Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

Siz haklisiniz lakin uslup doğru secilmezse haklı olsanız dahi iş inatlasmaya biner. Bakin benim oğlum çok fazla hareketli. Kayinvalidem de oglum icin tehlike oluşturabilecek eşyaları ortadan kaldirmama musaade etmiyor. Evi dağılmasını düzeni bozulmasın diye. Oraya da gitmemi istiyor. Konu burada kilitleniyor. Ben eger esime "annen çok bencil bundan sonra oraya gitmiyoruz" deseydim ki hakkimdir. Eşim bana "sen benim anneme nasıl gitmek istemez torununu mahrum birakirsin" diye cikisirdi. Bunun yerine eşimin de olduğu bir zamanda kayinvalideme "anne bak cam kaseleri ortaya koyuyorsun ama bu çocuk çok hareketli ve alıp fırlatıyor. Henüz bir yasında çok da laftan anlamıyor. Çok cekmecen var elini sıkıştırıyor. Kaldıralım bunları ortadan önlem alalım"dedim. Ev düzeni vs vs söylendi. Esim de "madem orta yolu bulmuyorsun bebek büyüyene ve dediğimizi anlayana dek sen bize gel bizde gor torunu" dedi. Sorun çözüldü ama doğru uslup ve yontem kullanıldığı için çözüldü. Haklisiniz lakin uslubunuz yanlış.

Terbiyesizlik ve ozguveni karıstırıyorlar malesef benim etrafımdada böyle insanlar var ileriki yaslarda gorecekler o ozguvenin ne tur belalara yol açtığını içiniz rahat olsun terbiyesizlik yapınca ozguvenli olmuyo ben oğretmenim ve bunu ogrencilerimden görüyorum terbiyesiz olmak ayrı bişey ozguven ayrı bişey

P Pembeay32 aranızın düzelmesine çok sevindim. bence eltinizin oğlunun yaptıklarını bu kadar kafaya takmayın. erkekler eşlerinin ailesini sevmesi ve saygı duymasına çok önem veriyor sanırım. inşallah böyle bişey yaşamazsınız. herkesin eşlerinden kırıldığı çok nokta vardır heralde.

Yengesınden veya teyzesınden ısteyebılır veya bunu seslı dıle getırebılır dıye dusunuyorum ama bunda sununda etkısı var . ev sahıbı cocugu sevıyor mu ?

Cute mevzuyu oğlun üzerinden değerlendiriyorsun ama herkes senin yavrun gibi değil, sen evladını iyi yetiştirdin, ilgili bir anne olduğunu da biliyoruz ama maalesef her çocuk bir değil, teyze veya yengesinden isteyebilir diyorsun, bak bence bu da yanlış, nedenini çok yakınımdan bir örnekle açıklayayım, bir yakınımın 5 torunu var, hepsi yakınında oturuyor, kadın dul aylığıyla geçinen biri, kızları ve sağolsun damatları çocukları öyle bir alıştırmışlar ki telefon istiyorlar anneanneden, çikolata istiyorlar anneanneden, lunapark istiyorlar anneanneden, giyim yine anneanneden, okul masrafı anneanneden, anne babaları ellerini cebine atmaz, çocuklar birşey isteyince de anneannenize söyleyin derler, niye anne baba oldular o zaman?

Hepsi hergün anneannenin evinde, kadın 5 dakika oturamıyor, hasta olsa yatamıyor, bir tanesi dışarı çıkalım dese hemen hepsi çıkalım diye krize girip ağlıyor, anneannenin cebinde para var mı soran yok, alacaksın'a odaklanmış durumdalar, almazsa yine evde kıyamet kopuyor, 5'i birden alacaksın işte alacaksın diyorum deyip vuruyorlar.
Kadın bir kere kızlarına yeter artık çocuklarınızı alın evinize gidin, ihtiyaçlarını babaları karşılasın dedi sen bizi istemiyorsun diye surat yapıp küstüler, kadın bir anda dünyanın en kötü annesi anneannesi ilan edildi.

Kusura bakılmasın ama böyle çocuk yetiştirilmez, çocuk birşey isteyecekse anne babadan ister, başkalarının evinde hiçbirşeye zarar vermemesini sağlamak onu pısırık özgüvensiz yapmaz terbiyeli yapar.

Ki anneler olarak şunu da gözden kaçırıyorsunuz, herkesten çikolata, şeker vs isteyen çocuk tehlikelere de açıktır, demek ki ben sokakta 2 kutu çikolatayla gezip herkesten istemeyi öğrenmiş çocuklara bunları versem elinden tutup götürebilirim, hadi gel marketten Mısır cipsi, gazoz, çikolata alalım desem gelebilirler anlamına geliyor bu.

