Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben eşimede güvenemiyorumki belkide bu kadar şeyin altında yapmış olabilme ihtimali yatıyordur bilemem ki işte kardeşimin tuhaflığı ne yaptı diyoo ne yapmadı diyo yaptı dese alır başımı giderdim. ben tamamen bilsem eşimin yapmadığını neden huzrlu olmayayımki neden onu eskisi gibi aşkla sevmeyeyim ama olmuyo işte şüphe şüphee adamı kahrediyo. ben eşimi cidden çokk severdim ya şimdi çok üzülüyorum içimdeki bu sevginin bu hale gelmesine belkide haketmediği halde kaybetti sevgimi suçsuz belki ama olmuyo içimden gelmiyo artık ne kardeşimi sevgim kaldı ne eşime...

BEN:::bişedeyince alınıyon ama sende dalga geciyon sanki.

KARDEŞİM:hayr ama yapmadı diyorm net bişey demiyosn diyosn

BEN:sonra da yapti desem diyon

KARDEŞİM:bnde net bişey görsem sölerim

BEN:kalp krizi geçipçem bigün düşünürken

KARDEŞİM:herşeyi söledim başka hiçbişey yok

BEN:eek: dokunulmadan hemen sonra dönünce beşiğin yanında miydi yoksa arası geçti mi iyi düşün
artık bitsin bu çile

KARDEŞİM:hemen dönemedim ki biraz geçti

BEN:ben hepsini birleştirip karar vericem
ya ayrılcam ya devam
o arada yatağa gele bilirmiy di sence süredec

KARDEŞİM:gelirdi herlde

BEN:nden beşiğe iigitti o zaman acaba vakit varken

KARDEŞİM:yani o olsa nedn orda beklesin

BEN:belki epey geçti de uykuarası0birlestirdin mi acaba

KARDEŞİM:eek:labilr

BEN:en azından bir kez olsun arkasına bakardı gördün mu diye

KARDEŞİM:hem 2 kere örttüm diyo

öle olsa baştan hiç kalkmadım derdi

HEP OLABİLİRRR bilmiyorum belki siz olsanız bu kızdan neyin netliğini öğrenebilirsinizki şimdi bana kardeşin niye yalan söylesinki diyenler için diyorum net konuşsa ben kardeşime neden inanmıyım o benim kardeşim ama işte hep oyle olabilir böyle olabilir diyor, ya bu şu kıyafetimi alsam bu kıyafetimi kararı değilki bu bir yuvayı yürütüp yürütmeme kararı, suçlumu suçsuzmu kararı ama o saallıyo gitsin her sorduğumda başka cvplar

birde kardeşimin fake hesabı olduğunu düşünüyorum yüzde doksan ihtimalle onun, bana söylemedi hiç, ne alakası var şimdi diceniz ama anlatıyorum sadece, hesabın ismide YÜREK SIZIM yapmış

bu arada şuan emin oldum onun hesabıymış olması tabiki birşey değilde yüreksızısı kimmiş merak ettim açıkcası benim bilidğim bişey yok çünkü bu şekilde neyse birde, normal face ve diğer face aratmalarında başka birşeye rastladım benim yıllar önce bi sevgilim vardı daha küçüktüm 15 yaşında falandım sonra ayrıldım tabi ondan, işte o adamı aratmış sürekli her ay mutlaka bakılmış

bunlarla olayın ne alakası var diceniz haklısınız ama ne varsa araştırıyorum artık ne yapayım hepsinide buraya anlatıyorum, öyle bi konuki valla gidip en yakın dostum diyebileceğim biriyle bile paylaşılamayacak bir dert benimkisi :KK43:

Sizon kardesiniz sizim b3gendiginiz ve sizi begenen herseye gozunu dikmis bence. Yaptıkları normal degil altta yatan psikolojik bir sorun var gibi. Ama bence esiniz dogru soyluyor. Konuyu en basindan beri takip ediyorum içimde oyle bir his olusuyir hep. Cunju kardesiniz nereeden tutsaniz elinizde kaliyor.

