- 13 Ocak 2011
- 316
- 6
-
- Konu Sahibi ceylanck18
ne hali varsa görsün. gözleri kör olmus eşimde eşim.kardeşin yalanmı söylüyor diyorum cevap yok
Gerçekten de inanamıyorum şu msj a ya ne hali varsa görsün? Bu da ne böyle ne kinıniz var bana bu kadar. Ben burada ne acı çekiyorum bir tarafta kardeşim bir tarafta eşim sizse msja cevap atmadım diye yerden yere vuruyorsunuz. O an illa cvp verilecek mi işim olamaz mi? Neyse birşey demeyeceğim. Üstelik eşimde eşim diyor diyosunuz ne yapayim evi terk edip kızımla gideyim mi peki bu adam ya suçsuzsa bunun vebalini nasıl kaldıricam onu kızından ayırarak. Kardeşime gerçekten böyle birşey yapmışsa peki o bunun vebalini nasıl ödeyecek onu da bilemiyorum ama lütfen insanın böyle en kötü anında açısında olsun eleştiri yapıcaz diye uğraşmayın aa bak cevap yazmıyor falan
bütün yorumlara tek tek tek cevap verip de bazılarını atlaması ilginç.. ben de kardeşinin ayrı bir eve çıkma gibi bir fikri varmıydı dedim cevap vermedi konu sahibi.. sonuçta böyle bir isteği var ama ailesi, ablasıyla yaşamasını istiyorsa, annesine "ama eniştem beni taciz etti" yalanını söylemiş olabilir diye düşünmüştüm.. neyse allah yardımcısı olsun der konudan uzarım..
kocan kardeşine taciz etmiş,sende kabullen otur okey arkadasım
:26:
bütün yorumlara tek tek tek cevap verip de bazılarını atlaması ilginç.. ben de kardeşinin ayrı bir eve çıkma gibi bir fikri varmıydı dedim cevap vermedi konu sahibi.. sonuçta böyle bir isteği var ama ailesi, ablasıyla yaşamasını istiyorsa, annesine "ama eniştem beni taciz etti" yalanını söylemiş olabilir diye düşünmüştüm.. neyse allah yardımcısı olsun der konudan uzarım..
evet aynen öyle
benim bu kaçıncı yorumum oldu bilmiyorum ama bazı sorularıma cevap atmadı
neyse inşallah istediği yönde çözülür olay.
Allah yardımcısı olsun.
söyleyen oldu mu bilmiyorum,tüm sayfayı okuyamadım.eşinizin son ay telefon döümünü alsanız,
en azından ilişkileri olup olmadığını anlar ona göre kafa yorarsınız.
aklıma birşey daha geldi acaba bu durumu kardeşinle psikolağa gidip danışsanız,bence rüya olup olmadığı
gün yüzüne çıkabilir..
Ne diyeyim size diyecek lafım yok sizin yaptığınız gibi sizi kırmayacağım ama insanın bu zor anında bu yazdığınız için Allaha havale ediyorum
Kızlar arkadas esıne toz kondurmak ıstemıyor bellı...Bence her fıkre acık olması lazım...
Baktım da genel olarak olumlu sayılır yorumlara cevap vermıs...
Kendısı bılır yanı bızde uzulduk yardımcı olalım dedıkk...
kesinlikle yüzleştirmelisiniz yanlış yapıyosunuz
Yüzleştirdim hatta ayni o gün eşim işteydi ve çağırdım çabuk eve gel diye geldi sonra konuşun dedim konuştular eşim yapmadım dedi bak emin misin dedi kardeşime o da eminim dedi. Beni neyle suçluyorsun falan dedi. O an ikisine de yemin ettirdim ikisi de kurana el bastı ama kim ne yaptı hala anlamadım
Evet en son daha geçen hafta baktım döküme ama benden başka kimseye msj atmamış ve yabancı kimseyi aşamamış tek tek aldım bütün numaraları ve hep iş için belli hepte saniyelik konuşmalar. Psikolog da çok iyi olur eşim bana birlikte gidelim dedi ama ben şimdi ilaç verir falan diye gitmek istemedim emzirıyorum ama eşimi götürsem iyi olur belki de kardeşimi de birlikte götürsem çok iyi olurdu belki öğrenirdık ama şu an yanımda degil onun içinde annemden yardım isteyeceğim ona da kolay degil zaten psikolojisi bozuldu hepimizin
Kardeşinizin üzerini örtmesi sizce normal mi ? Ben iki kere yorum yaptım benim yorumlarımıda okuyun derim , eğer görmediği halde eniştesi olduğuna eminse böyle bişeyi yapabilicegini düşünüyordur eniştesinin yani bi rahatsızlığı vardır gözgöze gelmek flört göLe taciz gibi bişey olmuştur hatta belki karşılıklı bu yüzden görmese bile o oldugundan emin bu kadarıyla size anlatabilmiş bu kadar basit hatta o gece hic böyle bişey olmamış olabilir daha önce daha farklı bişeyler olmuştur size basit bi dille anlatmıştır
Israrla görmezden geliyorsun ama İnan kendini kandırıyorsun.
Kendine iftira atılmış hiçbir insan bu kadar alttan almaz. Eşin süt dökmüş kedi gibi davranıyor.
Bana eşimin kardeşi iftira atacak " psikoloğa kardeşini al git derim"
" beraber psikoloğa gidelim "diye sevgi pıtırcıklığı yapmam.
Israrla görmezden geliyorsun ama İnan kendini kandırıyorsun.
Kendine iftira atılmış hiçbir insan bu kadar alttan almaz. Eşin süt dökmüş kedi gibi davranıyor.
Bana eşimin kardeşi iftira atacak " psikoloğa kardeşini al git derim"
" beraber psikoloğa gidelim "diye sevgi pıtırcıklığı yapmam.
Aynen öyle..Bir an kendimi konu sahibesinin eşi yerine koydum da, ortalığı yıkardım böyle bir iftiraya maruz kalsam.
Kusura bakmayın ama eşinizi kafanızda aklamaya çalışıyorsunuz.
Eşinizin o odaya girdiğinden ve kızkardeşinizin üzerini örttüğünden eminsiniz zaten. Eşiniz belkide birgün üzerini örterken kızkardeşinizi okşadı , uyanmadığını farketti ve ogünde fazlasını yaptı.
Kızkardeşiniz muhtemelen uyandı, ne olduğunu anlamaya çalıştı, sonrasındada korktu ve hareketsiz kaldı. Arkasındakinin bir hırsız olduğunu düşündü belkide, korkudan kımıldayamadı bile.
Bana bunları düşündüren hem eşinizin sakinliği, hemde kızkardeşinizin üzerini örtmesi. Bırakın üstünü örtmeyi onun yattığı tarafa kafasını bile çevirmeden geçmesi gerekir o odadan.
Tatlım gece evinde tacize uğruyorken bağırırsan o anda öldürülme olasılığın çok yüksek.
Insanın aklına direk hırsız gelir ve korkusundan kımıldayamaz, çekip gitsin diye dua eder .zaten kızkardeşte bir süre sonra dönüp bakabilmiş, muhtemelen çok korkmuştur.
Hep onu koruyorsun diyeceksiniz ama bende eşimin ailesi tarafından iftiraya uğradım ama bambaşka bir konuda ben çok sakin davrandım ailesiyle de konuşmadım bir daha eşimde gelip sormadı bile çünkü beni biliyordu kendimle de karşılaştırdım bu konuda benimde aklımın tek almadığı bu niye o kadar kızmadi