Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten de getirmedim inan ki. Bazen getiririm rahat oturup yaslanayim diye yatağımiza ama sonra aramıza yatırırim hatırlarım da sonra ama ben getirmedim eminim. Üstelik uykum çok hafiftır sese hemen uyanıRIM

Bebek olayı, durumu hayli karıştırıyor. Kaç yaşındaydı yürüyüp gelmiş yatmış olabilir mi ?

Ben su anlık bu olay açıklığa kavuşmasa da ne kardeşinizle ne de eşinizle bağınızı kesmeyin derim, çocuğunuz için.
İleride pişman olmamak için, hem de kimsenin günahına girmemek için.

Yuva kurmak zor olduğu gibi hemen de yıkılmamalı. Beklenmeli, zaten eşinizin öyle bir karakteri varsa(ki yoktur inşallah) yine bu şekil olaylarla karşılaşırsınız, yani huylu huyundan vazgeçmez derler ya aynen o gibi, burda anlamadıysanız başka bir açığı olacaktır zaten.
Şu an yapmanız gereken dua edip beklemek gibi görünüyor . Yuvayı hemen yıkmamak gerek.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Merhaba öncelikle gecmiş olsun sizin adınıza cok üzgünüm benim düşüncem biraz farklı çünki siz ve birçok yorum yapan arkadaş detaylara takılı kalıp bütünle ilgili olabilecekleri görmemiş bence kardeşinizle eşiniz arasında daha farklı bişeyler olmuş yani bilinçli olarak göz teması flört gözle taciz yadaa karşılıklı bî temas Yada daha önce bilerek kardeşiniz görerek bişey oldu ve size ancak böyle söyleyebildi çünki görmedim ama eminim dediğine göre kesîn daha öncede böyle bi durum oldu ki eşinizden emin

Buda mantıklı bir yorum. Sonuçta senin kocanın saflığından temizliğinden emin olduğun kadar eniştem öyle şey yapmaz diyebilirdi.
Demek ki şüphelendiren bir şeyler var. Ayrıca eşin neden genç bir kızın üstünü örtüyor. Şeytan giriverir insanın aklına işte.
İnşallah öyle bir şey yoktur ne diyeyim
Fena takıldı aklım bugün bu konuya

konu sahibi eşini paklıyor arkadaslar sallayın Allah askına

Normal bi genç kız.. O eli alır, adamın münasip bi tarafına sokuverirdi..
Refleks olarak insan zaten bağırır; tabi haz almıyorsa..
Burada hepimiz kadınız ve tepkilerimiz az çok ortak.. Napıyosun sen be! diye bi laf kesin ağzımızdan çıkar..
Ertesi gün böyle oldu şöyle oldu demek hiç de dürüstlük değil.. Ben kız kardeşten şüphelendim..

Eğer bir entrika yoksa en iyi ihtimal eşinizin uyurgezer olması gece bebeği getirmek sabaha karşı taciz vs rüya filan konu sahibinin inanmak istememesi

ne hali varsa görsün. gözleri kör olmus eşimde eşim.kardeşin yalanmı söylüyor diyorum cevap yok

Aynen...
Kardesıne ınandım nedense dedım cevap yok...
Uykum hafıf dıyor e cocuk kucagına gelmıs uyanmamıssın dıyorum cevap yok...
Amaann ne bıleyım Allah yardımcıları olsun...

Son düzenleme:

kesinlikle.. bence kardeşi iyice sıkıştırmalı

Aynen...
Kardesıne ınandım nedense dedım cevap yok...
Uykum hafıf dıyor e cocuk kucagına gelmıs uyanmamıssın dıyorum cevap yok...
Amaann ne bıleyım Allah yardımcıları olsun...

bütün yorumlara tek tek tek cevap verip de bazılarını atlaması ilginç.. ben de kardeşinin ayrı bir eve çıkma gibi bir fikri varmıydı dedim cevap vermedi konu sahibi.. sonuçta böyle bir isteği var ama ailesi, ablasıyla yaşamasını istiyorsa, annesine "ama eniştem beni taciz etti" yalanını söylemiş olabilir diye düşünmüştüm.. neyse allah yardımcısı olsun der konudan uzarım..

Kardeşinin o an tepkisiz kalması çoook anormal, daha ileri boyuta geçecek olsaydı da öyle uyuyor numarası mı yapacaktı?

Sen üzülme diye saklıyor ama annesine mesaj atıyor?

Ben eşinin, aynı evin içinde hemde kardeşine böyle birşey yapabileceğini pek sanmıyorum...

Ders falan çalışıp çok uykusuz kalıyorsa da bu tarz şeyler olabilir, rüya ile gerçeği ayırt edememe gibi...

Kusura bakmayın ama eşinizi kafanızda aklamaya çalışıyorsunuz.

Eşinizin o odaya girdiğinden ve kızkardeşinizin üzerini örttüğünden eminsiniz zaten. Eşiniz belkide birgün üzerini örterken kızkardeşinizi okşadı , uyanmadığını farketti ve ogünde fazlasını yaptı.

Kızkardeşiniz muhtemelen uyandı, ne olduğunu anlamaya çalıştı, sonrasındada korktu ve hareketsiz kaldı. Arkasındakinin bir hırsız olduğunu düşündü belkide, korkudan kımıldayamadı bile.

Bana bunları düşündüren hem eşinizin sakinliği, hemde kızkardeşinizin üzerini örtmesi. Bırakın üstünü örtmeyi onun yattığı tarafa kafasını bile çevirmeden geçmesi gerekir o odadan.

kardeşini sen daha ıyı tanırsın sonuçta, farz edelım ki yalan söyluyor
amacı ne olabılır?

Tatlım gece evinde tacize uğruyorken bağırırsan o anda öldürülme olasılığın çok yüksek.
Insanın aklına direk hırsız gelir ve korkusundan kımıldayamaz, çekip gitsin diye dua eder .zaten kızkardeşte bir süre sonra dönüp bakabilmiş, muhtemelen çok korkmuştur.

Bende artık senın gıbı dusunuyorum cunku onca yorum yaptım ısıne gelmedı galıba cevap vermek...

evet aynen öyle
benim bu kaçıncı yorumum oldu bilmiyorum ama bazı sorularıma cevap atmadı

neyse inşallah istediği yönde çözülür olay.
Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

Evet canım ben de çok emindim uyanık olduğuma daha evlenmemistim gözümü bile açtığımı hatırlıyorum o an biri ayak tabanimi ve bacaklarımi oksuyordu önce korktum donemedim sonra uyku salakligi dedim acaba annem mi bi anda döndüm kimse yok odanın kapısı bile kapalıydi. Ben uyanık olduğuma rüya olmadığıma çok emin olduğum için 3 harfliler diye düşünmüştüm hatta korkup annemlerin odasında yatmistim

Hmmm... Aslında hırsız olayını hiç düşünmedim ablam.
Yani direk enişte olduğunu biliyor gibi varsaydım. Doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…