Yakınlarımız deyip geçmeyelim lütfen, bugün kaçırılan, öldürülen çocukların çoğunun akraba veya yakın komşular tarafından kaçırılıp öldürüldüğü bir gerçek.

benim de böyle bir komşum var.
1 yıl önce 7 aylık hamileyken bana geldi annesiyle ama her yeri döktü saçtı. üstelik 7 yaşındaydı. 2. sınfıf öğrencisi
neyse karnı acıktı çokokerem kapağını açtı. kapakta olan çikolatayı yalamaya başladı.
ay dur ben sana ekmeğe süreyim dedim. sürdüm. ortadan kayboldu . gitmiş çocukların odasına yataklarında yiyor.
ay dur gel orda yenmez dedim.
neyse şu üflemeli köpük yapan şeyi almış . nasıl olduysa açmış ve düşürdü gözümün önünde.
sildim falan .
su istedi döktü .
7 aylık hamile halimle etrafında döndüm. annesi öğretmiyor malesef benim komşum da öyle.
o gece sinirden uyuyamadım. nasıl bi anne öğretmez diye.
sabahında hastanelik oldum tabi. acilden girdim kadın doğumcu muayene etti. 10 gün rapor. kasılmalarım başlamış ama midemde. sinirlenince mideme vuruyor.

neyse bu çocuk hala aynı. bu yıl 3. sınıf öğrencisi

bi şey yerse tüm çocukların gözü önünde yemeyi seviyor. ben kendi çocuklarıma ya paylaş ya çocukların gözü önünde yeme canlarını çektirme derim. ama annesi asla söylemiyor. o sustukça ben söylüyorum. ver arkadaşlarına diye.
çok kez de git başka yerde ye dedim ama yok. öyle seviyor çocuk. ablasını bile ağlatıyor karşısında yiyor ama vermiyor. nasıl bi ahlak ise artık. Allah ım korusun.

Eltime söyledim zaten. sanki o çekirdekleri o an görüyormuşum gibi aslında eşime yeğeninin yaptıpını göstermek için almamıştım onları ordan isabet oldu eltim geldi . Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla der gibi önce annesinin yanında çocuğa sordum " bunları niye buraya koydun ne işleri var burda niye çöpe atmadın önünde tepsinde vardı ben görmesem Bi misafirim gelip görse rezil olucam kendi evinizde hiç böyle şeyler yapıyormusun" diyerek ona yaptığı hatayı görmesini sağladım çünkü sadece annesini uyarsam çocuk duymadan annesinin benim gibi uyarıda bulunmayacağını biliyorum. Sonra eltime döndüm onunla konuştum " yediği çikolataları da biblonun içine tükürmüş tuvalet kağıtlarını parçalayıp parçalayıp koltuğun altına atmış ben takip edip görmesem evime misafir gelip görse rezil olucam " dedim onun savunması ise "aşada da hep aynı bizimkilerin içine de hep çöpleri atıyorlar", " İzin verme ya nasıl yapmasına müsade ediyorsun" dedim " e napim hep aynı " diyip geçiştiriyor kadın kendinden geçmiş resmen şaşıp kalıyorum ona .

Pardon da 6 yasina kadar cocugu egitmeyecekseniz kac yasinda egiteceksiniz. Herkesin cocugu kendine akillidir. Sizinkileri de baskalarindan dinlemek gerek ama konumuz siz degilsiniz.
Konu sahibi sen tavrini koy

Pardon da 6 yasina kadar cocugu egitmeyecekseniz kac yasinda egiteceksiniz. Herkesin cocugu kendine akillidir. Sizinkileri de baskalarindan dinlemek gerek ama konumuz siz degilsiniz.
Konu sahibi sen tavrini koy

6 yaşına kadar neyi nereye koyması gerektiğini öğretilmeyen tipler.
Misal zeytin çekirdrği

20 yaşına gelince yemek yediği tabağı koltuğun altına sokar bırakır.

Elti de yüzsüz anlicak bi kadin değilki tek care esi onu bi şekilde ikna etmesi lazim ama ikna olacakgibi durmuyor son sans kapiyi açmamak evet calsin dursun aaçma duymadim dustaydim makine calisiodu fln binbir şey uydur he yalani anlar diosan keşke anlasa belki tavir yapar gelmez esin sorsa duymadim dersin hep

Tamamen haklısınız.Ama bir daha bu konu yüzünden eşinizle aranızı bozmayın çünkü gerçekten onun karışması çok yanlış olur.Eltinizle halletmeye çalışın.Küserse de küssün.Bebekli kadına her gün gidilmez ki.

İşte bu çok iyiydi!!

Empatiyi böyle kurdurmak lazım bazı insanlara..

evet evet katılıyorum kesinlikle. 2,5 yaşındaki oğlum kirlilerini çıkarıp yarım yamalak konuşmasıyla "eee ooodu anni" deyip banyoya götürüyor hemen

6. Yasında cocuk... Bu kadar takıntı nedir ki? Yanlış anlsma ama oncesinden gelen bir gıcıklık ve içten kıskanmanın sebep oldugu bir tahammulsuzluk olabilir mi? Ve cocuk da bunu tabı kımhusseder , inadına boyle davranır dıye dusundum. Yenı bebek sahıbı olmussunuz, allah bagıslasın ama cok fevrı ve naolgun davranıyorsunu. Eşiniz cıkısıyla yanlız yapmış ama benım esım yegenımle ılgılı boyle konussa ( haklı dahı olsa) cok bozulurum

bu videoyu biliyorum, altına "ayy çok şirin" yazanları da biliyorum.. tek dileğim Allahım karşılaştırmasın bu mantıkla bizi herhangi bir yerde.. gerçekten ne görmek ne de varlıklarından haberdar olmak istemiyorum..

allah izun verirse sag salim cocugumu kucagima alirsam siz ve sizin düşünceniz de Olanlardan cok iyi dersler alıyorum Nasıl anne olması ile gerektiğini ogreniyorum

Evde de aynılarını yaptığını söyledi İzin verme nasıl müsaade ediyorsun dedim hep aynı Dedi çocuğu eğitmekten vazgeçmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…