Eşim yengeme kurban ol dedi

Durduk yere kocasina elti böyle yapmis şöyle yapmis şunu giymiş bunu etmiş demiyor ki kadin konu sahibinin arkasindan konuşmuş bunu eşine söylemek elti cekistirmek degil. Hadi diyelim cekistirsin bunun cevabi esini asagilamak olamaz, konusmak istemiyorum kapat konuyu der.
Buraya acilan konulari genel alip erkek boyledir sen konusma demek cok dogru degil cunku sadece kocasi laf soyletmeyenler "laf soyletmiyor" diye konu acar zaten geri kalanlari bilemezsiniz.

Sevmıyor olması da bı secenek.
Bazen seviyor'larımız koca bir ZAN'dır

Ya zaten ağzıma geleni söyleyip çıktım odadan
Ağzınıza geleni değil bağırarak çağırarak değil sakince. Siz bağırınca o sözünün yanlışlığını değil sizin o kişiyi kıskandığınızı düşünüyor. O yüzden rahat davranıyor. Sizin kırıldığınızı anlamıyor. karım eltisini kıskanıyor diyor.

İşte ne dediğine değil ne duyacağına bak derler keşke demeseydiniz böyle dedikoduları ben arkadaş çevremle yapmayı tercih ederim benimde görümcem eltim çok saçmalık yaptı zamanında hatta kayimda ama asla kocama demem haklısın mı diyecek sanki gerek yok zorunuza giden laflar işitirsiniz

Elti dedikodusunu ancaaa ablalarıma yaparım
Bir de siz de eşinize anlatınca eltinizin arkasından konuşmuş oldunuz
Erkoları dedikoduya karıştırmayalım onlar bizim gibi düşünmüyorlar zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…