Eşim ve kayınvalidem yüzünden boşanıyorum acil yardım nolur?

Siz dayak yemeye ve o... Kelimesini duymaya devam edeceksiniz. Allah yardımcınız olsun.

3aydır ailemin yanındayım zaten
Ilk ayrildiginizda dönmeniz zaten çok hata.bu saatten sonra önce psikolojik destek alarak bosanmaniz gerekiyor başka yolunuz yok .dönme ihtimalini kesinlikle çıkarın aklınızdan.boyle adama bir yudum su vermesen ölecek olsa bile o suyu yere dökmek lazım bırak gebersin

Bunca şeyi yaşayan sensin resmen boynunda tasman eksik ve sana düşkün olduğunu düşünüyosun! Bir stocholm vakası daha sanırım.Senin insanlığını bile tanımıyor sen neyin kafasındasın? O herife acımaya devam edersen geleceğin bergeni olabilirsin dikkat et yani.Ailen sahip çıkmasa neysede. Aklınızı başınıza devşirin yada devşirilecek bir aklınız kalmayacak o vahşi adamla!

1 - bu adam bulunmaz hint kumaşı mı ?
2 - arkanızda aileniz var ne güzel neden bunu kendinize yapıyorsunuz ve o güzel ailenize böyle eziyet ediyorsunuz?
3 - normal değilsiniz lütfen kendinize ve Bebeğinize zarar vermek yerine terapi görün doktora gidin muhakkak .
Siz degerlisiniz ve önce değerinizin kendiniz farkına varmalısiniz

Gidemiyorum velayet davası yüzünden. İntihar ettiğim için daha önce riske giriyor

Tencere kapak diye buna derler. Ailen arkanda olmasa hadi gene mecbur kalmış diycemde hangi akla hizmet birde ailenin yanına falan götürüyorsun. Beynini patlatmadığı kalmış birde bana düşkün diyosun heyy yarabbim gece gece sinirlendim.

Başlık ve konu uyumlu olmamış. Böyle bir adamdan boşanmak sanki kötü bir şeymiş gibi başlık atmışsınız.

Ay sus allah aşkına adam ağzına s.çmış daha hala bana düşkündür falan filan arkadaşım siz neyle besleniyorsunuz yaaaaaa valla burdan ben cinnet geçirdim kaç kere gidip gelmiş dayaklar yemiş üstüne küfürler hiç mi gurur onur yok siz Kadınlar bizi bu hale getiriyorsunuz ailenize çok üzüldüm yazık o insanlara arka çıkmışlar ne güzel ama siz her defasında gitmişsiniz neyine üzülüyorsunuz onurunuz gururunuz yerine gelicek sizi insan yerine koyacak ailenize mi ay neyse yazmıcam bağlanmak istemiyorum

Tının tının
Lanet olsun bu hayat
Lanet olsun bu sevgin
Seni çok sevmiştim
Sen neden bana böyle yaptın

İyi ki düşkünmüş size. Düşkün olmasa öldürmüştü muhtemelen.

Babanız avukat tutup kizinizi aldiktan sonrasi saçmaliklar silsilesi.. Allah akıl fikir versin ne diyeyim.. insan sadece çocuklara üzülüyor..gerisi bile bile lades çünkü..

Bacım sen iyi misin ? Bi de üzülüyon mu ? Allah aşkına çocuğunu düşün git birak bu psikopati.. tovbe yarabbim ya

Siz asla boşanmazsınız.O kadar şey yaşayıp affetmenizden belli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…