Eşim ve kayınvalidem yüzünden boşanıyorum acil yardım nolur?

Evde kaldığınız süre içinde hep dövmüş sizi bacım. Bugün ara verse yarın yine dayak yemişsin daha neyine düşkündür diyorsun Allah size en kısa zamanda dogruyu göstersin inşallah.. Bu nedir işkence

Ya bigit manyakmisin ne yazmis onu bile bilmiyor.uyduruyorsan usturuplu uydur bari ama resmen deli sacmasi..salak mi var senin karsinda yaaa..senden bi cacik olmaz daha iyi calis tamammi..dram falan uydur sacmalamissin olmamis zayif verdim
Yorum yapıyorsanız insan gibi yapın. Yazdıklarımın hepsi gerçek 3 senede olan olayları olay sırasına koyamadım kusura bakmayın. Daha fazlasında var ama uzatmamak adına yazmadım. Akıl vermeyeceksiniz boşta yapmayın. İnsan başına gelmeden böyle bayrak sallayabiliyoe ama umarım başınıza gelmez hiç istemem.. İyi günler

Ben size karşı bir değer bir düşkünlük göremedim arkadaşım bence bir an once bosan ailenede yazık senin için çok uzuluyolardir sen bosancagina uzulcegine ailene yaşattığın şeye uzul o adamdan hayır gelmez evladina yazık yarın öbür gün onuda döver kahrolursun git kendini kurtar kızınla güzel bir hayat kur

3aydır ailemin yanındayım.

Bana göre konu eski sır kapılarından derlenip senaryolaştırılarak bize sunulmuş sahte bir konu. Bu anlattıklarınız mantıksız eğer bunları siz yaşadıysanız ki sanmam psikolağa görünmem lazım diyen sevmiyorum diyen biri neden o benim kaderim kıvamdır döverde severde mantığındaki kadınlar gibi iyiysen bana çok düşkündür der ki size düşkün olan evde yanınızdan ayrılmayan aynı iş yerinde çalıştığınız adam ne ara kendine başka birini buldu. Ama ne yazık kı artık Samanyolu yok bu sır kapısı tutmaz

İnternetten birini bulmuş diye yazmışım iyi Oku duysanız sizin o samanyolu diye anlattığınız benim hayatım. Eşimi artık sevmiyorum diyorum önceden sevmiyorum değil. Bunca olan şeyden sonra soğudum tabiki. Ama 15 16 yaşından beri beraberiz alışkanlık var o yüzden üzülüyorum. Yazdıklarımın da fazlası var azı yok.

Hee yaa cookk duskun!
Uzerinizde sandik kiracak kadar duskun size!!
Allahim akil fikir ihsan eyle yarabbi!!

Kendi namusu olan kadına O... diyen biri adam değil başka birşeydir onu söylemiyorum.
Hem dövüp, hem sövüp bir de üstüne defalarca kez sizi ortada bırakmış birinden baba olmaz.
Bu zamana kadar nasıl kabullendiniz bilmiyorum ama bu saatten sonra omurgalı düşünün. Herşey aslında böyle takıntı olan ama sizin sandığınız gibi aşk sevgi bağlılık vs. Değil.
Evladınızı düşünün nolur, aileniz ne güzel sahip çıkıyor onlara da böyle canının istediğinde kızlarının kapıya koyulduğu bir hayat yaşatmayın.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.. Onca acımasız yorumun içinde birkaötane gerçekten akıl veren çıkıyor inşal2bende öyle yapıyorum

Çok düşkün ya kafamda sandık kırıyor öyle minik bir problemi var sadece. Bi gidin işinize ya.

Normalde hiç evden çıkmaz benle ilgilenir bana çok düşkündür.

Bunca size yaşatilanlardan sonra, şu kelimeyi de soluyorsunuz.
Inanin tek uzuldugum sey evladiniz....
Devletin yerinde olsam o cocugu sizin elinizden alir, kari koca ne haliniz warsa görun derdim.

Eşim dediğiniz şahıs psikopat o belli. Ama sizinde akıl sağlığınızı bozmuş. Bu kadar şeye rağmen döndüm, gittim falan yazmışsınız, hala üzülüyorsunuz ya bunlar hep sağlıklı düşünememekten olmalı. Başka türlüsünü düşünmek istemiyorum. Lütfen bir psikiyatriste gidin. Devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var araştırıp bulun, durumunuz müsait değilse. Sağlıklı düşünmeye başladığınızda en az bizim kadar sizde yaptıklarınıza şaşıracaksınız. Çocuğunuzu ve ailenizi bir daha perişan etmemek için bile olsa bir uzman yardımı alın lütfen

Evet bukadar şeyden sonra psikolojimi bozdular.. Davadan sonra özel bir psikiyatriye gideceğim babam öyle söyledi..

İlginenmek dediğiniz de dövmek, hakaret etmek, üzerinizde birşeyler kırmak, sürekli terk edip ailesinin yanına gitmek mi? Özünde kesin melektir o koca!

Canım sende niye ord aburda kalıyon insnaın kendi evi fibisi yok ev tutun adam gibi birlikte mutlu mesut yaşayın 3. Kişileri ailenizin içine karıştırmayın en annenler nede kaynana hepsi boş.

Bu konu gercek olamaz.
Bir kadın bu kadar gurursuz olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…