Bunun en büyük zorluğu da sizde valla. Kizim anasınıfına basladi okula götürüp getirirken bazi seylere sahit oluyorum" ne var arkadasina vurduysa cocuk o kizmayin , cocuk onlar sefkat istiyorlar kural degil , 6 yasindaki cocuktan cok sey bekliyorsunuz daha bebe bunlar diyen ne ararsan var . Burada da görüldüğü üzere o canavar cocuklar artarak geliyorlar. Allah sizlere sabir versinBazıları olayı abartıyor gerçekten. Yok çocuğa sınır koyma, istediği gibi at koştursun, terbiye öğrenmesin, dünya onun etrafında dönsün.
E doğru söylüyorVe bunu bir öğretmen söylüyor.
Evet doğru söylüyorE doğru söylüyor
Yanlış anlaşılıyorum :) tabi ki sevmek zorunda değilsin değiliz, bunda hemfikiriz. Nefret edermisin peki, söz konusu nefret de olmamalı çocuk neticede diyorum.
Bende sevmediğim çocuğu bağrıma basmamki ama bu kadar da öfkeyle yaklaşmam.
Annesinin sahip çıkmadığı çocukları bende uyarırım evimde ama çocuktan nefret etmem. Anneye gıcık olurum hatta irtibatı koparırım gerekirse.
Eğer ki anne her türlü çocuğun peşinde geziyorsa ama o çocuk bir türlü durmuyorsa da öyle annelere üzülüyorum, bırak çocuğu rahat ol diyorum.
ya bunu söylemek istemezdim ama bazen yemek istemesi sormadan pat diye buzdolabını açıp yemek alması da sorun oluyorBen şahsen konu sahibesine hak verdim, mevzu 6 yaşındaki bir çocuğun yemesi içmesi değil, yiyecek tabii helali hoş olsun yesin, çocuk o ama lütfen dürüst olalım evimize dolabımızı bile karıştıran düz duvara çıkan bir çocuk gelse hepimiz çıldırırız, açsın dolabı bulduğu herşeyi yerken ortalığa bulasın, koltuk perde örtü bırakmasın, tepkisiz kalıp çocuktur der misiniz ? Sanmıyorum, herkes çıldırır, bir daha eve almamak için yollar ararsınız.
Çocuk 6 yaşında, bir başkasının eşyalarını karıştırmaması, izinsiz almaması gerektiğini öğrenmesi gereken bir zaman, 11 yaşında da çocuk sayılıyorsunuz, 11 yaşında bir çocukta gelsin makyaj malzemelerinizi batırıp halı duvar batırsın, evet çocuk çocuktur ama kurcalamaması, karıştırmaması gerektiği öğretilmeli, yoksa herşeyi kendine hak görür öyle yetişir.
Burada çoğumuz anneleri tarafından durdurulmayan çocuklardan şikayetçiyiz, kabahat çocukta değil, bu şekilde de anlaşılmasın, kabahat annesinde.
Anneler kendi evlerinde herşeylerini karıştırmasına izin verebilirler ama bir başkasının evinde müsade etmemeliler.
Bende aynı binadayım eltimle, o sürekli görüşmek istiyor hatta haftada bir gün belirledi görüşelim diye :) ama ben istemiyorum, her hafta bir bahane bularak erteledim. Sonunda anladı muhtemelen istemediğimi :) benim çocuklarım hareketli geriliyorum ben gidince, ona dokunma buna dokunma demekten zaten konuşamıyorum, ne gerek var görüşmeye diye düşünüyorum.Ama bak konunun butunu ne biliyormusun
Bu insanlar altli ustlu oturuyorlar.
Belli zamanlar da yapilan misafirliklerle
Surekli bir arada olma yada olmak zorunda olma durumlari bambaska.
Ayda 1 gelen insan, cocuk idare edilir
Az cok tolere edilir falan.. da
Boyle birsey degil yasadigi sey.
Kadin artik oylesine bikmis ki
Nefrete donusmus.
Belki nefret ettigi sey cocuk bile olmayabilir
Maruz birakildigi tavirdir.
Bu kadin yasadigi bunalimi neden artik katlanamadigini tabi ki cocugun yaptigi seyler uzerinden orneklendirecek
Anlatacak.
Cocuk bu sekilde davranmasa neden rahatsiz olsun..
