Eşim ve kayınvalidem yüzünden boşanıyorum acil yardım nolur?

Benimle çok ilgilenir bana çok düşkün derken. Seni döverken kafanda sandık kırarken okşuyor falan mı zannettin acaba. Ben barış. Erkektir nede olsa hem sever hem döver. Ne diyelim ne istiyorsun. Kafanda sandık kıran adamla defalarca barismissin. Adamın seni öldürmesini mi bekliyorsub

Ben ne okudum ya ayrilip ayrilip geri barismissiniz ayrildinizmi hic onu bile anlayamadim kusura bakmayin ama siz akillanmazsiniz

Allahım ben ne okudum

Size çok mu düşkün !!!!!!!!!! Allah aşkına yazdıklarınızı bir okuyun. böyle düşkünlük mu olur ? Allah ailenizden razı olsun arkanızda durmuş , her seferinde bu adama gitmek neden ? İntiharı beceremedim o öldursun mu dediniz ?

Hanımlar konu eski. Ayrıca pek akıllı konu sahibi bu adamdan ikinci çocuğu yapıp sonra boşanmaya karar vermiş Çocuklarına yazık, inşallah annelerine çekmezler.

Konuyu kim hortlattı :) Konu Sahibini Tanıyorum şuan eşi ile mutlu yaşıyor çok şükür İşe Girdi Çalışıyor annesinden de uzaklaştı herşey yoluna girdi...

Bu kadar yazdiklarinizdan sonra size çok düşkün.Hanimefendi siz iyi misiniz?Size o...diyor ve size çok düşkün.Cikin bu kafadan

Adam seni nasıl bir psikolojiye sokmussa hala sana düşkün olduğunu filan düşünüyorsun evi dip bucak ara istersen büyü filan koymasın biryerlere

Eşinin neden sürekli peşinden gittiğini anlamıyorum. Üstümde sandık kırdı diyorsun, sana küfürler hakaretler ediyor, bir de alıp babanın evine getiriyorsun, neyse olmuş artık ama ayrılmayı geçtim bu adam yarın öbür gün senin canına kast eder görmüyor musun? Ayrıl hatta şehir değiştir sana ulaşamasın

Konuyu kim hortlattı :) Konu Sahibini Tanıyorum şuan eşi ile mutlu yaşıyor çok şükür İşe Girdi Çalışıyor annesinden de uzaklaştı herşey yoluna girdi...
Bu mesajınız benzer haksızlığa uğrayan ve doğru kararlar almakta zorlanan kadınlara örnek teşkil etmez insallah çünkü bir gün mutlu olacağız diye nelere katlaniyorlar ve sonuç bu hikayedeki gibi olmuyor. Hoş ben bu hikayenin de mutlu bittiğine inanmıyorum da ama tanıyormuşsunuz inşallah mutludur

Cidden tanıyorum 1 senedir herşey yolunda Tabiki herkesin eşi aynı olacak diye bir kaide yok ama eşinin Psikologa gitmesi çok etkiledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…