Sizon kardesiniz sizim b3gendiginiz ve sizi begenen herseye gozunu dikmis bence. Yaptıkları normal degil altta yatan psikolojik bir sorun var gibi. Ama bence esiniz dogru soyluyor. Konuyu en basindan beri takip ediyorum içimde oyle bir his olusuyir hep. Cunju kardesiniz nereeden tutsaniz elinizde kaliyor.

aynen bende istermiyim kardeşim yalancı olsun veya suçlu olsun ama davranışlara bakınca bu çıkıyor işte eşim en baştan beri aynı çizgide ne panikledi nede farklı davrandı kardeşim kendi bile dün akşam msjda diyorki abla eniştem baştan beri net diyo hep. kardeşim ergenlikte çok mu bunaldı acaba ya ne oluyo böyle anlamıyorumki bende kafam allak bullak sevgilisi yok pek olmadıda üzülüyo bu duruma kafaya çok taktıda psikolojisimi bozulduki, yoksa sapık şüphesi duyduğu adamla olan evliliğime nedeen özenir bir insan hala ne güzel sizin diyebiliyo

Kardeşinin face şifresini biliuomus aslında adama mesaj atsa senle bunları bunları yaşadık ablama hepsini anlatcam diye bisey yazsa o zaman kesin sonuca varabilir
Ewtt cnm haklisinnn... Bu kullanilabilirrr... Ama adam bence kizla konusmuyor bu olaylardan sonraa cvp vermeyebilir..

Ewtt cnm haklisinnn... Bu kullanilabilirrr... Ama adam bence kizla konusmuyor bu olaylardan sonraa cvp vermeyebilir..

bence hayatta cvp vermez telefonuna bile msj atmıştı kardeşim cvp vermedi okumadan sildi üstelik. faceden yazsam şimdi ben hatalı olurum eşim bu sefer ben zaten uzaklaştım eşimden eskisi gibi hissetmiyorum bu sefer o da uzaklaşır artık. kardeşimde beni suçlu çıkarır abla niye msj attın diye bu olmaz bence

HEP OLABİLİRRR bilmiyorum belki siz olsanız bu kızdan neyin netliğini öğrenebilirsinizki şimdi bana kardeşin niye yalan söylesinki diyenler için diyorum net konuşsa ben kardeşime neden inanmıyım o benim kardeşim ama işte hep oyle olabilir böyle olabilir diyor, ya bu şu kıyafetimi alsam bu kıyafetimi kararı değilki bu bir yuvayı yürütüp yürütmeme kararı, suçlumu suçsuzmu kararı ama o saallıyo gitsin her sorduğumda başka cvplar
Canim boyle bir olay yasanmadi zaten burdaki cogu kisi bole dusunuyoorrr... Yasanmayan bi olay yasandigi icin kardesin tutarsiz cevaplar veriyor bir dedigi bir dedigini tutmuyor. Sen hala taciz dogru mu diye dusunuyosun. Boyle bir olay yok bu cok net. Ama baska bisi var mi yok mu sen onu arastirmalisin.. Yani bunu kardesin niye uydurdu, sonra niye geri dondu, evine geri niye geldi, esin niye ses cikarmadi, kardesin niye faceten esine bakip duruyo??? Bana ve burdaki cogu kisiye garip gelenler bunlar.. O gece bebegin niye hic aglamadi, niye uyandiginda uzerinde yatiyordu??? Bunlarin hepsi garipp ama kizkardesin tacize ugramadi bunu unut. Ugrasaa o eve geri gelmezdi hala esini takip etmezdi.. Sadece bunlari ne oldu da yapti?? Sadece kiskanclikla bunlara cesaret edebilir mi?? Tek tarafli bisi olsa esin sizde kaldiginda bunu kaldirabilir mi?? Sen kendini koy onun yerine biri sana iftira atsa bana asildi dese ve o adam bu olaydan sonra senin evine gelse... Sen esin kadar sakin kalabilir miydin?? Ben o evden basar giderdimm ve kolundan tutup o adami atardim evden. Abisi olsun babasi olsun hic farketmezdi... Benim mutluluguma namusuma goz dikmis kim oldugu onemli mi??? Kiz esinin kardesi naapsin diye dusuneneler icn soyluyorum bunu..,

