- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
- Konu Sahibi ceylanck18
durumunuz cıdden zor ama bence de kardesınızı suclama egılımınız daha fazla
cevapları tam okuyamadım, soylenenlerı soylersem affola
yalnız kız kardesınızın tepkı vermemesı tartısılmıs basta,
tacız yasayan ınsanlarda genellıkle yasanan bir olaydır, vaka o an ne yapacagını sasırır, donan kalır
sonra kızarır, bozarır, aynı anda hem sucluluk duygusu hem de korku yasar ve kımseyle konusmak ıstemez bır sure.hatta bır yere sıgınıp yada yatıp dusunmek ısteyebılır daha dogrusu kaygılarından uzaklasmak.
devamında da anı cıkıslarla radıkal kararlar alabılır.
aslında kardesınızı en ıyı sız tanırsınız.gıdaha once bırı ıcın bu tarz ıftıra da bulundu mu?
gordugunuz bır erkege sapık ya falan dedıgıne sahıt oldunuz mu cok fazla?
yalanı var mıdır?
esınıze ıradesı geregı yorum yapmamalısınız bence.
cozum mu?
kardesınızle konusun, eger enıstem yaptı dıyorsa esınızın ona karsı bı cınsel egılımı var.
acsın hopörloru bırının yanında( annenız falan, bir de ses kaydı yapsın)
enıste o gece bır anda tepkı vermek durumunda kaldım ama gercekten guzeldı falan desın
o zaman esınızın tepkısınden kımın dogru soyledıgı anlasılır bence
allah yardımcınız olsun
cevapları tam okuyamadım, soylenenlerı soylersem affola
yalnız kız kardesınızın tepkı vermemesı tartısılmıs basta,
tacız yasayan ınsanlarda genellıkle yasanan bir olaydır, vaka o an ne yapacagını sasırır, donan kalır
sonra kızarır, bozarır, aynı anda hem sucluluk duygusu hem de korku yasar ve kımseyle konusmak ıstemez bır sure.hatta bır yere sıgınıp yada yatıp dusunmek ısteyebılır daha dogrusu kaygılarından uzaklasmak.
devamında da anı cıkıslarla radıkal kararlar alabılır.
aslında kardesınızı en ıyı sız tanırsınız.gıdaha once bırı ıcın bu tarz ıftıra da bulundu mu?
gordugunuz bır erkege sapık ya falan dedıgıne sahıt oldunuz mu cok fazla?
yalanı var mıdır?
esınıze ıradesı geregı yorum yapmamalısınız bence.
cozum mu?
kardesınızle konusun, eger enıstem yaptı dıyorsa esınızın ona karsı bı cınsel egılımı var.
acsın hopörloru bırının yanında( annenız falan, bir de ses kaydı yapsın)
enıste o gece bır anda tepkı vermek durumunda kaldım ama gercekten guzeldı falan desın
o zaman esınızın tepkısınden kımın dogru soyledıgı anlasılır bence
allah yardımcınız olsun