Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ceylancık konunu açtıgın günden bende takip ediyorum canım artık kendine eziyet etme ya bebişinde var eşinle kaldıgına göre artık kapat bukonuyu yazdıkca unutamassınki ama yazık canına dön hayatına hic olmamış gibi sarıl yuvana kocana zaten hiç bi suç gizli kalmaz elbet cıkar bi gün bişeyler olduysa nerdeyse bisene oldu aynı yerdesi böyle bişey yaşandımı yaşanmadımı diye ömrü geçermi tamam çok zor unutmak ama bak herkes aynısını söylüyor bence deşme artik bırak öyle kalsın kendin icin bebişin icin kendine bi iyilik yap

ceylan aklın yolu bir bak birçok kişi eşine ve evliliğine sahip çık demiş bende kardeşinin yanıldığını düşünüyoerum daha doğrusu yazdığın ayrıntılardan sonra kardeşinin niyetinin pekte masum olmadığı sonucunu çıkardım ..o senin kardeşin konduramaman çok doğal ama dışardan bakan biri olarak ben bu şekilde hissettim senin eski erkek arkadaşını faceden aratmalar eşini aratmalar senin hayatınla çok yakından ilgileniyor aslında uzak olsa bile...sonra sizin evliliğinize gıpta etmesi, ya gıpta etmesi güzel birşey ama parçaları birleştirince o kadar masum gelmiyor bana ..sen yinede eşine hissettirme daha fazla bu düşüncelerini sadece kardeşine karşı temkinli ol.böyle korkunç bir şeyle suçladığım bir insanın değil evine gitmek ben yüzüne bile bakmam ve hiçbirşey yokmuş gibi konuşamam ya nasıl bir psikolojidir bu
kızına eşine ver kendini Rabbim yuvanızda ağız tadı bereket muhabbet versin inşallah kızına şifa diliyorum öp onu benim için

Belki eşinizin facesi üzerinden arkadaşına ulaşıyor olabilir mi?

Allahımmm.nasıl bi dünyada yaşıyoruz.

Hangi kız tacize uğradığı eve gelip 1ay kalıp, ve taciz etti dediği kişi ile konuşup aynı sofraya nasıl oturabilir ?
Kardeşiniz sizin ilişkinizi biraz kıskanmış gibi geldi... yada kabus gibi birşeyi gerçekte yaşanmış gibi hisetti öyle bişey olmadığını farkedince size tekrar geldi...

Erkek milletine güven olmaz canım. Eşinin bu konuda sakin olması tuhaf. Bence kızkardeşini çağır ve onunla yalnız konuşsun konuşmaları da kaydetsin. Eğer doğruysa ortaya çıkar zaten. Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum.

Bence eşiniz doğruyu söylüyor. Kendinize de eşinize de daha fazla acı çektirmeyin.
Birincisi hiçbir insan birisi ona dokununca 3 dk tepkisiz kalamaz. Anında sıçrar olduğu yerde.
ikincisi de böyle bir şeye maruz kalan biri asla ama asla o insanın ne yüzünü görmek ister ne de sesini duymak.

hepinize desteğiniz ve verdiğiniz fikirleriçin teşekkür ediyorum.. gerçektende ispatlama yöntemi olmadığına göre tek yapabileceğim akışına bırakmak Allah zamanla çıkaracaktır aslını ortaya diliyorum. ama bu şekilde düşün düşün sağlıklı yaşayamıyorum. artık bu konuyu aklımdan atarım diyemem elbette asla unutamam bazı olaylar veya bazı şeyler hep olayı hatırlatıcak bana ama yapmam gereken ustunde durmamak anladım. tek dileğim zaman bana suçluyu suçsuzu çıkarsın inşAllah. şuan hala gözlerimin içine bakarak yalan konuşabilen hangisiyse affetmiyorum onu Allaha havale ediyorum eşim veya kardeşim olmasına rağmen ömür boyu affetmicem gerçeği bi öğrensem. şimdilik varsayımlar üstüne eşime inanarak devam etmek zorundayım. inşAllah doğru seçim yapmışımdır

Son düzenleme:

ben bu dediğinize çok katılıyorum biliyomusunuz işte bende bu yüzden bir türlü onu suçlu göremedim, hep o kafama takıldı hadi eşim sapıktı dokundu diyelim gerçekti ama o kızın hç kıpırdamadan durması ilginç uyurken üstelik bi anda noluyo der insan ben eşim olduğu halde sıçrarım yani uyuyo olsam. üstelik ondan sonra beşiğin başında gördüm demesi neden beşiğin başına gitsinki yatak odamıza gelip bi an önce yatıp görünmemek varken. ben bunları birleştiremediğim için yaptığına akıl sır erdiremedim zaten.