hemsirebayan sana ne diyeyim bilmiyorumki ya yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun sana ayrıcaa çokkkk ama çok teşekkür ederim bütün yorumları incelemişsin ayrıntıları bildiğin için böyle konuşuyorsun sende, aslında bende düşünüyorum ben bu konuyu okusam direk adam yapmış olabilir derim ama ayrıntılar çok değiştiriyo olayı kocasını aklamaya çalışıyor diyenlerede bişey demek istemiyorum, eşimin suçluluğu ispatlımıki aklamaya çalışayım ben ben yaşananlar üzeerinden yorum yapıyorum sadece eşimin aleyhine olsaydı ozaman da ondan soğur dahada nefret ederdim, ama hep kardeşim aleyhine çıkıyor zamanla yaaşanan ayrıntılar ve kardeşimi görmeye dahi tahammül edmiyorumki Allahtan uzaktayız, ne zaman onun sesini duysam yüzünü görsem o olay geliyo aklıma çok mutsuz oluyorum, ki biz bu sene memleketime gidecektik ailemin yaşadığı şehre tamamen gidecektik, burda kimsemiz yok ve alışamadığımız için yine ege tarafına dönelim demiştikki ben havalara uçuyordum şimdiyse gitmek istemiyorum çünkü görmeye dayanamıyorum hele ikisi aynı ortamda olmasına tahammül bile edemem nolcak bilmiyorum
Rica ederim böyle asılsız bi olay yüzünden hayatin size ve esinize zehir olması beni çok uzuyo. Ama artık eşine inan gerçekten o adam net ama kardeşin celisiyo. Burada yurtta benle ayni dairede kalan bi arkadaşım var psikoloji okuyo herşeyi anlattım az önce ve dedi ki kız kesinlikle yalan soyluyo ve eniştesine ilgi duyuyo eminim dedi ben hic bi yorum yapmadım sadece olayı anlattım aynen bu şekilde söyledi

Rica ederim böyle asılsız bi olay yüzünden hayatin size ve esinize zehir olması beni çok uzuyo. Ama artık eşine inan gerçekten o adam net ama kardeşin celisiyo. Burada yurtta benle ayni dairede kalan bi arkadaşım var psikoloji okuyo herşeyi anlattım az önce ve dedi ki kız kesinlikle yalan soyluyo ve eniştesine ilgi duyuyo eminim dedi ben hic bi yorum yapmadım sadece olayı anlattım aynen bu şekilde söyledi

bende psikoloğa gitmeyi çok istedim aslında ama ne anlatacağımı bilemediğimden hep vazgeçtim, olayı yaşayan kız bile bana net bişey diyemiyoken psikolog veya psikiyatrist bana nasıl yardımcı olabilirki diye düşündüm. ama benim aklımı yerinden edecek bu konu. 10 ay önceki beni geri istiyorum :KK43: hayat dolu eşini seven yuvasında huzurlu beni istiyorum sadece ama sanki dünya yıkılsa artık hiçbişey değişmeyecek eski güven huzur vs. içime işleyemeyecek ve bu şekildede hayatım zehir oluyo. ben ne kadar eşim yapmamış olablir desemde o benim gözümde değişti artık bayanlara sapık gözüyle bakıyo gibi geliyo, cinsl konular bana iğrenç geliyor çünkü hep sapıklık olarak algılıyorum, aslında yapıp yapmamış olmasınında hiçbir önemi kalmamış gibi . hiç bi güç bize o anı gösteremeyeceği için bu böyle devam edicek gibi ziyan olan bir hayat........

