Eşim yine o kızla konuşuyor...

canım bilöf yapsan, yani kıza kocam itiraf etti sen ne utanmazsın dünyayı sana dar etcem desen, oda belki itiraf eder yok kocan beni kandırdı filan... ne bilim o konusmayıda kaydedip kocana dinletsen beyin fırtınası yapalımmmm

çok şey dedim belki oseni mahdur ediyo bak adın çıkmış hiç hoş değil bekar kızsın anlat bana ailene söyle beni rahatsız ediyo de dedim yok öyle çelişkili cümleler kuruyoki ben karşılık olurmu faklan diyo ama aramızda duygusal bısey yok dıyo yalan..okızı öyle dövmek istiyorumkı biz buluşmaya gittiğimizde eli belindeydi or..........nun ama hala bitmedi uğraşıcam onlarla..

çok yoruldum artık ne diyosunuz son olanlara saçma geliyo dimi.lütfen yorum yapın sizlerin fikirlerini almak iyi geliyo sağlıklı düşünemiyorum artık

canım çocukların için sabırlı ol mantıklı hareket et... inşallah bitirmiştir ''o'' kişiyle görüşmesini.. sessiz sessiz takipte ol izle eşini. gözüm üzerinde diye de söyle...

biraz dişiliğini de kullan.. sevdiği yemekleri yap kendine bak.. ne diyebilirimki daha fazla yaşayan da sensin.. Allah yardımcın olsun.. çok üzme kendini

canım çocukların için sabırlı ol mantıklı hareket et... inşallah bitirmiştir ''o'' kişiyle görüşmesini.. sessiz sessiz takipte ol izle eşini. gözüm üzerinde diye de söyle...

biraz dişiliğini de kullan.. sevdiği yemekleri yap kendine bak.. ne diyebilirimki daha fazla yaşayan da sensin.. Allah yardımcın olsun.. çok üzme kendini

saol canım ama o anlamaz iyilikten ve içimden gelmiyo artık ben uzak durcam biraz gidersede artık yolu açık olsun ben hep söylüyorum ona zaten aklında başka biri varsa bi saniye bile durma benimle diyorum kendisi sevdiğini benimle olmak istediğini söylüyo oyüzden o çaba harcıcak ben beklemedeyim şuan....

canım daha öncede yorum yazmıştım sonraki yorumlarınada baktım ve ben gerçekten iki tarafında hoş zaman geçirmek için görüştüklerini düşünüyorum başka bi arkadaşta yazmış, bende dediklerine katılıyorum ilişkileri olsaydı bence en azından kız itiraf ederdi evet var derdi. siz boşansanız bekar bir kız 2 çocuklu bi adamla evlenirmi?kocanızı en iyi siz tanıyorsunuz en hassas olduğu noktadan vurun,benim razı olmadığım birşeyi yapmaya devam ediyorsun tamam devam et ama bende aynısı yaparım ozaman ne hissetceksin seninle konuşmadıklarımı onunla konuşsam ne düşünürsün diyin.merak ediyorum ne diyecek
birde bilmiyorum işe yarar mı ama denemekte yarar var,kuzenm bundan 4,5 yıl önce bir telefon şirketinin çağrı merkezinde çalışıyordu eşinden şüphelenen bayanların arayıp mesajların dökümünü talep ettiklerini anlatmıştı.eşinizin kullandığı hattın müşteri hizmetlerini arayıp bi sorabilirsiniz her hat yapmıyorda olabilir aklıma geldi de denemekten zarar gelmez

msjların dökümünü vermiyolar sadece savcılıktan istenmesi gerekiyomuş....

