Eşım ve kız kardeşım lütfen akıl verın :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben bir konuda emin olmadan yıkıcı olmayı doğru bulmuyorum. ondan konuya bu şekilde yaklaştım. üstelik ortada yüzde yüz doğruluğu asla ispatlanamayacak bir durum var.

bide emin olun çoğumuzun eşi, zaten elle olmasa bile gözüyle, yada içinden geçirerek, yolda gördüğü bir kadını, yada televizyonda izlediği yada eşinin akrabası olan bir kadını taciz ediyor. siz farketmesinizde..

ben olsam ne yapardıma gelince ben gider kız kardeşimle enine boyuna konuşurdum.. bir tarafta eşim bir tarafta kız kardeşim de olsa,, kız kardeşimin yaşadığı ve hissettiği daha önemli,, kız kardeşimin zihninde bu olay hayal mayal hatırlanan bir okşama ise farklı karar verebilirm ama yok kız kardeşimin net hatırladığı ve onun ruhunu yaralayan bir durum varsa, kesinlikle kız kardeşimden yana tavır alırdım..

bunun için en doğrusu konu sahibinin kız kardeşiyle bu konuyu enine boyuna konuşup, birlikte karar vermesi olacak..

dediğinizi anlıyorum emin olmama ihtimaliyle ilgili. ama adamın nefsi, yaptıysa neyse ki daha fazlasını yapmamış olması vs. ben yapmış olma durumundaki yaklaşımınızdan hoşlanmadım, belirsizlikte değil. peki adam itiraf ederse bir anlıktı şeytana uydum özür dilerim derse sizce ne yapmalı?

ikinci paragrafınızda da aynı tutumu devam ettiriyorsunuz zaten, "zaten hepimizin eşi bunu yapıyor, önemli olan kızkardeşi olumsuz etkilememesi" gibi resmen...

size demedim :) ama sizin durumda da siz uyuyorken giriyorsa bana göre hoş değil. uyanıksanız kapıyı tıklayıp girebilir miyim demeli. uyuyorsanız da ablanız/teyzeniz girmeli.

o annesine böyle bir mesaj atarken telefondan o mesajı nasıl okudunuz çok merak ediyorum.

bizler bunun doğruluğundan asla emin olamayız, sonuçta kız kardeş halüsünasyonda görmüş olabilir, rüyada belkide yalan söylüyordur ama kız kardeş bu olayı hissettiğinde arkasına döndüğünde odada eniştenin olması, eniştenin kız kardşein üstü açıktaydı örttüm demesi, sanki kız kardeşin anlattığı olayın doğru olduğunu gösteriyor..

ama bence olayda suçun enbüyüğü eniştede olmakla birlikte sadece enişte suçlu değil.. ablada, kız kardeşte şuçlu,, bir kadının yada genç bir kızın yattığı odaya o uyuyorken başka bir erkek ( babası ve eşi hariç) asla girmemeli..üstelik bir kere değil, on kere değil, aylarca enişte kızın odasına o uyuyorken girip çıkmış... buna izin vermek erkek nefsini asla tanımıyor olmak demek.. 3 üde buna izin vererek, bu olayın yaşanmasına izin vererek büyük bir hata yapmışlar

soruna gelince diyelim ki kız kardeş haklı, eniştede olayı itiraf etti, dediki anlık bir nefsime yenildim. affet dedi..
bence bunun kararı sadece abla veremez,, abla ve kız kardeşin birlikte karar vereceği bir olay..
unutulup gidilecek boyuttaysa affedilebilir. ama yok değilse bu ilişkinin bitmesi gerekir.. bunu demek istiyorum sadece..

konu sahibinin yapacağı, çözümü burada yada kafasında kurup durarak aramaya çalışmaktansa, oturup kız kardeşiyle bu konuyu tüm boyutları ile konuşması gerekir.. kararını kız kardeşi ile birlikte vermeli..

yani diyorsun ki, başıma böyle bir şey gele, kocam affetse, kardeşim de abla ben unuttum yuvanı bozma dese, kardeşinizi taciz eden bir adamla evliliğinizi yürütebilir misiniz, bu yürütülebilir bir şey mi yani?

