Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne hali varsa görsün. gözleri kör olmus eşimde eşim.kardeşin yalanmı söylüyor diyorum cevap yok

Gerçekten de inanamıyorum şu msj a ya ne hali varsa görsün? Bu da ne böyle ne kinıniz var bana bu kadar. Ben burada ne acı çekiyorum bir tarafta kardeşim bir tarafta eşim sizse msja cevap atmadım diye yerden yere vuruyorsunuz. O an illa cvp verilecek mi işim olamaz mi? Neyse birşey demeyeceğim. Üstelik eşimde eşim diyor diyosunuz ne yapayim evi terk edip kızımla gideyim mi peki bu adam ya suçsuzsa bunun vebalini nasıl kaldıricam onu kızından ayırarak. Kardeşime gerçekten böyle birşey yapmışsa peki o bunun vebalini nasıl ödeyecek onu da bilemiyorum ama lütfen insanın böyle en kötü anında açısında olsun eleştiri yapıcaz diye uğraşmayın aa bak cevap yazmıyor falan

kocan kardeşine taciz etmiş,sende kabullen otur okey arkadasım
:26:

Bazılarına cevap verip bazılarını atlamadim ya da atlamak istemedim ilk pc den girdiğim için rahatlıkla hepsine cevap vermeye çalıştım. Sonra kızım uyandığı için pc yi kapatıp tel den devam ettim ve çok zor cevap vermek ama yine de yazmaya çalıştım bazılarına. Kardeşimin böyle bir fikri yoktur bence çünkü uzaktan eğitim okuyor yani sadece bilgisayardan evde izliyor hocalar anlatıyor ama sınavda gidip okulda üni de girmesi gerekiyor. Bu yüzden kalacak yer düşüncesi olduğunu sanmıyorum

söyleyen oldu mu bilmiyorum,tüm sayfayı okuyamadım.eşinizin son ay telefon döümünü alsanız,
en azından ilişkileri olup olmadığını anlar ona göre kafa yorarsınız.
aklıma birşey daha geldi acaba bu durumu kardeşinle psikolağa gidip danışsanız,bence rüya olup olmadığı
gün yüzüne çıkabilir..

evet aynen öyle
benim bu kaçıncı yorumum oldu bilmiyorum ama bazı sorularıma cevap atmadı

neyse inşallah istediği yönde çözülür olay.
Allah yardımcısı olsun.

Kızlar arkadas esıne toz kondurmak ıstemıyor bellı...Bence her fıkre acık olması lazım...
Baktım da genel olarak olumlu sayılır yorumlara cevap vermıs...
Kendısı bılır yanı bızde uzulduk yardımcı olalım dedıkk...

Evet en son daha geçen hafta baktım döküme ama benden başka kimseye msj atmamış ve yabancı kimseyi aşamamış tek tek aldım bütün numaraları ve hep iş için belli hepte saniyelik konuşmalar. Psikolog da çok iyi olur eşim bana birlikte gidelim dedi ama ben şimdi ilaç verir falan diye gitmek istemedim emzirıyorum ama eşimi götürsem iyi olur belki de kardeşimi de birlikte götürsem çok iyi olurdu belki öğrenirdık ama şu an yanımda degil onun içinde annemden yardım isteyeceğim ona da kolay degil zaten psikolojisi bozuldu hepimizin

Son düzenleme:
Ne diyeyim size diyecek lafım yok sizin yaptığınız gibi sizi kırmayacağım ama insanın bu zor anında bu yazdığınız için Allaha havale ediyorum

eşim ve kardeşim akıl verin dediniz verdik ayrıca ;
benim size birsey yaptıgım yok.siz kendiniz yetiyorsunuz.hoscakalın.

Peki teşekkür ederim sağolun

kesinlikle yüzleştirmelisiniz yanlış yapıyosunuz

Yüzleştirdim hatta ayni o gün eşim işteydi ve çağırdım çabuk eve gel diye geldi sonra konuşun dedim konuştular eşim yapmadım dedi bak emin misin dedi kardeşime o da eminim dedi. Beni neyle suçluyorsun falan dedi. O an ikisine de yemin ettirdim ikisi de kurana el bastı ama kim ne yaptı hala anlamadım

Kardeşinizin üzerini örtmesi sizce normal mi ? Ben iki kere yorum yaptım benim yorumlarımıda okuyun derim , eğer görmediği halde eniştesi olduğuna eminse böyle bişeyi yapabilicegini düşünüyordur eniştesinin yani bi rahatsızlığı vardır gözgöze gelmek flört göLe taciz gibi bişey olmuştur hatta belki karşılıklı bu yüzden görmese bile o oldugundan emin bu kadarıyla size anlatabilmiş bu kadar basit hatta o gece hic böyle bişey olmamış olabilir daha önce daha farklı bişeyler olmuştur size basit bi dille anlatmıştır

Israrla görmezden geliyorsun ama İnan kendini kandırıyorsun.
Kendine iftira atılmış hiçbir insan bu kadar alttan almaz. Eşin süt dökmüş kedi gibi davranıyor.
Bana eşimin kardeşi iftira atacak " psikoloğa kardeşini al git derim"
" beraber psikoloğa gidelim "diye sevgi pıtırcıklığı yapmam.

Çok sordum seni daha önce rahatsız eden birşey yaptı mi hiç diye yok diyor 3 sene oluyor kaç kere geldi kaldı bizde. Ilk defa yaşandı bu. Yemin ederim üzerini ortmesi konusunda hiç kötü düşünmemiştim hiç kızmadim bundan ötürü yada şüphe duymamıştım çünkü eşim büyük kızımız diyordu ona hep

Aynen öyle..Bir an kendimi konu sahibesinin eşi yerine koydum da, ortalığı yıkardım böyle bir iftiraya maruz kalsam.

Hep onu koruyorsun diyeceksiniz ama bende eşimin ailesi tarafından iftiraya uğradım ama bambaşka bir konuda ben çok sakin davrandım ailesiyle de konuşmadım bir daha eşimde gelip sormadı bile çünkü beni biliyordu kendimle de karşılaştırdım bu konuda benimde aklımın tek almadığı bu niye o kadar kızmadi

Bakın, yukarıda yazdıklarımı tekrar okuyun.
Amacım sizi kırmak değil, affetmek istiyorsanız affedin, ama kızkardeşinizle ilişkinize çok büyük zarar vereceksiniz kocanızı koruyarak.
Ben yazdıklarınızdan kesinlikle eşinizin bunu yaptığına inandım, o yüzden kardeşinize üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…