- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
dökümanları çıkardım internetten kaç msj atmış hangı tarıh hangı saat hepsı var yeterlı bı kanıtmı sızce..
yeterli değil maalesef ki....hani aile için korkutmak için yeterli (yeterli olmayan mahkeme için)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dökümanları çıkardım internetten kaç msj atmış hangı tarıh hangı saat hepsı var yeterlı bı kanıtmı sızce..
yeterli değil maalesef ki....hani aile için korkutmak için yeterli (yeterli olmayan mahkeme için)
siz her şeyi yanlış anlamış olamaz mısınız peki? aralarında flörtleşme geçiyor mu geçmiyor mu mesajlardan bunlar anlaşılır benim de bir konum var: http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...mesaji-atan-piyano-hocasi-3.html#post21871028
kıza ailenize açıklayın mesajları bundan sonra elimdeki tüm belgeleri onlara iletcem de! biraz utanma olsa zaten siz ona rahatsızlığınızı belirttikten sonra bi daha mesaj atmazdı!
ne utanması belirtisi bile yok bak yazdığı msjı yazıyom.....sen benden ne anlatmamı istiyosun ben sana bizim aramızda bişey yok diyorum.eyer msj atmıssada4.5yıl beraber çalıştık hal hatır sormuşturbide beni tehdit etme ailenin yanına gelırım dıye benım basım dık ALLAHA şükür..demiş sizce
evet kızlar eşim yine okızla konuşuyo eski konuma bakarsanız anlatmıştım sadece arkadaşlardı ve bir daha görüşmeyeceklerdi....bu akşam tesadüfen internetten eşimin hattının sitesine girdim şifresini biliyodum ve bir baktımkı temmuz ve ağustosta süreklı kızla msjlaşmış ...telefonu eylul ekım kapalıydı yenı açıldı..dayanamadım aradım noyu kız olduğunu duyunca okızın adını verdım evet benım dedı...sordum yok aramadı dedı bende dedım gozumun onunde fatura var ne demek yazmadı falan işte büssürü laga luga aramızda bısey yok ohıssetsede ben hıssetmem bende konusturmak için güzel güzel konuştum baktım olmuyo başladım dalga geçmeye sonra eşim geldi kapattım...ona sordum (ailesinın başına bır felaket gelmıştı onların yanına gıttı 1hafta yoktu ailesi iyi şükür patronla hıç konuşmadan geçmiş bu bır hafta yonetıcı ısyerınde)işyerinde sorun var falan hıç yemek yemedım sen nelerle uğraşıyosun diyo bana...dökümanları gösterdim oda aynan laga luga yapıyo şöyle oldu böyle konuştuk diyemiyo çokısrar ettım soyle bak hep susarım bır daha konuşmam dedim...osıralar işten ayrılmıştı oişyerinde ortaklardı bunu istemedıler buda ayrıldı kız diyo ben aramadım bu diyo kız benım maas nolcak ısyerı nolcak dıye bana soruyodu dıyo zaten inanmıcan falan dıyo yanı yalan söyluyo...offfffff napcam ben 2 çocuk 6sensdır borç ödüyoz evımızı yaptırıyoz onca sıkıntı çektim şimdi bırakıp gidim desem nereye gitcem...anneme biraz çıtlattım gelım falan dedim bana güvenme diyo akıllı ol yuvanda kal dıyo dinlemıyo bıle dınlesede bana kızcak kendın ettın kendın buldun dıcek öyle işte...önceden böyle bişeyde çok ağlardım şimdi habure gülüyom çıldırdımmı ne..nefret ediyom ondan çok yalancı her lafı yalan......
Bir gün eşin işteyken bütü eşyalarını topla, annesine gönder, yada kapıya bırak kilidide değiştir. geldiğinde de açma kapıyı. O zaman anlar senin ne kadar ciddi olduğunu. Bende şunu anlamıyorum. Aldatmak şe...sizliktir bana göre. Sırf erkek aldatmasın diye neden kadın mücadele veriyor ki. Adam kendine bunu layık görüyorsa kendi bilir. Kadın her işi yapacak, sonra erkek sırf bi tarafının keyfi için başka kadınlara bakacak. Karısını aldatacak. ve yine suçlu kadın olacak. Adamı çocuk gibi kötülüklerden koruma görevi de kadının olacak. Bırak kime giderse gitsin. O bu şekilde ahlaksızca yaşamayı kendi karakterine yedirebiliyorsa buyursun ahlaksızlığıyla yaşasın. Sen de onurunla çocuklarına bak. Seni aldatan biri için kılını kıpırdatma. Adam olsayı da aldatmasaydı...
