- 18 Haziran 2020
- 1.128
- 1.542
- 83
- Konu Sahibi birininannesi
-
Niye ya 30 daha aksiyon yaşıdır daha bilinçli hareket edersin 40lı yaşlar zaten zirve,bir lafınla ezer geçersinIste yaş otuz olsaydı aksiyon istemezdin için gecmıs olurdu22 mi
Demekki ailesine çok bağlı biri aslında orda yenmesine değil abisine toz kondurmamis, bu durumda yapacak bir şey yok maalesef, eltiler sevilmez gibi gelir bana da hep benim yok ama olsa hiç sevmezdim açık açık hep derim. Sende mesafeni koy, ama eşine bir şey yapamazsın.Arkadaşlar selam. İnanılmaz sinirli ve üzgünüm lütfen bakar mısınız. Eşimle mutlu mutlu otururken aklıma eltimin arkamdan konuştuğu bir konu geldi. Bizzat söylediği kişi gelip anlattı bunu bana neyse ben bunu eşime anlattım önce sinirlendi sonra yengeme kurban ol dedi şu an bu konuyu yazarken bile hem ağlıyorum hem de Ellerim titriyor sinirden. Sırf yengesi için nasıl böyle der bana ya tamam emeği üzerlerinde çok gerçekten 10 yildir her konuda eşime ve ailesini yardımcı olmuştur ama bu lafı nasıl söyler yaa bu arada eltimle aramızda 3 yaş var öyle yaşı büyük biri olsa belki bu kadar zoruma gitmezdi ama inanılmaz sinirliyim şu an. Sonrasında kavga büyüdü biraz sizce ne yapmalıyım öyle hemen boşan falan demeyin hiç mümkün değil 2 çocukla falan eşimi de severim o da beni sever eminim ama nasıl pişman edebilirim bu söylediğine inanılmaz zoruma gittii
Evet zaten genel olarak bu tarz derdimi sıkıntımı eşime anlatırım ve aynen bu şekilde takma falan derdi ama dün akşam bu dediği inanılmaz zoruma gittiEşinizin kurduğu cümle yanlış. Ben dedikodu istemiyorum, bırak kim ne derse desin takma falan diyebilirdi. Yengesini bu kadar yüceltip sizi gömmesine gerek yoktu. Sinirlenmekte haklısınız bence. Ama kendi köşenize çekilip küsmekle bir yere varamazsınız. Ben evlilikte rahatsızlık duyduğum ne varsa iletişim kurarak halletme taraftarıyım. Cinsellik veya başka bir şeyle cezalandırmayı yanlış buluyorum. Çünkü yarın öbür gün bir sebepten size kızarsa o da sizi cezalandırmaya kalkabilir. Bu alışkanlık haline gelirse evliliğiniz için iyi olmaz.
Ağlamadan ve aynı soğukkanlılıkla ve aynı oranda canını yakarak.Nasıl kavga edilir?
Pekii siz ailenize laf söyletir misiniz. Ben de söyletmemben kendi dinamiğimizden bahsetmedim. Genelden bahsettim. Genel demek herkes demek değildir. Sitede ki konuları da okursanız genelde erkekler ailelerine bir laf söyletmiyor.
Aileyle ilgili bir sorun varsa oturulup konuşulur böyle bi problem yaşıyorum çözelim diye fakat durduk yere gülüp eğlenirken elti çekiştirmek çokta yaşanan sorunu çözmek değil elti çekiştirmek oluyor. Eşiz diye herkes birbirinin ailesine laf söyleyemez bu doğru değildir zaten.
Bu tavrın yolu kadında sevmemekten geçer.Ağlamadan ve aynı soğukkanlılıkla ve aynı oranda canını yakarak.
Cinsellikle sadece onu cezalandırmazsınız ki cinsellik karşılıklı olan bir şey kendinizi de cezalandırmış olursunuzYa deme öyle yaa her erkeğin zaafı vardır cinselliğe aşırı düşkün onu oradan vursam
Bende söyletmem. Biz eşimle karşılıklı olarak birbrinizimin ailesine laf söylemeyiz zaten. Şu ana kadar bir sorun yaşamadıkPekii siz ailenize laf söyletir misiniz. Ben de söyletmem
Bence oda bi anlık çıkmıştır o zaman ağzından şimdi konuşsan sinirden dedim falan der insanın zoruna gidiyor haklısın ama tavrında net olsun yani tavırlı ol 2 3 gün konuşma kendisi pişman olacaktırHayır hayır kesinlikle hatta gülüşürken söyledim yaa böyle böyle davranıyor ama aslında başka bir şey demiş falan diye hemen parladı zaten fesatlık yapmayın falan en son kurban ol deyince sartel attı bende
Hee bende eşimle konuşmak yerine , adama iki de bir laf gömüyorum diyordumNiye ya 30 daha aksiyon yaşıdır daha bilinçli hareket edersin 40lı yaşlar zaten zirve,bir lafınla ezer geçersin...
Yeri geldiği zaman ikimizin akrabalarından da bahsediyoruz hatalı olana hakkını veriyoruz sohbette. Bunuda yapamayacaksak artık..Durduk yere niye eltinizi çekiştiriyorsunuz? Erkekler akrabalarına laf asla söyletmiyor malesef ki. İster çocuklarınızın annesi olun ister neyse ne. Biraz saçma olmuş zaten muhabbet bence. Girmeyin böyle konulara hoş değil
Sorunda orada zaten yeri geldiğinde…Yeri geldiği zaman ikimizin akrabalarından da bahsediyoruz hatalı olana hakkını veriyoruz sohbette. Bunuda yapamayacaksak artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?