Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohhhhhhh cokta iyi yaptım hiç pişman değilim gene olsa gene yaparım,kadın ne ki cocukları ne olsun cocuklarının arkadaslarına bile msj attım,o sürtük kadında madem cocuklarını düşünüp hareket etseydi sabahlara kadar evli adamlarla konusmasın,cocuklarını ben değil o düşünsün,cocuğunu düşünen bir ana bunları yapmazzzzzzzzzzzzzzzz,cocuklarıyla ilgileneceğine evli adamla sohbet etmesin analık yapsın madem,senın başına gelse evli miisn bilmiyorum ama evli olan bilir sen ne yapardın o sinirle acaba,kadını arıyorsun kocamla görüşme dıye güzel dille anlat kadın arada birde olsa ben ararım eşin cok ıyı adam desee,sen ne yapardın acaba
10umutsuz kullanıcısından alıntı
ARKADAŞIM DURUMUNA ÜZÜLDÜM VE ÇOK CESARETLİSİN BEN İSE BİR HİÇİM BENİM KONUMU OKU LUTFEN ...bana yardım edermısın davayı nasıl açtın para falan gerektımı birde cep telefonu msjlarının içeriği öğreniliyomu bir bilgin varmı benımkıde yalanlıyo ben işin aslını bilmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim............
sevgili 10umutsuz
Sen kestirip atamıyosun hala söylediği yalanlara inanmak istiyosun, çok olay yaşanmış ,Sen bu konularda eşinle muhatap ol başkaları değil çünki seni ilgilendiren o kısım öncelikle,olayı basitleştirme .Önce kararını ver şüphe ile yaşanırmı ben bu adamla devam etmelimiyim? Sağlıgını düşün,çocuklarını düşün kendine saygını,onurunu,gururunu,aileni,Herkesin huyu karakteri farklı tabiki ? bunun cevabını bul sonra olumsuzsa kararın, İyi bir avukat araştırması yap Avukatlar herşeyi sizin adınıza yapıyor.bilgilendiriyor.Tlf ilgili dökümler avukat savcılık kararı ile incelenmesi isteniyor mahkemede karar çıkıyor ve herşey ortaya çıkıyor.çok şükür mesleğim var çok iyi bir ailem var bana sahip çıkan eger ekonomik bir sıkıntın varsa git muhtarlıktan belge al çalışmadıgına dair ve barodan faydalan.YALANCI bir insanla ömür geçmez canım.Hastalıklar rahatsızlıklar baş gösterir allah korusun güvenin olmadığı yerde..... En önemli şey insanın sağlıgı ve bol bol dua et allaha sığın.
Yahu ben sana o kadina neden bunu yaptin demiyorum ki
o GUNAHSIZ ILKOKUL COCUKLARINDAN ne istedin diyorum
yoksa kadina ne yapilsa haktir dogru bir kadin dogru bir anne olsa
yapmazdi tabiiki boyle bir ahlaksizligi
lakin sen yuvani kurtarmak adina diyorsunda
seni adam yerine koymayip elin kasariyla konusmak icin seni kandirmis
hice saymis saygi duymamis sevgi duymamis bir adam dururken sen
cocuklara saldirmissin gucun onlara yetti tabii )))
hattını değiştrirmiş daha tehlikeli bizim or.......da hattını değiştirmiş 1.5yıl sonra tekrar çıktı karşıma ben yanlış yaptım ilk baştan hafife aldım..bende senin gibi yapsaydım baştan yaklaşamazdı bidaha bencede iyi yapmışsın yaşamayan bilemez bende rezil ettim onu ohhhhhh çok iyi oldu şimdide babasını bulup ona anlatmayı ve dökümanları göstermeyi düşünüyorum ..yine hattını kapatmiş o....pu yine başka no.la gelmez inşallah ooffff bıktım ya bu nebiçim insanlık........
