- 7 Nisan 2016
- 226
- 196
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum sizeKazık kadar olmuş 6 yaşındaki çocuktan olgunluk beklemeyenlere sözüm. Çocukları okula göndermeyi biliyorsanız eğitmeyi de bileceksiniz. Okuma yazma öğreniyorlar da görgüyü mü öğrenemeyecekler?
Bazıları olayı abartıyor gerçekten. Yok çocuğa sınır koyma, istediği gibi at koştursun, terbiye öğrenmesin, dünya onun etrafında dönsün.katılıyorum size
yine + 1Kimse kimsenin çocuğuna tahammül etmek zorunda değil. Niye konu sahibi alttan almak zorunda?
ha çocuktur yapar evet ama annesi o eve misafirliğe geliyorsa çocuğuna göz kulak olacak nerde ne yapıyor diye..
Eğer laftan anlamayıp bir yere birşey atıp tükürdüyse annesi temizleyecek konu sahibi mecbur değil.
Eşi nasıl haklı oluyor onu da anlamadım. Yeğenim yeğenim deyip duruyorsa ardı sıra temizleyecek o zaman.
Eğer kendi temizliyor olsa haklı olurdu.. ama yok öyle oturdukları yerden idare ediver canım çocuktur demek
ne kadar kolay.
Ben de öyle eğitimle söylemeyle olduğunu çok düşünmüyorum bazı çocuğun huyu yapabiliyor ama
annesi kabahatli burda.. çocuğun huyunu biliyorsa peşinden ayrılmayacak.
Kazık kadar olmuş 6 yaşındaki çocuktan olgunluk beklemeyenlere sözüm. Çocukları okula göndermeyi biliyorsanız eğitmeyi de bileceksiniz. Okuma yazma öğreniyorlar da görgüyü mü öğrenemeyecekler?
tabiki çocuktur ama bu sadece şımarıklık umursamayan anneleride ayrıca kınıyorum iyi biseý yapmıyosunuz böyle yaparak 2 yasında anlamayan bebek degilBazıları olayı abartıyor gerçekten. Yok çocuğa sınır koyma, istediği gibi at koştursun, terbiye öğrenmesin, dünya onun etrafında dönsün.
Yanlış anlaşılıyorum :) tabi ki sevmek zorunda değilsin değiliz, bunda hemfikiriz. Nefret edermisin peki, söz konusu nefret de olmamalı çocuk neticede diyorum.Eflalim beni çok şaşırtıyorsun :)
Hiç kıvırmadan açıkça söylüyorum söyledim de zaten
Konu da geçen çocuk ta dahil bu tür benzeri
Davranışlar sergileyen çocukları ben sevmiyorum.
Hata ailesinde olabilir bu kısımla ilgilenmek zorunda değilim ki.
Yani niye sevmek zorunda olduğumu düşünüyorsun
Bu kısmı hiç anlamıyorum.
Emin ol onlarında zaten umrunda değildir.
Shapes nasıl çocuğumu sevmez diye ağlayacaklarını falan da hiç
sanmıyorum.
Çocuk olması kayıtsız şartsız bağrıma basma
Şefkat gösterme yada her yaptığına ilgi gösterme mecburiyeti
mi oluşturuyor.
Onu yapma, ona dokunma, lütfen oraya tükürme
Hayır orayı ıslatamazsın..
Bunları söylediğim zaman neden korkunç bir insan
oluyorum ben.
Bu sorumluluk ailesine ait.
Tavrımı begenmeyen çocuğunu burnumun dibine sokmayacak.
Senin tavrında inan bana seveceksiniz,Sevmek zorundasınız
Nasıl sevmezsiniz, ne biçim insanlarsınız olunca
beğenmediğin bizden farkın kalmıyor.
inanmıyorum daha bu yorumu okumadan ben de yazmıştım şu Picasso yorumunuSanki zeytin çekirdeklerini sağa sola tıkıştırınca picasso olacak, yeni matematik formülleri keşfedecek, yeni elementler bulacak ama bunu engelleyince hiç birini yapamayacak.
Bir de çocuğa kural koymayı çocuğa yapılmış bir kötülük olarak görmeleri yok mu. Tam tersine kuralsız yetiştirilen çocuklar toplum içinde sevilmez, dışlanırlar. Çocuğa yapılan en büyük kötülük ona terbiye vermeden büyütmektir.
Ve bunu bir öğretmen söylüyor.Kazık kadar olmuş 6 yaşındaki çocuktan olgunluk beklemeyenlere sözüm. Çocukları okula göndermeyi biliyorsanız eğitmeyi de bileceksiniz. Okuma yazma öğreniyorlar da görgüyü mü öğrenemeyecekler?
Olur mu çocuk değil o kazık kadar olmuş! Ayy bazı insanlar yaşamadan anlamayacak belli oldu.Kendinizce hakli olduğunuz yerler vardir ama bahsettiginiz cocuk 6 yaşında, ve ne kadar büyük görüyor olacaksıniz ki kinu başlığında bile küçük kelimesi büyük yazılmış...
26 aylik oğlum var elimden geldiği kadarıyla engellemeden müdahale ediyorum ama ben bu cocuk tiplerinden rahatsız oluyorum bile diyemem çünkü benimde çocuğum var...parkta bile binbir çeşit cocuk görüyoruz onlara bile kötü bakmıyorum çünkü büyük konuşmak istemiyorum...
Bizim yemek sonrası yerden sandelyeye hatta üstüne başına kadar berbat bu hep böyleydi yemeyen bir cocuk ( ek gidaya geçince ne sıkıntılar var gorursunuz) ben resmen elimle yedirdim ( el derken bildiğin catal kasik vs olmadan) yeri geldiğinde,belki bundan sebep oturma odasında yemeye alismıştır ...
Ayrica zeytin cekirdeklerini koyduğu yeri okuyunca kendi kendine etkinlik yapıyor diye düşündüm...alinip atılır onlar yeter ki çocuklarımızin hayal güçlerine engel koymayalım