Eşim ve KÜÇÜK yeğeni huzurumu kaçırdı !

.
Anlaşıldığıma çok sevindim bazı arkadaşlar farklı yerlere çekti ne desem bilemedim

6 yaşındaki çocuğa bu kadar kin öfke şok oldum! Evet çocuğun yaptıkları çok yanlış bunu savunmuyorum ama sizin ona benzetmeleriniz, ondan nefret etmeniz çok itici.
Çocuğa soğuk davrandığınız için çocuk bunları özellikle yapıyor farkındamısınız?
Ayrıca eşinizin yeğeni ne diyecek gidip abisine, çocuk yüzünden aile bağınımı koparacak.
Neden açıkça eltinize söylemiyorsunuz, cesur olun az da burda yazdıklarınızı ona da söyleyin.
Sizin çocuğunuz öyle olmayacakmış ya hani, o işler öyle olmuyor, şimdi burda gıcık olanlar var sa bu söze, yine de söyleyeyim, o kınadığınız hareketleri sizin çocuğunuz da bir gün yapar.
Terbiye dediğiniz nedir, bir çocuğa ne kadar yapma dersen kısıtlarsan o kadar yapıyor, gözünün içine soka soka hem de.

Eşinizle inşallah düzelir aranız bizi haberdar edin durumlardan gün içinde görüştünüz mü eşinizle
Hayırr ki gün içinde ya o ya ben ararım oğlumuzun fotosunu videosunu atarım . Hiç iletişime geçmedik bugün . İnan'ın bana dese ki sen haklısın ama elimden bişey gelmez . Amenna . Ama o benim haklı olduğumu kabul etmiyor . Eltime kaynanama kötülemek istemedim başta . Eşimden bir beklentim olduğu İçin ona anlatmadım içimi dökmek için onunla paylaştım . İlerde ben eşimin yanında yeğeninin hareketlerini uyardığımda bana niye uyarıyorsun demesin bilsin nasıl bir çocuk olduğunu istedim . Ya ben söylemeye utanıyorum burnunu karıştırıp koltuklarıma duvarlarıma sürüyor bu çocuk . Ben bu kadar pis değilim bu yüzden sinirlendim yaptığı şeylere .

Güzel tespit, o kadar da titiz değil kısmı :)

Katılıyorum. Biz de çocukken her şeyi sadece kendi evimizde yapardık. Kimsenin evinde bir şeye ellemişliğim yoktur. Hala da ellemem. Oysa ki kendi evimizde paraları kesip her yere sermişliğim oraya buraya sanat yapmışlığım mevcut. ama başkasının evinde edebimizle otururduk.

Titiz olmakla evdeki objelerin içine her gün bakmak ne alaka? Bence okuduğunuzu anlamamışsınız. Sorun çocuğun afacan olması değil, başkasının evine zarar vermesi. Bakın sizin çocuğunuz daha beter olur deyince konu sahibini haksız çıkaramıyorsunuz.

Eltimin çocuğu sadece abisiyle iletişim halinde başka hiç arkadaşı Yok . Okula geçen sene başlaması gerekirken öğretmeni asi davranışlarından dolayı sınıfında istemedi ve onlarda hazır olmadığını düşünerek aldı okuldan . Şuan 1. Sınıfa gidiyor . İnan'ın o şeker tatlı ama yaramaz çocuklardan değil . O istiyor ki sadece onun dediği olsun . Annesini babasını kendine köle etmiş dediği yapılmazsa evde kıyametleri koparıyor çığlıkları apartmanı inletiyor . Gerçekten çok zor bir çocuk . 6 yaşına kadar o çocuğun neyin doğru neyin yanlış olduğunu öğrenmesi lazım . Ben sürekli uyarıyorum eltimin de kaynanamında yanında o anlık bana hak veriyorlar ama sonra hiçbir icraat Yok . Ayni tas aynı hamam .

Sorun cocukta degil ilgisiz annesin de...
Bir anne cocugunun takibinde olmali.banyoya bornoza elini sildigini siz degil anne gormeliydi ve uyarmaliydi.
zentin cekirdekleri,yedigi cikolatayi tukurmesi
Bunlari esinize degil annesine gostermeliydiniz.esiniz ne yapsin gidip 6 yasindaki cocuklami kavga etsin?
Benzer durumu uasarsaniz direk annesine gosterin hatta araya mesafe koyun cunku dolmussunuz patlamaniz yakin sonucu daha kirici olabilir.
Dip not:cok agir konusmayin sizin cocugunuz daha fena olabilir.yengem benim boyle cocuklarim olsa gebertirim derdi kendi cocuklari oldu bildigin cavanarlardi...

Eltini ve cocugu eve alma o zaman. kesin cozum.

Ayrica cimrisin. Onu yedi bunu yedi denmez. Cocuk iste.
aynen bende aynısını düşündüm. resmen yedıklerını sayıyor. konu sahıbı büyük konuşma bır baakrsın senım cocugunda yaramaz olur cocuk işte.
bukadar söylencegıne evıne alma oldu bitti

Cocuk cocuklugunu yapiyor. Hosumuza gitmese de maalesef bazi cocuklar boyle. Tabii aile egitimi de onemli... Problem esinizin davranisinda. Bosan diyemem ama genel olarak davranis bicimi bu sekildeyse cok zor bir evlilik...

