Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benimde düşüncem bu aslinda yalniz kizimla hayat kurmak ama bieyerden baslamam lazim oncelikle calismam.lazimki kizim 2 yasinsa onu kime bırakabilirim bilmiyorum ki kimsem kalmadi hayatta
Cocuga kresi vermen.en iyisi. Diger cocuklarla oynarken daha iyi vakit gecirir. Annenlere yada bir baskasina birakma. Sen yavas yavas is aramaya basla.ekonomik özgürlügüne kavustugunda esinden ayrilirsin.

Dokumunu hep kontrol ettim hic aramamis onu. Benimde inanin aklim gidip geliyo bi kalip inanmaliyim esime diyorum birde nerden bileyim yapmadigini diyorum

Ya aramamissa demekki yapmamis. Hem zaten yapsaydi o kadar sakin durmazdi. Sicrardi kukrerdi suclulik psikolojisinden.
Hem kardesim surekli eşimi aratmis ve eskiden hoslandigim bir cocugu aratmis diyorsun. Bak demekki kardeşin hasta ruhlu ve takintili. Belki de eşinden hoşlanıyor.
Bi arkadaş da demis. Kardesinin faceinden esine mesaj at. Artik anlat neden bana bunu yaptin gibisinden. Bakalim ne diyecek eşin. Çünkü bir şekilde ogrenip huzurlu olman gerekiyor.
Allah senin gönlünü ferahlatsin insallah. Supheyle yasamak cok zor. Insallah dediğimiz gibi kardeşin yalan soyluyordur.
Hem tacize ugrayan bir insanin hem de enistesi tarafindan ugrayan birinin psikolojisi bozulmaz mi? Hem o anda neden tepki vermedi
Bence esini beşiğin yaninda gördükten sonra böyle bir komplo kurdu..

Bu hallerin nedeni kötü ve negatif bi enerjinin etkisi altındasın gibi geldi bana. Eşin ısrarla yapmadığını söylüyosa inanman gerek şahitte yok. Bi toparlan kendine gel bence kaldığın yerden devam et bunları düşünüp durma kız kardeşinde sizde kalmasın hatta ziyaretine de eşin yokken gelip o işten dönmeden gitsin.. Sen kız kardeşinin yerinde olsan başına bu gelse napardın? Bide bunu düşün kardeşin mesafeli mi artık size karşı..

yapma yazık etme yuvana ve senin yerinde olsam kardeşimle eskisi gibi iletişim kuramazdım herhalde o seninle nasıl eskisi gibi konuşabiliyor gelip sende rahat rahat kalabiliyor ben ne ablamın ne eniştemin yüzüne bakamazdım kardeşin çok pişkin bana kalırsa bunun için yuvanı sakın yıkma kızını düşün

Yazık ediçeksin çok yazık kolay degil boşanmak işsiz güçsü küçüçük çocukla ailenle nasıl yaşican kardeşin orda yapma ceylanck pişman olucaksın unut gitsin canımya kocan suçlu degil bence kendin başa cıkamıcaksın bidoktora falanmı gitsen boşuna yuvani yıkicaksın iyi düşün

konuyu ara ara takip ediyorum ama yazamadım hiç.
allah sana sabır versin zor durum.
buna benzer bir durum çok yakınımda oldu.
hatta sizin kardeşiniz yerine 12-13 yaşlarında yiğen vardı.
adam aynı eşiniz gibi davrandı.
hatta neden kükremiyorsun madem yapmadın dedik.yuvam yıkılacak diye ağladı ben yapmadım dedi.
kadın yiğenini düzenli psikoloğa götürdü .içerdeyken kapıda bekledi.çıkınca doktorla görüştü.
sonuç çocuk yalan söylüuor çıktı.
sonra kadında az bir destek aldı.
şimdi çok mutlular.

demem oki kardeşini ki mutlaka etkilenmiştir bu durumdan destek için psikolog öner.bir kaç seans sonunda ortaya çıkar kanımca.eğer yalan söylüyorsada bu ona iyilik olacak sonuçta kişilik bozukluğunu öğrenecek.yok eğer doğruysa bunun ileri yaşamında açacak yarayı azaltacak.

