- 29 Eylül 2011
- 626
- 1
Allah'tan gerçekten korkan, gerçekten ibadetini yapan kişiler ASLA namazlı abdestliyim demez, bir olay karşısında.
Asla dinini öne sürmez..
Hep korkmuşumdur bu cümleyi kuranlardan hep..
çok doğru bencede öyle .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'tan gerçekten korkan, gerçekten ibadetini yapan kişiler ASLA namazlı abdestliyim demez, bir olay karşısında.
Asla dinini öne sürmez..
Hep korkmuşumdur bu cümleyi kuranlardan hep..
canım bilöf yapsan, yani kıza kocam itiraf etti sen ne utanmazsın dünyayı sana dar etcem desen, oda belki itiraf eder yok kocan beni kandırdı filan... ne bilim o konusmayıda kaydedip kocana dinletsen beyin fırtınası yapalımmmm
canım çocukların için sabırlı ol mantıklı hareket et... inşallah bitirmiştir ''o'' kişiyle görüşmesini.. sessiz sessiz takipte ol izle eşini. gözüm üzerinde diye de söyle...
biraz dişiliğini de kullan.. sevdiği yemekleri yap kendine bak.. ne diyebilirimki daha fazla yaşayan da sensin.. Allah yardımcın olsun.. çok üzme kendini
canım daha öncede yorum yazmıştım sonraki yorumlarınada baktım ve ben gerçekten iki tarafında hoş zaman geçirmek için görüştüklerini düşünüyorum başka bi arkadaşta yazmış, bende dediklerine katılıyorum ilişkileri olsaydı bence en azından kız itiraf ederdi evet var derdi. siz boşansanız bekar bir kız 2 çocuklu bi adamla evlenirmi?kocanızı en iyi siz tanıyorsunuz en hassas olduğu noktadan vurun,benim razı olmadığım birşeyi yapmaya devam ediyorsun tamam devam et ama bende aynısı yaparım ozaman ne hissetceksin seninle konuşmadıklarımı onunla konuşsam ne düşünürsün diyin.merak ediyorum ne diyecek
birde bilmiyorum işe yarar mı ama denemekte yarar var,kuzenm bundan 4,5 yıl önce bir telefon şirketinin çağrı merkezinde çalışıyordu eşinden şüphelenen bayanların arayıp mesajların dökümünü talep ettiklerini anlatmıştı.eşinizin kullandığı hattın müşteri hizmetlerini arayıp bi sorabilirsiniz her hat yapmıyorda olabilir aklıma geldi de denemekten zarar gelmez
((((((((((((((((((((((((((( renkli beddualar serisi kitabı yazmaya karar verdim!
o gunahsiz cocuklari rezil ederek (sirf kocanin yedigi nane yuzunden)
tatmin oldunmu?
hicmi yuregin sizlamadi ilkokul talebesi cocuklarin dunyasini yetiskinlerin
yaptigi pislikle kirleterek;; sok oldum sadece
Edasum kızma ama kadına yaptıklarını hatırladıkça akşamdan beri gülüyorum, eşim ''kendi kendine niye gülüyorsun delirdin mi ?'' diye soruyor
edasummm bence yaptığınla övünme o kadının çocuklarının ne suçu var yazık değilmi o çocukları arkadaşlarına bile rezil ettin kimbilir ne zor durumda bıraktın
edasum yaptıklarını okuyunca çok şaşırdım ileri gitmişsin bence çünkü çocuklar var ortada...mesajları yetişkinlere atmışsın neyse ama çocuklar???zor bi durum....
ben ileri gittim demi benim dünyam yıkılmış hergunum ağlamakla gecıyordu kadın vazgecmedi yuvamı yıkmak ıstedı,siz bilir misiniz aynı yastıga bas koydugun adam herkesten daha cok guvendıgın sırtını yasladığın birinin güvenini kaybetmek yıkılmak ne demek ,1 yıl gectı benım evımde sureklı bu olay yuzunden kavga cıkıyor esıme guvenımı kaybettım bu kadın yuzunden,esımde hatalı ama bu kadın cok ılerı gıttıı bende dersını verdım,halada sinirimi alamadım,yanımda olsa bır kasık suda boğucam
Bence çok iyi yapmışsınız. Bi kere çocuğunu düşünen insan bunu yapmaz, rezil olmayıda sonuçlarına katlanmayı da öğrenecek. Var mı öyle başkasının yuvasını dağıtıp ortadan çekilmek ? Cezasını çekecek tabi ki. Ben olsam bende yapardım.
evet arkadasım beni yanlıs bulanların basına gelse onlar ne yapardı merak edıyorum,üstelık ben kaıdnla önce düzgün dille konustum,sonra esımın telıne baktım arıyor kadın süreklı amacın ne dedi,arada da bır olsa ararım arkadas olarak konusuyorum dedı,bu ne demek ,cocuklarını düşünen ana böyle yapar mı,bende cezasını verdım artık aramıyor demek ki istediği buymuş,iyi cözüm baska yüzsüz kadınlardan cekenler bu taktiği uygulayabılırler
Evli değilim ama sana hak veriyorum. Öyleleri çirkeflikten anlıyorlar demek ki sende istediğini vermişsin.
Umarım bu ona ders olur da başkalarının kocalarına musallat olmaz bir daha.
evet arkadasım beni yanlıs bulanların basına gelse onlar ne yapardı merak edıyorum,üstelık ben kaıdnla önce düzgün dille konustum,sonra esımın telıne baktım arıyor kadın süreklı amacın ne dedi,arada da bır olsa ararım arkadas olarak konusuyorum dedı,bu ne demek ,cocuklarını düşünen ana böyle yapar mı,bende cezasını verdım artık aramıyor demek ki istediği buymuş,iyi cözüm baska yüzsüz kadınlardan cekenler bu taktiği uygulayabılırler
evet suan ne yapıyor bılmıyorum hattınıda değiştirmiş,akıllanmıştır herhalde:)