-
- Konu Sahibi ceylanck18
nasıl bir mideniz var inanamadım. adam nefsine yenik düşmüş, bebekleri var, yuva kurmak kolay değil, böyle bir şeyi yaptıysa da şeytanın işi deyip hiçbir şey olmamaış gibi devam edilsin, koşullar adamı buna zorlamış. öyle mi? hatta bu zamana kadar nasıl şeytana karşı gelip tecavüz etmemiş mesela? aman tanrım...
ben bir konuda emin olmadan yıkıcı olmayı doğru bulmuyorum. ondan konuya bu şekilde yaklaştım. üstelik ortada yüzde yüz doğruluğu asla ispatlanamayacak bir durum var.
bide emin olun çoğumuzun eşi, zaten elle olmasa bile gözüyle, yada içinden geçirerek, yolda gördüğü bir kadını, yada televizyonda izlediği yada eşinin akrabası olan bir kadını taciz ediyor. siz farketmesinizde..
ben olsam ne yapardıma gelince ben gider kız kardeşimle enine boyuna konuşurdum.. bir tarafta eşim bir tarafta kız kardeşim de olsa,, kız kardeşimin yaşadığı ve hissettiği daha önemli,, kız kardeşimin zihninde bu olay hayal mayal hatırlanan bir okşama ise farklı karar verebilirm ama yok kız kardeşimin net hatırladığı ve onun ruhunu yaralayan bir durum varsa, kesinlikle kız kardeşimden yana tavır alırdım..
bunun için en doğrusu konu sahibinin kız kardeşiyle bu konuyu enine boyuna konuşup, birlikte karar vermesi olacak..
Haklısınız ama ben yatmadan önce adam telefonunu saatini salona koymuş sabah giderken ben yatıyorum diye almasın mı? :26:
Bende eniştem uyuduğum odaya giriyor dediğim için üstüme alındım bana demediyseniz kusura bakmayın
bizde buna anlam veremiyoruz yani bu bir rüya değil ve gerçekse neden dönmedi anlamıyorum bir türlü yani hadi tamam dönmedi en kötüsü bi anda biri ellicek beni sıçrarım ben ya elimde olmdanda olsa sıçrarım ve o anda dokunan kişide çekilir gider sonuçta ama böyle birşeyde yok. kardeşim bana sabah uyandığımda hiçbirşey söylemedi ama söylemiş kadarda oldu hareketlerinden hep yanımızda kalan kız ertesi gün sınavı olmasına rağmen ben sabah gitcem demeye başladıki benim birşey olduğunu anlamamam mümkün değildi üstelik anneme msj atarken yakaladım anne korkma bana birşey yapamaz falan yazıyordu gönderecekti ben zorla aldım okuyabilmek için okudum msjı ve anlatmak zorunda kaldı
dediğinizi anlıyorum emin olmama ihtimaliyle ilgili. ama adamın nefsi, yaptıysa neyse ki daha fazlasını yapmamış olması vs. ben yapmış olma durumundaki yaklaşımınızdan hoşlanmadım, belirsizlikte değil. peki adam itiraf ederse bir anlıktı şeytana uydum özür dilerim derse sizce ne yapmalı?
ikinci paragrafınızda da aynı tutumu devam ettiriyorsunuz zaten, "zaten hepimizin eşi bunu yapıyor, önemli olan kızkardeşi olumsuz etkilememesi" gibi resmen...
yani diyorsun ki, başıma böyle bir şey gele, kocam affetse, kardeşim de abla ben unuttum yuvanı bozma dese, kardeşinizi taciz eden bir adamla evliliğinizi yürütebilir misiniz, bu yürütülebilir bir şey mi yani?soruna gelince diyelim ki kız kardeş haklı, eniştede olayı itiraf etti, dediki anlık bir nefsime yenildim. affet dedi..
bence bunun kararı sadece abla veremez,, abla ve kız kardeşin birlikte karar vereceği bir olay..
unutulup gidilecek boyuttaysa affedilebilir. ama yok değilse bu ilişkinin bitmesi gerekir.. bunu demek istiyorum sadece..
konu sahibinin yapacağı, çözümü burada yada kafasında kurup durarak aramaya çalışmaktansa, oturup kız kardeşiyle bu konuyu tüm boyutları ile konuşması gerekir.. kararını kız kardeşi ile birlikte vermeli..
yani diyorsun ki, başıma böyle bir şey gele, kocam affetse, kardeşim de abla ben unuttum yuvanı bozma dese, kardeşinizi taciz eden bir adamla evliliğinizi yürütebilir misiniz, bu yürütülebilir bir şey mi yani?
hata üstüne hata,
biz kadınlar neden bu kadar saf oluyoruz böyle,
bir erkek genç bir kızın odasına helede o uykusunda yatarken rahatça girip çıkacak, isterse bu kız baldızı değil amcasının kızı falan olsun bence hiç doğru değil. kızın gece uykuda orası burası açılır olacak şey mi?
enişteye bak birde kız uyurken düşen örtüsünü örtüyor. kız yüz üstü uzanmış, kalçaları, baldırları açıkta, bir gün değil iki gün değil. erkek nefsi sonuçta şeytan bir gün baştan çıkartır.
adam örtüyü örterken bir gün dayanamaz kızın kalçaları farketmeden kendini okşamış bulur.
anlatılan olayı baştan sona okudum diyelim kız kardeş halüsünasyon yada rüya gördü peki uyandığında eniştenin odada olması, tam o saatte baldızın üstünü örttüm falan demesi bana hiç normal gelmedi.
bence konu sahibi arkadaşın eşinin üstünede o kadar gitmesine gerek yok, şeytana hep birlikte (üçünüz birlikte) zemin hazırlamışsınız.
üçünüzünde bu işte hatası kusuru var.. kocan kimbilir ne vesveselerle boğuştu..
en azından kocan daha ileri dereceye gitmeden bu şekilde kurtulmuş.
yapacağınız tek şey bu olayı unutmak, sonuçta bebeğiniz var. bir yuva kurmak kolay değil.
Öncelikle şuan kardeşiniz nerede kalıyor çok merak ettim ? ikincisi ben böyle bir şey yaşadım hatta aynı kandandı küçüktüm 12 yaşlar civarı uyuyor numarası yaptım inanın insan ne yapacağını kestiremiyor olay ilerledikçe uyanır gibi yaptım. Ben kimseye anlatamadım halada anlatmadım burası ilk oldu. Birde şeyi merak ediyorum 15. sayfaya kadar okudum devam edemedim yazdıysanız affola kardeşiniz üstündeki örtünün açıldığını nasıl fark etti ? Yani dokunduğunu fark etmesini anlarım ama örtü yani belki daha önceden açıldı
Bazılarına cevap verip bazılarını atlamadim ya da atlamak istemedim ilk pc den girdiğim için rahatlıkla hepsine cevap vermeye çalıştım. Sonra kızım uyandığı için pc yi kapatıp tel den devam ettim ve çok zor cevap vermek ama yine de yazmaya çalıştım bazılarına. Kardeşimin böyle bir fikri yoktur bence çünkü uzaktan eğitim okuyor yani sadece bilgisayardan evde izliyor hocalar anlatıyor ama sınavda gidip okulda üni de girmesi gerekiyor. Bu yüzden kalacak yer düşüncesi olduğunu sanmıyorum