Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
durumunuz cıdden zor ama bence de kardesınızı suclama egılımınız daha fazla
cevapları tam okuyamadım, soylenenlerı soylersem affola
yalnız kız kardesınızın tepkı vermemesı tartısılmıs basta,
tacız yasayan ınsanlarda genellıkle yasanan bir olaydır, vaka o an ne yapacagını sasırır, donan kalır
sonra kızarır, bozarır, aynı anda hem sucluluk duygusu hem de korku yasar ve kımseyle konusmak ıstemez bır sure.hatta bır yere sıgınıp yada yatıp dusunmek ısteyebılır daha dogrusu kaygılarından uzaklasmak.
devamında da anı cıkıslarla radıkal kararlar alabılır.

aslında kardesınızı en ıyı sız tanırsınız.gıdaha once bırı ıcın bu tarz ıftıra da bulundu mu?
gordugunuz bır erkege sapık ya falan dedıgıne sahıt oldunuz mu cok fazla?
yalanı var mıdır?

esınıze ıradesı geregı yorum yapmamalısınız bence.
cozum mu?
kardesınızle konusun, eger enıstem yaptı dıyorsa esınızın ona karsı bı cınsel egılımı var.
acsın hopörloru bırının yanında( annenız falan, bir de ses kaydı yapsın)
enıste o gece bır anda tepkı vermek durumunda kaldım ama gercekten guzeldı falan desın
o zaman esınızın tepkısınden kımın dogru soyledıgı anlasılır bence
allah yardımcınız olsun

korkunç bir şüphe, bu şüpheyle nasıl yaşanır bilmiyorum. benim özellikle kafama takılan şey eşinizin tavrı. insanın böyle bir itham karşısında gözü döner kızkardeşinizi evden bile kovardı. nedense çok soğukkanlı davranıyor.

Bence şu saatten sonra kimse oyuna gelmez her iki tarafta temkinli davranır ve ona göre cevap verir bu bir çözündü evet ama daha hic kimse bişey bilmiyorken yaygara kopmamışken ilk öğrendiğinde yapılmalıydı konu sahibi aceleci davranmış ani hareket etmiş

Son düzenleme:
Bana iftira atılıcak ve ben karşımdakine eminmisin ben değildim diyecem
Vallahi saçını başını yolarım onun
Soru sormaya mahal bile vermem
Eşinizi pek suçsuz görmedim açıkçası
Kızkardeşiniz haklıymış gibi geldi...

Bazı cevapları okudum ben bile kötü hissettim . Arkadaşlar rica ediyorum biraz daha yumuşak cevaplar verin.Tabii ki ne eşine ne de kız kardeşine konduramaz . Kolay mı bu ? ayrıca eşinin soğukkanlı davranması tuhaf diyorsunuz , çok şiddetli bi tepki verseydi de var bi suçu bak nasıl sinirlenmiş demez miydiniz ?

Allah sabır, sükunet versin... Bu olayı hipnoz çözer gibi geliyor.

hıpnoz nasıl cozecek?

hata üstüne hata,
biz kadınlar neden bu kadar saf oluyoruz böyle,

bir erkek genç bir kızın odasına helede o uykusunda yatarken rahatça girip çıkacak, isterse bu kız baldızı değil amcasının kızı falan olsun bence hiç doğru değil. kızın gece uykuda orası burası açılır olacak şey mi?

enişteye bak birde kız uyurken düşen örtüsünü örtüyor. kız yüz üstü uzanmış, kalçaları, baldırları açıkta, bir gün değil iki gün değil. erkek nefsi sonuçta şeytan bir gün baştan çıkartır.
adam örtüyü örterken bir gün dayanamaz kızın kalçaları farketmeden kendini okşamış bulur.

anlatılan olayı baştan sona okudum diyelim kız kardeş halüsünasyon yada rüya gördü peki uyandığında eniştenin odada olması, tam o saatte baldızın üstünü örttüm falan demesi bana hiç normal gelmedi.

bence konu sahibi arkadaşın eşinin üstünede o kadar gitmesine gerek yok, şeytana hep birlikte (üçünüz birlikte) zemin hazırlamışsınız.
üçünüzünde bu işte hatası kusuru var.. kocan kimbilir ne vesveselerle boğuştu..
en azından kocan daha ileri dereceye gitmeden bu şekilde kurtulmuş.

yapacağınız tek şey bu olayı unutmak, sonuçta bebeğiniz var. bir yuva kurmak kolay değil.

beyin herşeyi kaydeder. hipnoz sırasında kişi kendi elinde olmadan doğruları söyler. Ama birazda tehlikelidir bu hipnoz olayı. bilinçli birinin yapması lazım. yasal mı bilmiyorum. psikologlar filan bilirler ama uygularlar mı bilemem. illegal olabilir. Arkadaşın dediği gibi unutmak çok daha iyi bi çözüm olabilir :) sonuçta hipnoz gibi bi öneride bulunursan 2 kişide zan altında kalmış olur ve masum olanıda kaybedebilirsin .

