Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

konu sahıbını cok fazla suclayanlar olmus
benımde bı evladım var bende 6 yasımdaydım bı zamanlar

teyzemın buzdolabını bıle acmazdım annem bu terbıyeyı vermıstı bıze, evımızde ıstedıgını yapabılırsın ama baska evlerde ne olursa olsun once bana soyle sonra bırlıkte ızın alırız ne olursa olsun
hep boyle derdı...

benımde evımde yegenım bu sekılde davransa bende rahatsız olurum , 6 yasında cocuk o deyıp buyur evın ortasına pisle cunku sen daha cocuksun mu dıyorsunuz bukadar kızanlar anlayamadım...
cocuga ogretılmemıs olabılır annesı bellıkı edep gorsu usul adap bılmeyen destursuz bı ınsan e bu kadının yetıstırecegı cocugunda dusuncelı dıkkatlı ızın alması gerektıgını bılen bı cocuk olmayacagı da ortada

kımse kımsenın evını kurcalayıp ızınsız urunlerını kullanıp mutfak faresı gıbı dolabını bosaltamaz. ne munasebet ya.. cocuk bu kadar mı ac bukadar mı gormemıs benım evladım boyle yapsa yerın dıbıne gırer cok utanırdım...
eltınızın cocuga dogruyu yanlısı nerde nasıl davrandıgınızı anlatması gerek ama ıste kendısıde son derece dusuncesız bı ınsan bellıkı

en ıyısı cocuk geldıgınde sız salona bı sofra acın yerde yesın sofrada, mutfakta masa kültürleri yok demekkı veya salonda sehbada yesın...
kotu olmayın eltınızle , eltının kötüsüde hıc cekılmıyor.

Çocuğa edep öğretmekle baskı altında tutmak çok ayrı şeyler. Bunun ayrımını yapamıyor musunuz? Hiçbir çocuğun hayal gücü misafir gittiği evin altını üstüne getirmekle gelişmez.

Çocuğa edep öğretmekle baskı altında tutmak çok ayrı şeyler. Bunun ayrımını yapamıyor musunuz? Hiçbir çocuğun hayal gücü misafir gittiği evin altını üstüne getirmekle gelişmez.
Yok yapamıyorum. Çocuk suçlu olan değil, suçlu olan annesi yazdım zaten. Okumadan yorum yapmanız sizin sorununuz. Her çocuk da öğretileni almıyor bunu da biliyorsunuz değil mi, bu durumda anne peşinde dolaşacak gerekirse misafirliğe gitmeyecek bir insanım.
Anneyi bırakıp da çocuğa kinlenen insanları da hoş görmüyorum.

Eleştiriler zaten hep anne ve yetiştirme tarzı üzerine. Kahrolsun çocuk tarzında bi yorum görmedim de... neyse.

Hakkaten yorumlara çok şaşırdım niye bu kadar yüklenmiş herkes?
Burdaki herkes hakkaten bizzat konu sahibinin yerine mi koydu kendini yani? Bence kimsede o derece sabır yok yapmayın ya.

P Pembeay32 neden eltinle konusmuyosun bu konuyu?
Bende çocuktan ziyade bu kadar rahat annelere tahammül edemiyorum rahatsız olduğunu farketmiyo mu yada nasıl bu kadar rahat çocuğunu tek gönderiyor sinir oldum resmen ya

Ilk fırsatta eltine sayesinde eşinle aranın bozuk olduğunu söyle bi kendine gelsin.

Eleştiriler zaten hep anne ve yetiştirme tarzı üzerine. Kahrolsun çocuk tarzında bi yorum görmedim de... neyse.
Ben gördüm, başından itibaren okuyorum, ıyyy nefret ederim öyle çocuktan diyenler vs sizin için tekrar başa dönüp alıntı yapayım isterseniz.

Çünkü konu sahibi anneye kinlenmek yerine çocuğa kinlenmiş, o çocuğun tek suçu sorumsuz bir annesi olması.

Can
Canim benim öncelikle Allah sana sabır versin ayni mevzu bende de var benim eşimin ailesi de oyle neyseki evimin yakininda degiller ama evime geldiklerinde yeğenleri aşırı pis etrafi dagitirlar ev terligi diye bi kültür yok dışarı terligiyle alaturka tuvalete girerler her yeri camur yaparlar evin içinde gezerler ve heryere mikrobu dagitirlar ben ki tuvalet kapi kollarını dahi çamaşır suyuyla silipklozet tuslarini bile dezenfekte ederim her hafta tabi ben her defasinda stresten ucuklar cikaririm günlerce temizlik yaparim pnlar gittikten sonra kendimi cok yiprattim sinir stres yaparak her neyse cok uzattim oncelikle bu is kavgayla olmaz tatlı dil yilani deliğinden çıkarır diye bosuna dememişler once bende cok kavga ettim esimi çok üzdüm bu konu için ama onun yapacağı birsey yokmus anladim adam kovamaz ki yegenlerini huy bu degistiremez de ailesi cok iyiler sadece pisler ki kendilerine göre normal bu bize göre pis geliyorlar esinle eger iyiysen sana deger veriyorsa hic uzme temizlik yapılır allah insana bundan baska dert vermesin

Ben gördüm, başından itibaren okuyorum, ıyyy nefret ederim öyle çocuktan diyenler vs sizin için tekrar başa dönüp alıntı yapayım isterseniz.

