Eşim yengeme kurban ol dedi

Tabiki hos olmamis iyle dememeliydi.
Ancak olayin tam durumu ne? Sorun neydi eltiyle.
Kalkipta gereksiz kadin viriltilarini, elti kiskiscligini anlatmak taraftari degilim ben. Ara eltiyi inunla hallet dedrdini neyse

Demekki ailesine çok bağlı biri aslında orda yenmesine değil abisine toz kondurmamis, bu durumda yapacak bir şey yok maalesef, eltiler sevilmez gibi gelir bana da hep benim yok ama olsa hiç sevmezdim açık açık hep derim. Sende mesafeni koy, ama eşine bir şey yapamazsın.

Evet zaten genel olarak bu tarz derdimi sıkıntımı eşime anlatırım ve aynen bu şekilde takma falan derdi ama dün akşam bu dediği inanılmaz zoruma gitti

Pekii siz ailenize laf söyletir misiniz. Ben de söyletmem

Sen de durduk yere eniştenden bi konu aç adamı övüp dur sonra sen enişteme kurban ol tırnağı etmezsin diyip gül ve konuyu değiştir

Bu arada eşine gıcık oldum en iyisi kocanı sürekli başka adamlarla mukayese et görsün dediği lafın karşılığını

Eşinizin tepkisi yanlış olsa da dedikoduyu başlatan sizsiniz. Küçücük çocuğa da abuk subuk ergen kavgalarınızı yansıtmayın. Adam yengesini gelin diye "el kızı" olarak görmüyor demek ki..

Bence oda bi anlık çıkmıştır o zaman ağzından şimdi konuşsan sinirden dedim falan der insanın zoruna gidiyor haklısın ama tavrında net olsun yani tavırlı ol 2 3 gün konuşma kendisi pişman olacaktır

Yeri geldiği zaman ikimizin akrabalarından da bahsediyoruz hatalı olana hakkını veriyoruz sohbette. Bunuda yapamayacaksak artık..

Ben olsam ikinizde bana kurban olun derdim.bence bu konuyu daha öncede anlattınız ve eşiniz bikmiş ondan böyle söylemiş olabilir.

Sizi bilmemde ben olsam şöyle yapardım.bir timsah gibi sessiz ve derinden avımı beklerdim.eninde sonunda ailem hakkında birşey söyleyecek.birsey der demez lafı ağzına tikarak sen xxxxxxxx' a kurban ol derdim.yasattigini yasamadan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…