Kardeşinizle bu konu hakkında tekrar konuştunuz mu. Yani sizde demişsiniz aynı şekilde bende 6 yıllık evliyim ama gece popo ma dokunulsa sıçrarım yataktan noluyor falan derim. Kardeşiniz bu olayla ilgili size cephe aldım. Sizi üzmek istemediyse neden daha sonra anlatıp çıkmaza soktu sizi neden yüzleşmek varken evden çıktı gitti.
Eşiniz genelde gece yanınızdan ayrılıp çocuğunuzun yanında uyurum. O gün neden orda uyuma gereği duydu. Kardeşiniz nekadar sizde kaldıktan sonra böyle bir olay yaşandı ve Kardeşiniz oradayken daha öncede eşiniz ikisinin olduğu odaya gidip çocuğunuzun yanına yaratmayı. Nedensiz yere gidip bekar baldızın olduğu odada uyunmaz mesela benim eşim baya rahattır ama o bunu yapmaz. Çocuk ağlasada misafir o odada diye beni uyandırır. Allah korusun ama ben eşim den eminim hele ki eve gelen insana bişey yapmayacağına adım gibi eminim ama gece kalkıp o odaya yatmaya gittiyse kardeşime inanmam için en büyük neden olur. Kardeşinizin yaşı kaç erkek arkadaşı yada daha önce birliktelikleri oldumu hiç aldatılıp yada ona benzer kötü bir nedenle ayrıldığı oldumu. Kardeş iniz gibi değil dışardan bir göz olarak bakın Kardeşiniz güzelmi burda kastedilen sevimlilik değil karşı cinsin dikkatini çekecek kadar güzelmi. Ve tekrar abla olduğunuzu bir kenara koyarak crvaplamanızı rica edicem kardeşinizmi sizmi daha güzelsiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar nerden başlayıp nasıl anlatıcağımı bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum eşimle konuşsam olmayacak biliyorum annemlede öyle. ben artık bu konuyuda gectim ben iyi değilim inanın hiç iyi değilim artık kendimden korkar hale geldim bana ne oluyor diye. şöyle anlatayım surekli herşeye karşı şüphe içindeyim eşimin zaten her hareketine bi anlam yüklüyorum kesin yalan soyluyodur kesin şöyledir böyledir diye hüküm veriyorum ama sonra deşip takip edip onun doğru söylediğini öğrendiğimde çok pişman oluyorum ona karşı neden böyle düşünüyorum diye. sadece eşime karşıda değil yolda yürürken bile herkes hakkında bişe düşünmeye başladım şu adam kesin şu kadına bakmıştır veya içinden kesin kötü bişe geçirmiştir eşini aldatmıştır vs. milyon tane saçmalık. aşırı sinirlilik başladı çok aşırı hemde en ufak şeylere tahammülüm kalmadı geçen gün mutfaga gittiğm sinirimden tabagı çarpa çarpa paramparça ettim ben deliriyorum sanırım Allahım diyorum ben ne hale geldim. en acısıda lütfen beni yadırgamayın çünkü hiçbirini artık kendi benliğimle düşünüp kontrol edemiycek hale geldim çok acı ama eşim kızım büyüdüğünden ona da başka gözle bakarmı diyorum. sonra aklımdan sürekli abus sabuk şeyler geçiyo. kendi kendimede konuşuyorum arada kızıyorum arada gülüyorum bazen aynaya bakıyorum ağlaya ağlaya kendimle konuşuyorum. ben iyi değilim gerçekten lütfen akıl verin ben bunları aşamazmıyım hep böylemi geçer ömrüm

kendi irademle aşılacak gibi değilmi kendimi kavanoz gibi küçücük bişeyin içinde hapsolmuş kadar boğuluyo hissediyorum. mesela töbe yaraabbim abdest almaya gidiyorum içimden tam o an kötü kötü kelimeler geçiyo küfür gibi Aklıma mukayet olamıyorum ((((((

hemşire bayan yazdıklarımı okursan pskoloji okuyan arkadaşın vardı sanırım lütfen yardımcı olurmusun ne yapmalıyım ben psikologa gitsem ilaçlar verecek biliyorum ama 2 yaşında bir kızım var ona bakmak zorundayım o haplarda çok ağırdır diye düşünüyorum nasıl olcak bilmiyorum

hayatım tükendi resmen onu hissediyorum yanlış anlamayın sadece bu olay değil bu olay sonuncuydu bundan öncede 3 tane ardarda ağır olaylar yaşadım bir sene içinde bu sonuncudan sonra kafa gitti benim ben böyle biri olmak istemiyorum daha sayamadığım birsürü şey var ne biçim insansın diyeceksiniz ama Yemin ederim bende düzgün kendi halinde biriydim nasıl bu hale geldim anlamıyorum

ama gerçekten doktor yardımı almalısın..
yazık değil mi sana.. tedavi terapi ve ilaç şeklinde olur sanırım.. belki sadece terapi.
durum ilerlemeden önüne geçilmeli..