bende psikoloğa gitmeyi çok istedim aslında ama ne anlatacağımı bilemediğimden hep vazgeçtim, olayı yaşayan kız bile bana net bişey diyemiyoken psikolog veya psikiyatrist bana nasıl yardımcı olabilirki diye düşündüm. ama benim aklımı yerinden edecek bu konu. 10 ay önceki beni geri istiyorum :KK43: hayat dolu eşini seven yuvasında huzurlu beni istiyorum sadece ama sanki dünya yıkılsa artık hiçbişey değişmeyecek eski güven huzur vs. içime işleyemeyecek ve bu şekildede hayatım zehir oluyo. ben ne kadar eşim yapmamış olablir desemde o benim gözümde değişti artık bayanlara sapık gözüyle bakıyo gibi geliyo, cinsl konular bana iğrenç geliyor çünkü hep sapıklık olarak algılıyorum, aslında yapıp yapmamış olmasınında hiçbir önemi kalmamış gibi . hiç bi güç bize o anı gösteremeyeceği için bu böyle devam edicek gibi ziyan olan bir hayat........
Hayatım eğer bunu bir şekilde ortaya çıkarmaya kararlı değilsen veya bir yolu olmadığını düşünüyorsan bu işin peşini de bırak bence. Taraflardan birine inanmayı seçtin o zaman sonuna kadar inan... Eşine de, kendine de, bebeğine de hayatı zehir etme... Belki bunu yaparken psikolog sana yardımcı olabilir... Devam etmen konusunda, 10 ay öncesindeki sana dönme konusunda... Sonuçta sen eşine inanmayı seçtin, ailene sahip çıktın.. O zaman bunu tam anlamıyla yapmalısın. Ama bunu tek başına da atlatman çok zor, mutlaka yardım almalısın.. Olayı çözemez tabi sana ama devam etmen için mutlaka yol gösterecektir. Ve eşin de yardım almalı. Yani gerçekten bunu yapmadıysa o da çok zor bir 10 ay geçirmiştir eminim. O da sana karşı öfkelidir belki. Birbirinize yardım edersiniz bu süreçte...

Hayatım eğer bunu bir şekilde ortaya çıkarmaya kararlı değilsen veya bir yolu olmadığını düşünüyorsan bu işin peşini de bırak bence. Taraflardan birine inanmayı seçtin o zaman sonuna kadar inan... Eşine de, kendine de, bebeğine de hayatı zehir etme... Belki bunu yaparken psikolog sana yardımcı olabilir... Devam etmen konusunda, 10 ay öncesindeki sana dönme konusunda... Sonuçta sen eşine inanmayı seçtin, ailene sahip çıktın.. O zaman bunu tam anlamıyla yapmalısın. Ama bunu tek başına da atlatman çok zor, mutlaka yardım almalısın.. Olayı çözemez tabi sana ama devam etmen için mutlaka yol gösterecektir. Ve eşin de yardım almalı. Yani gerçekten bunu yapmadıysa o da çok zor bir 10 ay geçirmiştir eminim. O da sana karşı öfkelidir belki. Birbirinize yardım edersiniz bu süreçte...

haklısın kimseyle paylaşılamadığı için bukadar ağır geliyo belki bana artık bu konu hakkında eşimle bile oturup dertleşemiyorum yani konuşsam daha kötü olacak bu sefer sen bunca süreçtir bana inanmıyormuydun diyecek neden gitmedin ozaman diyecek bana inanmıyorsan git demişti çünkü. psikologa gideceğimi söylsem neden gitcen dicek neyin var dicek kimse bilmiyoki kendi kendime yaşıyorum bunları çünkü amaaannn valla böyle biyerlerde sıkışıp kalmış gibi hissediyorum kendimi çıkar yol yok içimdeki bu sorularla şüphelerlee herşeyle devam etmek zorundayım galiba kimselere birşey demeden çünkü desem hertaraf kırılacak toparlanması dahada imkansız olcak belki