Eflalim beni çok şaşırtıyorsun :)

Hiç kıvırmadan açıkça söylüyorum söyledim de zaten
Konu da geçen çocuk ta dahil bu tür benzeri
Davranışlar sergileyen çocukları ben sevmiyorum.
Hata ailesinde olabilir bu kısımla ilgilenmek zorunda değilim ki.
Yani niye sevmek zorunda olduğumu düşünüyorsun
Bu kısmı hiç anlamıyorum.
Emin ol onlarında zaten umrunda değildir.
Shapes nasıl çocuğumu sevmez diye ağlayacaklarını falan da hiç
sanmıyorum.
Çocuk olması kayıtsız şartsız bağrıma basma
Şefkat gösterme yada her yaptığına ilgi gösterme mecburiyeti
mi oluşturuyor.

Onu yapma, ona dokunma, lütfen oraya tükürme
Hayır orayı ıslatamazsın..
Bunları söylediğim zaman neden korkunç bir insan
oluyorum ben.
Bu sorumluluk ailesine ait.
Tavrımı begenmeyen çocuğunu burnumun dibine sokmayacak.

Senin tavrında inan bana seveceksiniz,Sevmek zorundasınız
Nasıl sevmezsiniz, ne biçim insanlarsınız olunca
beğenmediğin bizden farkın kalmıyor.

Ben burda zaten konu sahibinin rahatsız olmasına hak veriyorum sonuna kadar. Durumun ne kadar sinir tırmandırıcı olduğunu görüyorum. Fakat eşi abisine çocuğunuza sahip çıkın diyemez diyorum. getirmeyin bize rahatsız oluyoruz diyemez diyorum.

sizi anlıyorum bence annesiyle tekrar konusun cok dagıtıyo bebegim var yoruluyotum ve esimle huzursuzum deyin. bizimde komsunun cocukları vardı aynen öyle bu konuda siz cok sabırlıymışınız ben asla dayanamam bu tip şımarık cocuklara kimin olursa olsun terbiye kücüklükte baslar okadar cocuklar var akıllı uslu buda cocuk evet ama arasındaki fark ne sizce? gercekten ciddi ciddi konusun annesiyle okuldada ilerdede bu tip cocuklar hep aynı kalır egitmek şart.

Ay okurken bile sinir oldum,hic sevmedigim sey alma cocugu eve annesiyle geldiklerindede annesine soyle anlat derdini terbiyesiz ya ister alinsinlar ister gucesinler esinede tavrini koy yumusama sen yumusadikca tepene cikar bi zaman sonra anlar seni kendisi gelir ay allahim vallah ben carparim elimin tersiyle oyle cocukmu olur ayip

Cocuğa değilde annesine kızmış olsaydınız sonuna kdar hak verirdim size. Adı üstünde çocuk. Onun büyük adam gibi geldiğinde bi köşede kıpırdamadan oturmasını beklemeyin. Sorun annesinin ilgisiz olması. Böyle annelere bende tahammül edemiyorum. Kendi çocukları ne yapsa ses çıkarmıyolar. Uyarması lazım, frenlenmesi lazım, sen soyleyecegine o söyleyecek oğlum ayıp başkasının dolabı açılmaz, büyüklerle oyle konusulmaz diye. Zaten ilgili bi anne olsa her an size gelmesine gerek kalmaz. Evinde mutlu olur. Ayrıca çocuğunuz küçükken büyük konuşmayın. Bazen sen ne kadar uyarsanda çocuk vazgeçmiyor huyundan.

Eşin konusuna gelince ikinizde haksizsiniz.

Bence siz haklısınız. ..
Çevremden gördüğüm kadarıyla evinde yaprak kipirdatmayanlar misafirlikte gayet rahatlar..
Kendi evinde pc actirmayani ama misafirlikte benim cocuguma bilgisayar açın diyeni , hatta aynı yerde oturup cocugunu ,komsuda yikayanida gördüm. Sebebi aradan ciksinmis ..pes demistim
Bu kadar rahat olmayı modernlikle ya da samimiyet ile bagdastiramiyorum. .Uzak durmak en mantiklisi

Hepsini okumaya dayanamadım bile haklı olduğunuz yerler çok ama benim takildigim resmen 6yasindaki çocuktan nefret ve kinle bahsediyorsunuz yazık size bence ciddi bir psikolojik destek almanız lazım kendi çocuğunuzu sağlıklı yetiştirmek için sizin gibi olan insanlarin çocuklari kinadiklari çocuklardan daha beter olur

Çok haksızsın..Çocuğa sinirlenmekte değil orada haklısın..Ama eşine davranışların, şikayetlerin ..Seninki sitem yakınma değil resmen denginmiş gibi şikayet edip adamı darlamışsın...Aynısının kız versiyonu da biz de vardı bitane..Ben de kendimi yerdim senin gibi..Noldu büyüdü gitti akıllı bi genç kız oldu şimdi..Değer mi böyle huzursuzluklara hem kendini hem eşini üzüyorsun..Ve "burda yat aklın başına gelsin " çok hafif bi davranış özür diliyerek söylüyorum..

+1
hiç değilse sen doğru davranana kadar yengenleri inmeyeceksin der anne olan
nefret ederim çocuğunu elalemin evinde salan tiplerden

Cok haklisin canim hic kucuk falan degil 6 yasinda herseydende anliyodur 2 yasinda oglum var bir yere gittigimizde dort dolanirim pesinde en buyuk hata annede yine buyuk soylemeyeyim bende cocuk buyutuyorum ama simarik o cocuk bildigin buyuyunce dusunemiyorum onu birinin dur demesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…