Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu benim de aklıma geldi söyleyemedim bence bunu da düşünmeli konu sahibi intikam gibi bişey de olabilir ama annesine mesaj atarken yakalanması bozuyor işi

Evet olay mesaj attığı sırada ortaya çıkıyor anladığım kadarıyla. Fakat anne de haberdar mı acaba durumdan? Çünkü anne de kesin bunda bi iş var diyormuş, kızına kocasına güvenmesi konusunda telkinde bulunuyormuş. Bir insanı en iyi annesi tanır. Anne kızının huyunu biliyor, bu ilişkiyi kızının yuvası yıkılmasın diye gizli tutuyor olabilir mi acaba?

Eşiniz büyük tepkiler vermediği için belirsizlik oluyor bence.
Düşünün size böyle bir şey dense siz ne yapardınız? insan delirir heralde.

benim aklıma şöyle geliyor sakin oldugu için hani önceden de böyle şeyler vardı kardeşiniz ses etmedi
en son böyle olunca da dayanamadı çekip gitti.

Allah bilir ama benim aklıma gelen ihtimal bu. Günah almayım sadece böyle düşündüm.
İnşallah bir rüyadan ibarettir.

Son düzenleme:
Temiz kalpli insanlar böyle arada kalıyorlar çünkü. Ne ona yakıştırıyorsun ne ona. Ama ikisi de senin sandığın kadar masum olmayabilirler. Senin için çok üzüldüm.

bence de hani kaynana sonuçta damada göre ama o yapmaz diyomuş bu çok garip geldi bana. kardeşinin yıllardır içinde tuttuğu saplantısı olabilir ruhsal olabilir sorun

Sonra peki ? neden yoksaymak yerine hep birlikte konuyu netlestirmeye calismiosunuz? sonucta esinizin onuruda soz konusu.

Hayır yoksaymadik ama sakinleşmeye çalışıyorum çünkü yalnızım burada ve kızıma bakmak zorundayım güzelce bakamaz oldum düşünmekten. Eşim bu olayın çözülmesini en çok ben istiyorum diyor ama bilemiyorum gerçekten ne doğru ne yalan

evet anladım, yine eşinizin olduğunu düşünmesi gerekirdi, çünkü evde eşinizden başka onu yapabilecek kimse yok,
eşiniz odada olmasaydı ve kardeşiniz böyle bir şey hissettiğinde, bir süre sonra arkasını dönüp kimsenin olmadığını görüp, tekrar arkasını dönüp rüya görmüşüm deyip yatardı, yani kardeşinizin söylediğine göre.
Yine abimin olduğunu düşünürdüm deseydi gerçekten hissetmiş olurdu. Yine kardeşinizin söylediğinden yola çıkıyorum.
Eşinizin o anda odada olması kötü olmuş.

Bu arada eşinin sakinliğine şaşıran arkadaşlar için söylüyorum, hemen eşin yapmıştır diye ikaz etmeyin lütfen çünkü örnek verecek olursak insan bir yakınını kaybettığınde (düşüncesi bile kötü geliyor) çırpınarak ağlaması normalken bazen öyle oluyor ki öylesine sakin öylesine durgun olabiliyor, yani konuyla bağdaştıracak olursak eşinin böyle davranması şaşırtıcı değil.

Yine kardeşinizin rüya görmüş olacağını düşünüyorum. Uyandığında, sizin evinizde olması ve eşinizi de karşısında görmüş olması da ne kötü şanstır ki rüyasının tuzu biberi olmuş. İnşallah eşiniz öyle bir şey yapmamıştır. Öyle ki anlattığım rüyamda gerçekten çok etkilenmiştim o an telefonu elime aldım, arayacaktım sonra kendime geldim. O saatte, neredesin nasıl gidersin diye arayıp bağırsaydım neler olurdu kimbilir.

Bu olayın aydınlığa kavuşması için dualarımdasınız.

bence de hani kaynana sonuçta damada göre ama o yapmaz diyomuş bu çok garip geldi bana. kardeşinin yıllardır içinde tuttuğu saplantısı olabilir ruhsal olabilir sorun

Ya kardeşimin ya da eşimin bir sorunu olduğuna eminim. Hiç bilmediğim bir rahatsızlıklari var mutlaka yoksa böyle bir olay yaşamazdik hiç olmasa bi adı olurdu kesin bişe olurdu

Esınızın bu kadar sakın olması cok dıkkat cekıcı...Boyle bırsey yapmamıs bır ınsan bu olayın cozulmesını cok ıstıyorum vs dıye konusamaz gıbıme gelıyor...

