Eşim yengeme kurban ol dedi

Yahu ne cekistirmesi birden aklıma geldi soyleyiverdim

Konunun içeriğini tam bilmiyoruz ama acaba sizinde haksız olduğunuz bir konuyu mu duydu yada eltiniz akrabası mı eşinizin yada siz çok fazla yüklenip eltinize bi hakaret mi ettiniz de o lafı kulandı çünkü mantıken ne olursa olsun durduk yere kimse kimseyi kurban etmez

Çok iğrenç dimi ayy şu an daha da sinirleniyorum evi terk edesim geldi vallahi

Sende enişteme kurban ol deyip Kaçsaydınız içeriye.
O dusunseydı ne alaka diye

Yok bir şey yapmaz yapamaz beni seviyor biliyorum yani bir anlık gafletle mi dedi neden bilmiyorum çok zoruma gitti hiç gelip özür falan dilemedi hala benim bu adamı pişman etmem lazım
E konuşun o halde bu sözünün ne kadar ağrınıza gittiğini söyleyin. Seven insan sevdiğini kırdığı zaman kalpten üzülür. Özür dilemediyse belki sizin bu kadar kırıldığınızı anlamadı.

Yaa işte onu yapamıyorum çocuğum 5 yaşında anlıyor benim üzgün olduğumu falan.. cinselliğe duskun bu adam oradan vurmam lazım
Evet onu yapın geçenlerde ben kocamla bir arkadaşımın görüşmesini yasaklamıştım ama o arkadaşıda 26-27 senelik bi arkadaş baya can ciğer kardeşler aslında bir zararıda yoktu ama yakın olmalarından dolayı kıskandım ve onla görüşmeyeceksin dedim benimkide bana demez mi o benim can ciğer kardeşim sen benim karımsın bana bunu dediği için kendisini bir güzel süründürdüm yatakta da ona ben mi arkadaşın mı bi daha söyle bakalım dedim
Sonuç; Daha bugün o arkadaşıyladı

Hayır hayır kesinlikle hatta gülüşürken söyledim yaa böyle böyle davranıyor ama aslında başka bir şey demiş falan diye hemen parladı zaten fesatlık yapmayın falan en son kurban ol deyince sartel attı bende

Yaa nasıl süründü işte bana o lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…