Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısın en doğrusunu yapmışsın elektronik eşyalar zaten erkeklerin hassas noktası orda kopmuş ipler galibaben desem eşimle birbirimze girerdik. Biraz taktik uygulamak lazım yoksa durduk yere adamlarla aramız bozuluyor
Yorumları okuyunca canavar çocukların nasil yetistigini görmus oldum. Ozellikle sinif ogretmenleri Allah sizin yardimciniz olsun.
Aman cocuk o diyip gecerek mahvediyorsunuz o bebeleri de.
Konu sahibi sonuna kadar haklısın.
bibloya çikolata yapıştrması bana komik gelmedi, zeka göstergesi gbi de gelmedi pek. Ha çocuğun özellikld konu sahibine gıcıklık yapması zekaysa bilemem tabi de. Bence çocuğun annesiyle iletişimnde sorun varÇocuklar ne kadar yaramaz olsa da çok masumlar. Anlıyorlar sevilip sevilmediklerini. Bence o çocuk da anlamış. Çok da akıllı bi çocuk bence neler yapmış öyle. Çok güldüm. O işi bilerek size yapıyor
aynen öyle adam 3 bin tl verdi tv ye kolay mıEvet haklısın en doğrusunu yapmışsın elektronik eşyalar zaten erkeklerin hassas noktası orda kopmuş ipler galiba
Evet haklısın en doğrusunu yapmışsın elektronik eşyalar zaten erkeklerin hassas noktası orda kopmuş ipler galiba
Evet aynen çaktırmadan Esin'in cok sevdiği bir şeyi çocuğa ulaştırmak olacaktı bak o zaman yeğenime karışma dermiydi:)))Aslında konu sahibi biraz akıllı davranıp eşinin çok değer verdiği bir şeyi çocuğun mahvetmesini sağlamalıydı. Ama bazen entrika düşünemiyoruz işte.
Aslında konu sahibi biraz akıllı davranıp eşinin çok değer verdiği bir şeyi çocuğun mahvetmesini sağlamalıydı. Ama bazen entrika düşünemiyoruz işte.
Ne kadar acımasızca bir düşünce...
Sanki zeytin çekirdeklerini sağa sola tıkıştırınca picasso olacak, yeni matematik formülleri keşfedecek, yeni elementler bulacak ama bunu engelleyince hiç birini yapamayacak.
Bir de çocuğa kural koymayı çocuğa yapılmış bir kötülük olarak görmeleri yok mu. Tam tersine kuralsız yetiştirilen çocuklar toplum içinde sevilmez, dışlanırlar. Çocuğa yapılan en büyük kötülük ona terbiye vermeden büyütmektir.
Sanki zeytin çekirdeklerini sağa sola tıkıştırınca picasso olacak, yeni matematik formülleri keşfedecek, yeni elementler bulacak ama bunu engelleyince hiç birini yapamayacak.
Bir de çocuğa kural koymayı çocuğa yapılmış bir kötülük olarak görmeleri yok mu. Tam tersine kuralsız yetiştirilen çocuklar toplum içinde sevilmez, dışlanırlar. Çocuğa yapılan en büyük kötülük ona terbiye vermeden büyütmektir.
O zaman picassoluğunu kendi evinde yapacak, bizde çocuk yetiştirdik, mükemmel anne, mükemmel evlat havasında da değilim, zaten yoktur öyle mükemmellik, sadece insan gittiği yere karşı empati yapıyor, istenmeyen kişi ilan edilmek istemiyor, evinde çöpünü kurcalatmayan anneler başkasının evinde karıştırınca ses etmiyor, kirlenmesin diye evdeki koltuklara oturtmayıp misafirliğe gittiği yerde çocuklarının yağlı ve çikolatalı ellerini heryere sürmesine izin veren anneler biliyorum.
Kendi evinde çocuk değil ama başkasının evinde çocuk, anneler çocuklarına öğretmeli, yineliyorum burada söz konusu çocuk değil, annesinin tutumu, anne düşünmeli böyle şeyleri.
Annemin bir arkadaşının 2 oğlu vardı evlerden ırak, annem 3 çocuk yetiştirdi hiçbirimiz kimsenin evinde birşey kurcalamazdık, o çocuklar bize gelince annemin kabusu olurdu, buzdolabını kurcaladıkları yetmiyormuş gibi dolabın tepesine çıkarlardı, yatak odasında kurcalanmadık çekmece bırakmazlardı, çok samimiler diye anacığım ses edemezdi ama yaka silkerdi.
İş annelerde bitiyor.