o gunahsiz cocuklari rezil ederek (sirf kocanin yedigi nane yuzunden)
tatmin oldunmu?
hicmi yuregin sizlamadi ilkokul talebesi cocuklarin dunyasini yetiskinlerin
yaptigi pislikle kirleterek;; sok oldum sadece

ohhhhhhh cokta iyi yaptım hiç pişman değilim gene olsa gene yaparım,kadın ne ki cocukları ne olsun cocuklarının arkadaslarına bile msj attım,o sürtük kadında madem cocuklarını düşünüp hareket etseydi sabahlara kadar evli adamlarla konusmasın,cocuklarını ben değil o düşünsün,cocuğunu düşünen bir ana bunları yapmazzzzzzzzzzzzzzzz,cocuklarıyla ilgileneceğine evli adamla sohbet etmesin analık yapsın madem,senın başına gelse evli miisn bilmiyorum ama evli olan bilir sen ne yapardın o sinirle acaba,kadını arıyorsun kocamla görüşme dıye güzel dille anlat kadın arada birde olsa ben ararım eşin cok ıyı adam desee,sen ne yapardın acaba

edasummm bence yaptığınla övünme o kadının çocuklarının ne suçu var yazık değilmi o çocukları arkadaşlarına bile rezil ettin kimbilir ne zor durumda bıraktın

evet zor durumda kaldı ve vazgecti benım yuvamı yıkmaktan,beni rezil ettin dedi aileme etrafıma dedi,biri ilkokul talebesi diğeri 17 yasındaydı oğlu,az bile yaptım yoksa vazgecmeyecekti ucuz kadının ailesini mi düşünür düşünse yapmazdı

edasum yaptıklarını okuyunca çok şaşırdım ileri gitmişsin bence çünkü çocuklar var ortada...mesajları yetişkinlere atmışsın neyse ama çocuklar???zor bi durum....

ben ileri gittim demi benim dünyam yıkılmış hergunum ağlamakla gecıyordu kadın vazgecmedi yuvamı yıkmak ıstedı,siz bilir misiniz aynı yastıga bas koydugun adam herkesten daha cok guvendıgın sırtını yasladığın birinin güvenini kaybetmek yıkılmak ne demek ,1 yıl gectı benım evımde sureklı bu olay yuzunden kavga cıkıyor esıme guvenımı kaybettım bu kadın yuzunden,esımde hatalı ama bu kadın cok ılerı gıttıı bende dersını verdım,halada sinirimi alamadım,yanımda olsa bır kasık suda boğucam

ben ileri gittim demi benim dünyam yıkılmış hergunum ağlamakla gecıyordu kadın vazgecmedi yuvamı yıkmak ıstedı,siz bilir misiniz aynı yastıga bas koydugun adam herkesten daha cok guvendıgın sırtını yasladığın birinin güvenini kaybetmek yıkılmak ne demek ,1 yıl gectı benım evımde sureklı bu olay yuzunden kavga cıkıyor esıme guvenımı kaybettım bu kadın yuzunden,esımde hatalı ama bu kadın cok ılerı gıttıı bende dersını verdım,halada sinirimi alamadım,yanımda olsa bır kasık suda boğucam

Bence çok iyi yapmışsınız. Bi kere çocuğunu düşünen insan bunu yapmaz, rezil olmayıda sonuçlarına katlanmayı da öğrenecek. Var mı öyle başkasının yuvasını dağıtıp ortadan çekilmek ? Cezasını çekecek tabi ki. Ben olsam bende yapardım.

Bence çok iyi yapmışsınız. Bi kere çocuğunu düşünen insan bunu yapmaz, rezil olmayıda sonuçlarına katlanmayı da öğrenecek. Var mı öyle başkasının yuvasını dağıtıp ortadan çekilmek ? Cezasını çekecek tabi ki. Ben olsam bende yapardım.