Hata senin demek istemezdim ama... Başta bebeğin yanında teyzesi yatmamlıydı, eşinde kalkıp ne haddine baldızının üzerini örtüyor masum değil yani. Sende düşünüp üzülme bence. Erkek her yerde erkektir ... bir şeyi ilerde yapmayacağını garanti edemezsin. yaptı yapmadı diye düşüneceğine kardeşin geldiğinde daha dikkatli davranırsın eşine ders vermek istiyorsanda resti çekersin iftira yada değil sen kardeşimin üzerini örtmeyeceksin kızımız uyandı ise bana haber ver kardeşimin odasına ben girerim diyeceksin. Kardeşin rüyada görse eşinden bir hareket görmüşki böyle bir şey söyleniş bence.

İnsanın zihninden gece vakti ne geçer bilemezsin ....

Son düzenleme:
Ya kardeşimin ya da eşimin bir sorunu olduğuna eminim. Hiç bilmediğim bir rahatsızlıklari var mutlaka yoksa böyle bir olay yaşamazdik hiç olmasa bi adı olurdu kesin bişe olurdu

cıvık değiller demiştin canım ama benim 2 tane eniştem var ikisi de bir kere bile üstümü örtmedi ne münasebet yani ablama söyler o örter ya da seslenir üstünü ört diye. bilmiyorum bu hikayede kimse sütten çıkma akkaşık değil bence. ben bebeğinizin yanına gelme olayını da anlamadım

Tarafsiz olaya bakmaniz cok zor. ruya olduguna inanmak istiyorsunuz cunku herkesi uzmeden olay cozulmus olacak. bence biraz daha guclu olup gercek olabilme ihtimalini dusunun. Allah yardimciniz olsun. Neolursa olsun onceliginiz kiziniz olsun. cok cok zor birdurum

Gerçekten çok teşekkürler Allah razı olsun. Dediğinizi 1 ay önce ben yaşadım tel çaldı açtım ve ananemin öldüğü haberi geldi ben hiç ağlayamadim bile 1gün sonra falan ağlamaya başladım. Anladıkça daha çok içim yandı öldüğünü. Dediğim çok mantıklı geldi ama size de degil mi eşimi orada görmeseydi onun yaptığını düşünmezdim dedi demek ki bu kadar etkilendiği bir rüya gördü ve onu görmesi onu tamamen emin etti gerçekmişcesine ben olsam görmesemde yaptıysa yaptı derdim sonuçta ben yapmıçagn için

Şu da düşündürüyor beni ayrıntılar çok önemli
O bebek nasıl geldi kucağınıza ? Siz hatırlamıyor olabilirsiniz acaba emzirmek için mi yanınıza aldınız da emzirirken uyuya kaldınız acaba ?
Hem tehlikeli, Allah korusun siz uyuyakalırsınız bebek üzerinizden düşüp yaranabilir ya da altınızda kalabilir, boğulabilir dikkat etmek lazım öyle şeylere.

Sizin için çok zor durum
Kardeşiniz hayalle gerçeği karıştırıyor olabilir mi? Boyle bi hareket gercekten olduysa da sesini çıkarmadan öylece durmuş olmasi da tuhaf
Eşinde olaylar karşısında böyle sakinmidir hep? Yani şimdi afedersinde misal;sen kaynın tarafından böyle bi suclamayla karşılassan, eminim böyle sakin kalmaz; cok sert ve keskin çıkışın olurdu diye düşünüyorum. Normal şartlarda böyle olur yani

Kız kardeşinin ruhsal bi sıkıntısı olabilir mi

valla her ihtimali düşünmek lazım.
evet olaylara o an tepki verilmeyebilir ama eşi sonradan da tepki vermiyor öyle aşırı şekilde.

konu sahibi arkadaşım şu bebeğin kucagınıza gelme olayı için de acaba eşiniz o an ağlamasın diye yataga getirip koymus olmasın :26:

Gerçekten de getirmedim inan ki. Bazen getiririm rahat oturup yaslanayim diye yatağımiza ama sonra aramıza yatırırim hatırlarım da sonra ama ben getirmedim eminim. Üstelik uykum çok hafiftır sese hemen uyanıRIM

Gerçekten de getirmedim inan ki. Bazen getiririm rahat oturup yaslanayim diye yatağımiza ama sonra aramıza yatırırim hatırlarım da sonra ama ben getirmedim eminim. Üstelik uykum çok hafiftır sese hemen uyanıRIM

bakın bu da çok önemli bi nokta uykum hafif diyosunuz eşiniz buna nasıl cesaret etsin kardeşiniz o an bağırsa siz uyancaktınız ne açıklama yapacaktı???

Konu sahibi eşine inanmak istiyor ve objektif düşünemiyorsun şu an. Tek çözüm eşin ya da kardeşinin dürüstçe doğruyu anlatması; ama anladığım kadarıyla ikisinde de o dürüstlük yok. Annen de bişeyler biliyor ve anlatmıyor gibime geldi.

Uykunuz hafıf ama cocuk kucagınıza getırılıyor ve sız uyanmıyorsunuz...
Bu da enteresan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…