offf boğuluyorum resmenn 2014 ocakta bu olayı yaşadım ve ogünden bugüne zehir oldu.. bu olaydan önce zaten çok büyük üzüntülerim vardı kızım doğalı bir yıl olmuştu ve kızım doğduğunda anomali ile doğdu yani ayağı gelişmemişti doğumda öğrendim bunu o olayın şokuyla tam bir sene ben onu atlatmaya çalışıyordum yani kızım yürüyebilecekmi gelecekte onu neler bekliyor kafamda bir ton soru vardı hep psikologa gitmemi destek almamı istediler ben hayır gitmiycem Allahın izniyle aşıcaz hepsini demiştim ve aşıyordumda çok şükür çünkü o Rabbimin hediyesiydi bana o güzel nur gibi yüzü zaten herşeye yetiyordu... tam ben huzurumu yakalamışken ardından bu çıktı ... sizce bu nedir ben isyan etmiyorum belkide ettiğim günler oldu farkında olmadan Rabbimin affına sığınıyorum.. ama nedenn diyorum neden bunca şey

eşim doğumdan sonra sırf ben gece uykusuz kalıyorum diye sabah kalkar bulaşığı yıkardı kahvaltıyı bile hazırlardı bazı günler, çok düşünceli biriydi her zaman, kapıdan içeri girsem mesela yüzün neden asık, neyin var diye yüz kere soran insan, bir sorunumuz olduğunda oturup sonuna kadar içim rahat etsin diye uğraşan adam, daha bugüne kadar seni çok seviyorum dediği gün olmayan insan, ama bunlar bunu yapmaması için engel değil değilmi yani yapmışta olabilir, ben nasıl bişeyin içindeyim çok merAK ediyorum evimi,soframı,yatağımı, paylaştığım kızımın baba dediği benim kocam dediğim insan büyük bir yalanla beni kandırdımı bu konuda yoksa tüm söyledikleri gerçekmiydi ilk günden beri bunu okadar merak ediyorum ki anlatamam, sırf bunu öğrenmek için türlü türlü şeyler yaptım internet sitelerinden rüyada görürmüyüm diye dualar araştırdım neler yaptım iyice bu olaya kafa bozduğumdan dua okuya okuya rüyalarıma tuhaf tuhaf şeyler gelmeye başladı delirdinmi diyeceksiniz ama valla yaşadım herşeyi kafanızı şiişirdiğim için özür dilerim kimse okumasada içimi dökebilmek bile insanı rahatlatıyo azda olsa

Eşine psikolog için diyebilirsin ki ben en yakınımdan kardeşimden böyle bir darbe yedim çok zor günler geçirdim. Eminim sen de zor günler yaşadın. Ben hala onu her gece rüyamda görüyorum, onu affedemiyorum, yaptığını hazmedemiyorum. Onunla konuşurken elim ayağıma dolanıyor, o konuşurken ben onun yaptığını düşünüyorum... Bunu aşmak için yardım almam lazımm diyebilirsin. Ve bunun ikinizin arasından kalmasını istediğini söyleyebilirsin. Böylelikle annenler öğrenmemiş olur eşin de kızkardeşinin yaptığını atlatamadığın için gidiyorsun gibi düşünür. Canım yaşadığın hiç kolay bir şey değil.. Aklında şüphe kalması çok normal ama devam etmeyi seçtiğine göre inandığınla mutlu yaşamalısın. Kendine yardımcı olmalısın. Yani eşin seni seven, ilgili bir eşmiş.. Kardeşine cinsel bir gözle bakması sevgiden çok karakteriyle, ruhuyla alakalı bir durum. Yani onu, geldiği aileyi, değerlerini, ahlakını en iyi sen bilirsin. Sen de ona inandınn.. Ama ben bu olay yüzünden artık mutsuz olmanı yanlış buluyorum. Ya napıp ne edip bu işi çözeceksin, dedektif tut gerekirse.. Var bu işi yapan firmalar artık.. Ya da eşine inanıp hayatına eskisi gibi devam edip ailenle mutlu olacaksın. Bunu yapmak için de yardım almalısın.. Tek başına yapmak çok zor. İnan bu konuyu okuduğumdan beri ben bile atlamadım sen yaşayan olarak nasıl atlatacaksınn...