evet arkadasım beni yanlıs bulanların basına gelse onlar ne yapardı merak edıyorum,üstelık ben kaıdnla önce düzgün dille konustum,sonra esımın telıne baktım arıyor kadın süreklı amacın ne dedi,arada da bır olsa ararım arkadas olarak konusuyorum dedı,bu ne demek ,cocuklarını düşünen ana böyle yapar mı,bende cezasını verdım artık aramıyor demek ki istediği buymuş,iyi cözüm baska yüzsüz kadınlardan cekenler bu taktiği uygulayabılırler

evet arkadasım beni yanlıs bulanların basına gelse onlar ne yapardı merak edıyorum,üstelık ben kaıdnla önce düzgün dille konustum,sonra esımın telıne baktım arıyor kadın süreklı amacın ne dedi,arada da bır olsa ararım arkadas olarak konusuyorum dedı,bu ne demek ,cocuklarını düşünen ana böyle yapar mı,bende cezasını verdım artık aramıyor demek ki istediği buymuş,iyi cözüm baska yüzsüz kadınlardan cekenler bu taktiği uygulayabılırler

Evli değilim ama sana hak veriyorum. Öyleleri çirkeflikten anlıyorlar demek ki sende istediğini vermişsin.
Umarım bu ona ders olur da başkalarının kocalarına musallat olmaz bir daha.:KK47:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evli değilim ama sana hak veriyorum. Öyleleri çirkeflikten anlıyorlar demek ki sende istediğini vermişsin.
Umarım bu ona ders olur da başkalarının kocalarına musallat olmaz bir daha.:KK47:

evet suan ne yapıyor bılmıyorum hattınıda değiştirmiş,akıllanmıştır herhalde:)

o kadın sizi evliliğinizi veya çocuğunuz varsa eğer onu düşündümüki siz düşünceksiniz! kesinlikle hak veriyorum

evet suan ne yapıyor bılmıyorum hattınıda değiştirmiş,akıllanmıştır herhalde:)

hattını değiştrirmiş daha tehlikeli bizim or.......da hattını değiştirmiş 1.5yıl sonra tekrar çıktı karşıma ben yanlış yaptım ilk baştan hafife aldım..bende senin gibi yapsaydım baştan yaklaşamazdı bidaha bencede iyi yapmışsın yaşamayan bilemez bende rezil ettim onu ohhhhhh çok iyi oldu şimdide babasını bulup ona anlatmayı ve dökümanları göstermeyi düşünüyorum ..yine hattını kapatmiş o....pu yine başka no.la gelmez inşallah ooffff bıktım ya bu nebiçim insanlık........

10umutsuz kullanıcısından alıntı
ARKADAŞIM DURUMUNA ÜZÜLDÜM VE ÇOK CESARETLİSİN BEN İSE BİR HİÇİM BENİM KONUMU OKU LUTFEN ...bana yardım edermısın davayı nasıl açtın para falan gerektımı birde cep telefonu msjlarının içeriği öğreniliyomu bir bilgin varmı benımkıde yalanlıyo ben işin aslını bilmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim............

sevgili 10umutsuz
Sen kestirip atamıyosun hala söylediği yalanlara inanmak istiyosun, çok olay yaşanmış ,Sen bu konularda eşinle muhatap ol başkaları değil çünki seni ilgilendiren o kısım öncelikle,olayı basitleştirme .Önce kararını ver şüphe ile yaşanırmı ben bu adamla devam etmelimiyim? Sağlıgını düşün,çocuklarını düşün kendine saygını,onurunu,gururunu,aileni,Herkesin huyu karakteri farklı tabiki ? bunun cevabını bul sonra olumsuzsa kararın, İyi bir avukat araştırması yap Avukatlar herşeyi sizin adınıza yapıyor.bilgilendiriyor.Tlf ilgili dökümler avukat savcılık kararı ile incelenmesi isteniyor mahkemede karar çıkıyor ve herşey ortaya çıkıyor.çok şükür mesleğim var çok iyi bir ailem var bana sahip çıkan eger ekonomik bir sıkıntın varsa git muhtarlıktan belge al çalışmadıgına dair ve barodan faydalan.YALANCI bir insanla ömür geçmez canım.Hastalıklar rahatsızlıklar baş gösterir allah korusun güvenin olmadığı yerde..... En önemli şey insanın sağlıgı ve bol bol dua et allaha sığın.

X