babasına ailesine söyle bencede başka türlü engellenemıyorlar bak 1.5sene sonra tekrrar cıkmıs karsına kökünden hallet,bu devırde evlılık yürtümek zor,bosansan ne olacak,böyle bir adamı düzeltmektense kimiside hic uğrasmam bosanırım diyor,ama sunuda bilmeliyiz ki elin iyisi yok,sizi aldatmayan eşinizi bir deneyin bakalım,hat alın başka bir bayan ağzıyla msj atın karsılık verecek mi vermeyecek mi????? erkeklerı kandırmak kolay,kımse güvenmesın ben vazgecılmezım eşim aldatmaz dıye belkıde sızden saha cırkın bıryle aldatır bellı mı olur,ben 23 konustugu kadın 47 yasında üstelık ben gösterıslı bır bayanım,o kadınla yanyana gelsek herkes eşimin deli olduğunu düsünür,ama iste insanlık hali başa gelmeyen yok.... ben eşimdne vazgecemedım bırıncısı aynı yatakta yakalamadım,sadece sohbet telde eşim annesını cok sevıyor o kadında kayınvalıdem gıbı konusuyor ondan etkılenmıs olabılır dıye dusundum,bırde ben suan kı durumuma kolay gelmedım,az rahatlığa ulastım onuda bu kadına bırakıp gidemedım...
senın o....puyuda tutup ağzını burnunu kırasım geldı ne bu yüzsüzlük ya ...cevresıne rezil et insan içine çıkamasın,
kusura bakmayın ama erkekler saf oluyor lafına çok güldüm:)
kadını başka şekilde nasıl durdurabilirdim soruyorum size,düzgün dille konustum olmadı,tehtit ettım olmadı,ancak bu sekılde engelleyebıldım aılesıne anlatarak,kadın dedi ki snei şikayet edicem bende et dedim,bende senın kocamla konusmalarını verıcem ayrtıntılı sekılde cıkarttırıcam dedim,kadın ortadan kayboldu madem şikayet etseydi,haksız cünkü,baska carem kalmadığı ıcın bunu yaptım cocuklarını kattım ayrı sehırlerdeyız baska sansım yoktu,o düşünsün cocuklarını ben değil,ayrıca aldatma durumlarında ben coğunlukla kadınları sucluyorum erkekler saf oluyor kadın isterse bir erkek evlide olsa onu bastan cıkarabılır,kadına kötülüğü kadın yapıyor,kadın 47 eşim 35 yasında resmen eşimi parmağına dolamıs olgun tecrübeli edasıyla, erkekler anne tarzındakı kadınları sever,tabıkıde eşiminde hataları var,onunda ağzından burnundan getırdım önceden evde kadın kız muhabbetı bıle olmazdı kıskanclık konusunda ama sımdı en ufak bır tel calmasında ne oldu kım arıyor dıye hesap soruyorum hep bana acıklama yapıyor,keşke dilim kopsaydıda konusmasaydım diyor pişman ettim eşimide...
kusura bakmayın ama erkekler saf oluyor lafına çok güldüm:)
Yapacak bir şeyiniz yoktu, durdurmak için o masum çocukları kullandınız demek.
İyi halt ettiniz!
Tabii canım, siz niye düşünesiniz ki.
Anasının yaptıklarını çeksin o ilkokul çocuğu, o daha ergenlikten çıkamamış çocuk.
O masum çocuklarda o yıkıma yol açtınız, mutlu oldunuz mu peki?
Düzeldi mi her şey, huzurlu musunuz?
Ağlama ihtimalleri, o utançları geldi mi gözünüzün önüne?
Belki yapayalnız kaldı o çocuklar, bunu düşünecek kadar hissediyor mu kalbiniz?
Siz kötü bir durum yaşadınız ya, yaşasın herkes, beter olsunlar!
Neredeyse o kadının çocuğu olmasalarmış diyeceksiniz!
Çok bencilsiniz çok ve anlayamayacak kadar körsünüz.
Hemen savunmaya geçin hadi, benim yaşadıklarımı yaşamadan bilemezsiniz deyin hadi.
Herkes kendi yaptığından sorumlu.
Siz kendinize verebilecek misiniz o habersiz, masum çocuklara yaptıklarınızın hesabını?
sana katılıyorum arkadaşım...nefret ediyorum kadınların erkeklerin cibilliyetsizliklerini örtme çabalarından...erkekler saf maf değil...kanmayan kanmıyor...insanın fıtratı bozuk olmasın...o kadar zaman aldatmak ne demek yahu...bu nasıl bir zihniyet nasıl bir ahlak ve insanlık anlayışı...evli ol, sonra git başkalarıyla fingirde buna nasıl saflık denir yahu....
valla erkekleri bu hale getiren kadınların "saflar canım çabcak kanıyorlar" deyip başka çaresi olmadığı için eşlerinin suçunu hafifletip hayatına devam etmesi...büyük konuşmayayım ama bilemiyorum böyle bir durumu affetmezdim gibime geliyor...çarem olsa da olmasa da...ailem bana sahip çıksa da çıkmasada...
