Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zor durum gercekten benımde basıma geldı ,bian ayrılamadım cunku suankı duruma zor geldım tam yüzüm az guldu herseyı bırakıp arkamı dönüp cıkamadım,esımı sevıyordum üstelık,esım nette bı kadınla tanısmıs ,sohbet msjlasma vs. olaylarına bulastı ben onu evde beklerken sabahlara kadar gelmez oldu,neyse ben bunu öğrendım esime dünyayı dar getırdım ayrıca o kadından da intikam aldım,önce o kadını aradım aynen oda laga luga yapıyor bana arkadas olarak konustuk esin cok iyi bir insan gibisinden laf yapıyor,önce düzgünce konustum aramıcaksın bırdaha dedim kadın bana arada bır eşini ararım arkadas olarak konusurum dedi kafamdan kaynar sular döküldü ,bende kadını tehdit ettim hem sana hem eşime dava acıcam dedim mahkemede görüşürz dedim,kadın bırde esımden 12 yas büyük parmagına dolamıs bizim salağı,kadının facesine girdim 2 cocugu var kadının hem cocuklarına hem kadının tüm arkadaslarına msj attım bu kadın o....rpunun tekidir evli adamların yuvasını yıkmaya calısıyor bunu oralarda si....en yok muuu vs. küfürlü msjları kadının cocuklarının arkadaslarına bile yolladım,ilkokul talebesı cocğunun biri rezilll oldularr,eş akraba ,,canına okudum ohhhhhhh iyide yaptım kadın beni rezill ettin benden uzak durun dediiii,defoldu gitti hayatımızdan benım her aklıma geldıgınde okadına beddualar okuyorum,ben esıme gözüm kapalı güvenıyordum kalbımı istese yerınden söker verırdım simdi güvenım sıfır hep o olay aklıma gelıyor 1 sene oldu tam unutamıyorum esımde hatalı tabıkıde ama olan oldu işteeeeee
ikili msjlaşmalar hos değil biliyorum..
sizin yaşadıklarınızda cok zor onuda biliyorum
ama ortada kadının ilkokul cocugunun arkadaslarına msj atmıs bir insan var o cocugun suçu günahı ne diye sormaktan edemiyorum... Ayrıca buna gülen bir üyeyi hiç anlamıyorum.. Ne olursa olsun bu olayların çözümü ufacık cocukların dünyasında derin yaralar acmak olmamalı..
konu sahibine gelince ben bosan veya bosanma diyemem hayat sizin hayatınız. ama umursamayın.. çözümü yok bugün o yarın baskası... yaptıgının yanlıs olduğunu bile bile 2. ye yapıyormus ne acı bişey 2 cocuk babası için.. kendi dünyanızı kurun cocuklarınızla mutlu olmaya bakın.. umursamayın sizi kaybettiğini hissetsin.. yoksa ben yapılan hiç bir konusmayı eşinizin ciddiye alacagını düşünmüyorum..
ikili msjlaşmalar hos değil biliyorum..
sizin yaşadıklarınızda cok zor onuda biliyorum
ama ortada kadının ilkokul cocugunun arkadaslarına msj atmıs bir insan var o cocugun suçu günahı ne diye sormaktan edemiyorum... Ayrıca buna gülen bir üyeyi hiç anlamıyorum.. Ne olursa olsun bu olayların çözümü ufacık cocukların dünyasında derin yaralar acmak olmamalı..
konu sahibine gelince ben bosan veya bosanma diyemem hayat sizin hayatınız. ama umursamayın.. çözümü yok bugün o yarın baskası... yaptıgının yanlıs olduğunu bile bile 2. ye yapıyormus ne acı bişey 2 cocuk babası için.. kendi dünyanızı kurun cocuklarınızla mutlu olmaya bakın.. umursamayın sizi kaybettiğini hissetsin.. yoksa ben yapılan hiç bir konusmayı eşinizin ciddiye alacagını düşünmüyorum..
slmlar,
yazdıklarınızı okudum ve gerçekten çok üzüldüm.ben nişanlıyım ve aynısı yaşıyorum.tam aynısı değil sonuçta evlisiniz 2çocuğunuz var,eviniz var.dediniz gibi bencede evden gitmeyin sakın öyle bi hata yapmayın derim.ev için çok uğraştınız hayata bırakmayın.bu yüzsüz kıza nediyim ben şimdi hangi küfür etsem az olur ve öyle bi karaktersiz biri için günaha girmek istemem.
