Eşim yengeme kurban ol dedi

Peki sence benim genel olarak tavrim nasıl olmalı mesela atıyorum elimde telefon komik videolar izleyip gulmeli miyim yoksa sürekli böyle tavırlı mi durmaliyim. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri trip falan atmayı.

Biri bir adam bunu namusuna dememeli yazmis. Kadinlar kimsenin namusu degil. Herkes kendi namusuna sahip ciksin. Madem yengesine kurban olucakmis, bundan sonra yenge donlarini yikasin, yemegini yapsin. Nah kadinlik görür

Peki sence benim genel olarak tavrim nasıl olmalı mesela atıyorum elimde telefon komik videolar izleyip gulmeli miyim yoksa sürekli böyle tavırlı mi durmaliyim. Hiç bilmiyorum böyle şeyleri trip falan atmayı.
Trip yok , inadına gülmek yok.O yokmuş çocuklarla kendinize ait bir dünya kurmuş gibi.Aynı zamanda onunla iletişim kuracaksınız yok saymak sorun yaratır.Ustte yazdım uzun cümleler kurmak yok.Şunun alınması gerekiyor, akşama bu lazım ,evet , hayır ,bilmiyorum kısa ve net yoruma açık olmayacak.Normal yüz ifadesiyle söylenecek adam bir şeylerin ters gittiğini anlayacak ama siz kavga ortamı yaratmayacaksiniz,iyice kafası karışacak.Guzel bir film açın izleyin tepkileriniz abartılı olmasın .Yanında oturun ama o yokmuş gibi kendinize odaklanın.....

Şimdi böyle
Şimdi böyle Kendi ortamimda gulmezsem adam demez mi demek ki ben yoksam mutlu değil diye

O yanımda gülüp duruyo mesela umrunda değil hala özür bile dilemedi ben zaten dediğin gibi az öz konusuyorum ama adamda pişmanlık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…