bu konuda erkek de en az kadın kadar hatta çok daha fazla suçlu.....
lütfen..".herkes hata yapar, hata yaptı hatasını anladı ben de affettim" deyin ama saf maf deyip de erkeklerin ahlaksızlığına kılıf uydurmayın...herkes yaptığı kötü şeylere makul ve kabul edilebilir bir kılıf uydurabilir çünkü, o........lar bile.....
evet hersey düzeldi,ben gayet rahatım hiçte üzgün değilim öyle bir kadının mayası ne ki cocukları ne olsun,cocukları evdeyken gece 3te tel sohbetlerıne baslıyorsa hıc umrumda değil,ozaman benı bu kadar sucluyorsunuz benım yaşadıklarımı yaşasaydınız demıyorum ; dilerim sizinde başınıza gelır böyle bır durum ozaman siz böyle yapmayın o....pu kadına hak verın,cocuklarının yanında msnde esımle konusmus tanıştırmış,kamerada cocukları göstermiş,bu ana düşünmezse cocuklarını yabancı erkeklerle tanıştırırsa ben hiç düşünmem,gece yarıları telde sohbet edecegıne cocuklarına vakıt ayırsın
sözlerınızden evlı olmadıgınız anlasılıyor zaten,bende bekarken asla böyle seylerı affetmem hatta canımı cok sıkarsa boşarım gıder dunya bır erkek üzerıne kurulu değil vs. gibi burnum hep havalardaydı,ama ınsan evlenınce değişiyor hersey göründüğü gıbı olmuyor,ben kendı esım adına söyleyım ozaman diğer erkeklere katlanamıyorsunuz evet benım eşim saf bir adam aramızda 11 yas var ben ondan daha olgunum,ticaret konusunda seytan gıbı ama bır kadının en ufak tatlı sözune kanacak kadar saf
evet hersey düzeldi,ben gayet rahatım hiçte üzgün değilim öyle bir kadının mayası ne ki cocukları ne olsun,cocukları evdeyken gece 3te tel sohbetlerıne baslıyorsa hıc umrumda değil,ozaman benı bu kadar sucluyorsunuz benım yaşadıklarımı yaşasaydınız demıyorum ; dilerim sizinde başınıza gelır böyle bır durum ozaman siz böyle yapmayın o....pu kadına hak verın,cocuklarının yanında msnde esımle konusmus tanıştırmış,kamerada cocukları göstermiş,bu ana düşünmezse cocuklarını yabancı erkeklerle tanıştırırsa ben hiç düşünmem,gece yarıları telde sohbet edecegıne cocuklarına vakıt ayırsın
umutsuz arkadasım 6 senede 3 kez oldu diyosun hala buradayım diyosun, o yapmaya sen affetmeye alısmıssın, her gün acaba onla görüştü mü telleşti mi süphesiyle bi evlilik bi ömür gecer mi? cocukların büyicek anne baba arasında ki ilişki onların kişilik gelişimlerini etkilecek böyle bi yuvada ne kadar sağlıklı cocuklar yetiştireceksin? diyorsun ki kız cirkin, benden iyi değil, sahsen ben tercih edileceksemdaha iiyime tercih edilim derim yani senin karsına o düzeyde birini cıkarabilecek bi koca emin ol kızdan da iyisini bulsa onu da cıkarır, yani gümüşe değer vermiş altına mı bakmıcak gibi bi mantık yürütebiliriz, bir de adama kahvaltı hazırlamıs eve dönmüs ve ilk adımları yine sen atmıssın canım benim kesinlikle psikologa git kişiliğini ezdiriyosun sana saygısızlık yapana saygı gösteriyosun, yarından umutsuz olma daha iyisini mi bulcam diyosun en kötülerinden birini bulmussun zaten daha iyileride var ama bunları düşünmek için erken, yorulduğun vakit kendini dinle sen bi annesin, bi kadınsın güçlü olman lazım bunun örneği cok, bas eğenlerin örneğide cok, yolunu sen sec ya ömür boyu kocanı takip ederek yasarsın ya yolunu cizersin karar senin elbette heyat senin elbette, ve son olarak insallah veridiğin kararlar umut dolu ve güzel olur dua et canım, mevlam önümüzü aydınlatacak ısığı yolumuzdan eksik etmesin.en önemlisi de cocukların ins bu olaylardan en az etkiyle kurtulur.