- 24 Ocak 2014
- 62
- -2
- 34
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Gerçekten de getirmedim inan ki. Bazen getiririm rahat oturup yaslanayim diye yatağımiza ama sonra aramıza yatırırim hatırlarım da sonra ama ben getirmedim eminim. Üstelik uykum çok hafiftır sese hemen uyanıRIM
Merhaba öncelikle gecmiş olsun sizin adınıza cok üzgünüm benim düşüncem biraz farklı çünki siz ve birçok yorum yapan arkadaş detaylara takılı kalıp bütünle ilgili olabilecekleri görmemiş bence kardeşinizle eşiniz arasında daha farklı bişeyler olmuş yani bilinçli olarak göz teması flört gözle taciz yadaa karşılıklı bî temas Yada daha önce bilerek kardeşiniz görerek bişey oldu ve size ancak böyle söyleyebildi çünki görmedim ama eminim dediğine göre kesîn daha öncede böyle bi durum oldu ki eşinizden emin
Buda mantıklı bir yorum. Sonuçta senin kocanın saflığından temizliğinden emin olduğun kadar eniştem öyle şey yapmaz diyebilirdi.
Demek ki şüphelendiren bir şeyler var. Ayrıca eşin neden genç bir kızın üstünü örtüyor. Şeytan giriverir insanın aklına işte.
İnşallah öyle bir şey yoktur ne diyeyim
Fena takıldı aklım bugün bu konuya
Buda mantıklı bir yorum. Sonuçta senin kocanın saflığından temizliğinden emin olduğun kadar eniştem öyle şey yapmaz diyebilirdi.
Demek ki şüphelendiren bir şeyler var. Ayrıca eşin neden genç bir kızın üstünü örtüyor. Şeytan giriverir insanın aklına işte.
İnşallah öyle bir şey yoktur ne diyeyim
Fena takıldı aklım bugün bu konuya
konu sahibi eşini paklıyor arkadaslar sallayın Allah askına
Bende artık senın gıbı dusunuyorum cunku onca yorum yaptım ısıne gelmedı galıba cevap vermek...
ne hali varsa görsün. gözleri kör olmus eşimde eşim.kardeşin yalanmı söylüyor diyorum cevap yok
Aynen...
Kardesıne ınanadım nedense dedım cevap yok...
Uykum hafıf dıyor e cocuk kucagına gelmıs uyanmamıssın dıyorum cevap yok...
Amaann ne bıleyım Allah yardımcıları olsun...
Normal bi genç kız.. O eli alır, adamın münasip bi tarafına sokuverirdi..
Refleks olarak insan zaten bağırır; tabi haz almıyorsa..
Burada hepimiz kadınız ve tepkilerimiz az çok ortak.. Napıyosun sen be! diye bi laf kesin ağzımızdan çıkar..
Ertesi gün böyle oldu şöyle oldu demek hiç de dürüstlük değil.. Ben kız kardeşten şüphelendim..
Aynen...
Kardesıne ınandım nedense dedım cevap yok...
Uykum hafıf dıyor e cocuk kucagına gelmıs uyanmamıssın dıyorum cevap yok...
Amaann ne bıleyım Allah yardımcıları olsun...
merhaba hepinize. O kadar kötü bir olay yaşıyorum ki içinden çıkılmaz bir hal aldı. Ben 2buçuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum için arada gelir kalır ve üniyi kazandı aynı şehirden sürekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama öyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma günü sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip üstündeki yorganı açıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını dönükmuş dönüp bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup üzülme diye diyor sonra az geçince döndüğünde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar çünkü kardeşim ve kızım salonda. Gerçekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın ölüsünu göreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor üstelik eşimde kardeşimede çok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama içim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lütfen akıl verin çok kötüyüm
Normal bi genç kız.. O eli alır, adamın münasip bi tarafına sokuverirdi..
Refleks olarak insan zaten bağırır; tabi haz almıyorsa..
Burada hepimiz kadınız ve tepkilerimiz az çok ortak.. Napıyosun sen be! diye bi laf kesin ağzımızdan çıkar..
Ertesi gün böyle oldu şöyle oldu demek hiç de dürüstlük değil.. Ben kız kardeşten şüphelendim..
Bende artık senın gıbı dusunuyorum cunku onca yorum yaptım ısıne gelmedı galıba cevap vermek...
mrb tam olarak nasıl yaşadınız bu olayı anlatırmısınız nolur belki aynı duurumu yaşayan birnin olduğunu bilmek eşimin yapmadığını daha çok inanmamı sağlaryoksa ben işin içinden çıkamıyorum. sizde biryerinize dokunuldu gibimi hissettiniz birde kardeşim sürekli eminim diyor uyanıktım diyor sizde bukadar uyanık olduğunuzdan eminmiydiniz? belki evde eşim olmasada bu durum yaşanıcaktı ve ozaman sadece bana ne oldu diye korkuyla kalıcaktı ama şimdi eşim evde olduğu için herşey onun üstüne kaldı ama belkide yapmadı benim size sormak istediğim en önemli şey sizde bunu yaşadığınızda bu kadar eminmiydiniz uyanık olduğunuza
Tatlım gece evinde tacize uğruyorken bağırırsan o anda öldürülme olasılığın çok yüksek.
Insanın aklına direk hırsız gelir ve korkusundan kımıldayamaz, çekip gitsin diye dua eder .zaten kızkardeşte bir süre sonra dönüp bakabilmiş, muhtemelen çok korkmuştur.