- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
Dayanamadım sonuna kadar. Küçük bir çocuk değil babası konuşuyor sandım bir ara. İğrenç bir anne ve iğrenç çocukları.6 yaşındaki çocuğun yaptığı terbiyesizliklere normal deyip sınırsız özgürlüğü savunanlar, aşağıdakini de hoş görecek mi acaba, geleceğin psikopatlarını arsızlarını yetiştiriyoruz toplumca
sonra karısına şiddet uygulayanlar nerede yetişti6 yaşındaki çocuğun yaptığı terbiyesizliklere normal deyip sınırsız özgürlüğü savunanlar, aşağıdakini de hoş görecek mi acaba, geleceğin psikopatlarını arsızlarını yetiştiriyoruz toplumca
aslında bunu izlemeli çocuklara melek o melek diye6 yaşındaki çocuğun yaptığı terbiyesizliklere normal deyip sınırsız özgürlüğü savunanlar, aşağıdakini de hoş görecek mi acaba, geleceğin psikopatlarını arsızlarını yetiştiriyoruz toplumca
2 yasindaki bebeği iskence ederek olduren çocuklar da var. Her cocuk melek degil
aslında bunu izlemeli çocuklara melek o melek diye
her çocuk sevimlidir diyenler izlesin
Kesinlikle katılıyorum bakıyosun 2 yaşındaki çocuğun eline koca paket cipsi vermiş gezdiriyorYa şimdi yazıp çok da tepki çekicem biliyorum ama Allah aşkına biz neyiz ki çocuklarımız ne olsun ? Sevimsiz sevimsiz kadınların adamların sevimsiz jr. çocukları oluyor işte. Bu söylediklerim her anne baba için elbette geçerli değil eminim çok bilinçli ebeveynler de var ama çoğunluk böyle.
Kesinlikle katılıyorum bakıyosun 2 yaşındaki çocuğun eline koca paket cipsi vermiş gezdiriyor
Bu anne sizce nasıl bir anne?
Çirkin sevimsiz insanların sevimsiz çocukları cuk diye oturmuş resmen
1. Sınıfa başladı bu sene . Anaokuluna gitmediÇocuk anaokuluna gidiyor mu?
Sorunu eşiyle çözmeye çalışmamışki rahatsızlığını dile getirmiş onun akrabası sonuçtaKarşınızdaki 6 yaşında bi çocuk farkında mısınız?
Ve sorununuz eşinizle olmadığı halde eşinizle sorun çözmeye çalışıyosunuz.
Haksızsınız.
Aynı yaşta oğlum var.1. Sınıfa başladı bu sene . Anaokuluna gitmedi
Yani gel de bu çocuklardan hayır bekle..Bir dönem kafe işletmiştik orada bir kadın biz dükkanı açarken çocuklarını sokağa salar akşam ezanıyla da eve alırdı. Çocuklar bütün gün sokakta perişan halde serserilik yaparak geçirdiler yazı. Ondan sonra da kediye eziyet mi dersin , yaramazlık mı dersin ne ararsan vardı. Şimdi bu kadın eğitiyor mu çocuklarını ? Nasıl anne bu ? Kafamda deli sorular.
Sorunu eşiyle çözmeye çalışmamışki rahatsızlığını dile getirmiş onun akrabası sonuçta