çokk teşekkür ederim amin şifa bekleyen herkese Rabbim sağlık sıhhat versin inş. herkesin ailesinede mutluluk huzur nasip etsin kimse yuvasında huzursuz olmak istemez Allah herkesin yardımcısı olsun

Arkadaslar bu gece cok dusundum ben ne kadat bazi düşünceler ve konusmalarla icimi rahatlatmaya calissamda icimin bu yangini hic dinmicek bu suphe hayatimda hep ben burdayim dicek ben cok düşündüm böyle yaşamaktansa en dogru yol ayrilmak sanirim esime bir mektup birakip eve tum icimden gecenleri yazip.gitmeyi dusunuyorum bunlari dusunurken yazarken bile gozyasim dinmiyo ama yapmam gereken bu

Cok caresizim ne kadsr istesemde esimin yanindayken kendimi artk guvendigim bi adamin yaninda hissetmiyorum o gunden beri bi gun olsun soyle bi ic huzurumla koyamadim basimi yastiga boyle omrum GECERMI

Ne yapicam ben bilmiyorum gidecek tek bi yerim var o da ailemin yani ama kardesimin yuzunude gormeyw dayanamiyorum artk her yol çıkmaz olurmu yarabbim ya

Ne yapicam ben bilmiyorum gidecek tek bi yerim var o da ailemin yani ama kardesimin yuzunude gormeyw dayanamiyorum artk her yol çıkmaz olurmu yarabbim ya
Allah kolaylik versin.
Ailemim yanina gidicem diyorsun. Esinle ayni evde yasamaya tahammüllün yokken, sana inanmayan ailenle , sana bunu yapan kiz kardesinle yasayabilcekmisin??? Demesi kolay ama bence cocugunla tek basjna bir hayat kur kendine. Basta cok zorlanacaksin ama allah yardimci olur. Hem calisip hem cocuguna bakan cok kisi var. Sen istedikten sonra sende basarirsin.

Allahim bir yol gosterse keske küçücük bi iz biisey

Ben de okuyup da cevP yazmayanlardanim.
Ceylan, kardesin seni kiskaniyor ve hayati boyunca da hep kiskanmis. Hatta ki sevgililerini, esini bile seninls paylasmaya kalkisacak kadar kiskanmis.
Hep kendini 1 numara görmek istedigi icin, herkes ve bütün erkekler onun pesinden kosacakmis gibi hissediyor.
Eşine inan. Bence o doğru söylüyor. Çünkü kardesinin laflari hep tutarsiz ama eşin hep net.
Yuvani bunun için yikma. En onemlisi de icini kemirmesine izin verme. Eger boyle bir sey de olmussa al esinin telefon dökümünü bak bakalim kardeşinle konusmus mu? Maksat icin rahatlasin.
Ama unutma ki burda hasta olan senim kardeşin. Ve o terbiyesize de haddini bildirmen gerekiyor...

Evet benimde düşüncem bu aslinda yalniz kizimla hayat kurmak ama bieyerden baslamam lazim oncelikle calismam.lazimki kizim 2 yasinsa onu kime bırakabilirim bilmiyorum ki kimsem kalmadi hayatta

Dokumunu hep kontrol ettim hic aramamis onu. Benimde inanin aklim gidip geliyo bi kalip inanmaliyim esime diyorum birde nerden bileyim yapmadigini diyorum

Hep kardeşim in tutarsizligi yuzunden bu halde yim aslında lafinin eri olsaydi alir kizimi pesinden giderdim yada ben yanlis anlamisim o yapmadi ruyaydi diyebilseydi huzurla yuvama bakardim ama o arada birakti beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…