eşim kaynaklı bebek mevzusunda sıkıntımız vardı yani evlenmeden söylemişti ben bu konuyu hiç bi zaman yüzüne filan vurmadım, sonradan sperm kalitesi filan arttı ama doktorlar normal yolla olmaz diyolar yani, şimdi beni suçluyo senin yüzünden olmayacak diye azıcık abur cubur yesem yediğine içtiğine de dikkat etmiyosun bide sigara içiyosun diye başlıyoruz ya :))
bu davranis igrenc bir davranis. gercekten sizin yuzunuzden gebelik riski olsa ve soylrse de igrenc, boyle sebepsiz soylemeleri de igrenc. esler bu surecte birbirini suclamamqlo, beraber çözüm bulmali.
esinize gercekten uyuz oldum.
ote yandan sigaradan nefret ediyorum. aradigim erkek kriterinin en önemlisi sigara icmemesi. bazen takildigim insanlardan icenler oluyordu ama onlar da ben yanindayken (alkol vs harici) icmezlerdi, tölere edilirdi. cidden nefret ediyorum sigaradan, sigaraya verilen bosa paradan, sigara icenin kokan agizindan, sigara icilen evin o berbat havasindan. kocam evlendikten sonra sigaraya başlasa coook büyük kavgalar edebilirim çünkü baslangicta sigara icse zaten onu kocam yapmazdim.
bu yüzden çözümü ne bilmiyorum ama ben eş kisisine hak verdim bu ikinci konuda.
sigara icen insanlarla cok yakin arkadaslik bile yapmam çünkü birinin bir seye (bir erkege, ailesine, sigaraya, alkole) bagimli olma halinden hoslanmam. bir de kafeye gitsen icmek isteyecek, yolculuğa ciksan ikide bir sigara molasi isteyecek ya da arabada icip cami acip sana gelmedigini iddia edecek, filme tiyatroya gitsen molada hemen cikisa kosacak sigara icecek. benden uzak olsun, cidden sigara benim icin insan turnusolu.
hamile kalsanız yine devam mi edeceksiniz? emzirince birakmaniz gerekmeyecek mi? hem sigara hem bebek nasil olacak?
hic "o zaman bırakırım" diye büyük konuşma çünkü benim annem hamileyken birakamamis içmiş. teyzemi hatırlıyorum, dogum yaklasirken o stresle ikinci paketine gecmisti bir günde. birakan kadar birakamayan da var