20 Sayfa Okudum Kanaatimce İkiside Suçlu

Eşin Kardeşin Üstünü Örtüyor Bu Tehlikeli,Kardeş de Ses Çıkarmıyor İnsan Bi Tepki Verir Be 3.Dk Ne Demek Hoşuna Gitmiş Bence Dokunmasına Müsade Etmiş,Şunu da Söleyim Bu İş Sadece Bu Kadar Değil Öncesi de Var Bence İlla Telde Konuşmaları Gerekmez O Kaş-Göz İşaretleri de Yeterli Bişiyler Olduğuna Belkide Telde Konuşma İşini Riskli Buldu Konuşmayalım Hiç Bakışalım Denildi,Yada Tensel Ufak Temaslar

Ha Anneniz Çok Şey Biliyor Bence Üstüne Gidin...

tacizin burada boyutu önemli, eğer ortada bilinçli yapılan yani bilerek isteyerek yapılmış bir şey varsa, affetmeyi doğru bulmam
ben sadece olayın bilinçli yaşanmadığını, sarhoşluk hali gibi, bilincin tam açık olmayacak şekilde tahrik veya benzeri birşey sonucu anlık kayba uğradığı bir anda yaşandığını düşünüyorum..

ama bunun en iyi cevabını bence kız kardeş biliyor. eğer gerçekten net hatırladığı 3 dk süren bir tacizse buna anlık bir bilinç yetimi diyip, normal karşılamak asla doğru değil.
ama yok olay bir iki saniyelik se ve kız kardşein tam hatırlayamadığı boyuttaysa bence anlık bir bilinç kaybıyla yapılan birşeyden bahsedilebilir..

çünkü ortada öncesi ile birlikte 7 yıllık bir ilişki var. ortada bir bebek var.. eşiyle iyi tatlı yaşanmış onca olay varken, 3 yıla varan bir evliliği 2-3 saniyelik yaşanan bir zafa göre tümden silip atmak kolay olmasa gerek..
eşinin tavırları, davranışları, yani koca 3 yılın tamamını değerlendirerek bir karara varmalı

3 dakika??? koskocaman olayda benim dikkatimi çeken bu oldu 3 dk..niye biraz, bir süre ya da sadece popomu okşadı değil 3 dk okşadı...saate mi bakmış kardeşiniz saniye mi saymış...ya da benim kaçırdığım bir yer var (bu arada bir kaç sayfa okudum hemen söyleyesim geldi, diğer sayfaları da okuyorum belki bahsedilmiştir bu 3 dkdan)

eger olay bir halısunasyon değilde gerçekten enişte baldıza dokunduysa sizin bu adamdan ayrılmanız gerekir bir anlık nefis filan bahanedir.sizde o zaman bir anlık nefsinize uyun yapın bişeyler.bugun kızkardese yapan yarın elaleme daha rahat yapar.tabı adamı suclayabılmek ıcınde bır süre daha gözlemde bulunmanız gerekiyor kimseyi haksız yere suçlamamak lazım.olayı unutmuş gibi yapıp çaktırmadan gözlemlemelisiniz sadece bence kız kardesınızı eve cagrın sızde kalsın ve hareketlerını eşinizin gözlemleyin.

evet bende öyle yazdım. ama aklında baldız ve taciz hosdegıl. hem eş suçluluk hissetmiyor cok dogal buluyor. o yüzden riskli. allah yardımcın olsum. affedeceksen birsey diyemem. ama kardesın bu olayı atlamayacak bunu biliyorum.

en güvendigim biri de tacızde bulunmuştu bir anlik bir olay bu. erkek degil mi ısde yapiyorlar ama tacız olarak algılamayip dogal bir dokuoa olarak lanse ediyorlar. Allah bilsin,