Katlanamadigi zaten bu.
Annesinin vermedigi ogretmedigi toplum kurallari
Gelmis konu sahibini tirmalamis.
Nesini sevsin bu cocugun.
Bizde insaniz yaw sabir da bir yere kadar.
Agzinda cignedigi seyi herhangi bir aksesuarin uzerinde gorupte tiksinmeyecek
Yok artik demeyecek
Tepesi atmayacak kadini hepinizin huzurunda teprik ederim ben.
Ama bak konunun butunu ne biliyormusun
Bu insanlar altli ustlu oturuyorlar.
Belli zamanlar da yapilan misafirliklerle
Surekli bir arada olma yada olmak zorunda olma durumlari bambaska.
Ayda 1 gelen insan, cocuk idare edilir
Az cok tolere edilir falan.. da
Boyle birsey degil yasadigi sey.
Kadin artik oylesine bikmis ki
Nefrete donusmus.
Belki nefret ettigi sey cocuk bile olmayabilir
Maruz birakildigi tavirdir.
Bu kadin yasadigi bunalimi neden artik katlanamadigini tabi ki cocugun yaptigi seyler uzerinden orneklendirecek
Anlatacak.
Cocuk bu sekilde davranmasa neden rahatsiz olsun..
Katlanamadigi zaten bu.
Annesinin vermedigi ogretmedigi toplum kurallari
Gelmis konu sahibini tirmalamis.
Nesini sevsin bu cocugun.
Bizde insaniz yaw sabir da bir yere kadar.
Agzinda cignedigi seyi herhangi bir aksesuarin uzerinde gorupte tiksinmeyecek
Yok artik demeyecek
Tepesi atmayacak kadini hepinizin huzurunda teprik ederim ben.
Ne güzel. Kendi çocuklarına vurulunca kıyamet kopar, başkasına vurduklarında çocuk onlar. Öğretmemişler ne kural ne sınır uğraşıp duruyoruz.Bunun en büyük zorluğu da sizde valla. Kizim anasınıfına basladi okula götürüp getirirken bazi seylere sahit oluyorum" ne var arkadasina vurduysa cocuk o kizmayin , cocuk onlar sefkat istiyorlar kural degil , 6 yasindaki cocuktan cok sey bekliyorsunuz daha bebe bunlar diyen ne ararsan var . Burada da görüldüğü üzere o canavar cocuklar artarak geliyorlar. Allah sizlere sabir versin
Bende aynı binadayım eltimle, o sürekli görüşmek istiyor hatta haftada bir gün belirledi görüşelim diye :) ama ben istemiyorum, her hafta bir bahane bularak erteledim. Sonunda anladı muhtemelen istemediğimi :) benim çocuklarım hareketli geriliyorum ben gidince, ona dokunma buna dokunma demekten zaten konuşamıyorum, ne gerek var görüşmeye diye düşünüyorum.
Konu sahibi başta ben yüz verdim yazmış bir mesajında, engel olsun bu duruma, sınır çizsin, kapıyı açmasın işim vardı diye, üst üste bahane sunsun . Elti hanım yine isterse ki o yüzsüzlük var gibi onda , açıkça konuşsun eşiyle niye kötü olsun bu sebepten.
Dediğin gibi tiksinirim, çocuğu da bağrıma basmam bende ama yine diyorum nefret de etmem ya , bu çocuk annesinin eseri çünkü.
Açıkça yazmasına gerek yok ki , cümleler bağırıyor.Valla ben konu sahibinin cocuktan nefret ediyorum dedigi tek satir okumadim su konuda
Ben nefret ediyorum yazip duruyorum daha cok :d
Ne demek havlarsa !!?? Mesajı kibledim. Kimse kimseye küfretme kötü söz söyleme lüksüne sahip değil.Yanlış. Altı yaşında bir çocuk neyin doru beyin yanlış olduğunu bilecek yaşta artık. Onun böyle şımarık olması kendisinin değil tamamen ailesinin suçu.
Burda konu sahibin haksız gördüm. Gidip de eşine, senin yeğenin böyle vs diye ayrımcı şekilde havlarsa adam patlar tabi. Böyle mi söylenir. Annesiyle çözsün sorunu çözemiyorsa da eşine düzgün şekilde söylesin bu nedir karşısında sanki çocuk değil pislik var