Eşim ve kayınvalidem yüzünden boşanıyorum acil yardım nolur?

Bu olay gerçek değildir inşallah.
Git kızım kurtar kendini
Ailen de senin gitgellerinden bıkmadan, sana güvenmiyoruz, bizi arada bırakmandan bıktık demeden koş git ailenin yanına. Allah aşkına çekilir çile mi bu?

Bir insan aynı hatayı üstüste on kere yapar mı yahu, yazık değil mi ailene. Bu adam bence sinir hastası falan, normal bir insan değil. Böyle adamdan çocuk yapılır mı, başına belayı almışsın. Seni rahat bırakmaz bu adam, git uzaklastırma falan aldır bari. Allah korusun bu adam sana hersey yapar.

Ailen seni alıyor sen dayak yemeye merKlı b sekilde geri gdıuorsun bence şakasın !

Sen kendine ve kızına bunları yaşatamazsın senide bi ana doğurdu hemen kaç o adamdan bak ne güzel ailen sana kol kanat olmuşlar tvde gazetede sosyal medyada hergün bi kadın cinayeti var adam açık açık seni öldürürüm diye sözler etmiş bırak bacım bırak dışarda ne aileler anne babalar var eş olmak isteyen ne düzgün insanlar var kadir kıymet bilen biri çıkar karşına bu adamın annesinin tavrı çok korkutucu bide boşanırsam maddi yardım etmeyecek diyorsun bunun derdinemi düştün sen ne yersen evladın da onu yer Allah haklının yanında Rabbim seninde o sabininde rızkını verir..bi süre sonra ana haber bültenlerinde duymayalım senide kadın cinayeti diye yada müge anlıya gitmesin ailen kızımız kayıp diye töbe Estağfurullah önce can sonra canan demişler sen önce kendi canını onurunu kurtar bu adamdan sonra Allah ne kapılar açar sana

Kafanda sandık kırdıktan sonra sana nasıl bir düşkünlüğü olabilir şaka mı bu konu gerçek olmamasını bir kadının bu kadar küçülmemesini dilerim
Şaka değil gerçek. Eşim çift karakterli bir insan iyiyken çok iyi kötüyken de çok kötü gerçekten bende kafayı yemek üzereyin

Canına kastın mı var kardeşim? Bu neyin kafası? Git yalvar yakar da bari, seni boşamasın. Yoksa o mükemmel adam olmasa sen ne yaparsın! Koca olsun da nasıl olursa olsun değil mi? Çünkü sizin gibiler için evlilik hayat arkadaşlığı değil; kazanılmış bir zafer. Boşanmayı yenilgi olarak görüyorsunuz. Böyle yaşamaya devam edin. Üzülmüyorum sizin gibiler için.

Belinde nasil sandik kiriyor? Hulkmu adam?

Resmen dalgalik bir konu.
Konu yalan falan değil gerçek bir konu. Sandıkla vurdu ve kırıldı. Bu benim yaşadığım hayat. Dalga olarak düşünüyorsanız evap yazmayın ben akıl almak için yazdım

Çok teşekkür ederim güzel yorumun için içimi rahatlattın doğru bir karar verdiğimi birkez daha anladım

Boşanmak isteyen benim. İstemeyen eşim. 15 yaşından beri ilk tanıdığım insan alışkanlık mı nedir bilmem ama bukadar ağır yargılamaya gerek yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…