- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Belki eşinizin facesi üzerinden arkadaşına ulaşıyor olabilir mi?bu bir ipucu olabilirmi? kardeşim neden eşime bakmış sürekli birde eşimin bi yakın arkadaşı vardı hatta düğünümüzde eşime el ayak olan biri okadar yakın, kardeşim birde süreklii o çocuğa bakmış
Allahımmm.nasıl bi dünyada yaşıyoruz.merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
Bence eşiniz doğruyu söylüyor. Kendinize de eşinize de daha fazla acı çektirmeyin.
Birincisi hiçbir insan birisi ona dokununca 3 dk tepkisiz kalamaz. Anında sıçrar olduğu yerde.
ikincisi de böyle bir şeye maruz kalan biri asla ama asla o insanın ne yüzünü görmek ister ne de sesini duymak.
ceylan aklın yolu bir bak birçok kişi eşine ve evliliğine sahip çık demiş bende kardeşinin yanıldığını düşünüyoerum daha doğrusu yazdığın ayrıntılardan sonra kardeşinin niyetinin pekte masum olmadığı sonucunu çıkardım ..o senin kardeşin konduramaman çok doğal ama dışardan bakan biri olarak ben bu şekilde hissettim senin eski erkek arkadaşını faceden aratmalar eşini aratmalar senin hayatınla çok yakından ilgileniyor aslında uzak olsa bile...sonra sizin evliliğinize gıpta etmesi, ya gıpta etmesi güzel birşey ama parçaları birleştirince o kadar masum gelmiyor bana ..sen yinede eşine hissettirme daha fazla bu düşüncelerini sadece kardeşine karşı temkinli ol.böyle korkunç bir şeyle suçladığım bir insanın değil evine gitmek ben yüzüne bile bakmam ve hiçbirşey yokmuş gibi konuşamam ya nasıl bir psikolojidir bu
kızına eşine ver kendini Rabbim yuvanızda ağız tadı bereket muhabbet versin inşallah kızına şifa diliyorum öp onu benim için
Allah kolaylik versin.Ne yapicam ben bilmiyorum gidecek tek bi yerim var o da ailemin yani ama kardesimin yuzunude gormeyw dayanamiyorum artk her yol çıkmaz olurmu yarabbim ya
Allahim bir yol gosterse keske küçücük bi iz biisey
Allah kolaylik versin.
Ailemim yanina gidicem diyorsun. Esinle ayni evde yasamaya tahammüllün yokken, sana inanmayan ailenle , sana bunu yapan kiz kardesinle yasayabilcekmisin??? Demesi kolay ama bence cocugunla tek basjna bir hayat kur kendine. Basta cok zorlanacaksin ama allah yardimci olur. Hem calisip hem cocuguna bakan cok kisi var. Sen istedikten sonra sende basarirsin.
Ben de okuyup da cevP yazmayanlardanim.
Ceylan, kardesin seni kiskaniyor ve hayati boyunca da hep kiskanmis. Hatta ki sevgililerini, esini bile seninls paylasmaya kalkisacak kadar kiskanmis.
Hep kendini 1 numara görmek istedigi icin, herkes ve bütün erkekler onun pesinden kosacakmis gibi hissediyor.
Eşine inan. Bence o doğru söylüyor. Çünkü kardesinin laflari hep tutarsiz ama eşin hep net.
Yuvani bunun için yikma. En onemlisi de icini kemirmesine izin verme. Eger boyle bir sey de olmussa al esinin telefon dökümünü bak bakalim kardeşinle konusmus mu? Maksat icin rahatlasin.
Ama unutma ki burda hasta olan senim kardeşin. Ve o terbiyesize de haddini bildirmen gerekiyor...