Haklı olduğunuzu elbet biliyor ancak kendi aklınca , size hak verirse çoluk çocuk birbirinize duseceginizi düşünüyor. Bu yüzden size yükleniyor.
Erkeklerin yaptığı en büyük hata.

Yorumları okudukça şaşkınlığım artıyor, kimse kimsenin çocuğuna katlanmak zorunda değilmiş. Aynı çocuk kadının kendi yeğeni olsa bu kadar göze batarmıydı, yediği içtiği hareketleri.
Çocukların suçu yok, onlara kinlenmek akıllara zarar. Çocuk hareketliyse onu takip etmeyen anne de suç. Elti hanım madem takip etmiyor kimsenin evine gitmeyecek oturacak kendi evinde.

Güzel tespit, o kadar da titiz değil kısmı :)
Aslında fotosunu çekip koysaydım keşke . Gerçekten farkedilemeyecek ve akla gelmeyecek bir yerde. Ortalıkda değil yani . Ve bu olay Cuma günü oluyor . Cumartesi pazar evde değildim dışarı çıktık gün içinde . Pazartesi farkettim ve dün akşam eşimle konuştum tekrar

Valla sadece cocuk diyip konu sahibine yuklenmek hata. Ccouk var cocuk var. Bazilari gercektende cekilmiyor. Evlat olsa cekilmez diyecegimiz cocuk turleri var.

Ama yinede coxuga kizmaktan daha cok annesine kizmalisin bence. Cocuguna sahip cikmayan annelere ben cok kziiyorum. Biz bi misafiige gittikmi annem.bir kas isareti ettimi otursugumuz yerden canlanamazdik. Tabiki bizim donemi ve simdikini kiyaslamiyorum hata olur. Simdiki cocuklar cok hareketli ama ailesi sahip cikmali.
Bizimde komsunun minik kizi var cok hareketli bize geldimi ben cocugu rahat birak dolassin (kirilacak birsey olmadigini dememe ragmen) evin icinde kadin ccougun peşinden dolaniyordu zarar vermesin diye.
Yegen olmasi aile evi talan edecegi anlamina gelmez.

En sinir bozucu kismi bir cocuk yuzunden kadindan bosaniliniyorsa buyursun bosasin.
Cocugun var ya. Nasilsa gidemicek modunda bu erkekler.

Ayrıca , hiç kimse bu kadaryaramaz çocuğu çekmek zorunda değil.
Çocuklar konusunda bu kadar hassas olan ben bile tahammül edemem sürekli geliyorsa.
Annesi de biliyorsa , devamlı çıkmasın, çıkıyorsa 5 dk. Otursun.

Ayrıca bu çocuk şımarık değil, adap öğrenmemiş.

" çocuktur canım ne olacak" diyen kişilerin evine bir tane böyle bir çocukla haftada 3 , 5 uğramak istiyorum, bakalım ne hissedecekler.

Konu sahibinin tek itici tarafi evinde yemek yemesine kizmasini anlatması. Bu onun yanlış anlasilmasina sebep oldu.
Oysa ofkesinden böyle yazdığını düşünüyorum. Gözüne her şey batmış bir anda.

Benim anladığım gerçekten bu ülkede biz çocuk yetiştirmekten bir şey anlamıyoruz.Çocuk bu yapar kadar saçma bir tavır yok.Birçok yerde hepimiz deneyimlemişizdir, Avrupalı çocuklar ve bizim çocuklarımız arasındaki farkı.Bunların sebepleri bizleriz.Anne,baba,anneanne,dede ve çevresinde ki diğer kişiler.
Çocukların en önemli yaş aralığı sayılır 0-6 yaş arası.Bu aralarda çocuklara nelerin yapılması nelerin yapılmaması gerektiği öğretilmelidir ki ileride başımıza tüneyen,zararlı bireyler olmasınlar.
Ben konu sahibine hak veriyorum,kimsenin çocuğunu çekmek peşinden koşmak temizlemek zorunda değil.Eşinize söylerken üslubunuza dikkat etmeniz daha iyi olurdu,ama bu üslup onun söz ve davranışlarını da haklı çıkarmaz.
Anlaşılan halen bu ülkede benim çocuğum ne yapsa haklıdır tavrı hakim ama görüyoruz ki bu tavırların sonuçları olumlu olmuyor,saygısız bireylere dönüşüyoruz.

Çocuk iğrenç bir çocukmuş resmen!
Konu sahibi hakli. 6 yaşında diye terbiyesiz ve pis bir şeyi çekmek zorunda degiliz. Bütün çocukları sevmek zorunda değiliz. Neden böyle bir algı oluştu bilmem son yillarda.

Ama bu iğrenç çocuk ve pislik anası yüzünden eşinle arani bozma. Eltine ne diyeceksen de. Eve almamaya gayret et. Eşinle de mutlu ve neşeli ol.

Eltin eminim bu sebepten kavga ettiginizi duysa sevinçten havalara uçar. Ona bu zevki Yaşatma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…