- 3 Ağustos 2012
- 1.474
- 567
-
- Konu Sahibi ceylanck18
Bence şu saatten sonra kimse oyuna gelmez her iki tarafta temkinli davranır ve ona göre cevap verir bu bir çözündü evet ama daha hic kimse bişey bilmiyorken yaygara kopmamışken ilk öğrendiğinde yapılmalıydı konu sahibi aceleci davranmış ani hareket etmişdurumunuz cıdden zor ama bence de kardesınızı suclama egılımınız daha fazla
cevapları tam okuyamadım, soylenenlerı soylersem affola
yalnız kız kardesınızın tepkı vermemesı tartısılmıs basta,
tacız yasayan ınsanlarda genellıkle yasanan bir olaydır, vaka o an ne yapacagını sasırır, donan kalır
sonra kızarır, bozarır, aynı anda hem sucluluk duygusu hem de korku yasar ve kımseyle konusmak ıstemez bır sure.hatta bır yere sıgınıp yada yatıp dusunmek ısteyebılır daha dogrusu kaygılarından uzaklasmak.
devamında da anı cıkıslarla radıkal kararlar alabılır.
aslında kardesınızı en ıyı sız tanırsınız.gıdaha once bırı ıcın bu tarz ıftıra da bulundu mu?
gordugunuz bır erkege sapık ya falan dedıgıne sahıt oldunuz mu cok fazla?
yalanı var mıdır?
esınıze ıradesı geregı yorum yapmamalısınız bence.
cozum mu?
kardesınızle konusun, eger enıstem yaptı dıyorsa esınızın ona karsı bı cınsel egılımı var.
acsın hopörloru bırının yanında( annenız falan, bir de ses kaydı yapsın)
enıste o gece bır anda tepkı vermek durumunda kaldım ama gercekten guzeldı falan desın
o zaman esınızın tepkısınden kımın dogru soyledıgı anlasılır bence
allah yardımcınız olsun
Bazı cevapları okudum ben bile kötü hissettim . Arkadaşlar rica ediyorum biraz daha yumuşak cevaplar verin.Tabii ki ne eşine ne de kız kardeşine konduramaz . Kolay mı bu ? ayrıca eşinin soğukkanlı davranması tuhaf diyorsunuz , çok şiddetli bi tepki verseydi de var bi suçu bak nasıl sinirlenmiş demez miydiniz ?
Allah sabır, sükunet versin... Bu olayı hipnoz çözer gibi geliyor.
beyin herşeyi kaydeder. hipnoz sırasında kişi kendi elinde olmadan doğruları söyler. Ama birazda tehlikelidir bu hipnoz olayı. bilinçli birinin yapması lazım. yasal mı bilmiyorum. psikologlar filan bilirler ama uygularlar mı bilemem. illegal olabilir. Arkadaşın dediği gibi unutmak çok daha iyi bi çözüm olabilir :) sonuçta hipnoz gibi bi öneride bulunursan 2 kişide zan altında kalmış olur ve masum olanıda kaybedebilirsin .
diyelim hipnoza gittiler , kız kardeş haklı çıktı. bu durumda ne olacak?
ortada küçücük bir bebekleri var. bir yuvayı yıkmak kolay değil.
herkes hata yapar. şu dünyada şeytan, nefis insanı durmadan sınıyor.
bu olaydada bence şeytana zemin hazırlanmış. dereceleri farklı olmakla birlikte üçüde buna zemin hazırlamış.
bence konu sahibi bu işi zamana bırakmalı, eşinin davranışlarını takip etmeli, eşinin bundan sonraki tutumuna ve davranışlarına göre kararını vermeli
beyin herşeyi kaydeder. hipnoz sırasında kişi kendi elinde olmadan doğruları söyler. Ama birazda tehlikelidir bu hipnoz olayı. bilinçli birinin yapması lazım. yasal mı bilmiyorum. psikologlar filan bilirler ama uygularlar mı bilemem. illegal olabilir. Arkadaşın dediği gibi unutmak çok daha iyi bi çözüm olabilir :) sonuçta hipnoz gibi bi öneride bulunursan 2 kişide zan altında kalmış olur ve masum olanıda kaybedebilirsin .
Ne demek kız kardeş haklı çıkarsa ne olacak yuva yıkmak kolay değil
Kız kardeş haklı bugündür konuyu takip ediyorum. Kız kardeşi doğru söylüyor. 3 senedir olmamış bir şey şimdi mi iftira atacak kız.
Rüya desen değil adam o an odadaymış.
Yuva yıkmak kolay değil deyip kendi kardeşini taciz eden adamla evli kalan kadına ne denir orasını bilemem
söyleyen oldu mu bilmiyorum,tüm sayfayı okuyamadım.eşinizin son ay telefon döümünü alsanız,
en azından ilişkileri olup olmadığını anlar ona göre kafa yorarsınız.
aklıma birşey daha geldi acaba bu durumu kardeşinle psikolağa gidip danışsanız,bence rüya olup olmadığı
gün yüzüne çıkabilir..
hata üstüne hata,
biz kadınlar neden bu kadar saf oluyoruz böyle,
bir erkek genç bir kızın odasına helede o uykusunda yatarken rahatça girip çıkacak, isterse bu kız baldızı değil amcasının kızı falan olsun bence hiç doğru değil. kızın gece uykuda orası burası açılır olacak şey mi?
enişteye bak birde kız uyurken düşen örtüsünü örtüyor. kız yüz üstü uzanmış, kalçaları, baldırları açıkta, bir gün değil iki gün değil. erkek nefsi sonuçta şeytan bir gün baştan çıkartır.
adam örtüyü örterken bir gün dayanamaz kızın kalçaları farketmeden kendini okşamış bulur.
anlatılan olayı baştan sona okudum diyelim kız kardeş halüsünasyon yada rüya gördü peki uyandığında eniştenin odada olması, tam o saatte baldızın üstünü örttüm falan demesi bana hiç normal gelmedi.
bence konu sahibi arkadaşın eşinin üstünede o kadar gitmesine gerek yok, şeytana hep birlikte (üçünüz birlikte) zemin hazırlamışsınız.
üçünüzünde bu işte hatası kusuru var.. kocan kimbilir ne vesveselerle boğuştu..
en azından kocan daha ileri dereceye gitmeden bu şekilde kurtulmuş.
yapacağınız tek şey bu olayı unutmak, sonuçta bebeğiniz var. bir yuva kurmak kolay değil.
konu sahibi de geniş. benim eşim asla uyuyan kardeşimin odasına girmez ben de buna ortam hazırlamam. yani ben kalkıp bakmayacaksam, yani eşimin bakma ihtimali varsa çocuğu yanımda yatırırım. bu kadar net yani. şaka gibi valla.
bu arada mesele taciz endişesi değil. uyuyan insanın her türlü hali olabilir. bu yüzden... hatta uyumasa da bir genç kızın veya kadının kapılı kapı arkasında her türlü hali olabilir...