2tane şeker gibi çocuk vermişsin herşey affetmişsin o eşin yinede bu kızla devam ediyor ya bu erkekleri anlamıyorum anlamakta istemiyorum.
benim nişanlım da öyle diyorki mesela GÖRÜŞSEM DE GÖRÜŞMESEMDE NOLACAK SANKİ SENİNLE NİŞANLANDIM.
ve hepte savunuyor kızı.beni almak için neler neler yapmıştı şimdi de aldattıyor.aldatmak değil bu diyor ama benim için aldatmak bu.istemediğim şeyler yapıyor.
herneyse, size gelilim yine.artık bu kızdan bahsetmeyin bence.sakin davranıyorsanız iyi olur.kocacım görüşcenmi devamlı onunla diye sorabilirsiniz.eğer evet nolacak yada büyütme falan derse, kapı orda derseniz.bu kız kim siz kimsiniz yani eşisiniz.şuanda barda oturyor içiyor ama tüm size ait bunu unutmayın.bar satabilirsiniz ama çocuklar ev hepsi sizde kalcak.diyelimki ayrıldınız (ALLAH korusun) eşinin ailesi yada senin ailen kızın ailesi bunu kabul edermi? nasıl olsa kız için herşey çok zor olcak yani imkansız.bu iş için bi tek siz değil aileniz eşinin ailesi çocuklarınız herkes var bunu unutmasınlar.artık sevmiyorsa hoşlanmıyorsa çocukları düşünmüyorsa eyw yolu açık olsun ama herşey sizde kalcak bunu bilsin yeter! çok efendi kibar biriye benziyorsunuz ama çok güçlüsünüz buna eminim.umarim yüzünüz en kısa zaman yine güllecek ve mutlu olcaksınız İNŞALLAH.ALLAH yardımcınız olsun.ALLAH'A emanet olun.
zor durum gercekten benımde basıma geldı ,bian ayrılamadım cunku suankı duruma zor geldım tam yüzüm az guldu herseyı bırakıp arkamı dönüp cıkamadım,esımı sevıyordum üstelık,esım nette bı kadınla tanısmıs ,sohbet msjlasma vs. olaylarına bulastı ben onu evde beklerken sabahlara kadar gelmez oldu,neyse ben bunu öğrendım esime dünyayı dar getırdım ayrıca o kadından da intikam aldım,önce o kadını aradım aynen oda laga luga yapıyor bana arkadas olarak konustuk esin cok iyi bir insan gibisinden laf yapıyor,önce düzgünce konustum aramıcaksın bırdaha dedim kadın bana arada bır eşini ararım arkadas olarak konusurum dedi kafamdan kaynar sular döküldü ,bende kadını tehdit ettim hem sana hem eşime dava acıcam dedim mahkemede görüşürz dedim,kadın bırde esımden 12 yas büyük parmagına dolamıs bizim salağı,kadının facesine girdim 2 cocugu var kadının hem cocuklarına hem kadının tüm arkadaslarına msj attım bu kadın o....rpunun tekidir evli adamların yuvasını yıkmaya calısıyor bunu oralarda si....en yok muuu vs. küfürlü msjları kadının cocuklarının arkadaslarına bile yolladım,ilkokul talebesı cocğunun biri rezilll oldularr,eş akraba ,,canına okudum ohhhhhhh iyide yaptım kadın beni rezill ettin benden uzak durun dediiii,defoldu gitti hayatımızdan benım her aklıma geldıgınde okadına beddualar okuyorum,ben esıme gözüm kapalı güvenıyordum kalbımı istese yerınden söker verırdım simdi güvenım sıfır hep o olay aklıma gelıyor 1 sene oldu tam unutamıyorum esımde hatalı tabıkıde ama olan oldu işteeeeee
canım ben anlattıklarından eşinin seni aldattığına dair bir hisse kapılmadım. Sanki biraz bunalmış da kaçacak yer arıyormuş hissine kapıldım.
Hatanın en büyük belirtisi yüksek sestir. Istersen bir git üzerine, bakalım konu açıldığında bir anda bağırmaya başlıyorsa evet korkmaya başlaman gerekecek. Hatalarını kamufle etmek için insanların ses tonları yükselir.
Bir de kocanın telefonunun markası nedir bilemiyorum. Ama nokia filansa, ona çaktırmadan al telefonunu bak bakalım mesaj ayarlarında "gönderilen mesajı kaydet" seçeneği açık mı? Değildir kuvvetle muhtemel. Kapalıysa aç ve hiç belli etmeden yerine koy. Kapalı sandığı için saf saf mesajlaşacak kocan gün içinde. Akşam yine çaktırmadan gönderilen mesajlara bak bakalım neler yazmış.
Eğer gönderilen mesajı kaydetme açıksa daha da gelmiyor aklıma bir şey. Sadece üyelere sormak istiyorum, yardımcı olacak kişiler yardım ederse çok sevaba girerler: hani telefon yönlendirmede yönlendirilen telefona gelen arama yönlenilen numaraya gidiyor ya, bu mesaj için de geçerli mi? Olabiliyorsa yönlendirmeyle mesajların sana gelmesini sağlayabilirsin...
[sıze=3][/sıze]canım senin adına çok üzüldüm.yanlız bence çok sabırsız davranmışsın.belki kocan bunaldı ve laf olsun diye konuşuyo okızla .önce mesajlaşmalarının içeriğini öğrenmelisin.bu çok önemli.mesajları kocan göstermiyorsa o kıza git.o senin yanına gelmez.iş yerine git ve o msj ları göstermezse ailesine ve patronuna ilişki yaşadıklarını açıklıyacağını söyle.emin ol korkacaktır.ama lütfen sabırlı ol.o mesajları görene kadar kıza sakın saldırma.msj. Içeriklerine göre ne yapacağına karar verirsin