Tüm yorumları aylardır okuyorum
Eşine güven yeniden sarıl evliliğine
Gözüyle aldatıldığını görenler bile affediyor ki bence eşin suçsuz kardeşin kıskanç
Psikiyatriye git anlat gerekirse tedavi ol takıntı haline geldiği için
Gözünü dört aç hata yapmasına izin verme ama bu hayatı kendine zehir etme

eşim doğumdan sonra sırf ben gece uykusuz kalıyorum diye sabah kalkar bulaşığı yıkardı kahvaltıyı bile hazırlardı bazı günler, çok düşünceli biriydi her zaman, kapıdan içeri girsem mesela yüzün neden asık, neyin var diye yüz kere soran insan, bir sorunumuz olduğunda oturup sonuna kadar içim rahat etsin diye uğraşan adam, daha bugüne kadar seni çok seviyorum dediği gün olmayan insan, ama bunlar bunu yapmaması için engel değil değilmi yani yapmışta olabilir, ben nasıl bişeyin içindeyim çok merAK ediyorum evimi,soframı,yatağımı, paylaştığım kızımın baba dediği benim kocam dediğim insan büyük bir yalanla beni kandırdımı bu konuda yoksa tüm söyledikleri gerçekmiydi ilk günden beri bunu okadar merak ediyorum ki anlatamam, sırf bunu öğrenmek için türlü türlü şeyler yaptım internet sitelerinden rüyada görürmüyüm diye dualar araştırdım neler yaptım iyice bu olaya kafa bozduğumdan dua okuya okuya rüyalarıma tuhaf tuhaf şeyler gelmeye başladı delirdinmi diyeceksiniz ama valla yaşadım herşeyi kafanızı şiişirdiğim için özür dilerim kimse okumasada içimi dökebilmek bile insanı rahatlatıyo azda olsa

canımm baştan beri hepsini okudum tek tek... Nasıl zor bi durum anlayabiliyorum.Biz kadınlar çok duygusalız bu yüzden mantıklı düşenemeyiz çoğu zaman.Bu aralar benmde kafam karışık şüphelerim var inan senin gibiyim eşim o çok çok güvendiğim adam değil sanki.Öyle zormuşki o çok sevdiğin adamın senden başkasıyla düşünmek.Bakmasına bile tahamül edemzken üstelik.3 dk çok uzun bi süre hani danışıklı dönüşüklü olay derler ya bu olay sadece bu gözüktüğü kadar olmayabilir. Yani kız kardeşin 3 dk okşnp sesini çıkartmıyo, imkansız bişey.Kız kardeşinde var gibi sanki bişeyler.Ya eşin %100 haklı diyemem ama kardeşinde olsa mutlu bi yuvan vardysa eşin böyle bişeyi neden yapsınki.Üstelik kardeşinin zaten sana söyliceni tahmin eder illa yapcaksa adam dışarı hatun kaynıyo tehlikeye girmez boşuna.Kardeşin kendi kendine fantezi kuruyo gibime geliyo.İçinde kalıyosa eşini takip et biraz nette napıyo felan baktın adamn hiç bişey yaptığı yok uzatma artık eşine bağlan yuvana dön tekrar.Böyle bişeyi yapacak adam seni zaten dışarda aldatıyo olması lazm.sende bunu 10 yıldır çoktan farkederdn.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X