arkadaşım çok üzüldüm yaşadıklarına Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısını nasip etsin.Benim fikrim boşanma!ekmeklerine yağ sürersin,kız bekar kocan da istekliyse onlar biraraya gelir olan sana ve çocuklarına olur.diğer konularını okumadım daha öncede yakaladım demişsin eğer farklı kızlarsa evet uslanmayabilir eşiniz ama aynı kızsa şayet,bu kızın ipini çekmek lazım.bence olay şöyle:eşinizle sadece telefonla konuşuyor ve yazışarak dertleşiyorlar yani yüzyüze bi görüşme yok olsaydı eşinizde bu kızda bukadar rahat olmazdı gzli kapaklı yaparken yakalanırlardı.sanki sadece dertleşme maksatlı görüşülüyor gibi.tabi bu yanlış olmadığı anlamına gelmez.kızda kendince evli bi erkeğin dertlerine çare olduğu için kendiyle gurur duyuyor ve bunu aklı sıra masum bi kılıfa sokuyor.eşinizinde nefsine hoş geliyor çünkü dert sorun dinlemiyor sadece onu karşılıksız dinleyeni bulmuş konuşuyor.kocanıza sahip çıkın o kızı saf dışı bırakın ne yapın ne edin o kızı rezil edin.bu yaptığını herkes bilsin onu konuşsun.yalnız eşinize bu süreçte cephe alırsanız o kıza yanaşır sizden uzaklaşır.akıllı olun eşinizi sahiplendiğinizi ona belli edin.ona asla "git ona" demeyin,yapar sonra sen dedin sen istedin der.ona çok üzüldüğünüzü hissettirin.benimle dertleşmek yerine neden o diyin.onun kalbine dokunun.o kızında Allah belasını versin duysun herkes ailesi falan bilsin utansın ve bidaha konuşamasın.daha önce forumda bi bayan yazmıştı kızı kibarca eve çağırmış kahve içelim konuşalım demiş sonrada dövmüştü :)