- 25 Ocak 2021
- 413
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi Atlas_seli
-
Kadın kazandığı parayı rahat harcayamayacak mı? Bunun nesi artistlik. Ha kadın harcamayıp biriktirse eşi maaşını bilmiyor mu bu sefer de benden para kıskanıyorsun vay para saklıyorsun der. Bence burda erkeğin amacı kadının parasını yönetmek istemesi.Bence esiniz hakli. Siz maaşım dolgun diyip artistlik yapmissiniz. Ortak harcama dediginiz seyler sizin karariniz dogrultusunda yapilan seyler belli ki. Ne bilim, maddi olarak esiniz darda iken sizin maasiniz sabit giderlere giderken, yani ev butcesi boyle belirlenmisken, ortak bir sekilde giderlerinizi karsiliyorken, sirf maasiniz eşinizden yuksek diye istediginiz harcamayi yapip, benim maasim karışamazsın diyemezsiniz. Mesela normale gore dar bi doneme girildiginde kafaniza gore tatil plani yapip benim param var bu da ortak gider diyemezsiniz.
Eşiniz haklı. Evlilikte evin giderleri bölüşülür siz her şeyi kendiniz yaparak adamıda eziyorsunuz
Faturayı bile ödemiyor adam siz evin erkeği o kadını gibi sanki
En iyisi böyle yapmak sanırım, yani varken yok gibi yaşamak ona kendini daha iyi hissettirecekse bu stresin üzerinde bir de ah nasıl yetecek vah nasıl yetecek diye düşünmek istiyorsa ne yapabilirim ki, haklısınızValla cano Türk erkeği eşitlikçi kadını kaldıramaz. Yazdıkların bana gayet normal geldi, kimin parası varsa yenir bana göre de, kimin ne kadar koyduğu önemsiz. Lakin Türk erkeği bunu erkekliğine! yediremez.
Yapacak tek şey var, tamam de kendisi kendisi geliriyle ev giderlerini karşılasın , o ne kadar koyuyorsa sen de ayda kendisine o miktarı gönder gerisine karışma. Kalan paranla da kendi isteklerini alırsın. Eşşek kafa oğlanı da varlık içinde yokluk çekip debelenir ne yapalım aklı o kadar. Debelenmek istiyorsa birak debelensin istegi bu yonde.
ayrı ayrı birikimler yatırımlar vs yapıyorum zaten o dahil olmak üzere kimse bilmez, kendi güvencem olarak ayırdığım ve üstüne eklediğim bir kısım mutlaka oluyorEşiniz bu durumdan rahatsizsa bırakın üstlensin herşeye atilmayin ben yaparım ederim diye malesef evlilik birliğinde güçlü kadınlar bir süre sonra değer görmüyor bu böyle sizin ona ihtiyacınız olduğunu hissetmek istiyor oturup konuşun nasıl bir yol izleneceğine karar verir ama kesinlikle kendinize ait ayrı bir birikiminiz olsun varinizi yoğunuzu evliliginize yatırmayın
ne bileyim yani ben de harcamayayım ama istediklerimde aklım kalsın bu sefer vay ben senin istediklerini yapamadım alamadım diye buhrana sürüklenecekBana yanlış gelmedi yaklaşımınız. Zaten evlilik budur kimde o an varsa o harcar, diğerine destek olur. Maaşım sabit demişsiniz ama olur da bir sorun olur ileride bu kez eşiniz size destek çıkar yani evlilikte bunun konuşulması garip geliyor bana. Ha adam sizi sömürür kendisi çalışmaz öyle bir durumunuz da yokmuş. Eşiniz gereksiz gurur yapmış ne olacak daha mı erkek olacak siz para harcamayınca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?