aslında kardeşimle bu konu hakkında konuşmadım en son bir hafta onceydi oylesine msjlaşıyorduk en ufak bişeyden hemen pay çıkardı kendisine abla tamam bende odun değilim anlıyorum diye triplere girdi beni suçluyosun biliyorum falan dedi. benide kahreden bu kardeşim nasıl benim bukadar üzülmeme göze alabildi. nasıl beni yalnız bıraktı. en son msjlaştığımızda bana bi sürü laf saydı işte sen beni suçluyon o ble iftiraya uğradığı halde böyle davranmıyor diyo. yani benim hakkım yok sanki kırılmaya ki zaten benm hayatımı mahvetti eşim en azından ne yapıp ne yapmadığını biliyordur.
birde daha oncede yazmıştım okumamış olabilirsiniz eşim kardeşimin yattığı odaya gitmiyor aslında şöyle söyleyeyim kardeşim salonda yatıyor ve salondan geçiliyor yatak odasına yani bizim odanın kapısı salondan geçiliyor. ve aynı salondanda lavaboya geçiliyo. eşim lavaboya kalktığında mutlaka ordan geçmek zorunda ve geçerkende kızımda salonda uyuduğu için kızımızın üstünü örter eğr açılmışsa üstü. eğer kardeşim ayrı odada yatıp eşim özellikle o odaya gitse zaten o bile suç bana göre. birde gecen sene 15 tatilde kardeşim bize gelmişti 20 güne yakın kaldı biz yine salonda yattık falan benimde kırkım bile çıkmamıştıki eşim tabi o sıralarda birlikte olamadığımız için daha çok istekliymiştir muhakkak neden ozaman böyle bişe olmadı diyorum. ve biz yeni evlendik falan hep gelir kalırdı bizde hiçte böyle bişe yaşanmadı hani bi şüpheli hareket bile yok hatırlanan.
kardeşim 18 şuan yaşı kardeşim açıkcası ayrıldığı diyemiycem tam anlamıyla konuştuğu olduda denemez. yanlış anlamyın sorduğunuz için söylüyorum ama kardeşim güzel sayılmaz yani çevreninde tepkisinden anladığımda bu mesela okadar teklif eden vs olmadı hatta kardeşimin yazıp teklif ettiği oldu. yine sorduğunuz için cvplıyorum kendimi beğenmişlik olarak algılamayın ama ben ondan daha güzel olduğumu düşünüyorum herkeste bunu söyler öyle ahım şahım güzelliğim yok tbikide onla kıyaslandığında böyle. hatta kardeşim çoğu zaman abla sen çok güzelsin keşke senin gibi olabilseydim derdi.
bu aarada yaklaşık bir haftadır kardeşimle görüşmüyorum o anlattığım msjlaşma olayından sonra çok ama çok kırgınım zaten tuzu biberi oldu artık.

ama gerçekten doktor yardımı almalısın..
yazık değil mi sana.. tedavi terapi ve ilaç şeklinde olur sanırım.. belki sadece terapi.
durum ilerlemeden önüne geçilmeli..

(( cidden çok korkuyorum ve kızıma bakamaz hale gelmekten korkuyorum hayatımın bu hale gelmesine iç dünyamın mahvolmasına üzülüyorum hani dediğiniz gibi bir yıl daha böyle geçse tamamen aklımı yitirecekmişim gibi geliyo ama hastaneye gitmektende korkuyorum ya durumum daha ciddiyse yatırırlarsa falan naparım ben

rüyalarımla gerçekleride ayırtedemez hale geldim mesela rüyamda bişe görüyorum sonra gündüz ayıkken falan bakıyorum ama ben bunu yapmıştım yada görmüştüm diyorum aslında ben onu rüyamda gördüğümü çok ama çok sonradan anlıyorum.

Psikiyatristler o kadar gerekliler ki..
düsünsene sen tüm sıkıntını orda bırakıp hafifleyip çıkıp gidiyorsun ordan..
mutlaka gitmelisin..

Psikiyatristler o kadar gerekliler ki..
düsünsene sen tüm sıkıntını orda bırakıp hafifleyip çıkıp gidiyorsun ordan..
mutlaka gitmelisin..
peki gidicem bu akşam eşime açıcam konuyu psikiyatrist mi yoksa psikologamı gitmeliyim?? ben nedense faydalı olabilceğine inanasım gelmiyor yani ben diyorum beynimde aşamadığım şeyi o nasıl yardım edebilirki diyorum. neyse gitmekte fayda var yinede.

tek suçlu kardeşin!
bak bunu buraya yazıyorum.
uzatma da kötüye gitmesin yuvanız ve huzurunuz..
bu arada sen destek al ve lütfen kuruntularından kurtul..
hadi! yapabilirsin sen. güçlüsün annesin..

tek suçlu kardeşin!
bak bunu buraya yazıyorum.
uzatma da kötüye gitmesin yuvanız ve huzurunuz..
bu arada sen destek al ve lütfen kuruntularından kurtul..
hadi! yapabilirsin sen. güçlüsün annesin..

msjını okuyunca yemin ederim gözlerim doldu çok teşekkür ederim gerçekten güçlüyüm ve daha güçlü olucAM inşallah once inanmam gerek biliyorum desteğin için çokk ama çok sağol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…