Eşim yengeme kurban ol dedi

birininannesi

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2024
73
39
3
Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii

Pişman olacağını sanmıyorum, eltinizi ve diğerlerinin muhabbetini eşinize açmayın belli ki tarafı siz degilsiniz.

Kurban ol demesi çok kırıcı ve üzücü olmuş.Konu neydi siz mi çok üstüne gittiniz?
Hayır yaa gülüyoruz falan sohbet ediyoruz öyle birden aklıma geldi daha önce de anlatırdım zaten de ilk kez böyle bir tepki verdi şu an ağlıyorum hatta ama öyle pişman etmek istiyorum ki

Ayy bak daha çok ağladım bu mesaja. Ben 6 yıllık eşiyim çocuklarının annesi nasıl böyle bir şey der ya. Gerçekten onu öyle pişman etmek istiyorum ki
Edemezsin boşuna uğraşma daha çok ağlatır sonra :)
Sende o pişman edecek tiynet yok, eğer olsaydı bu lafı edemezdi zaten.

Boşan demem de, böyle saçma sapan konulardan kavga çıkarma.

Ayy bak daha çok ağladım bu mesaja. Ben 6 yıllık eşiyim çocuklarının annesi nasıl böyle bir şey der ya. Gerçekten onu öyle pişman etmek istiyorum ki
Olmayacak en fazla konusmayacaksin aglayacaksin iki gün yemek yapmayacaksın gelip sana uzatma yengemin üzerimde emeği var bana dedikodu anlatma... Diye diye kendini haklı çıkaracak üstelik sürat astin diye de bogurecek !

Biraz sakinleştikten sonra karşısına geçip seni kırdığıni çocuklarının annesine böyle davranması gerektiğini, sen bana bunu söylersen yarın kimler neler söyler ilk başta çocuklar.. diye açıklama yap belki özür diler.

Hayır yaa gülüyoruz falan sohbet ediyoruz öyle birden aklıma geldi daha önce de anlatırdım zaten de ilk kez böyle bir tepki verdi şu an ağlıyorum hatta ama öyle pişman etmek istiyorum ki
Yani o söz söylenmez bir de elti için.Tepkinizi görsün pişman olup özür diler umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…