Öncelikle şuan kardeşiniz nerede kalıyor çok merak ettim ? ikincisi ben böyle bir şey yaşadım hatta aynı kandandı küçüktüm 12 yaşlar civarı uyuyor numarası yaptım inanın insan ne yapacağını kestiremiyor olay ilerledikçe uyanır gibi yaptım. Ben kimseye anlatamadım halada anlatmadım burası ilk oldu. Birde şeyi merak ediyorum 15. sayfaya kadar okudum devam edemedim yazdıysanız affola kardeşiniz üstündeki örtünün açıldığını nasıl fark etti ? Yani dokunduğunu fark etmesini anlarım ama örtü yani belki daha önceden açıldı

Tamamını okudum şimdi sorum hala geçerli eklemek istediğim kardeşiniz siz uyandığınızda uyuyor muydu uyanık mıydı ? Çünkü böyle bir olaydan sonra bir insan rahat rahat uyuyamaz

ben de bunun nasıl kızkardeşiniz mesaj atarken okudunuz onu anlamıyorum sizin anlatmadığınız şeyler var yaa

Kötü bir durum...hem de çok ...ben iki tarafı da masum bulamadım yok rüyadır diyenler de olmuş siz zaten her ikisine de konduramıyorsunuz normal olarak...eğer gerçekleri öğrenip hala boşanmayacaksanız işi irdelemeyin zaten eşine inanmak zorunda olduğunu istiyor gibisin...o zaman ruya der konuyu kapatırsın kardeşinle bi müddet görüşmez sonra dayamaz tekrar gidip gelirsin herkes hayatına devam eder....siz de evlat büyüteceksiniz umarım Allah onu hayırlı insanlarla karşılaştırır.

Arkadar merhaba hepinize ayrı ayrı cvp yazamadım kusura bakmayın ama hepinize teşekkür ederim ayrı ayrı fikirleriniz için. sonuç ise bütün herşeyi gözden geçirdim eşimin yapıp yapmadığı hakkında hala bi fikrim yok sadece bugün eşime msj attım ayrılmanın en doğrusu olduğunu yapmamışsanda bile bu mutsuzluğun bu kuşkunun içimizi teretmeyecek. yani bunu gerçekten yapmamış olması birşeyi değiştirmiyo çünkü bunu ne o nede biz hiçbir zaman ispatlayamıycaz. eşimse asla pes etmeyeceğini söyledi bunlarıda atlatıcaz dedi ben ve eşim birbirimizi çok sevdik bir günümüz konuşmadna geçmezdi evli değilken bile aynı şehirlerde değildik uzaktan sevdik ayda bir görüşürdük ne güzel heyecanlardı çocuklar gibi sevinirdik buluşacağımız için ve evlendik en büyük hayalimizdi kavuşmak ve kavuştuk çok mutluyduk zor şartlarda evlendik ailesi destek olmadı çünkü hiçbir zAMAN ama hepsinin üstesinden geldik. sonra bir kızımızn olmasıydı hayalimiz ve bir kızımız oldu 2012 aralık ayında kızımıza kavuştuk aslında acılarımız o zaman başladı eşimle kızımız doğuştan anomi ile doğdu bir ayağı gelişmemiş bir şekilde dünyaya geldi güzel kızım. o kadar acı doluydumki evlat bambaşka birşeymiş ama onu da atlattık eşimle çok şükür ve kızımız bize neşe kaynağı oldu herşeyi konuşarak paylaşarak atlattık ne olsa geceleri uyurken yatağa girdiğimizde elimi tutmadan uyumayan, alnımı öpüp iyi geceler kadınım demeden seni çok seviyorum demeden uyumayan bir adam bu birgün bile ihmal etmeyen ama şimdi geldiğimiz duruma bakın öyle bir çıkmaza girdikki tarifi mümkün değil

canım madem kardeşin uzaktan eğitim alıyor da neden sizde kalıyor.bir de diğer üyeler de sormuş,kız kardeşinin mesajını nasıl gördün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…