep o olay aklıma gelıyor 1 sene oldu tam unutamıyorum esımde hatalı tabıkıde ama olan oldu işteeeeee

o gunahsiz cocuklari rezil ederek (sirf kocanin yedigi nane yuzunden)
tatmin oldunmu?
hicmi yuregin sizlamadi ilkokul talebesi cocuklarin dunyasini yetiskinlerin
yaptigi pislikle kirleterek;; sok oldum sadece

canım ben anlattıklarından eşinin seni aldattığına dair bir hisse kapılmadım. Sanki biraz bunalmış da kaçacak yer arıyormuş hissine kapıldım.
Hatanın en büyük belirtisi yüksek sestir. Istersen bir git üzerine, bakalım konu açıldığında bir anda bağırmaya başlıyorsa evet korkmaya başlaman gerekecek. Hatalarını kamufle etmek için insanların ses tonları yükselir.
Bir de kocanın telefonunun markası nedir bilemiyorum. Ama nokia filansa, ona çaktırmadan al telefonunu bak bakalım mesaj ayarlarında "gönderilen mesajı kaydet" seçeneği açık mı? Değildir kuvvetle muhtemel. Kapalıysa aç ve hiç belli etmeden yerine koy. Kapalı sandığı için saf saf mesajlaşacak kocan gün içinde. Akşam yine çaktırmadan gönderilen mesajlara bak bakalım neler yazmış.
Eğer gönderilen mesajı kaydetme açıksa daha da gelmiyor aklıma bir şey. Sadece üyelere sormak istiyorum, yardımcı olacak kişiler yardım ederse çok sevaba girerler: hani telefon yönlendirmede yönlendirilen telefona gelen arama yönlenilen numaraya gidiyor ya, bu mesaj için de geçerli mi? Olabiliyorsa yönlendirmeyle mesajların sana gelmesini sağlayabilirsin...

bu 2.aynı kız oyuzden tecrübeli msjları hemen sılıyo hıç açık vermedı güvenmeye bile çalışıyodum artık fakat o yolundan dönmemiş napıcam bende bilmiyorum burdayım ama içim hiç rahat değil............

[sıze=3][/sıze]canım senin adına çok üzüldüm.yanlız bence çok sabırsız davranmışsın.belki kocan bunaldı ve laf olsun diye konuşuyo okızla .önce mesajlaşmalarının içeriğini öğrenmelisin.bu çok önemli.mesajları kocan göstermiyorsa o kıza git.o senin yanına gelmez.iş yerine git ve o msj ları göstermezse ailesine ve patronuna ilişki yaşadıklarını açıklıyacağını söyle.emin ol korkacaktır.ama lütfen sabırlı ol.o mesajları görene kadar kıza sakın saldırma.msj. Içeriklerine göre ne yapacağına karar verirsin

evet çok haklısın telefondakı kım bı sesını duyum dedım adının okız olduğunu duyunca çıldırdım ve patladım keşke sabretseydim herşey ortaya çıkardı maalesef dayanamadım çok pişmanım ama ne fayda.......

X