-
- Konu Sahibi ceylanck18
Cocuga kresi vermen.en iyisi. Diger cocuklarla oynarken daha iyi vakit gecirir. Annenlere yada bir baskasina birakma. Sen yavas yavas is aramaya basla.ekonomik özgürlügüne kavustugunda esinden ayrilirsin.Evet benimde düşüncem bu aslinda yalniz kizimla hayat kurmak ama bieyerden baslamam lazim oncelikle calismam.lazimki kizim 2 yasinsa onu kime bırakabilirim bilmiyorum ki kimsem kalmadi hayatta
Dokumunu hep kontrol ettim hic aramamis onu. Benimde inanin aklim gidip geliyo bi kalip inanmaliyim esime diyorum birde nerden bileyim yapmadigini diyorum
Bu hallerin nedeni kötü ve negatif bi enerjinin etkisi altındasın gibi geldi bana. Eşin ısrarla yapmadığını söylüyosa inanman gerek şahitte yok. Bi toparlan kendine gel bence kaldığın yerden devam et bunları düşünüp durma kız kardeşinde sizde kalmasın hatta ziyaretine de eşin yokken gelip o işten dönmeden gitsin.. Sen kız kardeşinin yerinde olsan başına bu gelse napardın? Bide bunu düşün kardeşin mesafeli mi artık size karşı..bende bu konu bu çözülmeyen olay hastalık gibi oldu biliyomusunuz bazen böyle tam mutlu olucam diyorum birden üstüme çöküyo sanki böyle böğrüme nefesimi kesiyosanki biri ölmüş gibi acı çekiyorum bu böyle ömür boyu sürermi
Kardeşinizle bu konu hakkında tekrar konuştunuz mu. Yani sizde demişsiniz aynı şekilde bende 6 yıllık evliyim ama gece popo ma dokunulsa sıçrarım yataktan noluyor falan derim. Kardeşiniz bu olayla ilgili size cephe aldım. Sizi üzmek istemediyse neden daha sonra anlatıp çıkmaza soktu sizi neden yüzleşmek varken evden çıktı gitti.
Eşiniz genelde gece yanınızdan ayrılıp çocuğunuzun yanında uyurum. O gün neden orda uyuma gereği duydu. Kardeşiniz nekadar sizde kaldıktan sonra böyle bir olay yaşandı ve Kardeşiniz oradayken daha öncede eşiniz ikisinin olduğu odaya gidip çocuğunuzun yanına yaratmayı. Nedensiz yere gidip bekar baldızın olduğu odada uyunmaz mesela benim eşim baya rahattır ama o bunu yapmaz. Çocuk ağlasada misafir o odada diye beni uyandırır. Allah korusun ama ben eşim den eminim hele ki eve gelen insana bişey yapmayacağına adım gibi eminim ama gece kalkıp o odaya yatmaya gittiyse kardeşime inanmam için en büyük neden olur. Kardeşinizin yaşı kaç erkek arkadaşı yada daha önce birliktelikleri oldumu hiç aldatılıp yada ona benzer kötü bir nedenle ayrıldığı oldumu. Kardeş iniz gibi değil dışardan bir göz olarak bakın Kardeşiniz güzelmi burda kastedilen sevimlilik değil karşı cinsin dikkatini çekecek kadar güzelmi. Ve tekrar abla olduğunuzu bir kenara koyarak crvaplamanızı rica edicem kardeşinizmi sizmi daha güzelsiniz.
ama gerçekten doktor yardımı almalısın..
yazık değil mi sana.. tedavi terapi ve ilaç şeklinde olur sanırım.. belki sadece terapi.
durum ilerlemeden önüne geçilmeli..
peki gidicem bu akşam eşime açıcam konuyu psikiyatrist mi yoksa psikologamı gitmeliyim?? ben nedense faydalı olabilceğine inanasım gelmiyor yani ben diyorum beynimde aşamadığım şeyi o nasıl yardım edebilirki diyorum. neyse gitmekte fayda var yinede.Psikiyatristler o kadar gerekliler ki..
düsünsene sen tüm sıkıntını orda bırakıp hafifleyip çıkıp gidiyorsun ordan..
mutlaka gitmelisin..
tek suçlu kardeşin!
bak bunu buraya yazıyorum.
uzatma da kötüye gitmesin yuvanız ve huzurunuz..
bu arada sen destek al ve lütfen kuruntularından kurtul..
hadi! yapabilirsin sen. güçlüsün annesin..