Son düzenleme:

diyelim hipnoza gittiler , kız kardeş haklı çıktı. bu durumda ne olacak?

ortada küçücük bir bebekleri var. bir yuvayı yıkmak kolay değil.
herkes hata yapar. şu dünyada şeytan, nefis insanı durmadan sınıyor.
bu olaydada bence şeytana zemin hazırlanmış. dereceleri farklı olmakla birlikte üçüde buna zemin hazırlamış.

bence konu sahibi bu işi zamana bırakmalı, eşinin davranışlarını takip etmeli, eşinin bundan sonraki tutumuna ve davranışlarına göre kararını vermeli

Haklısın. Çok mantıklı. kötü bi fikirdi :) Zaten şöyle de bir durum varmış :

"Hipnoza giren bir kişi istemediği hâlde sırlarını açıklar mı?
Hipnozdaki kişinin bilinçli kontrolü ortadan kalkmadığı için istemediği sürece hiçbir sırrını söylemez, özel bilgileri vermez. Hipnozdaki kişi ancak, söyleyeceği şeylerin kendisi için (örneğin hastalığının tedavisinde işe yarayacağı şeklinde) yararlı olacağına inanır ve hipnoz yapan kişiye güvenirse sorulan sorulara yanıtlar verir. "

hıpnoz dogru sonuc vermez her zaman, artı kısının uyandırılamaması da bır ıhtımalmıs. bır psıkolojı ogrencısı olarak boyle bılıyorum yanı. bayanın da sorgulama ıstegı pek yok gıbı zannımca

Ne demek kız kardeş haklı çıkarsa ne olacak yuva yıkmak kolay değil

Kız kardeş haklı bugündür konuyu takip ediyorum. Kız kardeşi doğru söylüyor. 3 senedir olmamış bir şey şimdi mi iftira atacak kız.
Rüya desen değil adam o an odadaymış.
Yuva yıkmak kolay değil deyip kendi kardeşini taciz eden adamla evli kalan kadına ne denir orasını bilemem

Ne demek kız kardeş haklı çıkınca ne olacak? Boşanacak tabiki.

Kendi şerefsizliklerini şeytana yükleyenlere hiç anlam veremiyorum

Bende sürekli teyzemde kalıyorum eniştem mecburen kaldığım odaya giriyor şeytana uyuyorum diyip taciz mi etsin beni bu mudur?

bazı olaylara öyle düz mantıkla yaklaşmak yorum yapmak kolay olmamalı.. konu sahibine bırakmalı bazı şeyleri.. sonuçta buradan yazdığı bir kaç şeyle biz olayı ne kadar doğru yorumlayabiliriz.. hemen ayrıl, yuvanı yık, kır parçala demek bence çok basit..

bana görede kız kardeş haklı gibi gözüküyor ama yinede bundan ne konu sahibi nede biz hiç bir zaman yüzde yüz emin olamayız..

ayrıca sunuda bil. belki konu sahibinin eşi elle bir eylemde bulunmuş ama şundan eminimki, çoğu kişinin eşi, elle olmasa bile, gözüyle, yada içinden geçirerek sokaktan geçen bir kadını, televizyonda, orada burada gördüğü bir kadını yada eşinin bir akrabasını kendi içinde cinsel taciz ediyor...

ha şu var bence bu olayda kilit nokta kız kardeş.. anlatılana göre uykuydayken birinin kalçalarını ellediğini hissediyor. bir süre sonra dönüp baktığında odada eniştesi bebekle ilgileniyor.. yani demek istediğim kız kardeşin hisettiği tacizin şideti yani onun ruhunda yarattığı ettki önemli. bence konu sahibi kız kardeşiyle bu konuyu enine boyuna konuşmalı.. eğer kız kardeş hayal mayal bir okşama hissi hatırlıyorsa farklı bir karar verebilirler ama yok kız kardeşin çok net hatırladığı ve ruhunu sarsacak şekilde bir okşama yaşandıysa bence konu sahibi kız kardeşini düşünerek kararını vermeli..

Bu yorum bana çok mantıklı geldi. Eşinizin GSM operatörü neyse girin internetten hangi numarayla mesajlaşmış falan hepsi çıkıyor online hizmetlerde. İyi fikir kesinlikle değerlendirilmeli. Çok merak ediyorum bu olayın akıbetini.

nasıl bir mideniz var inanamadım. adam nefsine yenik düşmüş, bebekleri var, yuva kurmak kolay değil, böyle bir şeyi yaptıysa da şeytanın işi deyip hiçbir şey olmamaış gibi devam edilsin, koşullar adamı buna zorlamış. öyle mi? hatta bu zamana kadar nasıl şeytana karşı gelip tecavüz etmemiş mesela? aman tanrım...

üzücü bir durum ama kesin olmayan bir durum için evliliğini tabıykı bozma. kardeşin emin olmadan sana bunu söylemeside cok mantıklı gelmedı bana. bazen insanlar öyle ruyalar göruyorkı gercek gıbı hıssedıyor. sonucda evladınız var.kardesınlede aran bozulmasın ınsallah ama bu konuyu unut gıtsın bence uzatma dusunme.

konu sahibi de geniş. benim eşim asla uyuyan kardeşimin odasına girmez ben de buna ortam hazırlamam. yani ben kalkıp bakmayacaksam, yani eşimin bakma ihtimali varsa çocuğu yanımda yatırırım. bu kadar net yani. şaka gibi valla.

bu arada mesele taciz endişesi değil. uyuyan insanın her türlü hali olabilir. bu yüzden... hatta uyumasa da bir genç kızın veya kadının kapılı kapı arkasında her türlü hali olabilir...

Son düzenleme:

Haklısınız ama ben yatmadan önce adam telefonunu saatini salona koymuş sabah giderken ben yatıyorum diye almasın mı? :26:

Bende eniştem uyuduğum odaya giriyor dediğim için üstüme alındım bana demediyseniz kusura bakmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…