ben hiçbişi anlamadım ya :44:
evet adam olsaydı ama adam değil işte ailesi yok burda ya dayanamıcak gidecek zataen ben kendimi ve çocuklarımı düşünüyom üstümde bissürü borç var nası geçincem bırak borcu çalışmıom kenarda parada altında yok napcam........
ya konunu okudum. benim başıma böyle birşey gelse ne yapardım söyleyeyim. o kadını ararım kzım bundan sonra kocama msj falan atmayacaksın görüşmeyeceksin. o evli bir adamdır der konuyu kapatırım. ha aramaya devam mı ediyo o kadını ailesi arkadaşı herkese rezil ederim. o kadının ailesini ararım kızınız böyle böyle yapıyo ayağını denk alsın savcılığa şikayette bulunacam derim yok yine mi yola gelmedi. adam bulur bir temiz dövdürürümde . yok yine mi adam olmuyo. ver savcılığa dilekçe. beni ve eşimi rahatsız ediyor devamlı tahrik hakaret içeren mesajlar atıyo de. savcılık mesaj dökümünü alır telefonun. hakaret yok der belki davadan birşey çıkmaz ama mesaj ayrıntıları elinde olur kocanla ne konuşmuş öğrenirsin boşanmak içinde güçlü delil olur elinde. ayrıca maddi manevi tazminat alırsın. birde herkes savcıdan ifadeden çekinir bir çağırıp ifadesini alsınlar kadının zaten yola gelir o. haksız suç duyurusunda bulundum falan diye de çekinme. en fazla savcı sana ya olmayan birşeyi niye şikayet ettin diye fırça atar başına da birşey gelmez.
ha boşanmak istiyorsan kocam sürünsün ben boşanmam deme. niye dersen o adamla geçecek hergünün sana ve çocuklarına zehir olacak o yine evde sen işini görürken gününü gün edecek. yok boşanmayı düşünmüyorum dersen de dediklerimi uygula derim. o kadını zorla. kolay lokma olmadığını anlasınlar. tamam dövme kısmı fazla olabilir ama korkut gözünü. suç unsuru oluşturmayacak yolla yap bunu. ailesini falan sok araya. olmadı bana karşı hakarette bulunuyo diye dediğim gibi savcılığa suç duyurusunda bulun. evine bir tebligat gitsin akıllanır o zaten...
arkadasa katılıyorum...bırde evını terketme senı aldatan o bırak o gıtsın nereye gıdıyorsa sen otur evınde
ya konunu okudum. benim başıma böyle birşey gelse ne yapardım söyleyeyim. o kadını ararım kzım bundan sonra kocama msj falan atmayacaksın görüşmeyeceksin. o evli bir adamdır der konuyu kapatırım. ha aramaya devam mı ediyo o kadını ailesi arkadaşı herkese rezil ederim. o kadının ailesini ararım kızınız böyle böyle yapıyo ayağını denk alsın savcılığa şikayette bulunacam derim yok yine mi yola gelmedi. adam bulur bir temiz dövdürürümde . yok yine mi adam olmuyo. ver savcılığa dilekçe. beni ve eşimi rahatsız ediyor devamlı tahrik hakaret içeren mesajlar atıyo de. savcılık mesaj dökümünü alır telefonun. hakaret yok der belki davadan birşey çıkmaz ama mesaj ayrıntıları elinde olur kocanla ne konuşmuş öğrenirsin boşanmak içinde güçlü delil olur elinde. ayrıca maddi manevi tazminat alırsın. birde herkes savcıdan ifadeden çekinir bir çağırıp ifadesini alsınlar kadının zaten yola gelir o. haksız suç duyurusunda bulundum falan diye de çekinme. en fazla savcı sana ya olmayan birşeyi niye şikayet ettin diye fırça atar başına da birşey gelmez.
ha boşanmak istiyorsan kocam sürünsün ben boşanmam deme. niye dersen o adamla geçecek hergünün sana ve çocuklarına zehir olacak o yine evde sen işini görürken gününü gün edecek. yok boşanmayı düşünmüyorum dersen de dediklerimi uygula derim. o kadını zorla. kolay lokma olmadığını anlasınlar. tamam dövme kısmı fazla olabilir ama korkut gözünü. suç unsuru oluşturmayacak yolla yap bunu. ailesini falan sok araya. olmadı bana karşı hakarette bulunuyo diye dediğim gibi savcılığa suç duyurusunda bulun. evine bir tebligat gitsin akıllanır o zaten...
ne utanması belirtisi bile yok bak yazdığı msjı yazıyom.....sen benden ne anlatmamı istiyosun ben sana bizim aramızda bişey yok diyorum.eyer msj atmıssada4.5yıl beraber çalıştık hal hatır sormuşturbide beni tehdit etme ailenin yanına gelırım dıye benım basım dık ALLAHA şükür..demiş sizce